💠 حدیث روز 💠
✳️ کاری برای بینیازی و دوری از فقر
🔹قالَ رَسُولُ اللَّهِ (ص) الْأَمَانَةُ تَجْلِبُ الْغِنَاءَ وَ الْخِيَانَةُ تَجْلِبُ الْفَقْر ؛
🔻رسول خدا صلیاللهعلیهوآله فرمود :
امانتداری موجب بینیازی و خیانت موجب فقر است.
📚 بحارالانوار، ج۷۲، ص۱۱۴
🌺💙🌺💙
💠 حدیث روز 💠
❇️ ویژگی بهترین دوست
🔹عن أبی محمد العسکری(ع): خَيرُ إخوانِكَ مَن نَسِىَ ذَنبَكَ و ذَكَرَ إحسانَكَ إلَيهِ ؛
🌹بهترین برادرانت کسی است که خطای تو را فراموش کند و نیکی تو به خود را به یاد داشته باشد.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۸، ص ۳۷۹
🍀💙🍀💙💙
🏴 امام عسکری علیهالسلام و ایجاد شبکه جهانی
رهبر انقلاب: «حضرت عسکری علیهالسلام در همان شهر سامرا، که در واقع مثل یک پادگان بود توانسته بودند با یک شبکهی عظیم تبلیغاتی و تعلیماتی این همه ارتباطات را با سرتاسر دنیای اسلام تنظیم کنند. فقط این نبود که مسائل نماز و روزه یا طهارت و نجاسات را جواب بدهند؛ در موضع «امام» با همان معنای اسلامىِ خودش قرار میگرفتند و با مردم حرف میزدند.»
@HawzahNews
ziyarat-imam-askari-farahmand.mp3
1.19M
🎙زیارت امام حسن عسکری(ع)
🏴السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ الْهَادِيَ الْمُهْتَدِيَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ
📡, @tasnimnews
🌷🌹🌷🌹🌷🌹
⛔️ گناه، مانع ارتباط با امام زمان
▪️ بزرگان فرمودهاند : اگر انسان بخواهد به حضرت مهدی (علیه السلام) نزدیک شود و ارتباطی با آن بزرگوار برقرار کند، باید حجابهای درونیاش را کم کند ؛ از جمله آنکه صفات رذیلهاش را مداوا کند و از بین ببرد؛ چون هر صفت رذیله، حجاب بسیار ضخیمی میان انسان و حضرت بقیة الله -روحی له الفداء- است.
▪️ هر معصيتی که می شود - خدا ميداند- تيری به قلب نازنين امام زمان است.
امام زمان (عج) آگاه از نيتها، اعمال و رفتار ما است. همه را می بيند و می داند.
🎤 آیةاللّه ناصری حفظه اللّه
🌺💙🌺💙🌺
💠 حدیث روز 💠
🔻امام حسن عسکری علیه السلام :
🔹مَن رَكِبَ ظَهَر الباطِلِ نَزَلَ بِهِ دارَ النَّدامَةِ؛
⭕️ هركه بر مركب باطل نشيند، در سراى پشيمانى فرودش آورد.
📚بحارالأنوار، ج ۷۸، ص۳۷۹
🌺🍀🌺🍀🍀
▪️▪️▪️▪️▪️▪️
▪️▪️▪️▪️
▪️▪️▪️
▪️▪️
▪️
▪️
🌹امام حسن عسکری علیه السلام :
مَن تَواضَعَ فِی الدُّنیا لإِخوانِه فَهُوَ عِندَاللّهِ مِنَ الصِّدِّیقینَ و مِن شیعَةِ عَلیّ بنِ اَبیطالبِ عَلَیهِ السَّلام حَقّاً ؛
🍃کسی که در دنیا نسبت به برادرانش متواضع باشد، نزد خداوند از صدّیقین به شمار می رود و او از شیعیان واقعی علی بن ابیطالب علیه السلام است.
📗(احتجاج، طبرسی، ج 2، ص 267)
▪️
▪️
▪️▪️
▪️▪️▪️
▪️▪️▪️▪️
▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🍀💙🍀💙🍀
🌺حقایقی در مورد 9 ربیع الاول و «عیدالزهرا»
روز نُهُم رَبیعُالاول روز آغاز امامت امام زمان(عج) است. بنابر نقلی در این روز، عمر بن سعد از قاتلین امام حسین(ع) کشتهشد.
گاه در این روز محافلی به نامهای، عیدُ الزهرا و فرحةُ الزهراء، به عنوان روز قتل خلیفه دوم عمر بن خطاب برگزار میشود ؛ درحالی که قتل خلیفه دوم روز 9 ربیع الاول نبوده است ، بلکه بر اساس اعلام اکثر علمای شیعه و مورخان سنی و شیعه تاریخ قتل خلیفه دوم 26 یا 27 ذیالحجه سال 23 هجری بوده است و روز 9 ربیع الاول روز کشته شدن عمر بن سعد به دست مختار ثقفی است که در آن سالها جشنهایی به این زمینه گرفته میشده که بعدها به دلیل هم اسم بودن عمر بن سعد با خلیفه دوم به این نام یعنی «عمر کشون» مشهور شده است.
مراجع و عالمان دینی شیعه برپایی مجالسی که در آن اهانت به مقدسات و بزرگان دینی اهل سنت میشود را جایز نمیدانند.
شاید بسیاری خبرهای کشتار شیعیان در پاکستان، حمله به شیعیان در کربلا، محاصره دهها خانوده شیعه اندونزی در جاوه شرقی، حمله به حسینیهها و مراکز شیعی در سوریه، حمله به شیعیان نیجریه ،محدودیتها علیه شیعیان در مصر و عربستان و ... را شنیده باشند، اما در چرایی چنین اتفاقاتی کسی فکر نکرده است.
هر چند میتوان دهها عامل را در این برشمرد ، اما یکی از این عوامل مراسمهایی است که در روز 9 ربیعالاول برگزار میشود.
برخی مجالس وهنآمیز که به اسم تشیع برگزار میشود که برگزار کننده همین مجالس ساده و به ظاهر مخفیانه!! خسارت بزرگی به مکتب راستین اهل بیت(ع) وارد کرده و مسئولیت خون هزاران شیعه مظلوم زاهدانی، پاکستانی، عراقی، لبنانی و ... را به گردن میگیریم.
تجربه نشان داده که هیچگاه دشنام گفتن به مقدسات دیگران موجب هدایت گمراهان نمیشود ، بلکه برعکس آنان را به لجاجت و مقابله به مثل وادار می کند ؛ از این رو اهل بیت(ع) به شیعیان یادآور می شدند که خداوند از دشنام گفتن حتی نسبت به بتهای مشرکان نهی فرموده است.
خداوند می فرماید : « به معبود کسانى که غیر خدا را می خوانند دشنام ندهید، مبادا آنها(نیز) از روى(ظلم و) جهل، خدا را دشنام دهند »[أنعام/۱۰۸]
بنابراین پرهیز از دشنام یک اصل قرآنی و اسلامی است.
متأسفانه در سالهای اخیر و با امکانات جدیدی هم که به وجود آمده، امکان ضبط تصاویر یا صوت این مجالس برای شرکت کنندگان در آن به سهولت وجود دارد که در بعضی موارد این فیلم ها و صوتها به کشورهای مجاورمان که شیعیان و اهل تسنن در کنار یکدیگر زندگی میکنند ، نفوذ یافته و باعث ایجاد فتنه و ریختن خون پاک شیعیان آن منطقه گردیده است.
همچنین در سیره اهل بیت(ع) تأکید بر مدارا با اهل سنت صورت گرفته است، چنان که در کتابهایی نظیر «المحاسن للبرقی»، «الکافی»، «تفسیر العیاشی»، «بحارالانوار» و «مستدرک الوسایل» به احادیثی بر میخوریم که بر اصل وحدت مسلمانان اذعان دارند که برگزاری این چنین جشنهای خرافی موجب برهم زدن وحدت مسلمانان میشود.
روز ۹ ربیع در اصل سالروز 💖آغاز امامت امام زمان (عج)💖 میباشد و به جای مشغول شدن به خرافات و مجالس حرام و بدعت هایی چون عیدالزهرا ، ما که ادعای شیعه بودن و یاوری امام زمان را داریم ، میبایست در این روز با آقا امام زمان تجدید بیعت کنیم و خود را آماده یاری و اطاعت کامل از حضرت نماییم و در درگاه الهی استغاثه کنیم برای تجیل در ظهور ایشان و خب طبیعی است که دشمنان اسلام و منافقین با مراسم خرافی ، حرام و غیرمرتبط با سالروز امامت امام زمان ، تلاش کنند ما را از بیعت با آقا امام زمان و مجالس مرتبط با سالروز امامت حضرت دور کنند.
ویکی شیعه
کتاب «نهم ربیع، خسارتها و جهالتها»
🌷
💙🍃💙🍃💙
◼️ احادیثی گوهر بار از امام حسن عسکری علیه السلام
از افشاى اسرار و خوی رياست طلبى بپرهيز كه اين دو [آدمى را] به هلاكت مى كشانند .
تحف العقول ، ص ۴۸۷
تقوای الهی را رعایت کنید(گناه نکنید) و مايه زينت باشيد و مايه ننگ نباشيد، همه محبّت ها را به سوى ما جلب كنيد و همه زشتي ها را از ما دفع كنيد[با اعمال و رفتار پسندیده ]
ميزان الحكمة جلد ۵ ص ۲۴۱
نشانه هاى مؤمنان (شيعيان) پنج چيز است :
ـ پنجاه و يك ركعت نماز (نمازهاى واجب و مستحب روزانه)
ـ زيارت اربعين
ـ انگشتر به دست راست داشتن
ـ پيشانى را (در سجده) بر خاك نهادن
ـ 💖بسـم الله الرحـمن الرحيم💖 را بلنـد گفـتن(در نماز و شروع کارها و...)
مصباح المتهجد ۷۸۸
🌷
🔸علامه طباطبایی؛ احیاگر فلسفه در حوزه علمیه
🔹حضرت آیتالله خامنهای: «مرحوم علامهی طباطبائی (رضواناللهعلیه) در حدّی بود که اگر منحصر به فقاهت میشد، یقیناً به مرجعیّت تقلید میرسید... امّا ایشان آمد مشغول فلسفه گردید و رکنی شد، و بعد از آنکه در قم هیچ نشان قابل توجّهی از فلسفه نبود، آن را احیا کرد؛ شاگردانی تربیت نمود، معارف فلسفه را راه انداخت و گسترش داد.» ۱۳۷۰/۶/۳۱
🆔 @YjcNewsChannel
@Farsna.mp3
1.52M
🎙«به خوبا سر میزنی مگه ما بدا دل نداریم»... با نوای مرحوم آغاسی
@Farsna