✅درباره تائید صلاحیتم...
پیامک تائید صلاحیت را دریافت کردم.
بعد از انتشار یادداشت انتقادی، از شورای نگهبان تماس گرفتند و برای جلسه ای دعوت کردند. ورودی ساختمان شلوغ بود. خیلی ها برای جلسه و پیگیری آمده بودند. وارد اتاق شدم. پیرمرد خوش مشربی به استقبال آمد. پرسید مدارک شما چیست؟ نامه ها و مستندات را ارائه کردم. گفتم این ها را پیش تر نیز به شکایت نامه قبلی الصاق کرده بودم. گفتند دست ما نرسیده است. دلیلش را جویا نشدم. شاید هم لابه لای اینهمه پرونده گم شده بود. تشکر کردم و خداحافظی ...تا پیامک امروز.
فاصله ردصلاحیت تا تائید صلاحیتم همین حریت ساختاری است که قیمت دارد.
اما دو گروه از این ردصلاحیت خیلی خوشحال شدند. یکی اصلاح طلبانی که باشیفتگی زائد الوصف بر شورا تاختند و نوشتند "دیدید گفتیم خسارتید" و یک گروه هم باقی مانده های انحراف که نوشتند "بر خاکستر آه ما نشستید".
اشتباه می کنند. بین جریان انقلاب و ایندو یک تفاوت ساده است. اینها عمریست خطا را بهانه می کنند تا با دیکتاتوری مقابل قانون بایستند و جریان انقلاب خطا را می بیند تا با اصلاحش مردم سالاری را به رخ بکشد.
به همین جهت هردو گروه از متن پیشین برآشفتند که چطور ممکن است حکمی را خطا بدانید و اما به احترام قانون بایستید و برایش حریم مقدس بسازید؟ واقع اینست که همه آنچه از انقلاب می فهمم همین است.
ما نقد می کنیم و از خطا ها و حتی ظلم ها می گوئیم اما چون ساختارها وقوانین جمهوری اسلامی را به امضا و برآمده از مردم می دانیم برایش حرمت قائلیم و راه اصلاح را نه در منیت ها و قلدرمآبی ها، بلکه در خود قانون می دانیم.
ما قصور و تقصیر ها را می بینیم و فریادش می کنیم اما چون حرکت کلی انقلاب را به سمت ظهور حق و سنت محوضت و خالص سازی الهی به سمت روشنایی می دانیم، سراپا امیدیم و اقدام.
ماجرای ردصلاحیتم هرچند خطا بر خطا بود اما برایم فخرانگیز بود. تلاش مشفقانه قاضی پرونده ام و تعصب دیدنی قاضی اجرای احکام برای اصلاح خطائی که صورت گرفته بود قابل تکریم است. حریت ساختاری شورای نگهبان نیز قابل احترام بود و تجربه ای شد ماندگار. آنقدر شجاعت و صداقت داشتند که بی اعتنا به حاشیه ها به تکلیف شان عمل کنند.
برای خودم نیز درس ها داشت. کمترینش اینکه من و ما اگر آبروئی داریم از انقلاب است. پس به هزینه کردن آبرویمان نیز نبالیم...
@mahdian_mohsen
✅حرف روی زمین مانده دهه فجر
در جمع جوانان حزب اللهی و بادغدغه لرستانی درباره حرف روی زمین مانده دهه فجر صحبت کردم؛ بلکه بار روی زمین مانده انقلاب.
ما چطور انقلاب را معرفی کردیم؟
دهه فجر که می شود از مقایسه راه آهن و آب و برق و تلفن و غیره می گویند اما حرف های اصلی می ماند و در مکتب امام خاک می خورد. سوال اصلی اینست که انقلاب برای چه بود؟ چرا قیام کردیم؟ دستاوردهای انقلاب در حوزه مادیات قابل شمارش است اما سخن این است که آنچه انقلاب به معناوی واقعی کلمه در این عالم رقم زد چه بود؟ چه اتفاقی افتاد که امام فرمود در این انقلاب مقلب القلوب بودن حق را دیدیم. امام چه کرد که رهبری انقلاب فرمود " خداوند برای اینکه چرخشی در تاریخ به وجود بیاورد، دستی از غیب باید ظاهر می شد و این دست را (امام خمینی) ظاهر کرد..."
امام چه کرد که رهبری فرمود اگر انقلاب همین کرامت نفس را به مردم داده باشد کفایت می کند؟
انقلاب ملکوت را از غربت در آورد و معنویت را از سر سجاده و مسجد و خانقاه و غیره به عرصه اجتماع کشاند. انسان زنگارگرفته و خاک خورده را اهل قیام کرد و ارزش های انسانی را از خاک به ثریا کشاند. امروز دوست و دشمن با آرمان های انقلاب سخن می گویند و از عدالت و آزادی و مبارزه با ظلم حرف می زنند.
نگذاشتند انقلاب را وجودی و با نظر به اراده الهی درک کنیم.
و امروز بعد از 40 سال هنوز مجبوریم از رشد راه و جاده و برق و تلفن و غیره بگوئیم....این همه هست و این نیست.
همه دستاورد انقلاب در مردم است؛ در مردمسالاری است. اما چه باید گفت که مردم سالاری را تقلیل دادیم به دموکراسی و پای صندوق رای و قدرت بی همتا و معنوی مردم را در دیگر عرصه ها نشناختیم؟
حکمرانی و کشور قوی تنها و تنها در به عرصه کشاندن این قدرت است و ولاغیر. در این باره انشاالله بیشتر خواهم نوشت.
@mahdian_mohsen
چرا وحدت؟!
چرا تیتر وحدت؟ اصلا مگر ائتلاف سیاسی وحدت است؟ معتقدم با ماجرایی فراتر از یک ائتلاف مواجهیم. سقف رفتار ائتلافی ما در انتخابات می تواند وحدت باشد؛ اگر متوجه باشیم. چرا؟
همواره همدوش ائتلاف سیاسی ما، یک ترس بوده است؛ ترس از شکست. ترس از پیروزی جریان مقابل. همیشه گفته شده و شنیدیم که اگر ائتلاف نکنیم غیرانقلابی ها رای می آورند. این نگرانی بحق است اما ضرب دستش به اندازه ای نیست که جاندفدا پای ائتلاف بسازد. چه بسا با فرض نامحتملی مواجه باشیم که اگر رقیبی پیش رو نباشد، آنگاه حکم چیست؟
یااینکه حتا برخی بگویند چه کسی گفته فلانی و بهمانی در ائتلاف وضعیتی بهتر از غیرانقلابی ها دارند و اختلاف سیاسی را ایدئولوژیک بدانند. بحث صغروی و مصداقی ندارم. مختصری کلان تر ماجرا را ببینیم.
معتقدم یک نگرانی جدی تری وجود که از ائتلاف یک ضرورت می سازد و آنرا تا وحدت ارتقا می بخشد و آنهم توجه دادن به معنای حقیقی ولایت در جامعه است.
در مکتب امام و رهبری وقتی سخن از ولایت می شود منظور شخص ولی جامعه و امام امت نیست. ولایت وجود توامان ولی زمان همراه با چسبندگی و درهم تنیدگی امت است. در ادبیات امامین انقلاب وحدت داخلی از درون ولایت می آید. ولایت در این معنا منشا قدرت است و لذا وحدت درونی جریان انقلاب نیز یک قدرت بلامنازع است.
از راس و سازوکار ائتلاف و نامزدها عبور کنیم. یکبار ماجرا را از پائین به بالا ببینیم. گروه های منتسب به ائتلاف رای شان از کجاست؟ از کدام پایگاه؟ چه کسانی قرارست به این ها رای دهند؟ آیا قبول داریم پایگاه رای این ائتلاف یکی است؟
اجازه دهید معکوس طرح بحث کنیم. عدم ائتلاف چیست؟ عدم ائتلاف رقابت در بدنه اجتماعی انقلاب است. نزاع و اختلاف در پایگاه اجتماعی انقلابیون است. اختلاف بین کسانی است که کنار هم بودن آنها نصرت به ولایت است چرا که انسجام آنها قدرت ساز است.
رقابت انتخاباتی آنهم میان انقلابی ها همواره رنگ ایدئولوژیک داشته است و چنان شدت می یابد که تا سالها جای زخم نقار آن باقی می ماند و اجازه مودت آرمانی و رفاقت سیاسی نمی دهد.
انشالله دقت فرمودید؛ حرفی باقی نمانده است. قرارست با پیروزی در انتخابات چه کنیم؟ نصرت ولایت؟ مقدمه این پیروزی خودش نقض غرض است و هدم این نصرت است.
وحدت در جریان مجاهدین را جدی بگیریم. اصل پیروزی در انتخابات نیز به این اندازه مهم نیست. این سطح از وحدت ظهور قدرت ولایت است. این جریان جبهه ای است که با انسجام سیاسی مقابل دشمن صف می گیرد و شمشیر می زند. هزینه شکاف در این جبهه تنها انتخابات نیست و تا ولایت که حقیقت قدرت سیاسی شیعی است کشانده می شود.
حرف آخر؛
اگر به این مهم توجه داریم؛ آنگاه به هر دلیل به ائتلاف نرسیدیم چنان نکنیم که وحدت نیز آسیب ببیند.
@mahdian_mohsen
✅فراتر از ائتلاف
در خبرها آمده بود که احتمال لیست مشترک ائتلاف اصولگرایان با جمعیت پایداری افزایش یافته است. اتفاق بزرگی است. اگرچه این مسیر زودتر از اینها می توانست به این نقطه مشترک برسد و سازوکاری همدلانه تر طی شود اما این چند ساعت نیز دیر نیست.
اگر این مهم رقم بخورد امری فراتر از ائتلاف شکل گرفته است که بدون شک تاریخی است و امتداد وحدت 96 است. چرا این ائتلاف اهمیت دارد؟ اهمیت این ماجرا را باید در تفاوت این ائتلاف با نمونه های مشابه در گذشته دید. برای اولین بارست که ائتلاف در راس، می تواند وحدت در بدنه را نیز فراهم سازد. وحدت در بدنه گمشده جریان انقلاب در تمام انتخابات گذشته است. گام بلندی که انتخابات 96 برداشته شد در انتخابات 98 میوه آن چیده می شود و می توان به یک بدنه اجتماعی یکپارچه و همدل و همراه و البته پرقدرت مباهات کرد.
حقیقت ماجرا اینست که این دستاورد اگر رقم بخورد از اصل پیروزی در انتخابات مهمتر است. وحدت 96 محصول ایثار فردی بود و وحدت 98 می تواند محصول ایثار جمعی باشد. وحدت 98 یک ارتقا و رشد معرفتی و بصیرتی در جبهه انقلاب است. مگر قرار است با انتخابات چه چیز رقم بخورد؟ هرمیزان انتظار داریم با پیروزی در انتخابات موثر باشیم، با این وحدت گفتمانی و جریانی می توانیم انتظار یک قدرت بلامنازع داشته باشیم. قدرتی که ناشی از وحدت جبهه ای است نه ائتلاف سیاسی و ظاهری. ائتلاف ممکن است قدرت ساز باشد، باشد یا نباشد؛ اما وحدت، خودش ظهور و بروز قدرت است.
کافیست طرفین به این مهم توجه کنند که پایگاه رای آنها مشترک است و نقار و کینه و اختلاف ممکن است پای صندوق رای ، یک گروه را بر دیگری تفوق بخشد اما یک بدنه اجتماعی و مردمی و انقلابی را تا مدتها دچار انشقاق می کند؛ بدنه ای که تنها شب انتخابات وارد سیاست نمی شود و همه زندگی اش را بر اساس فعالیت سیاسی برای انقلاب ترتیب داده است. با این توضیح هزینه اختلاف را جبهه انقلاب اسلامی می دهد و از ضرب چکاچک شمشیرهای جریان انقلاب علیه اهریمن کم می کند.
فراتر از ائتلاف ماجرا را ببینیم. این فرصت مهم را قدر بدانیم. امتداد ائتلاف از راس تا بدنه یعنی وحدت. این وحدت معنای حقیقی ولایت است.
توجه کنیم که در نظام اندیشه رهبرانقلاب ولایت منحصر به شخص ولی نیست. حقیقت ولایت، ولی است و جمع وحدانی و درهم تنیده مومنین. ایندو در کنار همست که قدرت تحقق توحید را روی زمین فراهم می سازد و حکومت الله را نصرت می دهد. کم نگیریم....
منبع:فارس
@mahdian_mohsen
✅قالیباف...
قالیباف چه کرد؟
سوال روشن دارم. چرا قالیباف برای ائتلاف تلاش کرد؟ انشالله دقت داریم که در تمام ائتلاف های سیاسی مرتبط به مجلس، عده ای جمع می شدند و ائتلاف می ساختند، چون بدون وحدت نتیجه نمی گرفتند. اما قالیباف بنا بر همه نظرسنجی ها و تلقی شهودی مردم به کفایت رای داشت. پس چرا سراغ ائتلاف رفت؟ چرا بجای انتشار لیست نواصولگراها سراغ دیگران رفت؟
پاسخ در سوال دیگری است؛ اصلا چرا قالیباف آمد؟ قالیباف آمد به 3 بهانه. اول اینکه برخلاف بسیاری که دنبال حذف این دولت بودند، اعتقاد داشت هزینه حذف بیش از نفع است و با یک مجلس قوی همین دولت ناکارآمد را می توان به کار واداشت. اما دو دلیل دیگر هم داشت. یکی تحقق "بیانیه گام دوم" و دوم "وحدت".
معتقد بود تحقق بیانیه گام دوم جز با "فرش راه شدن" بزرگترها میسر نیست. این مهم را نیز در وحدت دید. به سخن دیگر تحقق گام دوم، نیازمند یک وحدت درونی در جبهه انقلاب بود. لذا برایش مهم نبود که بسیاری از نزدیکانش به لیست اصلی راه نیافتند که نیافتند.
✅قالیباف در انتخابات 98، کار ناتمام انتخابات 96 را رقم زد. خیز برداشت که ائتلاف 96، را به وحدت اجتماعی 98 امتداد دهد. "وحدت" ارتقای "ائتلاف" است. ائتلاف در راس سیاسی است و وحدت در بدنه اجتماعی. موفق شد و نشد؛ توضیح می دهم.
چند ماه است روی شکل گیری ائتلاف کار می کند. برای این مهم دو کار انجام داد. یکم. اصلاح سازوکار ائتلاف به صورت پائین به بالا و نه دستوری و پشت درهای بسته و ریش سفیدی. دوم در حد مقدور، دیدار و ارتباط صمیمانه و نزدیک با بدنه جبهه انقلاب تا بغیر سازوکار، چهره به چهره نیز مقدمات همدلی فراهم شود.
سازوکار را بر اساس نظرسنجی و مجمع مردمی گذاشت. نتیجه را در میانه راه ، مجدد محک زد تا اولویت های کشور هم مورد اعتنا باشد. لذا وقتی دید لیست نیمه نهائی مطابق مصوبه اقتصاددان ندارد، اعتراض کرد که هدف ما تنها پیروزی نیست؛ بلکه "پیروزی" و البته "کارامدی" است. ائتلاف نیز بیانیه داد که لیست نهائی نبوده است؛ لذا فرآیندی با حضور همه جریان ها و قالیباف(بدون حق رای) شکل گرفت و نتیجه این شد که می بینیم؛ هرچه هست برآمده از خردجمعی است.
اما موفق به وحدت حداکثری هم نشد، چون عده ای برآشفتند که این مرد اهل فتنه است و متهم به فساد اقتصادی. معتقد بودند وحدت تنها در شرایطی میسر است که او حذف شود و لاغیر. غفلت ها قابل تحمل است اما تغافل ها بماند برای یوم تبلی السرائر.
ائتلاف حداکثری شکل نگرفت. اما وحدت، بدون ائتلاف هم می تواند شکل بگیرد؛ اگر من و شما به اهمیت وحدانی بودن جبهه حق توجه و این روزها از هم مراقبت کنیم.
@mahdian_mohsen
اختلاف امروز انقلابی ها را ببینیم و نگران شویم.
نتیجه بی اعتنایی به وحدت، آشوب در بدنه اجتماعی است.
منکری بالاتر از وحدت شکنی در بین انقلابیون نیست. چه آنکه قدرت انقلاب متمرکز در انسجام انقلابیون است ولاغیر.
@mahdian_mohsen
سلام.
بین ساعت ۶ و نیم تا ۷ امروز بعد از ظهر جلسه آغاز میشود.
انشالله تلاش می کنم در اینستاگرام لایو پخش کنم.
ادرس اینستا:
@mohsen_mahdian
#رای_بی_رای خودش رای است. رای به اینکه منتخب دیگران، منتخب من است.
اگر اینو دقیق متوجه شوی دیگه باهاش ژست نمی گیری.
@mahdian_mohsen