بازدید از صنایع تبریز
بررسی موانع و راهکارهای حمایت از تولید ملی
گزارش کوتاه سفر به تبریز:
به دعوت همکار ارجمند جناب آقای فرهنگی و درپی درخواست تعدادی از تولیدکنندگان تبریزی، به همراه سه عضو کمیسیون صنایع و معادن، سفری کوتاه و فشرده به شهرستان تبریز داشتیم.
از جمله شرکتهایی که حضور یافتیم، شرکت ایدم IDEM بود که سازنده موتورهای دیزلی است، از سال ۹۰ که بنز آلمان به بهانه تحریمها ایران را ترک کرد، ایدم در یک شیب نزولی قرار گرفت و به یک شرکت زیانده تبدیل شد اما در طول دوسال اخیر، با تغییر رویکرد و اتکاء به توان داخلی و توجه ویژه به بخش تحقیق و توسعه، نهتنها توانسته از رکود و زیان خارج شود بلکه به لحاظ کمی و کیفی رشد قابل ملاحظهای داشته و به سوددهی مناسبی رسیده است.
شرکت دیگر، تراکتورسازی تبریز بود که برندی آشنا نه تنها در ایران بلکه در سطح منطقه است که در شرایط تحریمی نیز روند مثبت خود را حفظ کرده و درصورت حمایتهای بیشتر، در کنار تأمین نیاز داخلی، ظرفیت زیادی برای توسعه صادرات و ارزآوری دارد. نکته جالب توجه اینکه، یکی از مشکلات این شرکت، قاچاق محصولاتش به خارج است، که به دلیل پایین بودن قیمت داخلی نسبت به قیمت جهانی اتفاق میافتد، اینکه تراکتور به این راحتی به آنسوی مرزهای شرقی قاچاق میشود، خود گویای نکات عجیب دیگری در مرزهای رسمی کشور است که نیاز به رسیدگی جدی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارشی کوتاه از نشست مشترک با مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور
نشست خوبی را به همراه تعدادی از همکاران با رئیس و معاونین سازمان برنامه و بودجه کشور داشتیم، دکتر میرکاظمی گزارشی از وضعیت اقتصادی کشور، میزان تحقق منابع، سند آمایش سرزمین، وضعیت تأمین ارز و تنظیم بازار ارائه کرد.
بحث مهم دیگر درباره نحوه مدیریت کسری بودجه۱۴۰۰ و از آن مهمتر نحوه تحول ساختاری در نظام بودجهریزی کشور که در ماه آتی باید تقدیم مجلس شود، بود.
نکته کلیدی مباحث، تمرکز تمام ارکان دولت در سال آینده برای تحقق رشد اقتصادی براساس هدفگذاری برنامه ششم بود، تفویض اختیارات بیشتر به استانها و ایجاد مشوق برای تحقق درآمدهای استانی و مدیریت هزینهها از جمله مطالباتی بوده است که دولت جدید به خوبی به آن توجه کرده است و میتواند منشأ تحول در نحوه مدیریت استانها و ایجاد انگیزه برای افزایش منابع درآمدی در استان و شهرستانها گردد.
گزارشها و رویکردها نشان میدهد این سازمان، که درطول سالیان، بیشتر به سازمان بودجه آن هم با ساختاری نادرست و پیچیده و غیرقابل نظارت تبدیل شده بود، درحال تبدیل به مغزافزار برنامهریزی در کشور است.
درمجموع این نشست و مباحث مفیدی که انجام شد حاوی نکات امیدآفرینی بود، این نکات اگر با درایت و شجاعت درعمل دنبال شود تبدیل به نقاطی تحول آفرین در میان مدت خواهد شد که با همراهی بیشتر دولت و مجلس تحقق آن دور از دسترس نخواهد بود انشاءالله.
✍️ #مهدی_عسگری🇮🇷
#نماینده_مردم #البرز
#مجلس_شورای_اسلامی
#سازمان_برنامه_و_بودجه_کشور
#سازمان_برنامه_و_بودجه
#سازمان_برنامه_بودجه
🆔 @MahdiAsgari133
💠دیدار نمایندگان مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد با استاندار البرز
🗓 پنجشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۰
🔅در این دیدار موضوعات مختلف استان بویژه سه شهرستان کرج، فردیس و اشتهارد بررسی گردید و درباره ظرفیتها، کمبودها و راهکارهای پیشرو در مسیر بهبود شرایط استان در حوزههای اقتصادی، عمرانی و اجتماعی گفتگو و بر ایجاد هماهنگی و تشریک مساعی برای حل این معضلات تأکید شد.
✍🏼 #مهدی_عسگری🇮🇷
#کرج
#البرز
#فردیس
#اشتهارد
#استاندار_البرز
#نماینده_مردم
💠 توییت مهدی عسگری نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد
در خصوص قرارداد ۲۵ساله کرسنت
✍🏼 #مهدی_عسگری🇮🇷
#زنگنه
#کرسنت
#بیژن_زنگنه
#قوه_قضائیه
#نماینده_مردم
#فساد_کرسنت
#قرارداد_کرسنت
🆔 @MahdiAsgari133
💠 توییت مهدی عسگری نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد:
نقدی بر اجرای قوانین جدید مالیاتی
✍🏼 #مهدی_عسگری🇮🇷
#نماینده_مردم #استان_البرز
#مجلس_شورای_اسلامی
#مالیات #مالیاتی
#مالیات_خانه_های_خالی
#مالیات_اشخاص_حقیقی
#مالیات_بر_درآمد #مالیات_بر_ثروت
#قوانین_مالیاتی #درآمد_مالیاتی
#مالیات_بر_خانه_های_خالی
#مالیات_بر_عایدی_سرمایه
#مالیات_بر_واردات
🆔 @MahdiAsgari133
🌐 بازتاب خبری
💠 گفتگوی مهدی عسگری با رسانههای کشور با موضوع نگران کننده «مهاجرت نخبگان و استعدادهای علمی از کشور»
🔅 باتوجه به آمارهای منتشر شده حدود ۷۰درصد از فارغالتحصیلان مدارس سمپاد به خارج از کشور مهاجرت میکنند و تنها ۳۰درصد آنان در داخل کشور میمانند؛
🔅 این آمار تکاندهنده، نشانهی وجود اشکالات ساختاری و بیبرنامگی در حفظ استعدادهای میهن است؛
🔅 مهاجرت رتبههای برتر کنکور، المپیادها و استعدادهای برتر علمی غفلتی از سوی مسئولان و مدیران وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم و بنیاد نخبگان است؛
🔅 تعداد دانشجویان ایرانی در خارج از کشور از تراز ۱۹هزار دانشجو در سال ۲۰۰۳ به تراز ۵۶ هزار دانشجو در سال ۲۰۱۸ رسیده است؛
🔅 هرگونه مانعتراشی، عدم حمایت، بیتوجهی و بی برنامگی در مسیر حفظ نخبگان، جفای به آینده کشور است؛
🔅 سیستم آموزشی معیوب ما، بیش از آنکه برای آینده کشور نیرو تربیت کند به مرکز تربیت نیرو برای کشورهای بیگانه تبدیل شده؛
🔅 حضور وزیری دغدغهمند در وزارت آموزش و پرورش میتواند به کاهش آمار مهاجرت و خروج دانشآموزان مستعد و نخبه کشور کمک شایانی کند؛
#مهدی_عسگری🇮🇷
#نخبگان
#مهاجرت
#نماینده_مردم
#بنیاد_نخبگان
#مدارس_سمپاد
#بنیاد_ملی_نخبگان
#آموزش_و_پرورش
#وزیر_آموزش_و_پرورش
🆔 @MahdiAsgari133