مهدویت_بصیرت
بنامیکتایبی همتا [انتخابات ومسئولیتهای اجتماعی در قرآن کریم] 💥ملاکهای انتخاب🗳 🔆2- ملاک های روای
بنامیکتایبی همتا
[انتخابات ومسئولیتهای اجتماعی در قرآن کریم]
💥ملاکهای انتخاب🗳
[💥جمع بندی]
🌅قرآن کریم بر وجود مسئولیتها و تکالیف اجتماعی صحه گذاشته است،
✔️ بنابراین مشارکت در فعالیت های اجتماعی و انتخابات که در راس آن است، واجب شرعی، عقلی و جمعی میباشد و بیتفاوتی نسبت به سرنوشت جامعه و کشور، عملی ناهنجار و گناه محسوب میشود.
✔️اکنون برای داشتن ایرانی آباد، مستقل و قدرتمند و استمرار عزت و امنیت آن، لازم است با رعایت اخلاق در انتخابات شرکت کرده و با انتخاب کاندیدای اصلح بر اساس ملاک ها و معیارهای مطابق با ارزشهای اسلامی در حفظ وارتقاء نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش کنیم و باید توجه داشت که بلوغ مردم سالاری دینی در بصیرت تبلور مییابد و بصیرت مانع از انتخاب با معیار غلط یا بر اساس شعارهای واهی خواهد شد.
#پایان
#نشرصدقهیجاریه
[درثوابنشروتبیینوروشنگریبراساسمبانیقرآنی
شریکباشید]
حزب_الله_هم_الغالبون
لبیک_یا_خامنه_ای
انتخابات
قرارگاهرسانهایبصیر(قرب)
سلام و عرض ادب و احترام
خدای متعال گواه است بنده برای کاندیدایی این دوره تبلیغ شخصی و فردی نکرده ام
صرفا هدف حقیر توجه و توصیه و ترغیب به مشارکت حداکثری طبق منویات حضرت آقا مدظله بوده است
اما بنا به احساس تکلیف و با توجه به تماسهای مکرر دوستان که حقیر را مورد لطف و محبت قرار داده اند و درخواست راهنمایی و شناخت اصلح ،بشنوید و در صورت صلاحدید برای دوستان و همگروهی های خود نشر بفرمایید،
امید است شرکت در انتخابات و انتخاب ما مرضی خدای متعال و بدور ازغلبه ی احساسات و در نظر گرفتن منافع حزبی و قومی و قبیله ای باشد .
ان شاءالله
ماجور باشید 🌸🍃
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸رأی دادن در زمان سختی، اجر بیشتری دارد🔸
شرکت در انتخابات در وقتی که #مشکلاتی در جامعه هست، ارزشش بیشتر است. هر چه مشکل بیشتر باشد، بیعت کردن با نظام و حضور در صحنه، اجر بیشتری دارد. خداوند در قرآن می فرماید آن هایی که با تو «فی ساعه العسره» (در زمان #عسرت و سختی) همراهی کردند اجرشان بیشتر است.
من عرض می کنم: این رأی دادن های شما، اصولاً جزء رأی دادن در «ساعت عسرت» است. بیعت در «ساعت عسرت» است. اثر این رأی دادن، برای همیشه در زندگی شما باقی می ماند و [اگر انجام نشود]، #محرومیت آن برای همیشه #وجدانتان را آزرده می کند. کسانی بودند که در صحنه های پیش از انقلاب شرکت نکردند؛ بعد از اینکه انقلاب پیروز شد آن ها همیشه خودشان را ملامت می کردند و یک آتشی همیشه دل آن ها را می سوزاند: «نارُ اللهِ الْمُوقَدَةُ الَّتي تَطَّلِعُ عَلَى الْأَفْئِدَةِ»: آتش سوزان الهی که بر دل ها می تابد.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#من_رأی_میدهم
#انتخاب_مردم
حزب_الله_هم_الغالبون
لبیک_یا_خامنه_ای
انتخابات
قرارگاهرسانهایبصیر(قرب)
🔺️نقش قالیباف و رائفی پور در تحولات غرب آسیا..!
🔹معمولا تحلیل های مرتبط با سیاست خارجه مینویسم، و خیلی مشتاقم امورات داخلی را نیز از این زاویه ببینیم؛ البته این فقط به تمایل من ارتباطی ندارد، بلکه یک واقعیت است و فکر میکنم نیاز است همه دلسوزان، در کنار دغدغه های سیاسی حزبی و جناحی خودشان، نیم نگاهی هم به این مقوله داشته باشند.
🔹قبلا برای انتخابات ریاست جمهوری نوشته بودم ما فقط برای ایران رئیس جمهور انتخاب نمیکنیم؛ شخصی را که بر کرسی ریاست جمهوری مینشانیم، اِسما رئیس جمهور ایران است، اما بخش عمده ای از سرنوشت غرب آسیا نیز در دستان اوست!
🔹این سرنوشت را اگر قرار باشد حسن روحانی رقم بزند یک جور، و اگر قرار باشد سید ابراهیم رئیسی رقم بزند جور دیگر خواهد بود. بخش دیگری از این سرنوشت هم البته با سیاست های مجلس و نوع همراهی اش با دیپلماسی و میدان رقم میخورد. و چه کشید سردار شهیدمان در آن روزگاری که نه دولت رغبتی به حمایت از میدان داشت، نه مجلسمان مجلسی بود که بتواند فارغ از غربزدگی ها، اندکی هم به منافع کشورمان بیاندیشد!
🔹صد البته که شهید قدس کوتاه نیامد، کج دار و مریز کار را پیش برد، و هیچ وقت نخواست حاکمیت را متفرق، و عامل سو استفاده دشمن ببیند. لذا راه وحدت در پیش گرفت و تمام تلاشش این بود تا حتی از حسن روحانی و ظریفِ غرق شده در غرب نیز متحدی برای جبهه مقاومت بسازد و حداقلش بگوید کشور ما متحد و یکپارچه است.
🔹حالا بگذریم که به همین حاج قاسم هم حمله کردند و او را به ساده لوحی متهم ساختند. بارها این مثال را زده ام که جمهوری اسلامی در دوران سیاه دولت بنفش به مثابه طیاره ای بود که از دو موتور [میدان و دیپلماسی] یکی اش سوخته بود، و خلبان باتجربه و حکیم توانست صرفا با کمک موتور میدان آن را به سلامت بر زمین بنشاند.
🔹امروز هر دو موتور تعمیر شده اند. دولت و مجلس در کلیات با هم هماهنگی فوق العاده ای دارند؛ در تحولات غرب آسیا بخشی از ساختار دیپلماسی تعریف میشوند و میدان را به خوبی پشتیبانی میکنند. اصلا یکی از دلایلی که مقاومت به خاطر آن به قلب دشمن زد، دلگرمی از همین هماهنگی و اتحاد بی نظیر بود. آنها این تصور را دارند که جمهوری اسلامی حداقل ۸ سال با همین اقتدار محور مقاومت را پشتیبانی میکند.
🔹در این مدت اتفاقات بی نظیری افتاد؛ هم روابط چشمگیری با ابرقدرتهای مخالف آمریکا شکل گرفت، هم در سازمان های مهمی عضو شدیم، و هم کشورک های حاشیه خلیج فارس حساب کار دستشان آمد؛ حالا بماند سوریه بعنوان یک متحد جدی ایران در حال بازیابی و تثبیت حاکمیت است و یمن نیز بعنوان قدرتی منطقه ای درحال ظهور است.
🔹دیگر شاهد انفعال نیستیم؛ ترسی از دکمه ای که ممکن است با فشار آن تمام سیستم دفاعی مان نابود شود نداریم. کشتی هایمان از جیبوتی بر که نمیگردند هیچ، ناومان هم در دریای سرخ با سیستمهای خود رزمندگان یمنی را پشتیبانی میکند و کشتی هایی که [البته دشمن میگوید] گاه و بیگاه سلاح به بنادر یمن میرسانند!
🔹همه آنچه این روزها درباره انتخابات نوشتم را از این زاویه دیده بودم؛ من از برهم خوردن این ترکیب میترسم. با رقابت سالم مشکلی ندارم؛ اما آنچه جنگ و جدل و سیاه نمایی و اتهام و تخریب باشد سبب تفرفه میشود و این تفرقه راه غربگرایان را باز میکند!
🔹رقابت کنید؛ از نامزدهای خودتان بگویید؛ برنامه بدهید؛ تبلیغ این نیست که تمام کانالها و اکانت هایت علیه یکی دیگر باشد. این کار حداقل از آنهایی که مدعی تقوا هستند بعید است. طرف ۹۰ درصد محتوایش علیه یک نفر است، حال آنکه آن یک نفر در اکانتش فقط از برنامه هایش و دستاوردهایش گفته.
🔹من به طرفداران و همراهان رائفی پور و رسایی و قالیباف کاری ندارم؛ سخنم درباره خود آنها است. شما اگر خودتان را همتراز قالیباف میدانید خب از شما هم انتظار میرود با هوادارانتان حداقل در ظاهر متفاوت باشید. اگر رقیبید و قصد رقابت سالم دارید از خودتان و برنامه هایتان بگویید.
🔹به من میگویند از قالیباف انتقاد نمیکنی! خب چرا انتقاد کنم وقتی او شخصا مقتضیات رقابت سالم را رعایت میکند؟ در ایام انتخابات به چه کسی توهین کرد؟ در اکانتش چه کسی را کوبیده؟ اگر انجام داده بگویید تا علیهش بنویسم و بگویم آقای قالیباف وحدت شکنی نکن!
🔹از نگاه من که مسائل داخلی را با تاثیرات منطقه ای میبینم، مجلس فعلی جدا از دستاوردهای داخلی که کم هم نیستند[البته نواقص هم کم ندارد] به شدت در تقویت محور سرنوشت ساز مقاومت با سیاستهای نظام اسلامی و پشتیبانی از میدان هماهنگ بوده است. و در پایان هم اعلام میکنم روز انتخابات بنده در حوزه انتخابیه تهران رای نخواهم داد؛ پس طبیعی است که رای من قالیباف نخواهد بود. اما خواستم دوستان دغدغه مند و حتی آنهایی که در این ایام حرف های تندی به بنده زدند بدانند من از نتیجه تفرقه و بر هم خوردن این ترکیب قوی منطقه ای میترسم.
#عبدالرحیم_انصاری
قرارگاهرسانهایبصیر(قرب)
2.08M
🔴 حتما گوش بدیم نکاتی که نشنیده اید
اگر ...
یکشنبه مجلس از دست رفته است
خیلی به این نکات توجه کنید زمان خیلی حساسه نکنه که خدا نکرده مثل انتخاب روحانی بشه لطفاً دقت ،دقت،دقت کنیم.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
نسخه جدید ایتا با قابلیت تماس صوتی و تصویری
در مایکت:
https://myket.ir/app/ir.eitaa.messenger
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 احکام انتخابات
🗳 انتخابات و امر به معروف
#احکام_انتخابات
#انتخابات_امر_به_معروف
#موشن_گرافی
🆔 @leader_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 احکام انتخابات
🗳 شرکت در انتخابات واجب عینی
#احکام_انتخابات
#واجب_عینی
#موشن_گرافی
🆔 @leader_ahkam
📚 مسئولیت رأی دهنده در قبال عملکردِ نامزد انتخاباتی
💠 سؤال: در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن طور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد، آیا فرد رأی دهنده در محضر خداوند متعال، مسئول خواهد بود یا خیر؟
✅ جواب: اگر بر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسئول نخواهد بود.
#احکام_انتخابات #مسئولیت_رای_دهنده
🆔 @leader_ahkam
📚 معیارهای نامزد اصلح
💠 سؤال: به نظر مقام معظم رهبری (مدظلّه) معیارهای نامزد اصلح چه مواردی است؟
✅ جواب: با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
- تدیّن؛
- تعهّد و خوشنامی؛
- وفاداری به انقلاب و ایستادگی در راه آن؛
- عزم، اراده و نفوذ ناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح؛
- دارای برنامه و کفایت لازم؛
- مرعوب نشدن در مقابل دشمنان؛
- ساده زیستی و دوری خود و بستگان از اشرافی گری؛
- مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری؛
- اعتقاد واقعی به راه امام راحل(ره)؛
- تقید به مسائل اخلاقی نظیر پرهیز از معامله گری، رشوه و توصیه پذیری و توجه به منافع طبقات محروم جامعه؛
- تثبیت مواضع عزت آفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانه انقلاب و نظام؛
- پرهیز از اسراف یا هزینه از بیت المال یا اموال شبهه ناک در تبلیغات و غیر آن؛
- پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست؛
- شناخت اولویت ها و فوریت های نظام و مردم و پرداختن به آنها؛
#احکام_انتخابات #نامزد_اصلح
🆔 @leader_ahkam
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
«إِنَّ اللَّهَ یأْمُرُکمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلی أَهْلِها وَ إِذا حَکمْتُمْ بَینَ النَّاسِ أَنْ تَحْکمُوا بِالْعَدْلِ»؛ خداوند به شما فرمان می¬دهد که امانت ها را به صاحبانش بدهید! و هنگامی که میان مردم داوری می کنید، به عدالت داوری کنید. (نساء/58)
✍بیانیه تحلیلی مرکز مدیریت حوزههای علمیه درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری 1402
رهبر معظم انقلاب اسلامی امام خامنهای حفظهالله تعالی:
«بعضى از ایام زندگى انسان، این خصوصیت را دارد که سرنوشت بخش عمدهاى از زندگى را یا بخشى از زندگى را در آن، انسان تعیین میکند. اگر بخواهیم تشبیه کنیم، مثل «لیلةالقدر» که هر سال، لیلةالقدر براى انسان سرنوشتساز است. هنگام انتخابات هم براى یک ملت، براى یک دورهاى، براى برههاى سرنوشتساز است. لذا این لحظه را من شخصاً قدر میدانم و توصیه به ملت عزیزمان هم میکنم که قدر بدانند و با رأى خودشان، اراده خودشان، همت و خواست خودشان، تکلیف تقنین در چهار سال آینده را انشاءالله روشن کنند.»
دین اسلام، یک دین کاملا اجتماعی و سیاسی است و بر خلاف نگاه سطحی برخی که تعلیمات و دستورهای اسلام را تنها ویژه شأن فردی انسان مانند نماز و روزه و اجتناب از معاصی می¬پندارند، در تمام شئون زندگی سیاسی و اجتماعی انسان حضور دارد و برای آن دستور و برنامه ارائه کرده است.
حضور مردم در پای صندوق انتخابات و انتخاب شخص یا اشخاصی شایسته برای تصدی مسئولیت نمایندگی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، یک وظیفه اجتماعی به معنای دخالت مردم در تعیین سرنوشت کشور است؛ چنانچه قرآن کریم بر این مهم تاکید نموده است؛ «إنَّ اللهَ لايُغَيِّرُ ما بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا ما بِأَنْفُسِهِمْ وَ إذا أَرادَ اللهُ بِقَوْمٍ سُوْءاً فَلا مَرَدَّ لَهُ وَ ما لَهُمْ مِنْ دُونِهِ مِنْ والٍ» (رعد/11)؛ همانا خداوند حال قومى را تغییر نمىدهد تا آن¬که آنان حال خود را تغییر دهند و هرگاه خداوند براى قومى آسیبى بخواهد، پس هیچ برگشتى براى آن نیست و در برابر او، هیچ دوست و کارساز و حمایت¬کنندهاى براى آنان نیست. و نیز به معنای سپردن امانت مسئولیت به فرد اصلح و مسلط ساختن وی بر سرنوشت کشور در زمینه¬های سیاسی، اقتصادی، نظامی و فرهنگی است که با رأی مستقیم مردم رقم میخورد و بنابر آیه فوق یک وظیفه¬ی شرعی است و کسی که تعهد دینی دارد، نمی¬تواند شانه از انجام این تکلیف دینی خالی کند.
از طرفی شرکت کردن در انتخابات، به معنای سلب زمینه¬ سلطه¬ی کفار و مستکبرین بر مملکت اسلامی است که قرآن کریم تحت هیج عنوانی استیلای آنان بر مومنین را نمی¬پذیرد؛ «وَ لَن يَجْعَلَ اللهُ لِلْكافِرينَ عَلَي الْمُؤْمِنينَ سَبيلا» (نساء/141)؛ هيچگاه خداوند راهى براى پيروزى و تسلط كافران بر مسلمانان قرار نداده است. لذا هر کس امنیت ایران اسلامی را دوست دارد باید در انتخابات شرکت کند.
مردم عزیز ایران اسلامی به توفیق الهی در مسیر نورانی حرکت کشتی انقلاب به سمت تمدن نوین اسلامی و رسیدن به ساحل ظهور حضرت حجت ارواحنا فداه، و در لبیک به ندای رهبر عزیزمان همچون گذشته، علاوه بر دعوت دیگران به حضور آگاهانه، حماسی و پرشور در عرصه بزرگ و سرنوشت ساز انتخابات پیشِرو، در این نمایش بزرگ اقتدار و انتخاب افراد اصلح، با نیت الهی شرکت کرده و به نکات ذیل توجه خواهند نمود.
1. شرکت در انتخابات، یک «جهاد» واقعی در برابر دشمنان است و طبق وعده الهی، این جهاد مخلصانه ملت ایران می تواند مسیر حرکت به سمت قله¬های پیشرفت را تسریع نماید: «وَ الَّذِینَ جاهَدُوا فِینا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنا وَ إِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِین»؛ و آنها که در راه ما (با خلوص نیت) جهاد کنند قطعا هدایتشان خواهیم کرد و خدا با نیکوکاران است. (عنکبوت/ 69)
2. مشارکت بالای مردم در انتخابات، یعنی «اظهار قدرت» بیشتر به دشمنان آشکار و پنهان و این «اظهار قدرت»، در برابر دشمنان اسلام و انقلاب «بازدارندگی» ایجاد خواهد کرد؛ چنانچه قرآن کریم دراین¬باره فرموده است؛ «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّکُمْ وَ آخَرِینَ مِنْ دُونِهِمْ لا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ یَعْلَمُهُمْ؛ در برابر آنها (دشمنان) آنچه توانایى دارید از" قدرت" آماده سازید (و همچنین) اسبهاى ورزیده (براى میدان نبرد) تا به وسیله آن دشمن خدا و دشمن خویش را بترسانید و (همچنین) گروه دیگرى (از دشمنان) غیر از اینها را که شما نمىشناسید و خدا مىشناسد(نیز خواهند ترسید).»( انفال/ 60)
امروز هر برگ رأی به منزله تیری است در پیکره دشمن که اگر از آن غفلت شود، چه بسا طمع دشمن برای تهاجم را بیشتر خواهد کرد؛ « وَدَّ الَّذِینَ کَفَرُوا لَوْ تَغْفُلُونَ عَنْ أَسْلِحَتِکُمْ وَ أَمْتِعَتِکُمْ فَیَمِیلُونَ عَلَیْکُمْ مَیْلَةً واحِدَةً؛ کافران دوست دارند که شما از سلاح ها و متاع هاى خود غافل شوید و دفعتاً به شما حمله ور شوند.» (نساء/ 101)
3. پیشرفت ایران اسلامی و حل مشکلات با وجود این همه دشمنی¬ها علیه انقلاب اسلامی بدون حضور مردم، رخ نخواهد داد. چنانچه خداوند متعال از حضور مردم در صحنه و یاری آنها، در کنار نصرت خود، به عنوان دفع کننده خدعه و مکر دشمنان یاد می¬کند: «وَ إِنْ یُرِیدُوا أَنْ یَخْدَعُوکَ فَإِنَّ حَسْبَکَ اللَّهُ هُوَ الَّذِی أَیَّدَکَ بِنَصْرِهِ وَ بِالْمُؤْمِنِینَ»؛ و اگر بخواهند تو را فریب دهند خدا براى تو کافى است او همان کسى است که تو را با یارى خود و مومنان تقویت کرد. (انفال/ 62)
4. نقش خواصّ تأثیرگذار و همراهی آنان با ولیّ خدا در تحقّق حضور حداکثری در انتخابات، بسیار مهمّ و تعیین کننده است. اگر خواصّ سیاسی، به یاری ولیّ خدا شتافتند و در بزنگاههای سرنوشت سازی همچون انتخابات، مجذوب شعارهای فریبنده جریان نفاق و بیماردلان سیاسی نشده و مردم را برای حضور آگاهانه در انتخابات و انتخاب افرادی اصلح برای اداره امور کشور که بیشترین قرابت فکری را با مبانی و ارزش¬های اسلامی و انقلابی داشتند، دعوت کنند، آنگاه بی تردید سرعت پیشرفت نظام اسلامی به سمت تحقّق آرمان هایش، چندبرابر خواهد شد.
5. انتخابات عرصه قیام مردم برای تحقق آرمان «عدالت» در همه سطوح اداره کشور است. بدون حضور مردم و انتخاب نامزدهای متخصص، متعهد، عدالتخواه و فسادستیز که عملکردشان مملوّ از مصادیق عدالت¬خواهانه، تحول چرخش¬آفرین و تلاش برای مبارزه با فساد است، نمی¬توان توقع «برپایی عدالت» داشت.
6. با وجود برخی مشکلات اقتصادی و معیشتی، انقلاب دچار «بن بست» نشده است و بنابر فرموده رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه¬ای حفظه¬الله ما به قله¬ها نزدیک شده¬ایم. بن بست را منافقان و بیماردلانی القاء می¬کنند که خودشان در مقاطعی از تاریخ انقلاب، عامل به وجود آمدن مشکلات بودند، تا مردم را از نظام اسلامی دلسرد کنند: «هُمُ الَّذِینَ یَقُولُونَ لا تُنْفِقُوا عَلى مَنْ عِنْدَ رَسُولِ اللَّهِ حَتَّى یَنْفَضُّوا»؛ آنها(منافقین) کسانى هستند که مىگویند: به افرادى که نزد رسول خدا صلی¬الله¬علیه¬و¬آله هستند انفاق نکنید تا (از نزد او) پراکنده شوند.» (منافقون/ 7)
ایران اسلامی با وجود همه مشکلات و مانع¬تراشی¬ها از سوی استکبار جهانی پیشرفتهای کم نظیر و بعضاً بی نظیر در 45 سال گذشته در عرصه¬های مختلف فرهنگی، زیرساختی، پزشکی، ورزشی، علمی، صنعتی، منطقه ای، بین المللی، نظامی و ... داشته که به توفیق الهی با حضور آگاهانه ملت، سرعت پیشرفت کشور مضاعف خواهد شد.
در پایان مرکز مدیریت حوزه¬های علمیه ضمن درود فرستادن بر ارواح مطهر شهیدان و بر روان پاک و مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی قدسسرهالشریف، از تحمل و همراهیهای بی دریغ و بینظیر مردم سلحشور کشور عزیزمان در برابر سختیها و دشمنیهای معاندان، کمال سپاس و قدردانی را دارد و با تاسی به سید شهدای مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی رحمه¬الله به صراحت اعلام میدارد: «امروز قرارگاه حسین بن علی علیهماالسلام، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرمها میمانند؛ اگر دشمن، این حرم را از بین بُرد، حرمی باقی نمیماند؛ نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی صلیاللهعلیهوآلهوسلم.»
مرکز مدیریت حوزه¬های علمیه
7/11/1402
والسلام علیکم و علی عباد الله الصالحین
با همه گلهمندیهایم امسال هم رأی میدهم
حاج محمود کریمی نوشت:
برادران و خواهران عزیزم؛
🔹با توجّه به همه گلهمندیهایم، امسال هم رأی میدهم؛ به این دلیل که اولاً تکلیف شرعی است و دوم اینکه اگر رأی ندهم، طبیعتاً حق هیچ اعتراضی در آینده ندارم. سوم اینکه الان گلهمندیم و اگر مشارکت پائین بیاید، فردا شکستخوردهایم و دشمن بیرحمی که به غزه رحم نمیکند درها را باز میبیند و دلایل بسیار دیگر…
🔹نگاه میکنم و دقّت به اینکه آتش دشمنان بر روی چه کسانی بیشتر متمرکز شد تا دودستگی و چنددستگی ایجاد کند؛ دقیقاً به همان اشخاص رأی خواهمداد. صالح یا اصلح و یا خدای ناکرده ایراد آنها به شورای محترم نگهبان که تأیید صلاحیت کرده برمیگردد و در روز حساب جواب دارد.
به امید سربلندی ایران عزیزتر از جان
بسماللهالرحمنالرحیم
امروز روز من است
با رای دادنم ، پاسخ وجدان بیدار خودم را می دهم
☀️سلام بر شما که صبور و مقاومید، صبحتانبخیر🌷
🌤اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
سوره مبارکه النور آیه ۵۰
أَفي قُلوبِهِم مَرَضٌ أَمِ ارتابوا أَم يَخافونَ أَن يَحيفَ اللَّهُ عَلَيهِم وَرَسولُهُ ۚ بَل أُولٰئِكَ هُمُ الظّالِمونَ
آیا در دلهای آنان بیماری است، یا شکّ و تردید دارند، یا میترسند خدا و رسولش بر آنان ستم کنند؟! نه، بلکه آنها خودشان ستمگرند!
#امام_خامنه_ای:
حقیقتاً انتخابات، سیلی به چهرهی دشمنان این ملت است. آنچه مهم است، این است که مردم حضور پیدا کنند؛ البته این هم مهم است که به نامزدهای صالح رأی بدهند. هر دو مهم است، لیکن حضور در درجهی اول است. هرچه حضور مردم بیشتر باشد، پشتوانهی مجلس شورای اسلامی قویتر باشد، مجلس محکمتری، تواناتری، شجاعتری تشکیل خواهد شد؛ صدای عموم مردم را میتواند با قدرتِ تمام به گوش دنیا برساند.
#اَللّهُمَّعَجِّلْلِوَلِيِّکَالْفَرَجَ
#اللَّهُمَّاشْفِکُلَّمَرِیض
انتخابات
Mehdi Rasoli Salam (1).mp3
5.4M
سلام ای قرار دل بیقرار
سلام ای طلوع شب انتظار
بیا ای عزیز دل فاطمه....
امام ره می فرمایند:
انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است و باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا کند . و مقدمات ظهور ان شاءالله تهیه(مهیا) شود.
افضل العباده بعدالمعرفه انتظارالفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
سلام برامید منتظران___(عج)
سلام بر منتظران حقیقیِ حضرتش
صبحتان بخیر 🌸
@mah_daviat313
سلام ای قرار دل بیقرار
سلام ای طلوع شب انتظار
امام ره می فرمایند:
انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است و باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا کند . و مقدمات ظهور ان شاءالله تهیه(مهیا) شود.
افضل العباده بعدالمعرفه انتظارالفرج
اللهم عجل لولیک الفرج
#انتخابات
#رآیمناثردارد
#منتظر
🟥🟥فرمایش قاطع رهبری
در مورد مسئولین رده بالا در چند روزپیش👇👇👇👇👇
بحمدالله عرض بکنم مسئولان بالای مملکت از این امتیازات؛
👈عزم راسخ،
👈 کار مداوم،
👈 سلامت در عمل،
👈صداقت با مردم
👈و ترجیح منافع ملی بر سود شخصی است،برخوردارند منتها باید در سطح کل مسئولان گسترش داشته باشه.
۲۹ بهمن ۱۴۰۲
👈رهبری بارها همین مجلس را انقلابی، باسواد، جوان، پُرتحرّک، پُرکار دانسته و
فرمودند:از کارهایی که شده، قانونهایی که تصویب شده یا الان در مجرای تصویب قرار دارد، اینها همه حاکی از آشنایی با مشکلات کشور است. وقتی مشکلات را انسان دانست، قانون را بر طبق مشکل وضع میکند. هدف این قوانین، مبارزه با فساد بوده، رفع تبعیض بوده، رفع انحصار بوده، بهبود فضای کسبوکار بوده و بقیّهی مسائل اقتصادی دیگر. این قوانین با صراحت و قاطعیّت نظر داده، حکم کرده و تصویب شده. این هم مهم است؛ یعنی ملاحظه و لاپوشانی و مانند اینها در قوانین نیست، صریح و روشن است
پ ن:دروغگویان همزمان با اسرائیل در حال تخریب مجلس ونیروهای خدوم انقلابی و ولایتمدار هستند.
رونوشت به👇
#رائفی_پور
#جبهه_صبح
#مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜"منتظـــرین پایکـــار"
🔸جایگاه کسانیکه با تمام سختیها و آزارها پای امامشون میایستند، اینه که...
انتخابات
قرارگاهرسانهایبصیر(قرب)
16.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜منم دلایل خودمو دارم رای نمیدم
رای دادن مگه زوری 😤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜ مقام معظّم رهبری؛
به کسانی رأی دهید، که کشور را نمیفروشند!
🔸این جمله یعنی؛ هوشیار باشید!
در بین کاندیداها، خائن و وطنفروش هست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚜چرا ایران نمیتواند مثل امارات پیشرفته باشد؟
🔸 اصلا سهم مردم از درآمدهای نفتی چقدر است؟
انتخابات
قرارگاهرسانهایبصیر(قرب)
امروز وضو میگیرم و نیت میکنم به افرادی مومن و شایسته رای بدم تا در ثواب تمام تصمیمات آنها برای خدمت به و تامین آسایش و رشد فرهنگی مردم و اعتلای کلمه توحید شریک باشم.
اگر تصمیمی برای سالها مایه خیر و خدمت باشه ما هم سالها از نورانیتش بهره داریم.
به تعبیر مرحوم آیتالله حائری خدا ما رو در اشتباهات احتمالی آنها مواخذه نخواهد کرد چون ما خدمت اون افراد رو نیت کردیم نه اشتباهاتشون رو.
بسماللهالرحمنالرحیم
از اول که اینطور نبوده!
یادمان نرود ؛از اول که ما آدم حساب نمیشدیم!
ببخشید البته. بهتان برنخوردها.
اینطور بوده خب. اکثر ملت ما رعیت بود. تقریبا چیزی در مایههای برده. ما باید کار میکردیم؛ شخم میزدیم؛ حفاری میکردیم؛ زمینها را آباد میکردیم و خب ثمره ی محصول را به «دست نشانده ی شاه» میدادیم و فقط در حد پخت نان خانواده، سهممان را میگرفتیم.
حالا اوقات تلخی نکنم که ناموسمان هم از دست نوچههای شاه و شازده !امان نداشتند.
میتوانستیم اعتراض بکنیم؟! هیس! آرامتر. میتوانستیم تغییرش دهیم؟ !ظاهرا سرت به تنت زیادی کردهها! شنیدیم که چندنفر از بزرگان و علما در تبریز و تهران علیه شاه طغیان کردهاند که نظر رعیت را در حکمرانی صائب کنید. خدایا توبه. خونشان را کف خیابان ریختند. بر دارشان کشیدند. ستارخان و شیخ فضلاللّه و دیگران. شاه برای ظاهرسازی و عقب نماندن از فرنگستان، مشروطه را امضا کرد!
چه کسانی حق رای داشتند؟ جماعت نسوان و بانوان که در شمار آدمی نبودند؟! رعیت هم کنار گاوها به شخماش مشغول باشد. فقط شاهزادههای قجری و بازاریان و زمینداران و طبقهای از علما میتوانستند رای بدهند!
مردمسالاری طبقاتی!
البته همین رایپرسی تصنعی هم چند سال بیشتر دوام نیاورد و زیرش زدند. پدر و پسر پهلوی آمدند و قهقهه زدند به گور پدر هر چه رعیت و رأی و صندوق است. امر، امر همایونی شد. روز از نو روزی از نو!
تا انقلاب کردیم. سیدِ خمینینامی آمد.«رعیت» را تبدیل به «شهروند» کرد. به رعیت گفت یادتان هست که به گوشهٔ چکمه خان نمیتوانستید نگاه کج کنید؟ خان که چیزی نیست؛ حالا بیایید پای صندوق و رئیس جمهور انتخاب کنید! باورتان میشود؟ به خود خود ما. به روستاییها، عشایر، بیسوادها، فرنگرفتهها، علما، حتی به زنان. حالا چندسالی است که ما شهروندیم. دلتان نخواهد میرویم رای میدهیم. چیز غریبی است. دو هزارسال ندیده بودیم چنین چیزی.
حالا عدهای فرنگنشین و سِر و موسیو از پاریس و لندن در گوشمان میگویند رای ندهید. هه! این حراملقمههای پرقو بزرگ شده چه میدانند ما چهها کشیدهایم و چندهزار خون دادهایم و چندین فرسخ تبعید شدهایم تا به حق رای برسیم؟!
رای میدهیم؛ به انتقام همهٔ روزهایی که غرورمان زیرچکمهٔ شاه و شاهپرست و دیکتاتورمسلکها لهشد.
به انتقام فضلاللّه ها و ستارخان ها و ......
به انتقام روزهایی که نظر ما را حتی درباره چطور کشتنمان نمیپرسیدند!رای می دهیم!
التماس دعای فرج
انتخابات
قرارگاهرسانهایبصیر(قرب)