⭕️ افتتاح پایگاه نظامی سپاه در 20 کیلومتری خاک آمریکا
✍️ نخستین ناو پشتیبانی و اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه به نام «شهید رودکی» توانایی حمل و نقل پهبپاد، بالگرد، موشک، سامانه مخابراتی و دفاعی سه خرداد و قایق های تندرو را دارد.
👈 اما این شناور فراساحلی افقهای جدیدی برای ایران ونیروی دریایی سپاه گشوده است که قابل توجه است:
🔻افق اول: تاکنون ایران به علت داشتن موشکهای دوربرد قدرتمند و دقیق و گروه های بزرگ همسو نظامی همانند حزب الله لبنان، حماس، الحشد شعبی عراق، انصارالله یمن و... به عنوان کشور صاحب دو دست بلند نظامی محسوب میشد. با ورود یک شناور فراساحلی با قابلیت حمل تجهیزات مختلف جنگی پیشرفته به نیروهای دریایی سپاه، عملا دست بلند سوم نظامی ایران نیز در حال شکل گیری است و می توان آن را یک اتفاق راهبردی بزرگ نظامی برای ایران دانست.
🔻افق دوم: ایران در ساخت شناور و ناوچه های نظامی تجربه جالبی کسب کرده است. اما ورود ایران به تغییر کشتی های تجاری غول پیکر به کشی های جنگی، عملا ایران را در مسیر نزدیک شدن به دستیابی به ناوهای بزرگ با قابلیت پشتیبانی و جنگی قرار داده است. مسیر مهمی که قد نیروی دریایی ایران را به یکباره در فراتر از منطقه به طرز قابل توجهی افزایش خواهد داد.
🔻افق سوم: سوار شدن سامانه دفاعی سوم خرداد روی ناو اخیر سپاه، یعنی ایران می تواند وسعت وسیعی از دریاها را به مراکز دفاع از خاک خود تبدیل کند. به معنای دیگر ایران کیلومترها دورتر از مرزهای رسمی خود خواهد توانست سپهر دفاعی در برابر هر نوعی شی پرنده از پهباد و هواپیما تا موشک ایجاد کند.
🔻افق چهارم: رزم نزدیک با کشورهای دشمن که در دور دست ایران قرار دارند، افق سومی است که نیروی دریایی سپاه توانسته آن را بگشاید. تکثیر کیفی و کمی بیشتر ناوهای همانند ناو اخیر شهید رودکی، این امکان را به ایران خواهد داد که عملا تجهیزات سنگین و موثر نظامی و امنیتی را به نزدیکترین مرز دریایی کشور متخاصم در سراسر کره منتقل و وارد رزم نزدیک در دورست خود شود.
🔻افق پنجم: تکثیر کمی و کیفی ناو شهید رودکی، نوید یک توانمندی خاص نظامی دیگر را نیز به مردم ایران می دهد. ناوهای مثل شهید رودکی، ابزار مهمی برای عملیات های آبی و خاکی خواهد بود. افزایش این ناوها پشتیبان بزرگی در زمان و شرایطی هستند که ایران بخواهد مناطق ساحلی یا جزایر یک کشور مهاجم را تسخیر کند و یا بخواهد از جزایر مورد تجاوز قرار گرفته خود در اولین فرصت دفاع دریایی و زمینی انجام بدهد. به نظر می رسد که باید برخی از مقامات کشورهای حوزه خلیج فارس زین پس در برخی اظهارات خود درباره توهمات تسخیر برخی از جزایر ایرانی تجدید نظر جدی داشته باشند.
🔻افق ششم: ناو اقیانوسپیمای شهید رودکی به نیروی دریایی سپاه خود به مثابه یک پایگاه لجستیکی روی دریا عمل میکند. تکثیر کمی و کیفی این ناوها می تواند ایران را صاحب شهرهای بزرگ نظامی و اطلاعاتی دریایی بکند. طبق قانون بین المللی آبهای آزاد، این ناوها – بخوانید شهرهای نظامی و اطلاعاتی- تا مرز 12 مایلی یعنی کمتر از بیست کیلومتر هر کشور منجمله آمریکا میتواند مستقر شود. به تعبییر سادهتر نیروی دریایی سپاه در واقع اولین پایگاه نظامی خود را در نزدیکترین نقطه نزدیک به کشورهای که به دشمنی با ملت ایران اصرار دارد، عملا افتتاح کرده و البته پایگاههای بعدی نیز در راه هستند.
@mahdi_jahantighi
⭕️ چرا باید انتقام خون شهید فخری زاده را مقدمه انتقام شهادت سردار سلیمانی کرد؟
✔️ ابعاد پروژه پیچیده رسانهای و اطلاعاتی صهیونیست ها برای «انتقام سخت»
✍️ عاملان ترور شهید محسن فخری زاده دانشمند برجسته حوزه دفاع کشور به زودی شناسایی خواهند شد ولی آمران این جنایت برای مردم ایران مشخص است و نیازی به تحلیلهای پیچیده امنیتی نیست. به همین دلیل است که مطالبه انتقام خون دانشمند شهید هسته ای کشورمان از صهیونیستها که بر خلاف شهید سلیمانی، چهرهای ناشناخته محسوب میشد، خیلی زود در افکار عمومی ایران شکل گرفته است.
👈 اما درباره مطالبه این انتقام و شرایطی که در آن هستیم، چند نکته ذیل لازم به یادآوری است:
1️⃣ در دقایقی بعد از ترور شهید فخری زاده، تخریب دستگاهها امنیتی و برخی مقامات نظامی به صورت مشخص و به تبع آن بی اعتبارسازی گزینه «انتقام سخت» در داخل و خارج از ایران آغاز شد. این در حالی است که مقامات نظامی آمریکا در گزارشهای متعددی در ماههای آخیر از دستور کار خارج نشدن «انتقام سخت» از طرف ایران هشدار داده و اساسا بسیاری از عملیات روانیهای هفتههای اخیر برای کند کردن این گزینه روی میز بوده است. آمریکاییها با محوریت رسانههای اصلی خود منجمله نیویورک تایمز، واشنگتن پست، سی انان و آسوشیتدپرس در هفتههای اخیر با برجستهسازی اخبار هدفمند تلاش کردند که ترامپ روزهای آخر حضور در کاخ سفید، رئیس جمهور متمایل به آغاز جنگ با ایران نشان بدهند و این در حالیست که به خوبی میتوان شواهدی را مشاهده کرد که در پس این ظاهر جنگی، باطنی ترسو خوابیده و همه تلاش آن است که ایران در آستانه اولین سالگرد شهید سلیمانی را از عملیاتی کردن مراحل جدید انتقام سخت دور کنند.
2️⃣ روی دیگر سکه پروژه پیچیده رسانهای روزهای اخیر علیه ایران نیز قابل توجه است. بر اساس این پروژه که سردمدار اصلی آن نیویورک تایمز(رسانه اصلی دموکرات ها) تاکنون بوده، در فضای افکار عمومی باید این محاسبه مقدماتی ولی مهم شکل بگیرد که ایران وارد دالانی شده که اولش میتواند تجربه جنگ با ترامپ در روزهای پایانی ریاست جمهوریش باشد و انتهای آن میتواند به آغاز ریاست جمهوری دموکرات های متمایل به کنار گذاشتن جنگ و روی آوردن مجدد به مذاکرات منتهی شود. با تسلط یافتن این گزاره ذهنی در میان مردم ایران، طبیعی است که انتظار دارند افکار عمومی در ایران نسبت به اقدامات راهبردی درباره انتقام از عوامل شهید سلیمانی و یا در واکنش سخت به حوادث طراحی شده امنیتی(مثل ترور شهید فخری زاده) بیتمایل گشته و یا حتی در مقابل آن قرار بدهند.
3️⃣ صهیونیستها با درک این عملیات روانی اخیر آمریکایها تلاش کردند که آخرین آرزوهای امنیتی و اطلاعاتی خود در ایران را به اجرا بگذارند. البته علایم جدی وجود دارد که صهیونیستها معتقد هستند که علاوه بر اتکا به پروژههای رسانه ای و عملیات روانی طراحی شده هفته های آخر ریاست جمهوری ترامپ، یک ضلع داخلی غرب زده نیز در داخل ایران به آنها برای جلوگیری از عملیاتی شدن انتقام های سخت در داخل ایران با نفوذی که در بخشی از بدنه حاکمیت و همچنین تاثیرگذاری که در افکار عمومی دارد، کمکهای ویژه خواهد کرد.
4️⃣ صهیونیستها البته در اقدامی راهبردیتر تلاش میکنند که پروسه معتبر سازی انتقام سخت را دچار خدشه و روند محاسبات راهبردی آن را دچار خلل کنند. اما در داخل ایران برخلاف انتظار صهیونیستها، از واکنش مقامات نظامی و امنیتی ایران اینطور به نظر میرسد که پروژه انتقام شهید فخری زاده دست گرمی شده برای عملیاتی تر کردن مراحل انتقام سخت در ازای خون شهید سلیمانی از آمریکایی ها. فقط این نکته را باید توجه کرد که غایت «انتقام سخت» تنبیه تاریخی آمریکا ها یعنی اخراج آنها از منطقه است ولی انتقام سخت برای خون شهید فخری زاده، تنبیه فوری ولی تاریخی صهیونیستها برای عقب راندن خواهد بود. ایران چارهای جز تغییر محاسبات شکل گرفته صهیونیستی ندارد وگرنه نه تنها سگ هار منطقه، هارتر خواهد شد بلکه همراه خود سگ های ولگرد منطقه را نیز جسور خواهد کرد.
@mahdi_jahantighi
38.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهداف دور جدید عملیات روانی علیه ایران با محوریت عملیاتهای اطلاعاتی موساد/ بخشی از این گفتگو در بخش اخبار بیست و سی صدا و سیما در گزارشی با عنوان «چندین روایت در واکنش به یک جنایت» با موضوع بررسی بازتاب رسانهای ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده پخش شده است.
⭕️ اسرائیل چقدر انتقام ترور شهید فخری زاده را جدی گرفته است؟!
✍️گزاره قطعی که از جامعه تحلیلی امنیتی کشور میتوان استخراج کرد این است که ایران در صورت عدم موفق شدن معتبر سازی انتقام ترور شهید فخری زاده باید منتظر جسارت بیشتر رژیم صهیونیستی باشد.
👈در این میان این سوال مهم و اساسی پیش میآید که « اسرائیل چقدر انتقام ترور شهید فخری زاده را جدی گرفته است؟!»
1️⃣ فرماندهان نظامی ایران در موضعگیریهای جدی خود تلاش کردند که رژیم صهیونیستی اظهارات برخی مقامات دولتی را که سیاست صبوری و امید به مذاکره را به خارج از کشور تداعی می کرد، مبنای محاسبات خود برای مابعد از ترور شهید فخری زاده قرار ندهد.
2️⃣ محاسبات آمریکاییها برای صهیونیستها در اینگونه حوادث بسیار مهم است. موضع امریکاییها در قبال ترور شهید فخری زاده بسیار مشخص و جالب توجه است، آنها در رسانههای خود، رژیم صهیونیستی را مسئول مستقیم ترور معرفی کرده و اصرار دارند که ایران آنها را شریک این ترور نداند. آمریکاییها معتقدند انتقام ایران قطعی است و فقط دریاره زمان انتقام اختلاف نظر دارند. همچنانکه الیوت آبرامز، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران که خود متخصص ارشد طراحیهای عملیات های اطلاعاتی محسوب میشود، انتقام قطعی ایران را فرض دانسته ولی در باره زمان آن گفته که قبل از تحلیف ریاست جمهوری دور جدید در آمریکا نخواهد بود. آمریکاییها برای مصون ماندن از انتقام ایران در آستانه سالگرد شهید سلیمانی، کارکنان خود در عراق را به طرز کم سابقهای کاهش دادهاند و حتی حاضر به بیان آمار کاهش کارکنان سفارت خود نیز نشده ولی از شواهد بر میآیید که سفیر آمریکا به عنوان نماد! به همراه تعداد محدودی کارمند در چندماه آینده در بغداد باقی خواهد ماند. نیروهای نظامی آمریکا همچنین در افغانستان نیز قبل از دوران ریاست جمهوری ترامپ، کاهش چشمگیری پیدا خواهند کرد.
3️⃣ اما در اسرائیل مباحث پساترور شهید فخری زاده قابل توجه است. به نظر میرسد که مقامات صهیونیستی بعد از چند روز جنگ تبلیغاتی با محوریت تاییدیههای تلویجی در دست داشتن در ترور منطقه آبسرد، تلاش میکنند که وارد مرحله ایمنسازی سریع خود در برابر انتقام ایران شوند. مشکل مقامات امنیتی اسرائیل در برابر مواجه با انتقام ایران، جغرافیای وسیعی است که ایران برای زدن اهداف صهیونیستی در اختیار دارد. نهادهای امنیتی اسرائیل، تاکنون کشورهای همچون گرجستان، آذربایجان، ترکیه، امارات و بحرین و حتی نقاطی از آفریقا را از جمله مناطقی دانسته که ایران میتواند ضربات سختی به اهداف صهیونیستی بزند. این در حالیست که شرایط قرمز امنیتی برای صهوینیستها در برخی کشورها به قدری سخت شده که گبی اشکنازی، وزیر امور خارجه صهوینستی سفر رسمی و مهم خود به بحرین را از ترس انتقام ایران منتفی کرده است. وزارت خارجه اسرائیل همچنین در بیانیهای رسمی تاکید کرده که با توجه به سوابق توانمندی ایران در اجرای عملیاتهای موفق در خارج از ایران، کلیه نقاط تجاری، توریستی، گردشگری و هتلها میتواند نقاط ناامنی برای مقامات صهیونیتسی تا اطلاع ثانوی باشد. به همین دلیل است که یوئل گوزانسکی مقام سابق امنیتی رژیم صهیونیستی که سالها درباره ایران مسئولیت امنیتی داشته، گفته است که دوران جدید امنیتی برای اسرائیل یک کابوس خواهد بود، چون ایران واقعا به دنبال انتقام است. مقامات امنیتی رژیم صهیونیتسی دو مشکل دیگر نیز برای ایمن ماندن از انتقام سخت ایران مطرح می کنند. مشکل اول آن است که میگویند نمیدانند ایران چگونه انتقام خواهد گرفت و دوم اینکه پاسخ این سوال را هم نمی دانند که ایران خودش مستقیم انتقام خواهد گرفت یا یکی از گروههای نیابتی ایران در منطقه انتقام را عملی خواهد کرد.
4️⃣ ایران باید همچنان معتبر سازی انتقام ترور شهید فخریزاده را ادامه دهد ولی باید این ملاحظه را نیز در نظر داشته باشد که زمان و سطح انتقام برای معتبرسازی همیشگی اراده انتقام ایران از دشمنانش برای آینده بسیار مهم میباشد.
@mahdi_jahantighi
⭕️ ادای احترام رسمی فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا به افسران نیروی دریایی سپاه
✔️ نیروی دریایی سپاه با چه زبانی با آمریکا گفتگو میکند؟!
✍️ ساموئل پاپارو، فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا در خاورمیانه مدعی شده که پس از چند ماه تلاش در دور جدید تنش ها در منطقه، به بازدارندگی محتاطانه در برابر نیروی دریایی سپاه رسیده اند. او البته تاکید کرده که این بازدارندگی نسبی و شکننده است و با رویدادهای جهانی و وقایع منطقه تشدید میشود.
🔸دریادار ساموئل پاپارو، فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی مستقر در بحرین، در نشست سالانه منامه که به میزبانی موسسه بینالمللی مطالعات استراتژیک، برگزار شد، همچنین روابط بین نیروهای دریایی ارتش آمریکا و سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را همراه با «احترام سالم» توصیف کرد.
🔸اما جدای از درست یا غلط بودن ادعای مطرح شده این فرمانده ارشد نظامی آمریکا در خاورمیانه، یک چیز یقینی است و آن اینکه مجموع اقدامات متقابل چند ماه اخیر نیروی دریایی سپاه در خاورمیانه سبب شده که بزرگترین نیروی دریایی جهان باید ماهها تلاش کند تا در برابر موازنه بههم ریخته شده توسط نیروی دریایی سپاه بتواند بگوید بازدارندگی محتاطانه برقرار کرده است.
🔸اگر افسران نیروی دریایی سپاه دیپلمات بودند و به عنوان نفر مذاکره کننده با آمریکا تعیین می شدند، بی آنکه نیازی به محدودسازی یا بتن ریزی در دستاوردهایشان داشته باشند، الان صورت مساله برجام این بود که باید ابتدا آمریکایی ها آنقدر امتیاز بدهند تا در منطقه تا حدی محترم محسوب شوند و وزرای خارجه آمریکا و اروپا موظف بودند که مثل ترامپ حتی بعد از تکه تکه شدن گلوبال هاوک، از نیروی هوایی سپاه تشکر کند که علاوه بر آن پهباد فوق پیشرفته آمریکایی، هواپیمای دیگری را از آمریکا منهدم نکرد و در موضع ادب و احترام در برابر ایران قرار بگیرد و زبان به تشکر هم باز کند.
🔸حال سوال اساسی اینجاست که چرا در حوزه نظامی می توانیم کاری بکنیم که بزرگترین ارتش های دنیا باید از احساس محترم شمرده شدن از طرف نیروی دریایی سپاه با افتخار یاد کنند ولی در حوزه مذاکرات هسته ای، طرفهای آمریکایی در اوج مذاکرات به خود اجازه توهین به مردم ایران را بدهند؟!
🔸شاید بخشی از جواب این سوال در مکالمه افسر نیروی دریایی سپاه با رزمناو انگلیسی مونتروز فاکس ترات236 در اوج عملیات نظامی دریایی که چند ماه قبل اتفاق افتاد نهفته باشد؛ همان مکالماتی که افسر ایرانی به مسئول شناور انگلیسی میگوید: «اگر اطاعت کنید، در امان میمانید». و تصریح می کند: «ناو جنگی اف236! من شناور جنگی نیروی دریایی سپاه هستم. نفتکش «بریتیش هریتیج» تحت کنترل من قرار دارد. به تو دستور میدهم در مأموریت من دخالت نکن»
🔸البته این را نباید از یاد برد که اعتبار این مکالمه به اراده اثبات شده سپاه در پاسخ متقابل به کشورهای مهاجم همانند موشک باران عین االاسد، منهدم کردن گلوبال هاوک، توقیف نفتکش های کشورهای غربی و همچنین تلاش های شبانه روزی برای ارتقا قدرت بومی نیروی دریایی سپاه با اتکا به خود همانند راه اندازی ناو اقیانوس پیمای پشتیبانی و اطلاعاتی اخیر «شهید رودکی» بر میگردد.
🔸🔸برای دولت نیز این راه بسته نیست و آنها هم می توانند همانند سپاه، همین موفقیتها را در برابر آمریکا و کشورهای اروپایی در همین برجام نیمه جان به دست آورند؛ گام اول و ساده هم میتواند اجرایی کردن کامل و به موقع «طرح اقدام راهبردی مجلس برای مقابله با تحریمها» باشد.
@mahdi_jahantighi
⭕️ ماموریت مستقیم موساد به بیبیسی فارسی در ترور شهید فخریزاده
✍️ کارکنان بیبیسی فارسی مزدورانی هستند که حقوق میگیرند که پادوی سرویس اطلاعاتی انگلیس و اجرایی کننده سیاستهای وزارت خارجه این کشور در ایران باشند. این مزدوران حتی شباهت چندانی به یک فعال سیاسی و یا رسانهای منتقد جمهوری اسلامی ندارند بلکه اساسا پول دریافت میکنند تا با کار رسانهای زمینهساز ترور، تحریم و فشار بیشتر به معیشت مردم ایران باشند.
🔻اساسا هیچ گروه تروریستی از ریگی و اسیود گرفته تا افسران رسمی سرویسهای اطلاعاتی انگلیس، اسرائیل و آمریکا در این ده سال نیست که در ایران کشتار خونین کرده باشند و مورد حمایت و پوشش رسانهای قرار نگرفته باشند. ارتزاق از خون مردم ایران واقعیت زنان و مردانی است که با ظاهر آرایش کرده و یا کراوات زده در صفحه تلویزیونی بیبیسی فارسی حاضر میشوند. اصرار به این همه پستی و خیانت فقط از کسانی برمیآیید که به نانخوردن از انگلیس خبیث عادت کرده باشند. بیراهه نیست اگر بگوییم باطن کارکنان بیبیسی فارسی بیشک شبیهترین افراد به سازمان منافقین، مسعود و مریم رجوی است و با این تفاوت که آمار ترور و جنایت آنها از این سازمان رسمی تروریستی در ده سال اخیر نیز بسیار فراتر رفته است.
🔻اما نگاهی کوتاه به عملکرد بیبیسی فارسی در حادثه اخیر که در آن مردم ایران یکی از دانشمندان بزرگ هستهای و دفاعی خود را دست دادند، نیز قابل توجه است. این تیم وطنفروش که با هر اقدام تروریستی در ایران گویی جان و روحیه تازهای میگیرد، در کنار برنامههای همیشگی خود در این مواقع، در این حادثه تروریستی فراتر از یک رسانه حامی عمل کرد و عملا به عنوان یک همکار مستقیم و جانمایی شده در پروژه ترور شهید فخری زاده ظاهر شد.
👈 بخش از عملکرد بیبیسی فارسی از زمان ترور شهید فخریزاده تاکنون به شرح ذیل است:
1️⃣ اقتدار آفرینی برای موساد و بازخوانی افتخارآمیز موفقیت های این سرویس در ترور دانشمندان ایران
2️⃣ تلاش برای تضعیف دستگاههای اطلاعاتی ایران
3️⃣ تلاش برای اختلاف افکنی میان دستگاههای امنیتی ایران
4️⃣ تلاش برای معتبرسازی روایت موساد از ترورها در ایران
5️⃣ تضعیف حس خونخواهی و انتقام در میان مردم ایران و ترساندن از اسرائیل
حال با توجه موارد گفته شده کارکنان بیبیسی فارسی یک فعال رسانهای هستند یا همکار مستقیم عوامل ترور؟! این اقدامات بیبیسی نشان میدهد که عوامل ترور شهید فخریزاده در واقع عناصر درجه دوم در این پروژه بوده و ادامه و اصل ماجرا اساسا برای عهده کارکنان ایرانی این رسانه انگلیسی است. این همه هم نشینی و همکاری مشترک و کمک به موساد برای رسیدنشان به همه اهداف طراحی شده برای ترور دانشمندانی که هم وطن آنها محسوب میشود تهوع آور است ...
@mahdi_jahantighi
⭕️جزئیات نبرد بیست ساله گزینه دولت بایدن برای ریاست پنتاگون در برابر سپاه قدس
✔️«لوید آستین» ژنرال چهار ستاره آمریکایی حریف شکست خورده حاج قاسم
✍️اعلام «لوید آستین» ژنرال چهار ستاره آمریکایی آفریقاییتبار به عنوان گزینه ریاست وزارت دفاع دولت جو بایدن از جهاتی بسیار قابل توجه است:
1️⃣ «لوید آستین» از چهرههای نظامی آمریکایی است که سابقه تجربه جنگ نیابتی نزدیک با ایران و به خصوص رقابت بیست ساله با شهید قاسم سلیمانی را در کارنامه دارد! او از ماه سپتامبر سال ۲۰۰۳ تا ماه اوت سال ۲۰۰۵ فرماندهی یکی از لشکرهای ارتش آمریکا در جریان جنگ افغانستان را برعهده داشت و سپس به عراق رفت و از ابتدا تا انتهای جنگ عراق در این رویداد حضور داشته است. لوید آستین در طول فعالیتش در عراق هدایت حدود ۱۵۲ هزار نظامی آمریکایی و ائتلاف تحت رهبری واشنگتن را برعهده داشت. «لوید آستین» بعدها در سال ۲۰۱۳ به فرماندهی تروریستهای «سنتکام» در منطقه غرب آسیا رسید و تا سال ۲۰۱۶ در این مقام مشغول به کار بود.
🔸ژنرال چهار ستاره آمریکایی آفریقاییتبار در تمام این سالها با حاج قاسم و یارانش از نزدیک در حال نبرد بوده است. موضوع جالب اینجاست که امروز که به صحنه عراق و افغانستان نگاه می کنیم متوجه میشویم، او در این دو کشور از حاج قاسم شکستهای سنگینی خورده است. مجموع خروجی نبرد این دو چهره ارشد نظامی ایران و آمریکا در افغانستان به این منتهی شده که این کشور یکی ناامن ترین مناطق جهان برای نیروهای آمریکایی تبدیل شده و کار به جایی رسیده که از هزاران نیروی نظامی آمریکایی فقط چند صد نفر درافغانستان باقی مانده و بین روسای جمهور آمریکا در فراری دادن مابقی نیروهای نظامی شان از افغانستان همواره رقابت بوده است. در عراق نیز بیش از پانزده سال پس از سقوط صدام، دولتهای نزدیک به ایران قدرت میرسند و ایران توانسته در عراق چندین گروه نظامی مردمی شکل بدهد که اینک نه تنها در عراق بلکه در معادلات غرب آسیا یک متغییر جدی محسوب می شوند.
2️⃣ دوران حضور «لوید آستین» در دولت «باراک اوباما» با ظهور داعش در سوریه و عراق مصادف بود. مشخصترین کار آستین در ابتدا تقویت غیر مستقیم داعش و سپس تلاش ویژه او برای تشکیل گروههای مسلح در عراق و سوریه بود. اما شهریور ماه سال 94 بود که ژنرال « آستین» در جمع اعضای کمیته نظامی سنای این کشور اعلام کرد: «از بین نیروهایی که توسط این کشور برای نبرد با گروه تروریستی داعش در سوریه آموزش دیده اند، تنها چهار یا پنج نفر در میدان باقی ماندهاند! و مابقی توسط گروه تروریستی جبهه النصره کشته و یا اسیر شده اند؛ تعدادی از آنها نیز از مهلکه گریخته اند و خبری از آنها در دست نیست.» این در حالی بود که در آنزمان پنتاگون تنها در یک رقم، هزینههای انجام شده برای آموزش نیروهای مخالف دولت بشار اسد را ۵۰۰ میلیون دلار اعلام کرد.
🔸اگر کارنامه نظامی گزینه بایدن برای ریاست پنتاگون را در کنار کارنامه فرماندهی حاج قاسم در تشکیل نیروهای پایدار و موثری همچون الحشد شعبی، فاطمیون، زینبیون و... قرار بدهیم، اوج برتری حاج قاسم بر این ژنرال چهار ستاره غول پیکر آمریکایی بیشتر مشخص میشود.
پایان قسمت اول// ادامه دارد
@mahdi_jahantighi
⭕️ تنظیم احترام اروپا به ظریف با جاسوسی به نام روح الله زم!
✍️ اتحادیه اروپا به خاطر تنبیه یک فرد با کارنامه مشخص ضدامنیتی و اغتشاشگری همانند روح الله زم، علاوه بر اینکه عصبانی شده و بیانیههای تند صادر کرده، جلسه شورای اقتصادی خود با ایران را نیز به تعویق انداخته است. معنای این اقدام اروپا آن است که ایران بداند همین مقدار گفتگوی اقتصادی هم زمانی محقق خواهد شد که حق برخورد با اقدامات ضدامنیتی اروپا را نداشته باشد.
🔻نیت خوانی کشورهای غربی برای کشاندن برجام به مذاکرات موشکی و نظامی که حق دفاع ایران در برابر تروریست ها را به رسمیت نمی شناسند و در برابر ترور یکی از دانشمندان هسته ای ایران نیز حاضر به یک محکومیت رسمی ساده هم نیستند، دیگر نیازی به تحلیل های پیچیده سیاسی ندارد. اروپایی که تنبیه یکی از عوامل جاسوسی و محرک اغتشاشات در ایران را تحمل نمیکند؛ کف خواستههایش درباره قدرت موشکی و نظامی ایران چه خواهد بود؟! این خنده دار نیست که برد اسلحه خود را هم باید متناسب با کشورهایی که تروریست ها را به ایران می فرستند، تنظیم کنیم؟
🔻در این میان شورای برگزاری نشست اقتصادی اروپا با ایران در اطلاعیهای اعلام کرده این همایش سه روزه که قرار بود از فردا شروع شود، به تعویق افتاده است. در این اطلاعیه اشارهای به موضوع اعدام روحالله زم نشده ولی رسانه های غربی مدعی شدند مسئولین برگزاری جلسه تحت فشار بودند که نشست خود را لغو کنند. علاوه بر سفرای آلمان، ایتالیا، فرانسه و اتریش، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران، پاملا کاک همیلتون مدیر مرکز تجارت بینالملل و مایکل باک رئیس اینستکس از سخنرانان این همایش بودند.
🔻وقتی اروپا یک گفتگوی نیم بند اقتصادی را نیز به خاطر تنبیه یک فردی همانند روح الله زم -که جیش العدل خونریز او را همکار خود می نامد- به تعویق میاندازد، باید انتظار داشت اگر دوباره برجامی هم شکل بگیرد و حتی اگر بر فرض محال یک باغ بزرگ پر از گلابی برجامی هم به نام ما سند بزنند، باید هر لحظه متنظر باشیم که به بهانه یک موضوع همانند پرونده زم از باغ بیرونمان کنند! صد رحمت به صداقت ترامپ که به بهانه اینکه برجام توافق کاملی نیست با یک خط خطی از برجام بیرون رفت، ولی اروپاییها هم در برجام میمانند و هم به بهانه برخورد با یکی از عوامل جاسوسی خود حتی میوههای پلاسیده برجام را مصادره میکنند.
🔻🔻تلخ است که آقای ظریف را که چمدان مسافرتی خود را برای سفر به همایش اقتصادی اروپا بسته بود، بگویند فعلا عزادار روح الله زم هستیم و از پذیرفتن میهمان معذوریم. باید امیدوار بود که آقای ظریف بداند که کار او به جایی رسیده که اروپا قدر و احترام خود را با وزارت خارجه دولت روحانی با فردی همانند روح الله زم که جاسوسی او مشخص و محرز است، تنظیم میکند!
@mahdi_jahantighi
⭕️ یک نکته جالب درباره تحریم نظامی ترکیه توسط آمریکا
✔️ریشه تحریم ترکیه و ایران یکی است!
✍️ آمریکا، کشور همراه و همسو ترکیه و عضو فعال ناتو را در بخش لجستیک و پشتیبانی تسلیحاتی صنایع دفاعی خیلی راحت تحریم کرد. همچنانکه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده که خرید سیستم دفاع موشکی اس-۴۰۰ روسیه توسط ترکیه، با موازین ناتو که هم واشنگتن و هم آنکارا عضو آنند منافات دارد و تهدید امنیتی برای اعضای این پیمان محسوب میشود.
🔻آمریکا پیش از این نیز ترکیه را از دایره چندین کشور تولیدکننده قطعات جنگنده فوق پیشرفته اف-۳۵ حذف کرده بود.
🔻در همین حال بیانیه پمپئو، وزیر دولت خارجه آمریکا درباره تحریم ترکیه نکات قابل توجه دیگری هم دارد. در بخشی از این بیانیه قابل تامل آمده است: «آمریکا چندین بار در بالاترین سطح دیپلماتیک برای ترکیه تصریح کرده بود که خرید سیستم اس-۴۰۰ از سوی این کشور امنیت فناوریهای نظامی و پرسنل آمریکا را به خطر میاندازد و همزمان منابع مالی هنگفتی در اختیار روسیه قرار می دهد. این کار همچنین، پای روسیه و دسترسی آن به صنعت دفاعی و ارتش ترکیه را باز میکند».
🔻معنای این جملات این است که ترکیه به این دلیل تنبیه میشود که اسلحه از غیر آمریکا خریده و خرید تسلیحاتی وی نیز ممکن است فناوری نظامی آمریکا را دچار خلل کند. به بیان دیگر، اساسا ترکیه حق ندارد تسلیحاتی داشته باشد که کوچکترین خطر احتمالی برای آمریکا ایجاد کند.
🔻این در حالیست که همچنانکه خود مقامات آمریکایی نیز تاکید دارند، ارتش ترکیه جزیی از ناتو و سالهاست زیر مجموعه فرماندهی ژنرال های آمریکایی عمل میکند و حال تنها برای یک خرید مستقل نظامی دچار تحریم شده است. در بیانیه پمپئو همچنین به صراحت آمده : «ترکیه متحد ارزشمند ما و شریک امنیتی مهم ما در منطقه است. من از ترکیه میخواهم که مشکل اس-۴۰۰ را در یک همکاری و هماهنگی با ایالات متحده فورا حل کند تا ما بتوانیم دههها همکاری سازنده در زمینه دفاعی را ادامه دهیم و این تنها از طریق برداشتن هر چه زودتر مانع ایجاد شده ممکن است؛ یعنی سیستم اس-۴۰۰.»
🔻نکته ماجرا در این است که ریشه تحریم ترکیه فراتر از تهدیدی است که صنایع دفاعی آمریکا را تهدید میکند و اگر با دقت بیشتری به قضیه نگاه کنیم، مساله این است که ارتش ترک سرتاپا تحت هدایت و راهبری آمریکا در ناتو؛ تنها جرمش فقط یک خرید مستقل نظامی است. یعنی آمریکا کوچکترین استقلال ترکیه را هم تحمل نکرده است.
🔻سالهاست در ایران، رهبر معظم انقلاب ریشه اصلی تحریمها علیه ایران را استقلالخواهی ملت و نظام ایران عنوان میکنند و تاکید کردند که مباحث هستهای و حقوق بشری تنها یک بهانه برای تحریم است.
🔻این در حالیست که جریان غربگرا در سالهای اخیر تلاش کرده، ریشه تحریمها را در مباحث هستهای و حقوق بشری تقلیل بدهد و بر اساس همین فرضیه غلط نیز میگویند اگر کل هستهای را بدهیم برود و اصول حقوق بشری غربی را بپذیرییم؛ بخش زیادی از تحریمها برداشته میشود!
🔻حال آنکه بخش قابل توجهی از دستاوردهای هستهای را در برجام دادیم رفت و نه تنها تحریم رفع نشد، بلکه افزوده نیز شد. یا برخی کشورهای عربی که با موازین انسانی و حقوق بشری سالها فاصله دارند، هیچگاه نه تنها دچار تحریم نشدهاند بلکه هر نوع تسلیحات نظامی را هم به آنها میفروشند.
🔻🔻جریان غربگرا روی لج بازی و رقابت ها و منافع سیاسی حاضر نیست استدلالهای جریان انقلابی را درباره تحریمها و برجام قبول کند، ولی توصیه میشود حداقل به این روزهای ترکیه -که یکی از کشورهای آمال آنها محسوب میشود- با دیده عبرت نگاهی بیاندازند.
@mahdi_jahantighi
⭕️ آخرین طراحی ایران برای «انتقام سخت» از زبان فرمانده کل قوا
✔️«زمان ممکن» عملیات انتقام از عوامل ترور شهید سلیمانی کی هست؟
✔️تفاوت «زمان ممکن» آقا با «زمان مناسب» برخی سیاسیون درباره انتقام گرفتن
✍️ از نزدیک به یک سال گذشته تاکنون، انتقام خون شهید سلیمانی تبدیل به یکی از سرفصل مهم سیاسی، نظامی و حتی اجتماعی در ایران شد. اما جو روانی ایجاد شده بعد از ترور شهید فخریزاده سبب طرح مباحث جدید و حتی شبهات و ابهاماتی درباه چارچوب و معتبر بودم انتقام سخت ایران شد.
👈با این وجود، سخنان اخیر رهبر انقلاب در دیدار با خانواده شهید سلیمانی را میتوان چارچوب شفاف «انتقام سخت» و حتی به نوعی آخرین طراحی ایران برای انتقام خون شهید سلیمانی نامید.
1️⃣ رهبر معظم انقلاب درباره انتقام از عوامل و آمران شهادت سردار سلیمانی، به دو نوع انتقام اشاره کردند؛ انتقام نرم و انتقام سخت. بدیهی است که هر دونوع این انتقام مهم است ولی باید در نظر داشت که انتقام سختتر همان انتقام نرم افزاری است که جوشش خون شهید سلیمانی باید سبب «اخراج امریکا از منطقه» و نهایتا «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» شود. طبیعی است که تحقق هر دو هدف بزرگ «سیلی سخت» مدنظر رهبری باید با مکملهای نرم افزاری از جنس فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و دیپلماتیک همراه شود و صرفا بر پایه روشهای سخت افزاری نیست. غلبه نرمافزاری بر هیمنه پوچ استکبار بار اصلی آن بر عهده نخبگان علمی انقلابی در داخل ایران است و پیش شرط «اخراج آمریکا از منطقه» نیز ایجاد انگیزه، همت و اجماع در میان ملتهای منطقه و تقویت سیاستهای جبهه مقاومت از طریق دیپلماسی فعال انقلابی است.
2️⃣ اما نکته جدید رهبری درباره آمران و قاتلان سردار سلیمانی این جمله مهم بود: « انتقام در هر زمانی که ممکن باشد قطعی است». «زمان ممکن» معنای شفافی دارد ولی تفاوتی هم با کلید واژه «زمان مناسب» ی است که بعد از تررور شهید فخری زاده توسط برخی از مسئولین کشور بیان شد، دارد. برداشت از کلید واژه «زمان مناسب» برخی سیاسیون، بیشتر ناظر به مدت زمان سیاسی مناسب است ولی کلید واژه «زمان ممکن» رهبری به نظر میرسد ناظر به فرآهم شدن هر زمانی است که امکانات عملیات انتقام فرآهم شود! ساده تر آنکه در درون «زمان ممکن» خبر از آغاز فعالیت ها، طراحیها، جمع آوری امکانات، کمین کردن و در انتظار فرآهم شدن شرایط امکان عملیات و... وجود دارد ولی در کلید واژه «زمان مناسب» نوعی بی عملی، وعده بدون پشتوانه معتبر، لفاظی سیاسی، ایجاد تاخیر زمانی و سیاسی در پروسه انتقام و... دیده میشود.
🔸در کلید واژه «زمان ممکن» نوعی اختیار درونی برای تحقق عملیات انتقام دیده میشود ولی در کلید واژه «زمان مناسب» برخی سیاسیون نوعی تصمیم گیری با تاثیرپذیری از القائات دشمن و یا ناظر به محاسبات و تحولات قدرت در جبهه دشمن است.
🔸در درون کلید واژه «زمان ممکن» البته نوعی ابهام معنادار نیز وجود دارد و آن اینکه ایران در حال نوعی طراحی از انتقام است که احتمال دارد از مجموع انتقامهای که تاکنون اجرایی کرده، در روش و چه بسا در ماهیت تفاوتهای داشته باشد.
🔸از سوی دیگر، امتیاز جالب واژه «زمان ممکن» بر خلاف کلید واژه سیاسی «زمان مناسب»، غیرقابل پیش بینی کردن ساعت دقیق اجرای عملیات است. همچنین «زمان ممکن» چون ریشه اصلی آن اتکایش به درون و به فرآهم شدن امکانات داخلی است، اولا یعنی زمان و کیفیت عملیات انتقام در اختیار خود ایران است و دوم اینکه هر لحظه شرایط فرآهم شد، اجرای آن قطعی است.
🔸با مقدماتی که گفته شد، در کلید واژه «زمان ممکن» قطعی بودن «انتقام سخت» بسیار معتبر است ولی در واژه «زمان مناسب» برخی چهرههای غربگرای داخلی کمترین اعتبار برای قطعی بودن عملیات انتقام ایران دیده میشود.
🔻🔻طبیعی است که دشمن بر حفاظت خاص از عوامل و آمرین ترور سردار سلیمانی تاکید دارد و تلاش میکند در برابر پروسه انتقام ایران موانع سیاسی و امنیتی ایجاد کند. اما کلید واژه «زمان ممکن» رهبری به نوعی این مطلب را تداعی میکند که ایران در حال فرآهم کردن «امکاناتی» است که بتواند موانع سیاسی و امنیتی ایجاد شده دشمن را نیز خنثی و برطرف کند. از این منظر تاخیر موقت به معنای غیرقابل قطعی بودن انتقام نیست بلکه اتفاقا پروسه انتقام کاملا در حال طی کردن یک روند فعال و در حال اجرا است.
@mahdi_jahantighi