سلام بر یگانه حجت زمان
سلام بر منتظران مهدی فاطمه
روزتون بخیر
روزگارتان سبز
آسمانتان بی غبار
سهم چشمانتان دیدار یار
قلبتان پر از آرامش
بخت و تقدیرتون امام زمانی
سرنوشتتون تابناک
#امروزتون _عالی
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#زندگی
#سبک_زندگی
🍃زندگی یعنی:
✨ذوب شدن در مسیر توحیدی که
🌺با قرائت محمد و آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم💫
✨تعریف و عینیت یافته است.
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#اهمیت_سبک زندگی
🌷اهمیت سبک زندگی از منظر رهبر معظم انقلاب:
💫یکی از ابعاد پیشرفت با مفهوم اسلامی عبارت است از سبک زندگی کردن، رفتار اجتماعی، شیوهی زیستن - اینها عبارةٌ اخرای یکدیگر است - این یک بُعد مهم است؛ این موضوع را میخواهیم امروز یک قدری بحث کنیم. ما اگر از منظر معنویت نگاه کنیم - که هدف انسان، رستگاری و فلاح و نجاح است - باید به سبک زندگی اهمیت دهیم؛ اگر به معنویت و رستگاری معنوی اعتقادی هم نداشته باشیم، برای زندگی راحت، زندگی برخوردار از امنیت روانی و اخلاقی، باز پرداختن به سبک زندگی مهم است. بنابراین مسئله، مسئلهی اساسی و مهمی است.
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
https://eitaa.com/mahdi313
زندگی کن به سبکی که محبوبت،
امام زمانت می پسندد …
سبک زندگی منتظرانه
بهترین هدیه ی الهیست
پس زندگی را زندگی کن به سبک منتظرانه…
با قوانین، مسئولیت ها و نقش های منتظرانه … !!!
سبک زندگی شما
حال و آینده تان را می سازد
پس زندگی کن به شیوه ی امام زمانی …
تا حال و آینده ای خوب
در پرتو الطاف و عنایات پدرانه ی امام زمانت
داشته باشی ...
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
https://eitaa.com/mahdi313
35.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبک زندگی مهدوی_قسمت چهارم
🔊استاد صدوقی (از اساتید مرکز تخصصی مهدویت قم)
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#سبک زندگی مهدوی
#استاد صدوقی
🍃قسمت چهارم
✨بسم الله الرحمن الرحیم
💐با سلام و درود به پیشگاه مقدس آقا امام زمان علیه السلام و شما شنوندگان خوب این برنامه
🔹بحث ما در مورد زندگی بود و نقشی که فرهنگ در تولید یک زندگی ایده آل می تواند داشته باشد. فرهنگ را تعریف کردیم عناصرش را نام بردیم. فرهنگ اسلامی مبتنی بر اصل امامت که همان فرهنگ باشد را تبیین کردیم؛ و گفتیم که این فرهنگ اگر بخواهد در زندگی ما عینیتِ پیدا کند باید در شخصیت درونی ماجاسازی بشود. من در مورد این شخصیت درونی و بیرونی باید یک توضیحاتی بدهم.
🔸ببینید ما دو نوع شخصیت داریم : یک شخصیت بیرونی داریم؛ یک شخصیت درونی داریم.
1️⃣شخصیت بیرونی ما همین ریخت و قیافه ای که می بینید همین ژستی هست که همه مون داریم وقتی معاشرت می کنیم یک ژستی داریم متناسب با هنجارهای احتماعی؛ ما به این می گوییم شخصیت بیرونی که گاهی صادق و گاهی کاذب است؛ وقتی صادق هست که هماهنگ باشد با شخصیت درونی ما، وقتی کاذب است که ناهماهنگ با آن شخصیت درونی باشد.
2️⃣اما شخصیت درونی، همیشه صادق است؛ چرا؟ چون شخصیت درونی یک ظرفی ست که از یک مظروفی به نام فرهنگ پدیدآمده؛ یعنی فرهنگ درون این شخصیت درونی ما جاسازی شده.
🔹چگونه زیستن را آن فرهنگ درونی به مامی گوید؛ ولی گاهی هست که ما از درون یک اعتقاداتی داریم ولی چون وارد جامعه می شویم؛ می بینیم هنجار جامعه یک جور دیگر است ما خودمان را باآن هماهنگ می کنیم و این خب غلط است چون ما از اصول و چارچوبمان دور می شویم.
🔸یک مسلمان زنده دل در هر موقعیتی که هست باید از هویت خودش، از چارچوب خودش از اصول و اعتقادات خودش دفاع کند و در آن چارچوب خودش را تعریف کند نه اینکه به هر سمتی که باد می آید خودش را با جهت باد انطباق بدهد و شکل و قیافه ی خودش را با محیطی که در آن زندگی می کند هماهنگ کند این درست نیست بعضی از ما مثل آفتاب پرست هستیم می گویند آفتاب پرست حیوانی است که بر روی گیاهان و درختان حرکت می کند و اگر روی سنگ هم باشد رنگ سنگ را دارد روی درخت باشد رنگ درخت را دارد روی گیاه باشد رنگ سبزی جات را دارد یعنی در هر محیطی خودش را با آن محیط وفق می دهد.
🔹مسلمان این طوری نیست. مسلمان محیط را مدیریت می کند. نه اینکه منزوی بشود نه؛ وارد جامعه می شود میشود تعامل را با افراد جامعه دارد و سعیش هم بر این است که در این تعامل نقش فعال را عهده دار باشد نه نقش منفعل را، اما از اصول خودش، از چارچوب خودش دفاع میکند.
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#سبک زندگی مهدوی
#استاد صدوقی
🍃ادامه قسمت چهارم
🔹من اگر بخواهم بین شخصیت درونی و بیرونی مثال بزنیم یک مغازه را مثل می زنم که شخصیت بیرونی این مغازه ویترینش است که دم در است. افراد وقتی داخل ویترین را تماشا می کنند؛ جذب مغازه می شوند؛ وارد مغازه میشوند با یکی از این دو صحنه روبه رو می شوند؛ تقاضای جنسی که می کنند؛ می بینند جنسی که برایشان آمد؛ کاملا هماهنگ هست با همانی که در ویترین بود.
🔸ولی بعضی اوقات هم هست که ویترین یک چیزی را قشنگ نشان می دهد ولی وقتی داخل مغازه می شویم و تقاضای آن جنس را می کنیم متوجه می شویم جنس هایی که داخل مغازه هست مزخرف است؛ بُنجل است. ما می گوییم ناهماهنگی بین ویترین و درون مغازه وجود دارد.
🔹ویترین آن شخصیت بیرونی است؛ داخل مغازه آن شخصیت درونی است؛ فرهنگ داخل مغازه با فرهنگ داخل ویترین فرق دارد؛ جنس داخل مغازه با جنس داخل ویترین مغازه فرق دارد. فرهنگی که ما در شخصیت بیرونیمان داریم ازش تبعیت می کنیم کاذب است؛ چرا؟ برای اینکه منافات دارد با آن شخصیتی که در درون خودمان بهش اعتقاد داریم.
🔸اگر خواستیم شخصیت درونی آدم هارا بشناسید با یک سفر، یک مسافرتی با او برویم در سفر یکجا خودش را لو میدهد، لذا دختر خانم هاو اقا پسرهایی که میخواهند با هم ازدواج کنند نباید به شخصیت بیرونی همدیگر فقط توجه کنند باید شخصیت درونی همدیگر را هم مورد رصد قرار بدهند و آن را هم مورد توجه قرار بدهند تا بتوانند از هویت مخاطبِ خودشان آگاه بشوند.
🔹شخصیت درونی آدم ها حرف مهم و اساسی را میزند یک دختر و پسری که با هم ازدواج کرده اند تا یکسال بعد از عقد میتوانند فیلم سینمایی بازی کنند ولی دیگر بیش از یک سال نمی توانند فیلم بازی کنند؛ بالاخره باید خود وجودی خودشان خود درونی خودشان را عرضه کنند و این وقتی که بخواهد عرضه بشود تازه اختلاف ها از آن جا شروع میشود؛ لذا خیلی ها با هم معاشرت می کنند ولی به استناد آن بایدها و نبایدهای شخصیت بیرونی شان است نه درونی شان.
🔸بعضی ها هستند حرف های قشنگ قشنگ می زنند؛ معاشرت زیبا دارند؛ نوع برخوردشان در محیط کار در محیط جامعه ای که باهاش زندگی می کنند خیلی شیک و با پُز بالایی است ولی وقتی به اندرون می روند آن کار دیگر می کنند.
🔹اینکه می گویند به اندرون رفته آن کار دیگر را انجام داده؛ آن کار دیگر، هماهنگی دارد با شخصیت درونی اش که؛ حامل یک فرهنگی است که با آن فرهنگ مأنوس است. این نکته، نکته ی ظریف و مهم و اساسی است که ما باید بهش توجه کنیم؛ مخصوصأً کسانی که در حوزه ی تربیتی دارند کار می کنند باید این را بفهمند و بدانند که اگر می خواهند روی متربیشان اثر گذار باشند باید شخصیت درونی او را هدف قرار بدهند نه اینکه فقط ظاهرش عوض شود و شکل و قیافه ی ظاهریش تغییر بکند؛ این تربیت نیست.
🔸 تربیت این است که بافت وجودی_درونی آدم ها عوض شود. سازمان روحی و شخصیتی آدم ها تغییر بکند در مورد این مسئله ان شاء الله بحثی را ادامه می دهیم.
🌀 مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
#سه_شنبه_های_جمکرانی
#سه_شنبه_های_مهدوی
🌱یاد تو همچون نفســــی ، می دهـدم دوبـاره جـان
عشـق تو سبـز می کند لحظه بـه لحظه ی خـزان...
🌱تــاب نیـاورد دگـر در تـب و هجــر و بـی کسـی
این دل من که مانده در صحن و صفای جمکران...
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com
شوقِ دیدار✨
#امام_محمد_باقر علیه السلام:
وقتی مهدی عجلاللهتعالیفرجهشریف وارد کوفه میشود، بر فراز منبر قرار میگیرد، سخن آغاز میکند، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان میگریند که از شدت گریه نمیفهمند امام علیه السلام چه میفرماید.
📚اعلام الوری،ص۲۷۱
🌀مرکز مجازی مهدویت
👇👇👇👇
http://eitaa.com/mahdi313com