5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 شنبه پاییزیتون
🌼عالی و بینظیر
🌸ان شاءالله امروز
🌼برای تک تک دوستانم
🌸همون روزی بشه که
🌼آرزوشـو دارند
🌸پراز خیر و برکت
🌼پراز دلخوشی
🌸پراز موفقیت و
🌼پراز محبت خدا در زندگی
🌸تقدیم به شما خوبان
🌼نگاه خدا را براتون آرزومندم
خدایا شروع سخن نامِ توست
وجودم به هر لحظه آرامِ توست
🟨 بسم اللَّه الرَّحمن الرَّحیم 🟨
چند لحظه آرامش، با تلاوت قرآن در این ساعت از صبح تقدیمتان میگردد به امید بهروزی و پیروزی مستدام و الطاف الهی گوارای وجودتان باشد ،
اگه نگاهی به کتاب خدا بندازیم لا به لای آیاتش میتونیم ویژگیهای شخصیت سالم رو پیدا کنیم◀️ از نداشتن رفتار نمایشی، تا بدگمان نبودن نسبت به دیگران ،از رفتار اجتماعی، عاطفی، اخلاقی ،خانوادگی، فردی ،انسانی و قرآنی، عقیدتی و سیاسی.
به حرمت صلوات بر محمد و آل محمد( ص ) ان شاءالله از عمل به دستورات کتاب آسمانی قرآن کوتاهی نکنیم تا
(لَعَلکُم تُرحَمون) ( لَعَلکُم تَعقِلون) (لَعلَّکُم تَتَّقون) (لعلَّکُم تُفلِحون) شویم و شفاعت قرآن شامل حالمان شود.
اللهم عجل لولیک الفرج بحق القرآن 🌻🌻
https://eitaa.com/joinchat/2561736718Cb4478e7c55
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● یا فاطمه الزهرا ●
حدیث
♦️امام صادق علیه السلام فرمودند:🔻
🔸آنگاه ڪه اصحاب امام حسین علیه السلام شهید شدند و ایشان تنها ماند، فرشتگان بسوے خدا ضجّه زدند و گریه ڪردند و گفتند: پروردگارا! با حسین علیه السلام پسر پیغمبرت، چنین رفتار ڪنند؟ پس خداوند نور حضرت قائم (عجل الله تعالي فرجه) را به آن ها عرضه ڪرد و فرمود: «با مهدے انتقام او را میگیرم»
♦️ اصول ڪافے ج ١ ص ٤٦٥
✨أَیْنَ الطّالِبُ بِدَمِ الْمَقْتُولِ بِڪَرْبَلاءَ✨
التماس دعاے فرج
سلام امام زمانم
مولای من عج
انگیزه تغییر من،
لبخند رضایت توست
من هر روز
به همه
قول میدهم
لبخند را به لبانت بیاورم
https://eitaa.com/joinchat/2561736718Cb4478e7c55
⛔ آثار دنیوی و اخروی نفرین کردن⛔
↩ نفرین تنها یک واکنش بی تأثیر و حرف نامربوط نیست،
بلکه واکنشی است با آثار و تبعات سخت و شدید که شخص باید مواظب باشد گرفتار آن نشود.
🌺حضرت علی علیه السلام میفرماید:
”از نفرین مظلوم بترسید که وی حق خویش را از خدا درخواست میکند و خداوند کسی را از حقش باز نمیدارد.”
❌البته لعن یا نفرین بر برادران و خواهران مؤمن و به طور کلی زبان گشودن به نفرین و لعن، امری مذموم است و جز در موارد استثنا از این امر به شدت پرهیز داده شده است!
حضرت امام باقر(علیه السلام) میفرماید:
🔴”کسی که چیزی را لعنت میکند اگر آن شی مستحق نباشد لعنت به خود گوینده بر میگردد. پس از لعن مؤمن بپرهیزید تا مبادا خود گرفتار شوید."
🔱 در فرهنگ اسلام عفو و بخشش بر غضب و انتقام خصوصا نسبت به مؤمنین و نزدیکان ترجیح داده شده است.
در عفو لذتی است که در انتقام نیست، همان گونه که رحمت الهی برغضبش سبقت دارد (سبقت رحمته غضبه).
♨️كسى كه ظلم میكند چه بسا در همین دنیا كیفر آن را ببیند.
🔹ثانیاً؛ دیدن كیفر و جزاى بعضى از گناهان در این دنیا، ممكن نیست. مثلاً كسانى كه افراد زیادى را در جنگها و یا بمبارانهاى اتمى و شیمیایى كشته اند، چگونه میتوان آنان را به كیفر واقعى اعمالشان رساند؟
🔵 توضیح اینکه:⬇️⬇️⬇️
خداوند نسبت به بنده اش مهربان است تا آخرین مرحله به انسان فرصت میدهد برای توبه و هرگز مانند جباران فوراً اقدام به انتقام نمیکند
🔮میزان الحكمه، جلد 7، ص 3375 ر،ک:میزان الحکمة، محمدمحمدی ری شهری، ج 5، ص 616
https://eitaa.com/joinchat/2561736718Cb4478e7c55
💠ویژگی های افراد بابصیرت
⬅️ ژرف اندیشی
🟩یکی از مهم ترین ویژگیهای افراد_بصیر، ژرف_اندیشی آنان است و در مقابل، از اوصاف افراد_بی_بصیرت، سادگی_بی_اندازه و سطحی نگری آنان. ژرف اندیشان، در فتنه های تاریک راه را گم نکرده، می توانند با چراغ هدایت خود را به سر منزل مقصود برسانند؛ ولی ساده لوحان ظاهربین در اینگونه موارد، به راحتی فریب می خورند. وقتی امام علی (ع) مجبور شد در برابر مسلمان نماها شمشیر بکشد و با آنان بجنگد، بر این نکته تاکید کرد که پرچمدار این مصاف، تنها #افراد_با_بصیرت می توانند باشند: «وَ قَدْ فُتِحَ بابُ الْحرْبِ بَینَکمْ وَ بَینَ اَهْلِ الْقِبْلَه وَ لَا یحْمِلُ هَذَا الْعَلَمَ اِلَّا اَهْلُ الْبَصَرِ وَ الصَّبْرِ وَ الْعِلْمِ بِمَوَاضِعِ الْحَقِّ فَامْضُوا لِمَا تُوْمَرُونَ بِهِ وَ قِفُوا عِنْدَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ وَ لَا تَعْجَلُوا فِی اَمْرٍ حَتَّی تَتَبَینُوا فَاِنَّ لَنَا معَ کلِّ اَمرٍ تُنْکرُونَهُ غیراً؛ [۱] بین شما و اهل قبله باب جنگ گشوده شده و این پرچم را به دوش نمی کشد، مگر انکه #اهل_بصیرت و استقامت و دانای به موارد حق باشد. پس آنچه را به آن مامور می شوید، انجام دهید و از آنچه نهی می گردید، باز ایستید و در کاری تا دقیقاً بررسی نکردید، شتاب نورزید؛ زیرا آنچه را شما (از روی جهل) منکر آن هستید، ما را قدرت تغییر آن هست».
🟩نمونه دیگر افراد بی بصیرت و ساده لوح، خوارج بودند که امام خمینی (ره) می فرمایند: «با حربه قرآن، معاویه، امیرالمومنین (ع) را شکست داد؛ با حربه قرآن؛ و الا چند دقیقه دیگر، چند ساعت دیگر اگر مانده بود، آثاری از بنی امیه نمی ماند؛ لکن حیله کردند، قرآن آوردند [که] ما مُسْلم، شما هم مُسلم؛ اَشهَدُ اَن لَا الٰه اِلَّا الله؛ این قرآن. این خوارج بدبخت احمق، مقدس احمق که امام را نشناخته بود[ند]، هرچه حضرت امیر (ع) گفت: آقا صبر کنید! [گفتند]: خیر، نمی شود، قرآن [است]، اَلحُکمُ لله، نمی شود، نمی شود، نمی شود. می خواستند بکشند حضرت امیر (ع) را همین اصحاب، این خوارجْ، اصحاب حضرت بودند، انصار حضرت بودند. آنها حیله کردند؛ قرآن را بالای نیزه ها کردند که «الْحَکمُ بَیننا وَ بَینکمْ کتابُ الله؛ الْحَکمُ کتابُ الله»؛ حضرت [پیغام] فرستاد به اصحابش که جنگ می کردند که: آقا برگردید! گفت: آقا مهلت بدهید، یک ساعت دیگر مانده! حضرت فرمود: می کشند اینها مرا؛ ریخته اند دورم؛ شمشیرها کشیده اند؛ اگر نیایید، می کشند. با قرآن، اسلام را شکست دادند». [۲] مقام معظم رهبری نیز بارها بر ژرف_اندیشی تاکید و آن را از ضروریات بصیرت معرفی می فرمایند. [۳] بی تردید، بدون داشتن ذهنیتی شفاف از مسایل منطقه و جهان پیرامون، نمی توان در مسایل سیاسی کشور و منطقه بینشی صحیح پیدا کرد.
پی نوشتها؛♾♾♾
[۱] نهج البلاغه، خطبه ۱۷۳
[۲] صحیفه امام، ج ۱، ص ۳۰۳
[۳] پیام رهبر انقلاب به نشست اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در اروپا ۹۳/۰۳/۱۱
منبع: حوزه نت، به نقل از مبلغان، شماره ۲۲۲، محمد علی محمدی
https://eitaa.com/joinchat/2561736718Cb4478e7c55