فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️سال شصت نبودیم اما امروز بهشتی زمان را بدرقه کردیم تا ما هم داغ از دست دادن یک ملت را چشیده باشیم. «رئیسی یک ملت بود برای ما.»
▪️ممنون که ۱۰۰۰ روز ریاست جمهوری تراز انقلاب را نشانمان دادی. خدا میداند هر بار در اخبار میگفت رئیس جمهور و تو را نشان میداد، کیف میکردم و شکر. با دیدن عکسهای سیاهت در سطح شهر جگرم میگدازد. مثل میلیونها کس دیگر. نکند محرومیت از وجودت حاصل کفران نعمت وجودت باشد؟
▪️رسمش نبود که در روز ولادت سلطان سیاهپوشمان کنی. رسمش نبود که امروز هر چه صدایت زدیم بلند نشدی برایمان دست تکان بدهی و لبخند شیرین همیشگی را بزنی.
▪️کاری از دستمان ساخته نبود جز اشک؛ و شهادت به اینکه جز خیر از تو ندیدیم. «اللهم إنّا لا نعلم منه إلّا خیرا»
🆔 @mahdi_pz
💠 در انتخابات پیش رو بهترین گزینه را برای امتداد راه شهید رئیسی و تشکیل دولت جوان حزب اللهی «دکتر مهرداد بذرپاش» میدانم.
@mahdi_pz
مهدی پیروزمند
💠 در انتخابات پیش رو بهترین گزینه را برای امتداد راه شهید رئیسی و تشکیل دولت جوان حزب اللهی «دکتر مه
🔺برخی عزیزان در واکنش به این پست فرمودن عجله نکنیم و تند نریم.
👈🏻 روشنه که این موضع برای این مقطعه و نهایی نیست. چه بسا اصلا ایشون ثبت نام نکنه یا وقتی نامزدهای نهایی مشخص شدن کسی رو اصلح از ایشون پیدا کنیم.
👈🏻 اما زمان موضعگیری اولیه دقیقا همین الانه. سوگیری حلقههای میانی قطعا در روند ثبت نام افراد برای نامزدی ریاست جمهوری تاثیر میذاره.
👈🏻 برای گزینه نهایی جبهه انقلاب تو کانالها بیشتر داره اسم آقای جلیلی و آقای مخبر برده میشه. وقتی کسی رو مناسبتر از این دو بزرگوار میدونم باید همین حالا تا حد کوچکی که صدام میرسه معرفی کنم.
🤲🏻 انشاءالله کارآمدترین شخص برای تحقق اهداف آقا و حرکت به سمت ظهور بر مسند قدرت تکیه بزنه؛ بمنّه و کرمه.
💢 شعار بعضی داوطلبان ریاست جمهوری منو یاد شعارهای خودم برای انتخابات شورای دانشآموزی تو دوران ابتدایی میندازه. دیروز آقای سید احمد رسولینژاد گفتن شعار من «دولت خوب، اقتصاد خوب» هست😳 خانوم زهره الهیان هم گفتن شعارم اینه: «دولت سالم، اقتصاد سالم و جامعه سالم»😐
👈🏻 گفتم چند تا شعار خفن
به نامزدهای بعدی پیشنهاد بدم:
🟢دولت پاک، اقتصاد پاک و هوای پاک
🟠دولت عالی، اقتصاد محشر
🟣دولت خوشگل، اقتصاد خوشگل و سفره خوشگل
🔵دولت جذاب، اقتصاد جذاب و معیشت جذاب
🔴دولت تو پُر، اقتصاد تو پر و یخچال پر :)
✍🏻 مهدی پیروزمند
«توکل توحیدی، رمز رفعت ابرار»
۱/۲
📋 دیروز استادمان حجت الاسلام احتشام کاشانی در جلسه درس فرمودند (نقل به مضمون): خودم از عالم و عارف بزرگ مرحوم آیت الله العظمی بهاءالدینی شنیدم که فرمود: در زمان قائله کشف حجاب، رضاخان برای ترویج بیحجابی دستور داده بود علمای بلاد همراه با همسران مکشفه خود در خیابانها قدم بزنند! در فیضیه با نگرانی این قضیه را برای آقا روح الله تعریف کردیم. آقا روح الله بلافاصله گفت: «ما نمیرویم.» صلابت و اطمینان ایشان دل ما را قرص کرد و گفتیم بله ما نمیرویم! انتهی.
💠 امام از همان اول امام بود. امام یعنی کوه توحید. یعنی با خدا بستن و از غیر او نخواستن و نترسیدن. روح الله به بیکرانِ مجد و قدرتِ کبریایی متصل بود که بار رسالتی عظیم را به دوش کشید. روح الله دل در اقیانوس اراده الهی داشت که دریای استعدادهای نهفته در ملت را به فعلیت رساند. روح الله از جوانی جلوه جمال و جلال ربوبی بود که توانست تجسم آرزوی تاریخی انبیاء و اولیاء گردد.
❇️ امام، تجلی این فراز دعای ۵ صحیفه بود. میخوانیم تا لااقل رهپوی همین مسیر باشیم:
«اللَّهُمَّ أَغْنِنَا عَنْ هِبَةِ الْوَهَّابِينَ بِهِبَتِكَ
وَ اكْفِنَا وَحْشَةَ الْقَاطِعِينَ بِصِلَتِكَ
حَتَّى لا نَرْغَبَ إِلَى أَحَدٍ مَعَ بَذْلِكَ
وَ لا نَسْتَوْحِشَ مِنْ أَحَدٍ مَعَ فَضْلِكَ»
«خداوندا ما را به عطای خود از بخشش بخشندگان بىنياز كن. و با پیوند خویش ما را از هراس پیوندبریدگان کفایت فرما. تا با وجود بخشش تو سوی کسی نگراییم. و با وجود احسانت از هیچکس نهراسيم.»
🆔 @mahdi_pz
«وَ أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ»
۲/۲
❤️ خوش بحال ما که در عصر خمینی و خامنهای زندگی میکنیم. خامنهایِ حکیم حالا ۳۵ سال است که کشتی ایران اسلامی را از دل طوفانها به سوی ساحل امن ظهور میراند. حضرت سید علی هم با هیچکس جز حضرت حق نبسته که میتواند در سیلاب حوادث چنین استوار بماند؛ که میتواند پس از رفتن مالک و عمار و ابوذر و سلمانش نیز #آرامش_امت باشد.
💠 این توکل توحیدی شاخصهٔ اصلی #رئیسی_عزیز هم بود. موفقیتهای دولتش را به خدا و رهبری نسبت میداد. علاوه بر خستگی، گره و انسداد هم نمیشناخت. بیمهریها را به رو نمیآورد. برای مردم فقط لبخند میزد و از دستاوردها و ما میتوانیمها میگفت.
🔰 عَنْ أَبِي اَلْحَسَنِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ سَمِعْتُ أَبِي يُحَدِّثُ عَنْ أَبِيهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ أَنَّهُ قَالَ:
«إِنَّمَا اِتَّخَذَ اَللّٰهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِبْرٰاهِيمَ خَلِيلاً لِأَنَّهُ لَمْ يَرُدَّ أَحَداً وَ لَمْ يَسْأَلْ أَحَداً قَطُّ غَيْرَ اَلله عَزَّ وَ جَلَّ»
امام رضا علیه السلام فرمود: از پدرم شنيدم از پدرش عليهما السّلام نقل كرد كه فرمود:
«خداوند عزّ و جلّ ابراهيم عليه السّلام را به دوستی خود برگزيد زيرا هيچ حاجتمندى را بدون انجام خواستهاش رد نمىكرد، و از كسى هم جز خداوند عزّ و جلّ چیزی نمىخواست»
🔺خادم الرضا به واقع اینگونه بود. پس هنگامی که خناسانِ بیرونی و کجفهمانِ درونی خود را برای تخریب گسترده او در انتخابات ۱۴۰۴ آماده میکردند، خداوند او را برای خود خرید و به او عزتی بیبدیل بخشید.
🆔 @mahdi_pz
سلام بر #اصلح_مقبول
۱/۲
🔸 مهمترین مسئله
درباره رئیس جمهور
این است که «چه در سر او میگذرد؟»
🔺زیرا جهتگیریِ رئیس قوه مجریه در حوزههای مختلفِ فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و بینالمللی، مانند خون در رگهای تمام دستگاههای اجرایی کشور جاری خواهد شد.
🔹 اینکه مدیر قوی و کارنامهدار، اما دارای مبانی بعضا ناصواب رئیس جمهور شود، مانند این است که سوار بر بهترین خودرو شویم اما در جادهای که به مقصد نمیرسد.
🔸 تفاوت زیادی است بین نامزدهایی که در موضوع «فضای مجازی» دغدغه اولشان «رفع فیلتر» و در موضوع «زن» دغدغه اولشان «حمله به طرح نور» است؛ و بین سعید جلیلی که در همین موضوعات، اول نقاط قوتِ نظام را میبیند؛ سپس برای آینده رویکردی فعالانه با نگاه حداکثری به ظرفیتها دارد.
💠 معتقدیم بین گزینههای موجود، #سعید_جمهور بهترین امتداد برای #شهید_جمهور است. که دستگاه فکریِ تمدنی و تمامانقلابی دارد. که اشرافِ کم نظیر بر ساختارهای کشور و موانع پیشرفت در آنها دارد. که برنامههایی برآمده از میدان و تعامل با نخبگان و مدیران دارد.
✍🏻 مهدی پیروزمند
۲/۲
⁉️ آیا رای به جلیلی رای به هندوانه در بسته است و رای به قالیباف رای به هندوانه به شرط چاقو؟ هیچکدام.
🔰 جلیلی هم در دوران مسئولیتش و هم در دوران کنشگریاش بدون مسئولیت رسمی، نشان داده مرد تشخیص و تصمیم است. مرد درایت و بصیرت است. مرد تعامل و مشورت است اما سوگیری انقلابیاش را به هیچ چیز نمیفروشد. اینها مهمترین چیزهایی است که برای مرد اول دولت لازم داریم. وگرنه تبحر در پروژههای عمرانی را معاون اول و وزرا هم میتوانند داشته باشند.
👈🏻 طرفداران دکتر قالیباف عزیز از خود پرسیدهاند که چرا با اینکه کارنامه ایشان با آقای جلیلی قابل مقایسه نیست، اقبال مردم به جلیلی همپای قالیباف یا بیش از اوست؟
❓و از خود پرسیدهاند چرا قالیباف در انتخابات اخیر مجلس، در شهری که در طول ۱۲ سال آن را متحول کرد، دو سوم آراء خود را از دست داد و چهارم شد؟
🔺علت اصلی این ریزش، تخریب چهار نفر مثل اشتری و رائفیپور نیست. نشان به آن نشان که مسئله فقط ریزش رای ایشان نیست؛ بلکه سه نفر اول تهران از پایگاه فکری واحدی هستند.
❇️ جریان از این قرار است که بخش عظیمی از جبهه انقلاب، از «یکی به نعل یکی به میخها» خسته شدند. تشنهٔ «زبان صریح»، «مواضع خالص»، «مرزبندی قاطع» با افکار لیبرالی، و «نگاه حداکثری» به ظرفیتهای انقلاب هستند. این است که فردی چون رسایی را با وجود مواضع بعضا ناپخته، به قالیباف پرسابقه ترجیح میدهند.
⭕️ اتفاقا معنای رای مردم در انتخابات مجلس این بود که قالیباف را انتخابی به شرط چاقو نیافتهاند. دیدهاند یک روز برجام را افتخار کشور دانسته، یک روز طرح صیانت را طرد کرده، یک روز ناهیان از منکر را نقد کرده و یک روز با نفی مطلق فیلترینگ میخواهد مغز جوانان کشور را دو دستی تقدیم دشمن کند. حواشی فرزندانش و مواضع اطرافیانش هم به کنار. البته که کلیتِ اندیشهاش انقلابی و خروجی کارنامهاش پرثمر است.
💠 ترکیب ریاست مجلس قالیباف و ریاست جمهور جلیلی، جذاب و «گام دومی» است. هر چند انتظار معجزه نداریم. برخی برنامهها و رویکردهای اقتصادی دکتر جلیلی هم مخدوش است؛ اما در همین اقتصاد و معیشت هم در دولت جلیلی بیش از همه میتوان امید بهبود داشت.
والله العالم؛ و علیه التوکل؛ و منه التوفیق.
✍🏻 مهدی پیروزمند | عضو شوید ↙️
https://eitaa.com/joinchat/473956552Cf826cf13b0
سلام
با منطق این عزیزان سال ۸۴ هم قطعا باید بین هاشمی و احمدی نژاد، هاشمی رو انتخاب میکردیم. چون احمدی نژاد یه جوان امتحان پس نداده بود که رهبری هیچ جا منصوبش نکرده بود، در مقابل هاشمی یه مدیر بسیار باتجربه و قوی بود که رهبری بارها ازش تعریف کرده بودن و مدیریت کلان بهش داده بودن (ریاست مجمع تشخیص مصلحت) و فرموده بودن هیچکس برای من هاشمی نمیشه.
در حالیکه وظیفه در سال ۸۴ قطعا رای به احمدینژاد بود. رهبری هم سالها از مدیریتش راضی بودن و مکرر تعریف کردن. و با وجود انحرافات احمدی نژاد هنوز میلیونها نفر از مردم دوستش دارن چون شیرینی خدماتش زیر زبونشونه.
ضمنا رهبری از آقای کروبی هم بعد از پایان مجلس ششم با عنوان «رئیس پرتلاش و پرانگیزه» تمجید کردن.
ضمنا رهبری خودشون در دهه شصت با وجود اینکه همون موقع هم مدیران باتجربه تکنوکرات داشتیم فرمودن دوست داشتیم شهید مطهری رئیس جمهور بشه. شهید چه سابقه مدیریت کلانی داشت؟
نداشتن سابقه اجرایی رو درباره شهید رئیسی هم مطرح میکردن ولی موفق ترین رئیس جمهور بعد از انقلاب شد.
پس مسائل صفر و صدی نیست و استناد به نظر رهبری هم به این سادگی نیست. چه اینکه الان هیچ طرفدار قالیبافی نمیتونه قسم حضرت عباس بخوره که رای آقا قالیبافه و جلیلی نیست. تعریفی که آقا چند بار از شهید رئیسی کردن این بود که رئیسی مظهر شعارهای انقلاب بود. حالا بین قالیباف و جلیلی کدوم بیشتر مظهر شعارهای انقلابه؟
اگه اونها به رای حاج قاسم استناد میکنن ما هم به رای علامه مصباح استناد میکنیم که حضرت آقا بارها روی بصیرت و قدرت تشخیص علامه مصباح تاکید کردن و ایشونو شاخص میدونستن.
ما میگیم کاری که جلیلی و قالیباف میخوان انجام بدن، یکی نیست، که بگیم قالیباف تو این کار باتجربهتره پس به اون رای بدیم. مسیری که جلیلی خواهد رفت با مسیر قالیباف تفاوت زیادی داره هر چند قالیبافم انقلابی میدونیم و اگه انتخاب بین پزشکیان و قالیباف باشه بی درنگ به قالیباف رای میدیم.
توفیق شد که در چهلمش
زائر تربت پاکش باشم.
سلام بر تو ای مصداقِ «وَ مِنَ النَّاسِ
مَنْ يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغاءَ مَرْضاتِ اللَّـهِ» است.
و مصداقِ «مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجالٌ
صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ»
و مصداق «إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ
وَ أَخْبَتُوا إِلى رَبِّهِمْ أُولئِكَ أَصْحابُ الْجَنَّةِ»
و مصداق «وَ الَّذِي جاءَ بِالصِّدْقِ
وَ صَدَّقَ بِهِ أُولئِكَ هُمُ الْمُتَّقُونَ»
و مصداق «لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا الْحُسْنى وَ زِيادَةٌ
وَ لا يَرْهَقُ وُجُوهَهُمْ قَتَرٌ وَ لا ذِلَّةٌ
أُولئِكَ أَصْحابُ الْجَنَّةِ هُمْ فِيها خالِدُونَ»
بیشتر صاحبان منصب از منصب خود آبرو میگیرند. اما تو به منصب خود آبرو بخشیدی. تو به کرسی ریاست جمهوری اسلامی ایران اعتبار و عزت دادی؛ چنانچه شهید آل هاشم به کرسی امامت جمعه...
آقا سید! امشب و فردا خیلی محتاج دعایت هستیم. نزد امام رئوف وساطت کن که این مملکت امام زمان با انتخاب اصلح به ساحل امن آرامش و پیشرفت برسد.
🆔 @mahdi_pz
تا آخرین دقایق رایگیری امکان فعالیت ما هست. فکر میکنم بیتفاوتی در این ساعات مثل بیتفاوتی در زمان دفاع مقدس است. چون تاثیر انتخابات فردا در سرنوشت کشور کمتر از تاثیر سرنوشت جنگ نیست.
بستر تبلیغ و محتوای اون همه جوره فراهمه. تا فردا با هر کس برخورد داشتیم از راننده تاکسی تا مغازه دارا باهاشون صحبت کنیم. تبلیغات تلفنی و پیامکی هم بسیار موثره. بسیاری از مردم لحظه آخر برای رای دادن یا ندادن تصمیم میگیرن. و بسیاری با دریافت اطلاعات اولیه به راحتی مجاب میشن...
پس کسی به رای دادن خودش اکتفا نکنه
هدایت شده از کانال رسمی احمدآباد
اعلام مراسم هیئت
سخنران:،حاج آقای پیروزمند (ازقم)
مداحان:کربلایی وحید ملکی،کربلایی ایمان عزیزی،کربلایی سعید ملکی
شروع مراسم:شنبه ۱۶تیر همزمان با نماز مغرب و عشا
مکان:مسجد وحسینیه ی مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام
https://eitaa.com/ahmadabad
هدایت شده از جمعیت اتحاد حسینی شیراز
🔻مراسم صبحگاهی دهه اول محرم الحرام🔻
🔘 سخنران
▪️ حجت الاسلام محمدمهدی پیروزمند
🔘 قرائت زیارت عاشورا و ذکر مصیبت
▪️ حاج غلامرضا فروزش
▪️ حاج اکبر افسرآزاد
🕠 ساعت ۵:٣٠ تا ٧ صبح
📍 دار العباده حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ عليه السلام
🔹جمعیت اتحاد حسینی
@EtehadHoseini
«طرح کلی تشکیلات مهدوی»
جلسه اول
🔹 دیر یا زود کشتی بشریت به ساحل امن ظهور منجی خواهد رسید. اما اراده خداوند این است که این حرکت به دست خود ساکنان کشتی انجام شود. اگر بنا بود این امر بدون دخالت مردم و توسط خداوند محقق شود، نیازی به انتظار نبود. «فَلَوْ شاءَ لَهَداكُمْ أَجْمَعِينَ» (انعام/۱۴۹) _ «وَ لَوْ شاءَ رَبُّكَ لَآمَنَ مَنْ فِي الْأَرْضِ كُلُّهُمْ جَمِيعاً» (یونس/۹۹)
🔸 همانطور که علامه مصباح فرمودند خداوند تحمیل نظر بر مردم را نمیخواهد. مردم در انتخاب مسیر آزادند و با این آزادی امتحان میشوند. «وَ لَوْ شاءَ اللَّهُ لَجَعَلَكُمْ أُمَّةً واحِدَةً وَلكِنْ لِيَبْلُوَكُمْ فِي ما آتاكُمْ» (مائده/۴۸)
🔹 اما فرصت ما برای رساندن جامعه به بلوغ معرفتی محدود است. چه بسا با کفران نعمت و اتمام فرصت، خداوند قوم دیگری را جایگزین ما کند. «وَ إِنْ تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْماً غَيْرَكُمْ ثُمَّ لا يَكُونُوا أَمْثالَكُمْ» (محمد/۳۸)
🔸 در این فرصت محدود وظیفه ما بسترسازی برای حکومت صالحان است. امام زمان قرار نیست از صفر کار را شروع کنند و تمام این ساختمان را خودشان بنا کنند. که اگر این بود باز غیبت کبری معنا نداشت. ظهور امام متوقف بر گفتمان غالب صلحا در جامعه است. «وَ لَقَدْ كَتَبْنا فِي الزَّبُورِ مِنْ بَعْدِ الذِّكْرِ أَنَّ الْأَرْضَ يَرِثُها عِبادِيَ الصَّالِحُونَ» (انبیاء/۱۰۵)
✍🏻 خلاصه سخنرانی روز اول محرم ۱۴۰۳٫۴٫۱۷
حرم حضرت شاهچراغ علیه السلام
هیئت جمعیت اتحاد حسینی
#مهدی_پیروزمند ↙️
https://eitaa.com/joinchat/473956552Cf826cf13b0
«مشق محبت در مدرسه محرم»
«جلسه اول»
🔹 امام خمینی در اوج تنشهای داخلی در زمان ریاست جمهوری بنیصدر، در تاریخ ۱۳۵۹٫۱۱٫۴ در دیدار با مسئولین دولت و مجلس موضوع صحبت خود را «حب نفس» قرار داده و آن را ریشه همه مشکلات میدانند. (مطالعه کامل این سخنرانی امام خالی از لطف نیست. اینجا بخوانید)
🔸 به حکم عقل و وجدان و شرع، ماموریت ما در دنیا حرکت به سوی خداست. وضعیت ایدهآل جامعه نیز قرار گرفتن در مسیر توحید است. اما غلبهٔ حب نفس در اجزای جامعه، همه را از این حرکت باز میدارد.
🔹 انسان مدام در دوراهی خواست خدا و خواست نفس خود قرار میگیرد و لازمهٔ حرکت الی الله، پا گذاشتن روی نفس است. ما در هر اقدام یا مصداق «إِنَّ الَّذِينَ قالُوا رَبُّنَا الله» (احقاف/۱۳) هستیم و یا مصداق «مَنِ اتَّخَذَ إِلهَهُ هَواهُ».
🔺هیچ رشد و حرکتی بدون «مبارزه با نفس» و «عبور از من» میسور نیست. لذا امیر المومنین علیه السلام فرمود: «نِظامُ الدِّينِ مُخالَفَةُ الهوى»
🔸 به همین خاطر حضرت حق هر بستری را که کارزار عبور از من باشد دوست دارد. یکی از آن بسترها ازدواج است. به نظر میرسد حکمت اصلی ارج و قرب کمنظیر ازدواج در اسلام، همین است. ورود به یک کارزار بزرگ و مسئولیت همیشگی که لازمهاش «تنها خود را ندیدن» است.
🔹 یکی دیگر از این بسترها کار جمعی و همافزایی مومنان با یکدیگر است. دلیل تاکید اسلام بر جمع و تشکیلات دو چیز است: یکی همین تمرین مبارزه با نفس و از خود گذشتگی که اقتضای کار جمعی است. و دوم اینکه تا جامعه خوب نشود، خوب بودن افراد بسیار دشوار است. همانطور که اصلاح جامعه متوقف بر اصلاح افراد آن است، اصلاح بسیاری از افراد نیز متوقف بر اصلاح جامعه است. پس این دو، رابطهٔ متقابل دارند.
🔸 یکی از عوامل اصلی شکست جبههٔ انقلاب در انتخابات، همین فقدان کار جمعی دراز مدت بود. اگر نهضتی که در هفته اخیر برای تبیین رخ داد، در طول سالیان اخیر در قالب برقراری ارتباط خواص با اقشار مختلف مردم دنبال میشد، یقینا اقبال مردم به گفتمان انقلاب بیشتر بود.
✍🏻 خلاصه سخنرانی شب اول محرم ۱۴۰۳٫۴٫۱۶
مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام
محله احمدآباد شیراز
#مهدی_پیروزمند ↙️
https://eitaa.com/joinchat/473956552Cf826cf13b0
«و اینک سیلی حقیقت»
«تحلیل ناکامی جبهه انقلاب در انتخابات»
✍🏻 مهدی پیروزمند
۱/۵
‼️ حتی اگر جلیلی با اختلاف اندک میبرد این استرس دو هفتهایِ ما برای پیروزی پزشکیان یک باگ بزرگ بود.
🔺هنوز از فجایع دولت روحانی سه سال نگذشته. پیکهای کرونا، بورس خونین، تورم ۶۰ درصدی، نساختن مسکن، تعطیلی کارخانهها، دو برابر شدن تحریمها، خودمم صبح جمعه فهمیدم، خودت بمال، شکراب شدن رابطهمان با چین و کشورهای همسایه، وضعیت قرمز در ذخایر کالاهای اساسی، یارانهٔ یک و نیم دلاری، صفهای تحقیرآمیز سبد کالا... همه اینها پیش چشم ملت بود. پزشکیان را کابینه روحانی احاطه کرده بودند. نمیتوانست عنوان دولت سوم روحانی را از سر خود باز کند.
👈🏻 از سویی پزشکیان به معنای واقعی کلمه «بیبضاعت» بود! مستند اولش را کامل دیدم. به هیچیک از سوالات جوانان طرفدارش نتوانست جواب درست و حسابی بدهد. قانع نشدن از چهرهٔ حضار میبارید! پزشکیان خودش هم خودش را جدی نگرفته بود و پیش از ثبت نام گفته بود برای افزایش مشارکت ثبتنام میکند! نه خبری از برنامه در حرفهایش بود نه کارنامه جذابی داشت. جز مشتی عبارت نهج و حواله به کارشناسان و تاکید بر سیاستهای کلی نظام و البته فرافکنی و انشاخوانی، چیزی از او نشنیدیم.
👈🏻 از سوی دیگر خدمات شبانهروزی شهید رئیسی و کارهای زیربنایی و فدا شدنش در راه خدمت هم پیش چشم مردم بود.
⁉️ پس چرا بیشتر مردم به همین سادگی دوباره مسیر روحانی را انتخاب کردند؟
🔴 در قسمتهای بعد پاسخ میدهم اما نکته مهم اینکه تنها به دنبال چرایی شکست نیستیم. جبهه انقلاب در سال ۸۸، ۲۴ میلیون رای گرفت. در سال ۱۴۰۰ این عدد به ۱۸ رسید و حالا در ۱۴۰۳ پنج میلیون دیگر ریزش کرد و در کانال ۱۳ ایستاد. اگر جلیلی انصراف میداد قالیباف هم بیشتر از این رای نمیگرفت. پس مساله اصلی چرایی این ریزش است نه چرایی شکست از پزشکیان.
عضو شوید ↙️
https://eitaa.com/joinchat/473956552Cf826cf13b0
«و اینک سیلی حقیقت»
✍🏻 مهدی پیروزمند
۲/۵
❌ با آنها که عامل اصلی شکست را انصراف ندادن جلیلی میدانند به شدت مخالفم. مجموع آراء قالیباف و جلیلی در دور اول ۱۲ میلیون و ۹۰۰ بود و رای جلیلی در دور دوم ۱۳ میلیون و ۵۰۰ شد. این یعنی علاوه بر جذب ۹۰ درصد رای قالیباف، خیزش تبیینی جبهه انقلاب توانست حداقل نیم میلیون رای به این سبد اضافه کند.
❗️تعجب میکنم از آنها که با دیدن رأی سه میلیونی قالیباف هنوز دم از قدرت جذب آراء خاکستری توسط او میزنند. اگر جلیلی انصراف میداد با فرض اینکه تمام ۹ میلیون رأیش به سبد قالیباف میرفت (که نمیرفت) باز بیشتر از این ۱۳ میلیون رای نمیآورد. اگه جلیلی رای سلبی زیاد گرفت قالیباف هم رای منفی زیاد داشت. اگر جلیلی را با روایت «خشک مغزی» و «تحجر» و «تحریم» و «جنگ» ناک اوت کردند، قالیباف را هم با روایت حواشیاش ناک اوت میکردند.
🌀 تنها فرض متصور برای پیروزی که بر اساس آن دارند بیرحمانه جلیلی را میزنند، این بود که با انصراف جلیلی اولا تمام ۹ میلیون رایش به قالیباف منتقل میشد، ثانیا حداقل ۴ میلیون نفر از کسانی که دور دوم به پزشکیان رای دادند، با حضور قالیباف پای صندوق نمیآمدند؛ تا قالیباف ۱۳ بر ۱۲ پیروز شود.
🔺این فرض علاوه بر اینکه بسیار بعید الوقوع بود، مستلزم تکرار مشارکت ۴۰ درصدی در دور دوم بود. حال آنکه رهبر انقلاب همیشه اولویت اول را مشارکت حداکثری دانستهاند. که از منظر جایگاه بین المللی جمهوری اسلامی بسیار مهم است. پس حتی بر اساس این فرض غریب هم باید از جلیلی ممنون باشیم که با حضورش مشارکت را به ۵۰ درصد رساند!
💢 در دور دوم حدود ۶ میلیون رای بیشتر به صندوق انداخته شد و رای پزشکیان هم ۶ میلیون بیشتر از دور اول شد! یعنی ۹۰ درصد آنها که دور دوم اضافه شدند، برای پزشکیان آمدند. بضاعت رای جبهه انقلاب در این انتخابات بیش از این نبود. ۲۲ درصد واجدین شرایط...
⭕️ ما داشتیم خودمان را میکشتیم که به مردم بگوییم قالیباف و جلیلی میخواهند امتداد شهید رئیسی باشند. نتیجه نشان داد قالیباف که هیچ، اگر خود شهید هم بود برای رای آوردن در ۱۴۰۴ کار بسیار سختی داشت و احتمال تک دورهای شدنش کم نبود.
🧮 همه میدانند آراء پزشکیان نه به عشق چشم و ابرویش بود نه به پشتوانه کارنامهاش نه به لطف برنامهاش و نه حتی سخنان جذابش. آراء او یا حزبی بود یا قومی، یا از ترس رقیبش و یا از لجِ او!
👈🏻 اختلافات داخلی جبهه انقلاب را در کنار نبود یک نامزد جدید کاریزماتیک در این جبهه، عامل درجه چهارم شکست میبینم و مساله رای قومیتی را در کنار جلیلیهراسی عامل درجه سوم. دو عامل اصلی را در قسمتهای بعد میگویم.
عضو شدید؟ ↙️
https://eitaa.com/joinchat/473956552Cf826cf13b0
«و اینک سیلی حقیقت»
۳/۵
▪️عامل درجه دوم شکست جبهه انقلاب عبارت است از کم کاری ما در جهاد تبیین. تاکید مکرر و با سوز دل آقایمان را نشنیدیم. فرمود فریضه قطعی و فوری است. اعتنا نکردیم. وقتی در این یکی دو هفته با مردم حرف میزدیم، میدیدیم بسیاری از بدیهیات بر آنها مخفی مانده. تفاوتهای نجومی دولت رئیسی و روحانی را نمیدانستند و وقتی مواردی ذکر میکردیم روشن بود تا کنون به گوششان نخورده!
🔺منظور از جهاد تبیین این نیست که باید در دولت آقای رئیسی هر روز به این و آن زنگ میزدیم و از خدمات دولت میگفتیم! اینکه بیشتر جنگ اعصاب میشد تا جهاد تبیین. درستش این بوده و هست که سرمان را از جزیره مذهبی ایتا بیرون بیاوریم و غیر ایتاییها را دشمن و بیدین و بیبصیرت نخوانیم و باب گفتگو و رفاقت پایدار را با اقشار مختلف مردم باز کنیم.
☑️ چه بخواهیم چه نخواهیم این انتخابات نشان داد حداقل ۷۵ درصد مردم مثل ما ایتاییها فکر نمیکنند! خب واضح است که وقتی ۷۵ درصد از حضار یک کشتی با یک مسیر مخالف باشند، حرکت در آن مسیر ناممکن یا بسیار دشوار است.
✅ باید کاملا حقیقی و صمیمی با این ۷۵ درصد ارتباط گرفت. میدانید الگوی ترازش کیست؟ شهید آل هاشم. به نظرتان اگر یک میلیون شهید آل هاشم در کشور میداشتیم وضعیتمان با امروز قابل مقایسه میبود؟
🔰 بیایید یک آمار جالب را مرور کنیم. استان آذربایجان شرقی در دور دوم به پزشکیان حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار رای داد و به جلیلی ۲۹۰ هزار رای. همین استان چهار ماه قبل به آیت الله آل هاشم برای مجلس خبرگان ۸۵۰ هزار رای داده بود. یعنی ۵۶۰ هزار نفر از کسانی که در این استان به جلیلی رای ندادند به آیت الله آل هاشم رای دادند. (در حالیکه مشارکت در انتخابات خبرگان همیشه بسیار کمتر از ریاست جمهوری است)
🔺آیت الله آل هاشم چیزی از انقلابیگری کم داشت که آن نیم میلیون حاضر شدند اسمش را روی برگه بنویسند؟ نه. مردم فقط همیشه او را بین خود دیده بودند. میدانستند نمایش هم نمیدهد. صادق و صمیمی است و مثل یک پدر هوای استان را دارد. همین.
⚠️ مردم به حق از ما طلاب شکوه داشتند که چرا شب انتخابات یاد روستاها و شهرستانها افتادیم؟ تا حالا کجا بودیم؟ بله. تا حالا در کنج عافیت مشغول افاضهٔ چتهای دعوایی و خواندن تحلیلهای ایتایی بودیم.
✍🏻 مهدی پیروزمند ↙️
https://eitaa.com/joinchat/473956552Cf826cf13b0
«و اینک سیلی حقیقت»
۴/۵
❇️ عامل اصلی شکست، نه جلیلی بود نه رای قومیتی و نه حتی ضعفمان در جهاد تبیین. هر چند همه اینها موثر بودند اما عامل اصلی «ناکامی دولت شهید رئیسی در مهار تورم» بود.
▪️تعارف که نداریم. هر چه از خدمات ماندگار شهید رئیسی میگفتیم گوش مردم بدهکار نبود و قیمت مرغ و گوشت را پیش میکشیدند. کوچک شدن سفره مردم حجاب بزرگی بر تمام دستاوردهای دولت سیزدهم بود. آنقدر کامشان تلخ بود که حتی شهادت حماسی شهید رئیسی باعث نشد تمایلی به ادامه مسیر او داشته باشند. این ۱۳ میلیون هم طرفداران سنتی جبهه انقلاب بودند، یعنی گویا هیچکس به عشق خدمات شهید رئیسی جذب این جبهه نشد.
🚫 از این حرفها که «اصلاحات اقتصادی زمانبر است» و یا «شهید رئیسی تورم ۶۰ درصد را کرد ۴۰ درصد» خودم بلدم و این مدت هم به مردم گفتم. اما به حق قانعکننده نیست.
♨️ درِ گوشی میگویم! اگر دولت شهید رئیسی با همین دست فرمان ادامه پیدا میکرد تا سال هشتمش هم به تورم تک رقمی نمیرسید. و در گوشیتر بگویم که فکر میکنم دولت جلیلی هم نمیرسید. چون سیاستهای اقتصادی حاکم بر کارنامه رئیسی و برنامه جلیلی تفاوت چندانی نداشت.
⭕️ امالمصائب اینجاست که در امر اقتصاد، به سبک آقای پزشکیان، خودمان لال هستیم و مرجع تقلیدمان را اقتصاددانهایی قرار دادهایم که همگی پای یک درس نشستهاند و شاگردان مکتب بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول هستند. نرخ ارز شناور، حذف ارز ترجیحی، گران کردن و صدقه دادن، مبارزه مطلق با رشد نقدینگی، دولت کوچک و بیاقتدار، بانک مرکزی مستقل و بانکهای خصوصی طاغی، مکانیزم اقتصاد بازار، آموزش و درمان پولی، افزایش نرخ بهره و تشدید خامفروشی، همگی دستپخت IMF هستند که چرخه معیوب و معیشتسوز تورم در ایران را سامان دادهاند و در دولت احمدینژاد و روحانی و رئیسی و پزشکیان و جلیلی هم فرقی نمیکنند!! رد پایشان در برنامه توسعه هفتم هم هست. بیابید پرتقال فروش را.
🔺تا تغییر این سیاستهای نئولیبرال، گفتمان و مطالبه عمومی نشود آش همین آش است. مردم با تنگ شدن معیشتشان روز به روز بیشتر از اصولگرایان و اصلاحطلبان عبور میکنند. پس از ثبت مشارکت ۳۹ درصدی که حتی در تاریخ انتخاباتهای مجلس هم سابقه نداشت، همین حالا پزشکیان کمترین پشتوانه مردمی را میان رؤسای جمهور تاریخ انقلاب دارد. به تعبیر خودشان او منتخب ۲۶ درصد مردم است...
✍🏻 مهدی پیروزمند ↙️
https://eitaa.com/joinchat/473956552Cf826cf13b0
«و اینک سیلی حقیقت»
۵/۵
💠 در پایان به نیمه پر لیوان نگاه کنیم.
🔸 یادتان هست موقع پیروزی روحانی بر شهید رئیسی چقدر ناراحت شدیم؟ اما در همان انتخابات اگر روحانی نمیبرد، ناکارآمدی دولت او هیچوقت برای مردم روشن نمیشد. دولت اول روحانی فصل گلابیهای برجام بود و تورم تک رقمی و رشد دو رقمی برای کشور آورد. اما در دولت دومش با آمدن ترامپ دیوار پوشالی دستاوردهایش فرو ریخت. در تاریخ ثبت شد که رشد کشور از طریق تکیه به غرب، چقدر متزلزل و خطرناک است. کارش به جایی رسید که نه میتوانست نفت بفروشد نه واکسن وارد کند نه امتیازی از اروپاییها بگیرد... اگر در سال ۹۶ شهید رئیسی پیروز میشد این عبرت تاریخی به دست نمیآمد و کار دولت شهید بسیار سخت بود.
🔰 دولت پزشکیان هم از دو حال خارج نیست. اگر کارآمد باشد که از پیشرفت نظام اسلامی و بهبود زندگی مردم خوشحال میشویم. اما اگر ناکارآمد از آب در بیاید اصلاحات رسما به زبالهدان تاریخ خواهد پیوست. چون هر چه اعتبار و آبرو برایشان مانده بود، در راه پیروزی پزشکیان خرج کردند.
🔹 نکته دیگر اینکه نسبت پزشکیان و جلیلی را واقعا نباید نسبت دیو و دلبر دید. همانطور که در قسمت قبل گفتم ام المصائب ما سیاستهای اقتصادی است که اتفاقا در دولتهای اینوری و آنوری فرقی نداشته.
✔️ پزشکیان از خوب های اصلاحات است. (خوب نسبت به چهرههای شاخص اصلاحات) خوی اشرافی ندارد و بیتکلف است. اینها ارزش است. رزمنده دفاع مقدس و دلبسته امام و انقلاب است. انس او با قرآن و نهج البلاغه منظومه فکری به او داده که هر چند در بعضی قسمتها کجی و نارسایی دارد، در کل مفید است.
✔️ نخستین دستاورد حضور پزشکیان مشارکت پنجاه درصدی بود. اگر اصلاح طلبان به لطف شورای نگهبان یک نامزد ایدهآل و حداکثری آن هم بدون رقیبی مثل لاریجانی نداشتند، اینچنین با تمام قوا به صحنه نمیآمدند و چنین مشارکتی رقم نمیخورد. این مشارکت تثبیت پشتوانه مردمی جمهوری اسلامی و خار چشم براندازان بود. البته درباره چینش نامزدها عرائضی دارم که سر فرصت به شورای نگهبان هم عرض ادب خواهم کرد :)
❇️ پزشکیان در دوران تبلیغات به پاینبدی بر دو چیز تاکید کرد که خیلی به اصلاح طلبان فشار آورد: حق و عدالت به عنوان اصول قطعی؛ و سیاستهای کلی مقام معظم رهبری. یادمان باشد اولین تشکر رهبری از احمدینژاد بابت این بود که در دوران تبلیغات انتخاباتی بر موضوع عدالت پای فشرد.
👈🏻 اولین کنش داخلی رئیسجمهور منتخب رفتن به حرم امام و اولین کنش خارجی او پیام حمایت به سید مقاومت بود. اینها ارزشمند و نویدبخش است.
✅ کتاب صعود ۴۰ ساله را همه میشناسید. دستاوردهای انقلاب اسلامی از سال ۵۷ تا ۹۷ به روایت آمارهای جهانی. کتابی که دست مومنین را برای جهاد تبیین پر کرد. توجه دارید از ۴۰ سال بررسی شده در این کتاب، ۳۲ سالش کشور به دست بنیصدر و میرحسین و هاشمی و خاتمی و روحانی بوده؟ هنر امامین انقلاب این است که با همینها کشور را جلو بردهاند.
🔺بنابراین با مطلبی که برادر عزیزمان آقای جمشیدی نوشته و هنوز پزشکیان نیامده، دوران او را دوران افول و انحطاط ایران خوانده مخالفم. هر چند به آقای جمشیدی ارادت دارم و از بیشتر مطالبش لذت میبرم.
✅ نگاه ما به دولت چهاردهم باید همچون رهبرمان، امیدوارانه، مشفقانه، همدلانه و یاریگرانه باشد. نه آنکه مثل برخی چهرههای مجازی انقلابی، از همین اول به دنبال تخریب باشیم و زبانمان هیچوقت به قدردانی نچرخد. نقد دلسوازنه و مطالبهگری نیز به جای خود. والسلام
✍🏻 مهدی پیروزمند ↙️
https://eitaa.com/joinchat/473956552Cf826cf13b0