هدایت شده از یا صاحِبَ الزَمان (عج)
《دعای عهد》
به نیت رفع موانع و تعجیل در ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
✅ امام صادق علیه السلام فرمودند: «هر کسی این دعا را در چهل صبح بخواند، از انصار قائم ما میشود و اگر پیش از ظهور وفات کرده باشد، خدا او را از قبر خارج میکند (و جزو رجعتکنندگان قرار میدهد)»
📚 ابن مشهدی، المزار، ص ۶۶۳
👇
📥 صوت اختصاصی دعای عهد با سرعت مناسب برای قرائت روزانه
⛅️الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج⛅️
✨ @mahdisahebzaman
4_624599377117184083.mp3
6.54M
#قرآن
#جزء_بیست_و_چهارم🌙
با تلاوت استاد
مشاری العفاسی🌙
🌙💖الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج💖🌙
🆔 @mahdisahebzaman
💌
📌 برآورده شدن آرزوها
▫️ «...فَكَأَنَّكُمْ قَدْ تَكَامَلَتْ مِنَ اللَّهِ فِيكُمُ الصَّنَائِعُ وَ أَرَاكُمْ مَا كُنْتُمْ تَأْمُلُونَ»
🔹 در آخرین بخش از خطبهٔ ۱۰۰ نهجالبلاغه امیرالمومنین به نکتهای اشاره مینمایند که به نوعی نتیجهگیریِ کلام ایشان میباشد. حضرت در این بخش میفرمایند: «...گويا (مىبينم) در پرتوی خاندان پيامبر، نعمتهاى الهى بر شما کامل شده و آنچه را آرزو داشتهايد خداوند به شما ارزانى داشته است».
🔸 امام علی در این بخش با اشاره به این که پیروی از اهلبیت باعث میشود مردم به تمام آرزوهای خود برسند و نعمتهای خداوند برای آنها به کمال برسد، همچنین بر نقشِ مؤثّرِ اهلبيت در تکامل دينى و دنيوى در همه زمانها نیز تاکید دارند.
🔺 قطعاً با توجه به کلام ایشان؛ تکامل نعمتهاى الهى در هر مقطع از تاریخ در پرتوی وجود اهلبيت است که حاصل میشود و اوج این تکامل، در عصرِ ظهور و با برپایی حکومت جهانی امام مهدی است که رخ خواهد داد.
#مهدویت_در_نهجالبلاغه ۵
💠الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💠
🔎 @mahdisahebzaman
💌
📌 گمنام در زمین و معروف در آسمان
#مهدویت_در_نهجالبلاغه ۶
💠الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💠
🔎 @mahdisahebzaman
💌
یا صاحِبَ الزَمان (عج)
📌 گمنام در زمین و معروف در آسمان #مهدویت_در_نهجالبلاغه ۶ 💠الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَ
📌 گمنام در زمین و معروف در آسمان
🔮 پیشگوییِ حوادث آینده یکی از مباحثی است که در زمانهای مختلفی توسط امیرالمومنین به آن پرداخته شده است. یکی از این موارد را میتوان در خطبهٔ ۱۰۲ نهج البلاغه مشاهده کرد که امام علی پس از خبر دادن از فتنههای آینده و مطرح کردن ویژگیهای آنها، به این نکته اشاره مینمایند که این فتنهها زمان زیادی باقی نخواهند ماند و خداوند به وسیلهٔ گروهی از اولیاءِ مجاهدِ خود، فتنهٔ این فتنهگران را در هم میشکند.
🌎 امام علی همچنین در مورد این مجاهدان چنین میفرمایند: «آنها در زمين گمنامند و در آسمانها معروف» بر مبنای این سخنِ امام، مجاهدانِ صالحی که آتش این فتنهها را خاموش میکنند، به دلیل رياکارى و نیز بىاعتنايى به دنيا در ميان عموم مردم ناشناخته هستند، اما در میان اهل آسمان شناخته شده و معروف هستند.
🔥 اما در مورد اینکه این فتنهگران و مجاهدانی که به مقابله با آنان برمیخیزند، چه کسانی هستند و این موارد اشاره به چه زمانی دارند، برخی از مفسّران نهجالبلاغه، فتنههای آخرالزمان را منظور کلام حضرت میدانند، و اعتقاد دارند افرادی که فتنهگران را نابود خواهند کرد، یاران امام مهدی میباشند.
#مهدویت_در_نهجالبلاغه ۶
💠الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💠
🔎 @mahdisahebzaman
💌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
✍️سخنرانی استاد قرائتی
🎬موضوع: روایت عجیب حاج آقا محسن قرائتی وقتی حضرت امامصادق(ع)به چالشکشیده میشه...
💖الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💖
🆔 @mahdisahebzaman
💌
🌀 سرمایۀ اجتماعی بیش از قانون و دیگر ابزارهای مدیریتی میتواند نیازهای یک جامعه را تأمین کند
🌀 مانع اصلی رشد سرمایه اجتماعی، سبک زندگی فردی و غیرمسولانۀ ما و عدم کار جمعی است
➖ سرمایه اجتماعی شامل ارزشهایی فراتر از منافع فردی و مادی است؛ مانند اعتماد و فداکاری برای هم
➖ سرمایه اجتماعی با گذر از زندگی حداقلی که صرفاً بر اساس بروکراسی و قانون است، بدست میآید
➖ امر به معروف و نهی از منکر مهمترین عامل تقویت سرمایۀ اجتماعی
👈 علیرضا پناهیان در گفتگو با مدیران نهاد رهبری در دانشگاههای سراسر کشور:
برخی از اندیشمندان راهحلّ مشکلات جامعه را «سرمایۀ اجتماعی» میدانند. سرمایۀ اجتماعی شامل ارزشهایی فراتر از منافع فردی و منافع موقت مادی است، مانند اعتماد، ارتباط خوب بین افراد یک مجموعه، فداکاری، رفتار مهربانانه و ایثارگرانه؛ همۀ اینها مراتبی از سرمایۀ اجتماعی است.
واقعاً سرمایۀ اجتماعی مهمتر از قانون و دیگر ابزارهای مدیریتی میتواند نیازهای یک جامعه را تأمین کند. اگرچه بعضیها خودِ قانون را عامل سرمایۀ اجتماعی میدانند، اما این حرف دقیقی نیست و صِرف وجود قانون، عامل سرمایۀ اجتماعی نخواهد شد.
بسیاری از قوانین برای جلوگیری از ظلم، فساد، دزدی و رانتخواری است لذا قانون خیلی از اوقات، امر سلبی است نه ایجابی، حداقلی است نه حداکثری و خیلی از اوقات، تلخ جلوه میکند به همین دلیل، خیلیها از قانون فرار کنند.
سرمایۀ اجتماعی که عامل مهمّ حلّ مشکلات و پیشرفت یک سازمان و یک جامعه است، فقط در مقابل «عدم اعتماد، بینظمی و بههمریختگی» قرار ندارد، بلکه در مقابل «بروکراسی» هم قرار دارد.
بروکراسی، سرمایۀ اجتماعی را مهار کرده و اجازۀ رشد نمیدهد، اگر در یک اداره، اعتماد همکاران به یکدیگر بر اساس کارت ساعتزنی یا گزارشهای رسمی و اداری باشد و تلاششان در همین حد باشد، کمکم خودخواهی و فردیت، افزایش پیدا میکند نه از خودگذشتگی و خلّاقیت.
سرمایۀ اجتماعی چگونه بهدست میآید؟ با گذر کردن از زندگی حداقلی که صرفاً بر اساس بروکراسی و قانون است. البته قانون و بروکراسی هم باید باشد، اما طوری که کمتر نیاز بشود از آن استفاده کنیم. چون قانون و مقررات، فردیّت را از بین نمیبرند بلکه آن را تقویت میکنند و فردیّت هم ضدّ سرمایۀ اجتماعی است.
الان مانع اصلی برای رشد سرمایۀ اجتماعی، سبک زندگیمان است. سبک زندگی ما بهگونهای نیست که خیلی مشارکتجویانه باشد و عادت به کار جمعی نداریم. رفتارهای ما خیلی از اوقات بهجای اینکه مشارکتجویانه باشد «رفع تکلیفی» است.
خداوند در سوره توبه، منافقین را دارای پیوند اجتماعی عمیق معرفی کرده و میفرماید که اینها همدیگر را امر به منکر و نهی از معروف میکنند «يَأْمُرُونَ بِالْمُنْکَرِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمَعْرُوفِ» و این سرمایه آنهاست؛ پس سرمایۀ اجتماعی را نباید همیشه مثبت ببینیم.
بعد میفرماید: مؤمنین پشتیبان هم هستند «بَعضُهُم أَولِياءُ بَعضٍ، يَأمُرونَ بِالمَعروفِ وَيَنهَونَ عَنِ المُنكَرِ» درواقع کارکردِ این پیوند اجتماعیشان، امر به معروف و نهی از منکر است.
خداوند امر به معروف و نهی از منکر را یک امر ضمانتبخش برای روند صحیح کارها بیان میکند؛ بهجای قانون. اگرچه
در جامعۀ اسلامی قانون هست اما بنای جامعۀ اسلامی بر قانون نیست؛ بنای جامعه بر امر به معروف و نهی از منکر.
امر به معروف و نهی از منکر مهمترین عامل تقویت سرمایۀ اجتماعی است؛ «بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ» یعنی یک عدهای با هم خوب گره خورده باشند و این گرهخوردنشان عامل پیشرفت کار و عامل رفع مشکلات بشود.
البته واژۀ امر به معروف و نهی از منکر معمولاً در جامعۀ ما حداقلی تلقّی میشود، مثلاً در حدّ تذکر دادن به بیحجاب. در حالیکه فراتر از اینها است؛ هم بازداشتن از کمکاری است، هم تشویق به پرکاری، ازخودگذشتگی و...
جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در دین کجاست؟ امیرالمؤمنین(ع) فرمود: کلّ اعمال نیک و حتی جهاد، در مقابل امر به معروف و نهی از منکر مانند یک قطره در مقابل اقیانوس است. (نهجالبلاغه/حکمت 374)
بسیاری از مواقع امر به معروف و نهی از منکر میتواند جای بروکراسی و قانون را بگیرد. چرا به امیرالمؤمنین(ع) میگفتند شما مدیریت بلد نیستی؟ چون انتظار داشتند ایشان بهجای سرمایۀ اجتماعی، از قانون و از زورِ دولت یا مکر سیاسی استفاده کند.
🚩جلسه با مدیران نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای سراسر کشور- ۱۴۰۰.۱۲.۰۸
💖الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💖
🆔 @mahdisahebzaman
💌
#عکس_نوشته
«چـرا باید جا بزنی!
وقتی خدا رو داری»
❤️سمت خدا بدو با تمـام توانت'
بغـلش کن محکم!
دستتـو از دستش بیرون نیار
خـطر داره ⚠️
💞الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💞
✅ @mahdisahebzaman
💌
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زندگی_پس_از_زندگی
🎥 گفتگوی یک زن با روح خود در کما
💠الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💠
🔎 @mahdisahebzaman
💌
✍امـام علی علیه السلام:
شفاى دردهاى خود را از قــــرآن
بجوييد و در سختیها و گــــرفتاری
هايتان از آن كمك بخواهيد؛ چرا كه
در آن، درمان بزرگترين دردهاست و
آن درد کفر و نفاق و انحـــراف و
گـــمراهى است.
هر کس که قرآن در روز قـــيامت
برايش شفاعت كند، شفاعت میشود
و هر كس كه قرآن در روز قيـامت از
او شکایت کند محکوم میگردد.
📗 از خطبه ۱۷۶ نهج البلاغه
💖الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💖
🧭 @mahdisahebzaman
💌