دلـ💔ـخوشم ؛
با جملهای ...
سرشار ازعشـ❤️ـق و امید
یــار با ما ...
وعده دیدار دارد ؛
جمعهها ...
سلام مهربانترین یـ❤️ـار ...
#سلام
#شعر_مهدوی
@mahdimontazeremast
🌷مهدی شناسی ۱۱۶🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹غریم🌹
◀️قسمت دوم
🌻قرآن در داستان يوسف آيه ۶۲ به اين نکته لطيف اشاره دارد: «وَ قَالَ لِفِتْيَانِهِ اجْعَلُواْ بِضَاعَتهَُمْ فىِ رِحَالهِِمْ لَعَلَّهُمْ يَعْرِفُونهََا إِذَا انقَلَبُواْ إِلىَ أَهْلِهِمْ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ» «(سپس) به كارگزاران خود گفت: «آنچه را بعنوان قيمت پرداختهاند، در بارهايشان بگذاريد! شايد پس از بازگشت به خانواده خويش، آن را بشناسند و شايد برگردند!»
🌻برادران يوسف بدهی خويش را به او بر می گردانند و حضرت يوسف نه تنها کالاهايشان را به خودشان باز میگرداند بلکه چندين برابر موجوديشان را سوار بر شتران با آنها همراه میکند.
🌻يوسف فاطمه(سلام الله علیها) به پرداخت بدهکاريهای ما نيازی ندارد. بلکه ذکر اين نام از آن روست که ما نسبت به وظايفمان آگاه شويم و خود را در برابر حضرت چنان بدهکار ببينيم که از شدت اين بدهکاری نتوانيم کمر راست کنیم.
🌻امام رضا(علیه السلام) میفرمايند: «امام هر زمان پدر مهربان و برادری مشفق و دوستی فداکار و ... است»
🌻حضور پر رنگ حضرت بقية الله در گوشه گوشه ی زندگیها به چشم میخورد. کدام فرزند میتواند حق پدر خويش را ادا کند؟ کدام برادر در انجام وظيفه نسبت به برادر خويش کوتاهی روا نداشته است؟ و چه کسی پيمانه دوستی خويش را لبريز از صداقت و محبت کرده است؟
وقتی همگان در ادای حق نسبت به يکديگر ناتوانند چگونه توانايی پرداخت حق امام زمان را خواهند داشت؟ خلقت هميشه مديون و بدهکار حضرات معصومين است.
🌻شاعری معاصر در شناخت اميرالمومنين میفرمايد: تو به دين وام داری؟ يا دين به تو؟هيچ دينی نيست که وام دار نگاه تو نباشد.
🌻وقتی شريعت بدهکار حضرات معصومين است، بدهکاری ما را جای هيچ سخنی نيست. مگر آنکه هر کس به دعای خود ايشان متوجه نقصان و کم کاريش شود و در رفع آن همّت ورزد...
#مهدی_شناسی
#قسمت_116
#اسامی_امام
#غریم
@mahdimontazeremast
🍃وجوه تشابه قرآن کریم و امام زمان (عج الله فرجه)
◀️٨-قران براي همه مبشّر نيست بلكه براي دلداده هاي خودش بشارت ميدهد.
◀️هر چقدر بيشتر نسبت به امام زمان معرفت داشته باشيم بشارت مقبول واقع شدن و پذيرفتن سلام و صدقات و رشد روز افزون به ما ميدهد.
◀️اگر ما يك درصد هم رشد كنيم امام زمان آن را چندين برابر ميكنند.
◀️خداي سبحان كمِ ما را زياد حساب ميكند ؛امام زمان نيز قليل ما را كثير محسوب ميكنند.
#استاد_بروجردی
#معرفت_امام
#تشابه_قرآن_و_امام
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
🌷مهدی شناسی ۱۱۷🌷
🔷اسامی امام زمان عج الله فرجه🔷
🌹غریم🌹
◀️قسمت سوم
💠 اگر غريم را در معنای بدهکاری وجود مقدس امام زمان بررسی کنيم شايد بهتر است از اين زاويه وارد بحث شويم که وجود مقدس بقية الله هميشه خود را بدهکار باری تعالی میدانند و نقصان بندگی خويش را در مقابل محبوب بيان میکنند. ايشان چون جد بزرگوارشان پيامبر(صلوات الله علیه و آله) از خدا میخواهند تا برای هميشه در جايگاه بندگی و عبوديت بمانند. « اضفنی اليک بالعبوديه» اين کلمات سر لوحه مقام ولايتی ايشان است.
💠 اما اگر به اين نام از زاويه بنده و والی بنگريم وجود مقدس بقيةالله خودشان را به گفته جد بزرگوارشان بدهکار به مردم میدانند. مولی اميرالمومنين علیه السلام در نهج البلاغه خطبهای دارند که در جنگ صفين ايراد کردهاند و در اين خطبه به نقش والی نسبت به مردم اشاره میکنند و میفرمايند:... بزرگترين حقها که خدايش واجب کرده است حق والی بر رعيت و رعيت بر والی است. خداوند سبحان اين حق را واجب نموده است و حق هر يک را به عهده ديگری واگذار فرموده است و آن را موجب برقراری پيوند آنان قرار داده است و ارجمندی دين ايشان را به اين حق متصل کرده است. پس حال رعيت نيکو نگردد جز آن گاه که واليان نيکو رفتار باشد و واليان نيکو رفتار نگردند جز آن گاه که رعيت درستکار باشند.پس چون رعيت حق والی را بگذارد و والی حق رعيت را به جای آرَد حق ميان آنان بزرگ مقدار شود و راههای دين پديدار و نشانههای عدالت برجا و سنّت چنانکه بايد اجرا. پس کار زمانه آراسته گردد و طمع در پايداری دولت پيوسته و چشم آز دشمنان بسته."
💠اين قسمت از خطبه اميرالمومنين(علیه السلام) را بازگو کرديم تا به اين نکته اشاره شود:وجود مقدس يوسف فاطمه(عج الله فرجه) تمام حقوق مردم را به بهترين و کاملترين وجه ادا میکنند و اگر مردم از دريافت اين حقوق محرومند موانعی است که خود بر سر راه دريافت حقوق خويش ايجاد میکنند.
💠کدام والی نيکو رفتارتر از امام زمان نسبت به مردم است؟؟؟ در خطبه آمده است چون رعيت حق والی را ادا کنند والی حق ايشان را ادا کند.اما وجود مقدس بقية الله حقی از جانب مردم نمیبيند که آن را به پای ادای وظيفه آنها ثبت کنند. ولی هرگز خود در انجام وظايفشان نسبت به بندگان ذرهای قصور و کم کاری و نقصان را جايز نمیشمارند.
💠اين وجود چنان وسيع و گسترده است که در مقابل کمترين محبت، والاترين نوع جبران را بر خود فرض میدانند.مثلاً اگر کسی بُکايی(اشکی) بر جد بزرگوارشان حسين(علیه السلام) داشته باشد، آتش جهنم را بر او حرام میکنند.ايشان خود را چنان نسبت به قطرات اشک بدهکار به مردم میدانند که از باری تعالی اذن حرام بودن آتش جهنم را برای فرد طلب میکنند.
💠سيد بن طاووس نقل میکنند سحری در سرداب سامرا صدای حضرت را هنگام مناجات با خداوند شنيدم که میفرمودند:
«اللهم انّ شيعتنا خُلِقوا من فاضلِ طينَتِنا...»
"پروردگارا شيعيان ما از زيادی گل ما خلق شدهاند و با آب ولايت ما سرشته و عجين گشتهاند. آنها را بر انجام معصيت و گناه مؤاخذه نکن، زيرا آنان حقی نزد ما دارند. به حرمت و کرامتی که نزد تو داريم شيعيان ما را روز قيامت در مقابل دشمنان قصاص نکن و اگر پرونده حسناتشان کم و سبک است از حسنات ما بر آنان بيفزا.
💠وجود مقدس حضرت به دليل اينکه خود را بدهکار شيعيانشان می دانند از خدا طلب می کنند تا بندگان را در دنيا از گناه محافظت کنند و در قيامت جهنم را بر آنها حرام گرداند حسنات خويش را به پرونده شيعيان خود میافزايد...
#مهدی_شناسی
#قسمت_117
#اسامی_امام
#غریم
@mahdimontazeremast
هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
🔵زندگی مهدوی در سایه ی دعای عهد
🌸۶. وَمُنْزِلَ الْقُرْآنِ الْعَظیمِ؛ و ای نازل کننده قرآن عظیم🌸
⬅️خداوند متعال در قرآن به پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم میفرماید: «وَالْقُرْآنَ الْعَظِیمَ»؛ یعنی ما به تو قرآن عظیم داده ایم. انصافاً قرآن، کتاب بسیارعظیمی است. در میان یکصد و چهارده سوره قرآن، ۲۹ سوره آن با حروف مقطّعه شروع میشود. در ۲۴ مورد بعد از این حروف، سخن از قرآن و معجزه بودن وعظمت آن است؛ چنانکه در سوره بقره به دنبال «الم»، «ذلِک الْکتابُ» آمده و به عظمت قرآن اشاره شده است. عموم نویسندگان، کتابِ خود را خالی از نقص ندیده، به سبب نقصها و اشکالات کتابشان، از خواننده عذرخواهی میکنند و از پیشنهادها و انتقادها استقبال میکنند؛ اما تنها خداوند است که درباره کتاب خود با صراحت میفرماید: «الْکتابِ الْحَکیمِ»؛ تمام آیاتش، محکم و بر اساس حکمت است. کتابی استوار و خلل ناپذیر که هیچ نقص و عیبی در آن راه ندارد.
⬅️معصومان هم روایاتی در عظمت قرآن بیان فرموده اند که برای رعایت اختصار فقط دیدگاه امیرالمؤمنین علیه السلام را بیان مینمائیم، تا اززبان امام اول، این حقیقت را مرور کنیم. آن حضرت میفرماید: در قرآن، علوم آینده و اخبار گذشته آمده است. دوای دردها و نظم امور در قرآن است.
⬅️قرآن، دریایی است که قعر آن، دست یافتنی نیست، بنایی است که پایه هایش سست نمی شود و داروی شفابخشی است که بیماری در پی ندارد.
⬅️قرآن، عزّتی است که شکست ندارد و حقّی است که خوار نمی شود. قرآن، بهترین موعظه، ریسمان محکم الهی، بهار دل ها، چشمههای علم، و عنصری است که دل جز با آن، صیقلی نمی شود.
⬅️قرآن، نوری روشن، شفایی سودمند، سیراب کننده تشنگیهای معنوی و وسیله حفظ و نجات است. کسی با قرآن ننشست، مگر آنکه از انحرافش کاسته و به هدایتش افزوده شد.
⬅️در قرآن، سرگذشت پیشینیان، اخبار آیندگان و تکالیف حاضران است. قرآن، بزرگ ترین بیماریها را که کفر و نفاق و انحراف و گمراهی است، درمان میکند.
⬅️قرآن، خیرخواهی است که خیانت نمی کند، راهنمایی است که گمراه نمی سازد و گوینده ای است که دروغ نمی گوید.انسان، بدون قرآن، غنایی و بعد از قرآن، فقری ندارد.
⬅️هنگامی که امور، مثل پارههای شب تاریک بر شما مشتبه شد، به قرآن رو آورید.
⬅️قرآن، هرگز کهنه نمی شود. برتری قرآن بر کتب دیگر، همانند برتری خداوند بر خلق است.
شما را به خدا نگذارید در عمل به قرآن دیگران بر شما سبقت بگیرند.
🔴این جانب(استاد قرائتی) که موهای سر و صورتم سفید شده و دهها سال در کنار این سفره الهی بوده ام، به شما عزیزان #منتظر میگویم که قرآن، این کتاب عظیم، جلوه علم الهی است و اگر هر روز در هر جمله آن تدبّر شود، نکته تازه ای به ذهن میرسد.
🔴طلّاب عزیز، زمانی عالم ربّانی میشوند که همواره به فهم و تدبّر در این علم بی انتها مشغول باشند؛ زیرا قرآن میفرماید:
کونُوا رَبَّانِیِّینَ بِما کنْتُمْ تُعَلِّمُونَ الْکتابَ وَ بِما کنْتُمْ تَدْرُسُونَ. در این آیه دو بار کلمه «کنتم» در کنار جملات «تعلّمون» و «تدرسون» آمده که رمز استمرار و تداوم است؛ یعنی تعلیم و تدریس
قرآن باید در تمام سطوح و هر روز باشد. به امید آنکه شاهد اجرای چنین روشی در حوزهها و دانشگاهها باشیم.
#دعای_عهد
#استاد_قرائتی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa
هدایت شده از امام مهدی منتظر ماست...
🖥رسانه ی ملی و ترویج فرهنگ مهدویت
◀️۱۱. آسیب شناسی و آسیب زدایی مستمر
🔶فرهنگ مهدویت و انتظار در جامعه ما دچار آسیبها و آفتهای متعددی شده است. بسیاری از خرافهها و اندیشههای واهی و بی اساس با آن درهم آمیخته و گسترش یافته است.
🔶 ازاین رو، همه سازمان ها، نهادها و مؤسسههایی که در پی تبلیغ و ترویج این فرهنگ هستند، باید با آسیب شناسی و آسیب زدایی پیوسته، معارف ناب مهدوی را به مردم ارائه دهند.
🔶صدا و سیمای جمهوری اسلامی نیز از این قاعده مستثنا نیست و مدیران و برنامه سازان رسانه ملی باید تلاش کنند با در پیش گرفتن تدبیرهای پیش گیرانه و نظارت دقیق بر ساخت برنامههای مهدوی رسانه، نه تنها این برنامهها را از آسیبهایی چون عوام زدگی، سطحی نگری، خرافه گرایی، برداشتهای نادرست و مانند آنکه این روزها، برخی مجالس، مراسم و آثار مهدوی به آنها دچار شده اند، حفظ کنند، بلکه این برنامهها را به ابزاری قدرتمند برای مقابله با آسیبها و آفت های موجود بدل سازند.
#رسانه_ملی
#فرهنگ_مهدویت
#استاد_شفیعی_سروستانی
http://eitaa.com/joinchat/1943535617C235633b5fa