⭕️ از پیروزیهای بزرگ این روزهای کشور غافل نشیم
این ایام اتفاقات خوبی افتاده که متاسفانه در فضای رسانهای کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته
تو این پیام به گوشه ای از این اتفاقات خوب اشاره شده که پیشنهاد می کنم حتما مطالعه کنید👌
پدرفتنه
*🔻اگر ملک خود را امروز قولنامهای بفروشید و چکی به تاریخ فردا تحویل بگیرید و فردا که به بانک رفتید، حساب فروشنده خالی باشد و این چک هیچوقت پاس نشود، در کمال حیرت شما نمیتوانید برگردید و معامله را برهم بزنید* !
🔻اگر چنین تصوری دارید در اشتباه بزرگی هستید!!! حتی اگر در دادگاه شکایت کنید، قانون و دادگاه از شما حمایت نمیکند و میگویند از لحظهای که قولنامه فروش را امضا کردید شما مالک ملک نیستید و فقط مالک چک هستید و بروید برای شکایت مطالبه وجه چک! آیا پولی گیرتان بیاید یا نیاید!
☑ حتما قبل از اینکه معامله کنید مشورت کنید، عجله و طمع نکنید، فقط تمرکزتون روی فروش گرانتر نباشد، درستی معامله و عواقب معامله از قیمتش مهمتره!
☑ مثلا اینجا بخاطر اینکه مطمئن بشید که اگر هر یک از چکها پاس نشد، بتونید معامله را فسخ کنید (معامله را با اراده خودتون برهم بزنید)، میتوانید خیلی با اعتماد به نفس شرط فسخ به علت عدم پرداخت چک و یا هر علتی را در قولنامه بیاورید.
☑ مثلا در قولنامه بنویسید: "فروشنده شرط نمود که چنانچه چک شماره ..... مورخ ..... بانک .... به علت کمبود موجودی یا نبود موجودی، پاس نشد، حق دارد ظرف یک هفته با ارسال پیامک به شماره موبایل ... یا بنگاه و اعلام فسخ یا ارسال اظهارنامه، معامله را فسخ و باطل کند و ضمناً خریدار تا زمان پاس نشدن چکها حق فروش و اجاره و هیچ نوع قراردادی با دیگران را ندارد.
🔻 در این حالت، شما حق دارید، ظرف یک هفته معامله را فسخ کنید (برهم بزنید) حتی اگر خریدار قبول نکند! و فردا، پول چک را به حسابتان واریز کند، یا پول را به حساب چک کارسازی کند، بازهم شما حق دارید انتخاب کنید که معامله را فسخ کنید یا نکنید!
☑ توجه کنید حتما حتما در مدت تعیین شده، فسخ را باید به طرف معامله اعلام کنید، اگر اعلام نکنید و مدت یک هفته تمام شود، معنی حقوقی آن این است که روی قولنامه و معامله هستید و فقط حق مطالبه پول چک را دارید! تا اینجا حق فسخ بود.
🔻 *حالا حق انفساخ در قرارداد چیست؟*
وقتی ملک خود را فروختید و یک فقره چک یا تعدادی چک دریافت کردید و بخواهید شرط کنید که در هر صورت، اگر چک یا چکها پاس نشود، بدون نیاز به اعلام و بیان فسخ به خریدار معامله برهم بخورد (باطل شود)، از حق انفساخ در قرارداد استفاده میکنید...
☑مثلا در قولنامه بنویسید: "فروشنده شرط نمودند اگر چک شماره... مورخ ... یا هر یک از چکها در موعد مقرر برگشت بخورد، این معامله منفسخ است در هر صورت نیاز به اعلام ِانفساخ نیست و خریدار حق فروش و اجاره و هیچ نوع قراردادی تا تعیین تکلیف این شرط را ندارد ".
☑ *اگر چک در موعد مقرر پاس نشد، دیگر این معامله خود بخود باطل است و حتی شما نمیتوانید به آن استناد کنید مگر اینکه هر دو نفر، قولنامهی جدیدی امضا کنید!!!*
🔻در حق فسخ، اگر خریدار بگوید که در موعد مقرر به من اعلام نکردی که معامله را فسخ کردی، شما باید:
اولا: طریقه بیان و اعلام فسخ را در قولنامه بیاورید، و سعی کنید شفاف و آسان آن را بنویسید، مثلا اعلام از طریق سامانه ثنا یا ارسال پیامک به شماره موبایل .... متعلق به خریدار.
دوما: بهتر است اصل اسناد و مدارک نزد بنگاه یا شخص معتمدی تا زمان پاس شدن چکها امانت باشد و در قرارداد از عبارت " امانت نهادن تا زمان پاس شدن چک" استفاده کنید.
سوما: در شرط انفساخ هیچ نیازی به اعلام و بیان ندارید و همینکه چک پاس نشد، معامله منحل و باطل است.
🖤🥀 صلوات خاصه 🥀🖤
✨امام محمد باقر علیهالسلام✨
【اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیِّ بَاقِرِ الْعِلْمِ وَ إِمَامِ الْهُدَى وَ قَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى وَالْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِکَ اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبَادِکَ وَ مَنَاراً لِبِلاَدِکَ وَ مُسْتَوْدَعاً لِحِكْمَتِکَ وَ مُتَرْجِماً لِوَحْيِکَ وَ أَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَ حَذَّرْتَ مِنْ مَعْصِيَتِهِ فَصَلِّ عَلَيْهِ يَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلىٰ أَحَدٍ مِنْ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِکَ وَ أَصْفِيَائِکَ وَ رُسُلِکَ وَ أُمَنَائِکَ يَا رَبَّ الْعَالَمِينَ】
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆
تصاویر تأثرانگیز از کودکی که
در خواب با تبلت بازی میکند.
این کودک در خواب حرکاتی انجام میدهد
که
گویی از استرس بازی خاصی در تبلت
رنج میکشد!
خطر بازیهای رایانهای را
برای کودکان را خیلی جدی بگیریم،
بهرهگیری عادی کودکان
از لوازم دیجیتال برای رشد فکری
و جسمی آنان بسیار مضر است،
چه رسد به استفاده از
بازیهای خطرناک دیجیتالی!
مواظب کودکان معصوم خود باشیم.
💥🦇💥🦇💥🦇💥