🔰تحویل حکم ریاست قوهقضائیه به محسنی اژهای
🔺رئیسی: محسنی اژهای دارای روحیه انقلابی است و حقیقتا یک قاضی توانمند و تواناست.
🔴 مقابله باشیطـان
🔻وقتی بعضی خـواص می خواستند براندازی کنند
اما عموم مـردم خواستند انقلابشان را حفظ کنند
🔺همانطورکه ۸ سال تمام بی تدبیری ها و کم کاریهایشان را به پای نظام نوشتند، امروز نیز تمام تلاش شان بر اینست تا مدیریت ناکارآمد دولت متبوع شان (در حوزه انرژی) را برای نظام فاکتور کنند؛ هدف این جماعت لجن پراکنی و کلافه کردن مردم با دادنِ آدرس غلط است تا هم انتقام شکست پروژه های انتخاباتی شان را بگیرند و هم زمینه را برای سخت تر شدن کار دولت بعد فراهم آورند!
#سرطان_اصلاحات
#همینقدر_وقیح
#
⭕️ مدیران روحانی، یک به یک درحال فرار از کشورند.
مجلس با سه فوریت، قانون منع خروج مدیران و خانوادههایشان از کشور را به صورت ماده واحده تصویب کند و معطل تکمیل آن نماند.
ضرورت چنین اقدامی تنها از جهت جلوگیری از فرار مجرمان کنونی نیست؛ پیشگیری از وارد آوردن ضربههای پایانی نیز هست.
https://eitaa.com/joinchat/1608384577Ce47c616614
روایتی از خیانت حسن روحانی، علی لاریجانی، ظریف، عراقچی، صالحی و… به ملت ایران، انقلاب، اسلام، امام، شهدا و رهبری
رهبر: از هر طرف حرکت میکنید میرسید به خواص
این فیلمها حجت را بر عوام غافل تمام خواهد کرد
قیامت نزدیک است، و روز پاسخگویی نزدیکتر
نشر دهیم تا در جرم بی تفاوتی شریک نباشیم
https://eitaa.com/joinchat/1608384577Ce47c616614
✒️ *۱۴تیر، روز قلم*
🖋️زندگی انسان تمثیل آن مسافری است که از خانهای موقت و ناپایدار به سوی مستقر ابدی خویش بار میبندد. پس اگر این خانهها، خانههای مجازی هستند و ما مسافرانی در کوچ، دیگر چه جای دل بستن و حسرت بردن!
دنیا نه جای درنگ و فراق است، بلکه محمل رنجی است که آدمی پای در آن مینهد تا روح در کشاکش ابتلائات عظیم راهی به عالم قرب جوید و آماده رجعت به آن جایگاهی شود که از آنجا آمده. پس زنهار، تا پای دلت در دامگه عالم خاک به بند تعلقات نپیچد و زمین گیر نمانی…
(بخشی از دست نوشتههای شهیدآوینی، سید شهیدان اهل قلم)
🔹پیشینه روز قلم
توجه به قلم در سرزمین ایران پیشینهای دیرینه دارد. سدهها پیش در ایران باستان، تیرگان (سیزدهم تیرماه) یکی از مهمترین جشنهای ایران باستان بوده که آیینهای مخصوصی داشته و یکی از آنها پاسداشت قلم بوده است. یکی از دلایلی که برای این جشن ذکر شده، این است که در این روز، هوشنگ، پادشاه پیشدادی ایران، نویسندگان و کاتبان را به رسمیت شناخت و آنان را گرامی داشت، مردم جشن گرفتند و آن جشن به یاد ارجمندی قلم بر جای ماند.
🔹دلیل دیگری هم که برای این جشن ثبت شده، این است که به نوشتهی ابوریحان بیرونی، سیزدهم تیرماه، روز ستارهی تیر یا عطارد است و چون عطارد، کاتب ستارگان است، میتوان سیزدهم تیرماه را روز نویسنده نامید.
🔸روز چهاردهم تیرماه به پیشنهاد انجمن قلم ایران و تصویب شورای فرهنگ عمومی، به عنوان روز قلم در تقویم رسمی ثبت شد.
*این روز را به همه صاحبان قلم تبریک میگوید* .
*نون والقلم و ما یسطرون*
چه خوب است که در تقویم های ما روزی است با نام «روز قلم» و هر روز روز قلم است. روز تراویدن فکر و اندیشه و ایده ی نو وتازه و شریک کردن دیگران در افکار و ایده هایمان.
و هر روز و هر زمان خداوند به قلم سوگند یاد می کند و به آنچه می نگارد و ساحت قلم پاک است و نباید به آلودگی کشاندش، همان طور که قلب را، روح را، خانة خدا را، کلام خدا را و طبیعتش را و تمام آنچه که از او نشانی دارد.
همان طور که عظمت خورشید را ، ستاره شناسان می شناسند و خداوند به ماه، به ستاره، به آسمان و به زمین سوگند خورده است و ما تا کنون فکر نکرده ایم که هر مخلوق خداوند که ملک مطلق خداست؛ مقدس است و قلم نیز که خداوند آن را به پیامبرانش و جانشین پیامبرانش به ودیعه گذاشت و شکستن حریم آنچه که متعلق به اوست تاوانی دارد بس سنگین وادای رسالت، سنگین تر و سخت تر.
و روز قلم بر تمامی پاسداران حریم قلم و اندیشه مبارک.
*نون والقلم و ما یسطرون*
خداوند به قلم سوگند یاد کرده است. به قلم و به آنچه می نویسد، سوگند یاد کرده است. و آیا تاکنون فکر کرده اید که «قلم» مقدس است و ساحت قلم را نباید به آلودگی ها مخلوط کرد.
و می دانید که پاسداری از حریم قلم به عهدة کسی است که قلم بر دست می گیرد و می نگارد و خداوند به آنچه نوشته می شود سوگند یاد کرده است و نه به آنچه گفته می شود.
و قلم را رسالتی است و اهل قلم را. و خداوند از عالمان بیعت گرفته است که به سیری ظالم و گرسنگی مظلوم صبر نکنند و آن که سکوت می کند و قلمی بر دست دارد و با قلمش فریاد نمی کند، چه توجیهی دارد؟ و چگونه است که از ابزار مقدسی برای اهداف نامقدس استفاده می شود؟ و نه فقط قلم بلکه تمام آنچه که در این دنیا تقدس دارند، گاهی ملعبه می شوند و ابزاری برای توجیه ناحق خودمان و آنچه گفته ایم و آنچه به جا آورده ایم.
https://eitaa.com/joinchat/1608384577Ce47c616614
🖊️ *تشويق به نوشتن در روايات شيعي:*
*قال رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله* : قَيِّدُوا العِلمَ بالكِتابِ .
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : علم را، با نوشتن در بند كشيد.
*قال رسولُ اللّه ِ صلى الله عليه و آله* : اكتُبُوا العِلمَ قبلَ ذَهابِ العُلَماءِ، و إنّما ذَهابُ العِلمِ بِمَوتِ العُلَماءِ .
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : دانش را، پيش از رفتن دانشمندان، بنويسيد؛ زيرا رفتن علم به درگذشت دانشمندان، است.
*الإمامُ الحسنُ عليه السلام* ـ لمّا دعا بَنيهِ و بَني أخيهِ ـ : إنّكُم صِغارُ قَومٍ و يُوشِكُ أن تَكونوا كِبارَ قَومٍ آخَرينَ ، فَتَعَلَّمُوا العِلمَ ، فَمَن لم يَستَطِعْ مِنكُم أن يَحفَظَهُ فَلْيَكتُبْهُ و ليَضَعْهُ في بَيتِهِ
امام حسن عليه السلام ـ آن گاه كه فرزندان و برادر زادگان خود را احضار كرد ـ فرمود : شما خردسالانِ قومى (نسلى) هستيد كه به زودى بزرگان قوم (نسلى) ديگر مى شويد. پس دانش بياموزيد و هر يك از شما كه نمى تواند علم را در حافظه اش نگه دارد، آن را بنويسد و در خانه اش نگهدارى كند.
الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : اكتُبُوا ؛ فإنَّكُم لا تَحفَظُونَ إلاّ بالكِتابِ
قال امام صادق عليه السلام : بنويسيد؛ زيرا جز با نوشتن، حفظ نمى كنيد.
https://eitaa.com/joinchat/1608384577Ce47c616614