بسم الله الرحمن الرحیم
حادثه ناگوار و تلخ از دست دادن رئیس جمهور خدوم و مغتنم، از دست دادن نعمتی بود که خدا خواست او را بگیرد.قلوب مردم ما جریحه دار است و هر کسی به هر طریقی که بتواند، ابراز احساسات می کند. سعیُهُم مشکور.
اما پس از گذشت چند روز که این داغ چون شعله های آتشی که دامن بر می کشد و زیر خاکستر پنهان می گردد، آرام شد، قرار است چه اتفاقی بیفتد؟ بسیاری از ما مجدد زندگی روزمره خودمان را پی می گیریم و چون مسخ شدگانِ بی اراده، مسیری که میرفتیم را می رویم. همانگونه که پس از از دست دادن سردار دل ها مصیبت زده شدیم و چندی بعد زندگی روزمره ما را در خود غرق کرد.
به راستی که چه وقت از خواب غفلت دیده می گشاییم و خود را از چنگال سحر بی تفاوتی نجات می دهیم؟
چه زمان می خواهیم دست از صرفا ابراز تأسف و تألم کردن دست برداریم و شانه زیر بارِ نظام اسلامی و امام جامعه بدهیم؟
کی و کجا و چگونه غیر از سخن گفتن، عمل هم خواهیم کرد؟
سید ابراهیم رئیسی قبل از آن که رئیس جمهور شود، رئیس خود شد و بر تنبلی و سستی و عافیت طلبی و روزمرگی های حیوانی و اتلاف عمر، غلبه نمود.
شهید سعید ما خوب به این گفته امام خود ایمان داشت که فرمود:« باید برای آن دوران تلاش کرد. قبل از دوران مهدی موعود، آسایش و راحت طلبی و عافیت نیست. در روایات، «والله لتمحصن» و «والله لتغربلن» است، به شدت امتحان می شوید، فشار داده می شوید. امتحان در کجا و چه زمانی است؟ آن وقتی که میدان مجاهدتی هست. قبل از ظهور مهدی موعود، در میدانهای مجاهدت، انسانهای پاک امتحان می شوند. در کوره های آزمایش وارد می شوند و سربلند بیرون می آیند و جهان به دوران آرمانی و هدفی مهدی موعود (ارواحنا فداه) روزبه روز نزدیکتر می شود، این، آن امید بزرگ است ».۱۳۷۰/۱۱/۳۰
به خاطر همین ایمان بود که برای رسیدن به آن هدف سامی، مجاهده کرد و شب و روزش را به جوشش در آورد تا مفتخر به دریافت مدال « رئیسی عزیز خستگی نمی شناخت » از سوی امام خود شد.
رهبری معظم حفظه الله فرمود:« و لکن مردم عزیزمان – چه شما که اینجا نشستید، چه کسانی که بعداً عرایض ما را میشنوند- مطمئن باشند که هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید ». ۱۴۰۳/۰۲/۳۰
این فرمایش ولی الهی و حکیم کشور ما، به این معنی است که باری که از شانه های سیدالشهداء خدمت به زمین گذاشته شد، باید ما به دوش بکشیم.
ابراز غم و غصه و تأسف بدون تلاش در جهت آرمان ها و فرامین امام جامعه، ارزش ندارد و کار افراد تنبل است.
ادامه دهندگان راه رئیس جمهور شهید، کسانی اند که در عین اندوهگین بودن و تألم داشتن، کمر همت بسته و شانه به زیر کار می دهند و شب و روزشان جهاد می شود و از روزمرگی می گریزند.
برخیزید، برخیزید که این نظام و انقلاب، کار بر زمین مانده بسیار دارد و ظهور محقق نمی شود إلّا بِالْعَلَقِ وَ الْعَرَقِ وَ النَّوْمِ عَلیٰ السُّروجِ.
🔰 ایتا | تلگرام
@mahdi_domeiri
برگزاری اردوی جهادی
گروه جهادی امام رضا(ع)
جمعه ۴ خرداد ۱۴۰۳
🔺جهادگران گروه جهادی امام رضا علیه السلام امروز در ۸ عرصه زیر :
تخریب دیوار ، برق کشی ، نما کاری ، ترمیم پشت بام ، تفکیک بازیافتی ، کف چینی ، لوله کشی خدمت رسانی کردند.
💢قرارگاه جهادی امام رضا علیه السلام
شهرستان بشرویه
#اردوجهادی
#جمعه_های_جهادی
#جهاد_ادامه_دارد
#قرارگاه_جهادی_امام_رضا_علیه_السلام
🔰 ایتا | تلگرام
@mahdi_domeiri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 سومین مولفه قدرت مسجد تراز چیست؟!
🔻 مولفه دیگر مسجد تراز، جایگاه اجتماعی است. مسجد باید جایگاه اجتماعی داشته باشد. منظور از جایگاه اجتماعی این نیست که دیگران بَه بَه و چَه چَه بگویند.
🔻 نه ممکن است چهار تا دشمن هم داشته باشد. ممکن است اَه اَه هم بگویند، ولی توده مردم به این مسجد دلبسته باشند. فعالیت هایی صورت بگیرد که بدنه اجتماعی داشته باشد.
🔻 مثلا شما از تولید کننده های خانگی از بیست نفر، پنجاه نفر می خواهی جنس بیاوری بفروشی که این باعث می شود که آن تولید کننده به این مسجد وابسته شود و گره بخورد.
🔻 از این طرف هم چند صد نفر میآیند همان جنس را می خرند، از آنجایی که مسجد می فروشد و این هم باعث میشود که چند صدنفر به مسجد گره می خورند. این را بعضیها نمیخواهند که باشد. چرا؟، چون مولفه قدرت است.
1⃣ اولین مولفه قدرت مسجد تراز چیست؟!
2⃣ دومین مولفه قدرت مسجد تراز چیست؟!
#سخنرانی
#مسجد_تراز
🎤 حجتالاسلام مهدی دومیری
✅ سلسله جلسات « مسجد تراز »
🔰 ایتا | تلگرام
@mahdi_domeiri
هدایت شده از حجتالاسلام حمیدرضایی
🌱سلسله مباحث تربیت فرزند🌱
🗣حجتالاسلام حمید رضایی
🕌 شهرستان بشرویه مسجد الرضا علیه السلام جنب اداره پست
🌆هر هفته یکشنبه شب ها بعد از نماز مغرب و عشاء
@HamidRezei