سلااااام خانم گلای هنرمند.
مواد لازم تهیه کردید بریم سراغ آموزش
😍🏃♀🌹🤗
برای بار اول لازم نیست همه ی موادو به همین اندازه داشته باشی
یه مقدار کمترش کن
یا مواد تزیینش رو میتونی اصلا استفاده نکنی
یا رطب خرمای شاهانی حتما نباشه
ایرادی نداره
فقط طرز تهیش یاد بگیر
رو رطب شهرتون امتحان کن به مقدار کم
شهرهایی که در استانهایی مثل
فارس
کرمان
بوشهر
هرمزگان
وووو
خرما به وفور دیده میشه
البته هر استانی به استانهای دیگه و حتی خارج از کشور هم صادر میکنه😊😊😊
واای تو نخلستان باشی.یا یه اصله نخل تو حیاط خونت باشه.موعد رطب وخارک و دمباز هم باشه
چه حالی میده
ان شاءالله نصیبتون بشه😋😋
یه چیزی بگم در گوشی😅😀👂👂
متاسفانه من نمیتونم خرما بخورم
چون زبانم👅 دائم آفت میزنه 😬🥵
ابتدا از قبل رطب ها رو باید هسته گرفته و به مقدار 3 روز در افتاب و گرما وسرما هوا دهید..
در حیاط وهوای باز
@mahboob1969
در غیر اینصورت رنگینک برای مدت طولانی نمیتوان نگهداری کرد
اگه زود خواستین میل کنید میتوان رطب رو هوا ندهید ..
هنگام هسته کردن رطب اگه پوست پوستیه پوستش رو جدا کنید
مواد لازم
رطب..پودر شکر به همراه هل..خلال بادام..روغن..مغز گردو..خلال پسته..پودر دارچین..پودر نارگیل..آرد گندم..
@mahboob1969
مغز گردو ایرانی رو به تکه های درشت تبدیل کنید
@mahboob1969
مغز گردو رو به تکه های درشت تبدیل کرده
شکر رو آسیاب میکنیم و با مقدار کمی هل آسیاب شده مخلوط میکنیم
@mahboob1969
سلامخانمای خونه
حالتون چطوره تو این گرمای تابستون
حال دلتون هم ان شاءالله گرم باشه
کانون خونوادتون هم دوچندان گرم باشه
🌺🌸🌼🌻
پیشاپیش عیدمون مباااااااااررررک
🪅🎊🎉🎈🪅🎊🎉🎈