🇮🇷
📝 پیام ترور و ناامنی توسط عبدالغفار نقشبندی ‼️
🍃🌹🍃
🔻مولوی عبدالغفار نقشبندی که از ۲۲ آذر ۱۴۰۱ از کشور گریخته و فرار کرده بود؛ پس از مدت ها، کانال تلگرامی وی در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ فایلی ویدیوئی از سخنان وی منتشر کرد. سخنان وی در این کلیپ بیست دقیقه ای، بسیار رنگ و بوی #گروهک_تروریستی_جیش_الظلم را می داد. همان گروهکی که در سالیان گذشته با حمله به مردم، بسیاری را به شهادت رساندند.
🔸به نظر می رسد، وی تحت حمایت این گروهک تروریستی قرار گرفته است و سعی دارد با ایجاد ناامنی و حملات کور مسلحانه در شهرهای بلوچستان ناامنی درست کنند. سعی این جریان تروریستی آن است که بلوچستان ایران را به همان حال و روز بلوچستان پاکستان (کویته) درآورد تا مردم از ناامنی این شهرها را خالی کنند.
🔺گفتنی است عبدالغفار نقشبندی سالها قبل نیز به جرم قتل مولوی جنگی زهی چند سال را در زندان به سر برد و اکنون بار دیگر همچون تروریست معروف، عبدالمالک ریگی سعی دارد برای خودش دار و دسته ای تشکیل دهد و راهزنی بیابانی کند.
#جیش_الظلم
🇮🇷
🖼 #پوستر | اشتباه نکنیم، همه چیز پول نیست‼️
🍃🌹🍃
✅ همه چیز پول نیست و تمام نیازهای فرزندان با پول برطرف نمیشود! به نظر میرسد والدین تحت تاثیر باورهای غلط، عدم #فرزندآوری خود را پشت نقاب مسائل مالی پنهان کردهاند...
🇮🇷
📝 تحولات مهم در جنگ اوکراین
🍃🌹🍃
1⃣ غرب با وجود اطلاع از مستحکم بودن مواضع روسیه درصدد تحریک اوکراین به یک حمله وسیع است.
2⃣ منابع غربی از هماکنون اعلام میکنند هدف این حمله تبلیغات رسانهای است نه آزادسازی اراضی تصرف شده.
3⃣ کشورهای غربی به بهانه ضرورت این حمله حجم بسیار بالایی از تجهیزات مخرب به اوکراین ارسال کردهاند.
🇮🇷
📝#گزارش | ناکامی دیگری برای جریان ضدانقلاب؛ شکست پروژه تحریم مهمترین رویداد فرهنگی کشور
🍃🌹🍃
🔻به دنبال فعالیتهای بیحاصل عدهای در تحریم رویدادهای فرهنگی کشور، آخرین تلاش آنان معطوف به تحریم نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بود. این بار نیز به مانند دفعات گذشته، شیطنتهایشان بیثمر ماند و این رویداد مهم پر شور و با استقبال مردم و ناشرین برگزار شد.
🔹این سنت منحوس عدهای فرصتطلب است که در آستانهی رویدادهای مهم فرهنگی کشور، علم تحریم بلند میکنند و به دنبال حاشیهسازیهای بیهوده حول این وقایع هستند و در این میان تفاوتی ندارد آن رویداد، جشنواره فیلم فجر باشد و یا نمایشگاه کتاب تهران!
🔸چند روز مانده به آغاز این رویداد مهم که از آن به عنوان بهار کتابخوانی در کشور یاد میشود، کلید واژه تحریم نمایشگاه کتاب در رسانههای معاند و فضای مجازی مطرح شد. اگر چه این جوسازیها به قدری بیاهمیت بود که توجه خاصی به آن نشد. با این حال اما عدهای سعی خود را کردند تا از رونق گرفتن این رویداد مهم جلوگیری کنند؛ عدهای که کوچکترین تناسبی با این رویداد و فضای فرهنگی کشور نداشتند.
🔺به گفته سخنگوی نمایشگاه کتاب در نشست خبری روز نهم نمایشگاه کتاب، بیش از ۲۸۱ میلیارد تومان فروش مجازی و حضوری نمایشگاه کتاب در فاصله یک روز مانده به پایان بوده است.
🇮🇷
📝 اجلاس سران عرب
🍃🌹🍃
🔻امریکا: کار عربستان برای دعوت دولت نامشروع سوریه برای شرکت در اجلاس سران عرب ناپسند بود دولت دمشق را به رسمیت نمیشناسیم و تحریم را لغو نمیکنیم.
🔸زلنسکی در اجلاس سران کشورهای عربی: چنین پهپاد های مرگباری نداریم که ایران به روسیه عرضه میکند
🔹ژنرال السیسی: بازگشت سوریه به اتحادیه عرب به منزله فعال کردن نقش اعراب و آغاز روند عربی برای حل بحران آن است
🔸ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن: امروز از بازگشت سوریه به اتحادیه عرب به عنوان اولین گام برای پایان دادن به بحران در آن استقبال می کنیم.
🔹رئیس جمهور تونس: باید به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و سکوت بین المللی در قبال آنها پایان داده شود.
🔸بشار اسد: فرصتی در برابر ماست تا امور خود بدون مداخله خارجی برنامه ریزی کنیم
🔹رئیس جمهور جیبوتی: توافق عربستان و ایران امیدها را برای تقویت ثبات و امنیت در منطقه زنده کرد.
🔺پیش نویس بیانیه پایانی اجلاس سران عرب
1⃣ حمایت از آرمان های #فلسطین
2⃣ لزوم حمایت از #سوریه و کمک برای حل بحران های این کشور
3⃣ استقبال از توافق ایران و عربستان
.🍃🌺🍃🌸🍃✙═══✨﷽
#هروز_یک_آیه
إِنَّ الَّذِينَ يَأْكُلُونَ أَمْوالَ الْيَتامى ظُلْماً إِنَّما يَأْكُلُونَ فِي بُطُونِهِمْ ناراً وَ سَيَصْلَوْنَ سَعِيراً «10»
همانا، آنان كه #امواليتيمان را به ستم مىخورند، در حقيقت، آتشى را در شكم خود فرو مىبرند و بزودى در آتشى افروخته وارد خواهند شد.
🔻نڪـٺهها
علّامه طباطبايى قدس سره اين آيه را دليل بر تجسّم اعمال انسان در قيامت دانسته است، زيرا قرآن مىفرمايد: مال يتيم به صورت آتش مىشود و خورنده آن را مىسوزاند.
1- چهرهى واقعى خوردن مال يتيم در دنيا، به صورت خوردن آتش در قيامت آشكار خواهد شد. «يَأْكُلُونَ أَمْوالَ الْيَتامى ... يَأْكُلُونَ ... ناراً»
2- حضور در منزل ايتام و خوردن از مال آنان، در صورتى كه مايهى ضرر و زيان به آنان نباشد، اشكالى ندارد. «يَأْكُلُونَ ... ظُلْماً»
.
✅جملاتی زیبا از امیرالمومنینعلی(ع) برای عمل کردن و بکار بستن در زندگی
✍خود را نماینده خدا در امر دین بدانید.
هر روز #استغفار کنید و خدا را همیشه ناظر خود ببینید. لذت گناه را فانی و رنج آن را طولانی بدانید. با علما و دانشمندان با عمل ارتباط برقرار کنید. با #قرآن آشنا شوید.
سعی کنید بعد از خود، #نامنیڪــ بجای بگذارید. انتقاد پذیر باشید. مردم را با لقب صدا نکنید. مکار و حیله گرو فحّاش نباشید. حامی مستضعفان باشید. بدون تحقیق قضاوت نکنید. اجازه ندهید نزد شما از کسی غیبت شود.
محبت به مال دنیا سرآغاز همه خطاهاست. صدقه دهید، چشم به جیب مردم ندوزید. اگر می دانید کسی به شما وام نمیدهد، از او تقاضا نکنید. تا می توانید بدنبال حل گره مردم باشید. شجاع باشید، مرگ یکبار به سراغتان می آید. نیکوکار بمیرید.
📚 نهج البلاغه حضرت علی علیه السلام
.
【#اللّٰھـُمعـجِّللِوَلیڪَالفَرَجْبِحَقمُحمَدوآلمُحَمد 】🤲
#امام_زمان #حجاب
🇮🇷
📝 از احداث خط ریلی رشت-آستارا چه منافع اقتصادی نصیب کشورمان میشود؟
🍃🌹🍃
🔻اگر چه در سال نخست بهرهبرداری امکان حمل و جابهجایی ۱۰ میلیون تن بار از طریق این مسیر ریلی پیش بینی شده است، اما در صورت اعتماد صاحبان بار به این خط ریلی، ظرفیت حمل بار راهآهن رشت-آستارا ۱۵ میلیون تن است که در صورت تحقق شاهد ارزآوری حدود ۲۰ میلیارد دلاری ترانزیت خواهیم بود.
🔸بر اساس اعلام شاخصهای حمل بار در این مسیر، مسیر ریلی رشت-آستارا میتواند مدت حمل بار را از مبدا و مقصد فنلاند به مبدا یا مقصد ایران به صورت ترکیبی دریایی-ریلی به ۱۲ روز کاهش دهد، در حالی که حمل دریایی بار در این مسیر ۳۳ روز زمان نیاز دارد.
🔹برای ساخت راهآهن رشت-آستارا به بیش از ۲۱ هزار تن ریل نیاز است و درحال حاضر قرارگاه خاتم الانبیا(ع) بخشی از این پروژه را اجرا کرده و در ادامه ظرف مدت سه سال با حضور پیمانکاران ایرانی عملیات ساخت تکمیل میشود.
🔺با امضای موافقتنامه ساخت راه آهن رشت-آستارا، حلقه مفقوده کریدور شمال-جنوب پس از ۲۳ سال ساخته میشود. طولانیترین پل ریلی و سختترین بخش کریدور شمال- جنوب کشور در این مسیر واقع شده و برای احداث آن ۲۲ میلیون مترمکعب خاکبرداری و خاکریزی و افزون بر یکهزار و ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و در زمان بهرهبرداری (سال ۹۷) با قیمتگذاری روز، حدود پنج هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
💢سهگانههای پیشرفتآفرین
🔹این روزها که مناقشه بر سر آب در مناطق جنوب شرق کشور بالا گرفته است، بیش از هر زمانی اهمیت سیاست خارجی مبتنی بر عزت، حکمت و مصلحت که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان وزارت خارجه بر آن تأکید کردند عیان میشود. سیاست خارجی وابسته و دولت دستنشانده که مصداق بارز آن رضاخان بود سبب میشود تا انگلیسیها برای ایران تصمیم بگیرند و رضاخان برای آنکه حمایت آنها را از دست ندهد، نتواند به درخواستهای انگلیسیها «نه» بگوید.
🔸رضا پهلوی در پیمان سعدآباد مطیع محض انگلیسیها شد؛ چنانچه در همین قضیه اختلافات آبی در جنوب شرق ایران رضاعلی دیوان بیگیـ استاندار وقت مازندرانـ در خاطراتش میگوید: «هنگامی که ژنرال فخرالدین پاشا که به عنوان حکم از ترکیه و با توصیه انگلیسیها برای حل اختلافات ایران و افغانستان وارد شمال ایران شد. دولت وقت ایران اعلام کرد هر چه ترکها بگویند ما قبول داریم!»
🔹دیوان بیگی میگوید: «ژنرال فخرالدین در مازندران گفت: شما که استان به این قشنگی دارید، چرا بر سر این دشتهای سوزان سیستانوبلوچستان با افغانستان دعوا دارید!» در هر صورت آن منطقه مهم در فقدان عزت و استقلال سیاسی، توسط رضاخان از ایران جدا شد. مشکلات کنونی خشکسالی جنوب شرق نیز دقیقا از آن جایی آغاز شد که با جدایی آن منطقه از ایران، مدیریت آب از کنترل کشور خارج شد و مدتی بعد بحران آب در آن منطقه پدید آمد.»
🔸جالب اینجاست که اسدالله علم در خاطراتش نوشته است: «لعنت بر هویدا که جدایی دشت ناامید را امضا کرد چون سیستانوبلوچستان تا بیست سال دیگر خشک میشود.»
🔹عزت در سیاست خارجی که حضرت امام(ره) و رهبر معظم انقلاب بعد از انقلاب اسلامی سرلوحه حکمرانی در جمهوری اسلامی قرار دادهاند، دقیقا تغییر مسیر تاریخی است که قدرتهای سلطهگر با سیاست خارجی وابسته و گماردن حکام دستنشانده عملا به سمت تجزیه ایران پیش میرفتند. تلازم عزت با قدرت نظامی و عناصر باانگیزه نه تنها موضوع تجزیه ایران را پایان بخشید، بلکه اقتدار ایران را در پهنهای به نام غرب آسیا تداوم بخشیده است.
🔸اما متأسفانه در دولتهای پس از انقلاب، عزت و حکمت در موضوعات و مسائل سیاست خارجی به طور کامل پیگیری نشد؛ حتی «میدان» که در همه جای دنیا پشتوانه سیاست خارجی است، به صورت مزاحم در عرصه «دیپلماسی» شناخته شد.
🔹مذاکره با کدخدا که برخی به دنبال آن بودند و هستند مسئله اصلی نبوده و نیست؛ مشکل اساسی آن است که این تفکر در مقاطعی به عنوان مبنایی تعیینکننده در سیاست خارجی ایران عمل و مشکلاتی برای کشور ایجاد کرده است.
✍🏻عزیز غضنفری