🔷 اسرائیل با طوفان الاقصی مرده است!
۱. یوآف شترین، تحلیلگر صهیونیست: آتشبس، یکی دیگر از سیاستهای شکست خورده نتانیاهو است؛ به دلیل سیاستهای این مردک داریم سنگینترین تاوان تاریخ یهودیت را پرداخت میکنیم.
۲. منوشه امیر مدیر رادیو اسرائیل: هیچیک از اهدافی که نتانیاهو در جنگ به دنبال آن بود، محقق نشده و این، یک پیروزی برای حماس و شکستی بزرگ برای اسرائیل است.
۳. نیر کیپنیس، وبسایت عبری واللا: کابوس شکست اسرائیل برای سالها در ذهن همه اسرائیلیها باقی خواهد ماند. ما در نتیجه سالها نفهمی سیاسی و شکست نظامی شرم آور و وحشتناک، شکست خوردیم.
۴. روزنامه تایمز اسرائیل: اسرائیل برای اولین بار [چهارمین بار] در جنگ شکست خورد. چهارده دلیل : افکار عمومی جهان علیه اسرائیل برگشت. صدها زندانی فلسطینی محکوم به حبس ابد آزاد میشوند. حماس با وجود کشته شدن برخی رهبرانش، بسرعت افراد دیگری را جایگزین کرد. حماس کاملا تجدید سازمان کرده و ۱۲هزار نیروی رزمی در اختیار دارد. حماس با غرور می گوید اسرائیل ضعیف تر از قبل است. اسرائیل نتوانست گروگان ها را آزاد کند و تاوان واقعی را پرداخت. حماس همچنان غزه را در کنترل خواهد داشت...
۵. روزنامه هاآرتص: عملیات نظامی در غزه، و تخریب خانهها و کشتار غیرنظامیان، به جای دستیابی به پیروزی، به شکست ما انجامید.
۶. "زوی حزکیلی" روزنامهنگار صهیونیست: نتوانستیم حماس را نابود کنیم. وقتی ویدیوهای مبارزان مسلح آنها را میبینم که در میان مردم شاد قدم میزنند و ما عصبانی هستیم، متوجه میشوم که در طول یک سال و پنج ماه، هیچ کاری نکردهایم... فقط خانهها را ویران کردهایم و فرزندانمان را از دست دادهایم.
۷. ژنرال گیورا آیلند در شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی: حماس به پیروزی رسید و اسرائیل شکست فجیعی خورد. جنگ غزه، یک شکست بزرگ است، زیرا به اهداف خود نرسید.
۸. دیوید هرست سردبیر میدل ایست آی: این بزرگترین شکست در یک تهاجم زمینی برای اسرائیل است، تلآویو چارهای جز پذیرش این توافق تلخ را نداشت و این آتش بس، سرآغازی بر کابوسهای اسرائیل است.
۹. ژنرال گادی شمنی، عضو جنبش "فرماندهان حامی امنیت اسرائیل" : نتایج جنگ غزه، قدرت حماس را افزایش داده و فشار بیشتری را بر ما تحمیل میکند، زیرا پیامدهای آن بر شرایط کرانه باختری جدی است. در سطوح استراتژیک و سیاسی ارتش، تصویری تیره و تار مشاهده میشود. دولت، شکست خورده ظاهر شده، زیرا فاقد برنامه راهبردی روشن در مورد اهداف جنگ و ابزارهای دستیابی به آن است. بهای جنگ ۱۵ ماهه را، نظامیان اسرائیلی در جنگ فرسایشی ناامیدانه پرداختند و این نه تنها نتیجه شکست نظامی، بلکه نتیجه شکست رهبری است.
۱۰. یوسی یهوشوا، تحلیلگر نظامی «یدیعوت آحارانوت» در حالی که در استودیوی شبکه عبری i24 فریاد می زد: اسرائیل شکست خورد؛ ارتش بزرگ ما با تمام امکانات، نتوانست پس از ۱۵ ماه بر حماس پیروز شود! سخت در اشتباه است، هر کس که فکر کند ترامپ میتواند معجزه کند. او هم نمی تواند، چون حماس همان غزه، و غزه همان حماس است؛ مردم با آنها هستند و این کار را سخت میکند.
۱۱. نوعم امیر، خبرنگار صهیونیست: چطور ممکن است بعد از یک سال و چند ماه جنگ، هنوز خودروهای نظامی حماس در نوار غزه حضور دارند؟! این واقعا شکست اسرائیل است.
۱۲. رادیو ارتش اسرائیل: بلافاصله پس از آتشبس، نیروهای حماس با سربندهای سبز و پلیس غزه با لباس فرم در خیابانها حاضر شدند. حماس در طول جنگ حتی یک لحظه هم کنترل غزه را از دست نداد و این نشان میدهد هیچ جایگزینی برای آنها در این باریکه وجود ندارد.
۱۳. روزنامه معاریو: پس از ۱۵ ماه، برای همه روشن شد که جنگ غزه، یک رسوایی راهبردی بدون دستاورد است. حماس همچنان کنترل دارد، موشک شلیک میکند و ما را دچار فرسایش کردهاست.
۱۴. خبرنگار عبری کانال ۱۴ تلویزیون اسرائیل: چه کسی باور میکرد که یک سال و نیم پس از حمله هفت اکتبر، در برابر عامل آن تعظیم کرده و همه چیز را تسلیم او کنیم.
۱۵. آریل اوسران، تحلیگر امنیتی: اسرائیل به توافق آتشبس نیاز داشت، زیرا بازگرداندن اسرا از غزه از طریق عملیات نظامی با وجود تلفات سربازان، موفقیت آمیز نبود. انزوای بینالمللی را هم نباید نادیده گرفت.
۱۶. شبکه ۱۲ به نقل از وزیر خارجه اسرائیل: ماههاست که نتوانستیم حتی یک اسیر را زنده برگردانیم، بنابراین مسئولیت ما به عنوان دولت سنگین است. با وجود وارد کردن ضربههای قوی به حماس، ما به اهداف جنگ دست نیافتیم.
۱۷. جان مرشایمر نظریه پرداز آمریکایی: روشن است که اسرائیل با این توافق شکست خورد و حماس، همچنان سرزنده است.
#افول_اسرائیل
#نکات_تحلیلی
🔷️ جمهوری اسلامی کارآمد یا ناکارآمد؟
۱. آیا یک نظام ناکارآمد، میتواند طی ۴٣ سال از استقلال، تمامیت ارضی و موجودیت خود و ساختارهایش در برابر مجموعهای از توطئهها، فشارها و فتنهانگیزیهای طراحی شده و به اجرا درآمده از سوی تمامی قدرتهای استکباری و شیطانی دفاع کند؟
۲. آیا یک نظام ناکارآمد میتواند کشوری را که از نظر ارتش، تجهیزات و قدرت دفاعی کاملاً وابسته است، به یک کشور دارای اقتدار دفاعی، نظامی، امنیتی و بازدارندگی بلکه فراتر از آن دارای قدرت ضربه متقابل در برابر هر نوع عامل تهدید تبدیل کند؟
۳. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند ایران موسوم به ژاندارم منطقه و تحت فرمان آمریکا در دوران قبل از انقلاب را، به قدرت برتر و دارای نفوذ راهبردی در منطقه غرب آسیا تبدیل کند؟
۴. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند طی ۴٠ سال به استناد گزارش سازمان ملل، شاخصه توسعه انسانی ایران را ۶٠ پله ارتقا بخشیده و از این جهت جمهوری اسلامی رتبه اول رشد این شاخص را از آن خود کند؟
شاخصی که از ترکیب چهار کمیت عددی در سه حوزه سلامت و بهداشت، آموزش و سطح مناسب زندگی به دست میآید. یکی از نتایج این ارتقای ۶٠ پلهای، افزایش شاخص امید به زندگی از ۵٠ سال قبل از انقلاب به ٧٧ سال در مقطع فعلی است.
۵. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند رتبه علمی کشور را از رتبه ۵۶ جهان به رتبه ١۶ و از رتبه ۵ در منطقه به مرتبه ١ منطقه ارتقا داده و سرعت رشد علم در ایران را ١١ برابر میانگین سرعت رشد علم در جهان کند؟
۶. آیا یک نظام سیاسی ناکارآمد، میتواند رتبه ایران در علوم نانو، بیوشیمی و زیست مولکولی، علوم هوا فضا، علوم فیزیک و علوم ریاضی را از رتبه بالای ۵٠ به رتبه زیر ١۶ ارتقا داده و در علوم ژنتیک و سلولهای بنیادین، ایران را بعد از آمریکا در رتبه دوم جهان قرار دهد؟
۷. یک نظام سیاسی ناکارآمد، نمیتواند رتبه ایران در ثبت اختراعات را از رتبه ٣٩ جهان به رتبه ٧ جهان در سال ٩۴ برساند.
۸. یک نظام سیاسی ناکارآمد، نمیتواند در مدت ۴٠ سال، خطوط ریلی کشور را بیش از دو برابر با ارتقای ٢٠ پلهای رتبه ایران در رتبهبندی ترابری خطوط ریلی جهان، رشد ۶ برابری ترابری کالا به کمک خطوط ریلی در کشور، رشد ٢۵ برابری تعداد مسافران جابهجا شده با استفاده از خطوط هوایی، رشد ١۵ برابری بار جابهجا شده با استفاده از خطوط هوایی، افزایش ۴/۴ برابری طول جادههای کشور، افزایش ٨ برابری آزادراههای کشور، افزایش ١٢/۵ برابری جادههای روستایی برساند.
۹. نظام سیاسی ایران اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران را در علم انرژی از رتبه ۵٧ در جهان در دوران پهلوی، به رتبه ١١ جهان و از رتبه ٧ در منطقه به رتبه اول منطقه رسانده و ایران را در رتبه هشتم جهان در میان کشورهای تولیدکننده جهان قرار دهد.
۱۰. جمهوری اسلامی اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران در علم انرژی هستهای را از رتبه ٨۶ جهان به رتبه ١١ و از رتبه ١١ به رتبه ١ در منطقه ارتقا دهد.
۱۱. جمهوری اسلامی اگر ناکارآمد بود، نمیتوانست رتبه ایران را در صنعت فولاد از رتبه ٣٠ جهان به رتبه ١٠ ارتقا دهد.
۱۲. اگر نظام سیاسی ایران ناکارآمد بود، در حوزه امنیت غذایی هیچ گاه رشد چهار برابری شاخص تولید مواد غذایی، رشد چهار برابری شاخص تولید محصولات کشاورزی، رشد بیش از سه برابری شاخص تولید دام، رشد ١٠ برابری تولید گوشت مرغ، رشد بیش از ١/۵ برابری سرانه تأمین گوشت به ازای هر شخص، رشد پنج برابری سرانه مصرف ماهی و غذاهای دریایی و روند به شدت کاهشی مرگ و میر بر اثر سوءتغذیه در ایران پدید نمیآمد.
۱۳. اگر جمهوری اسلامی ناکارآمد بود، نمیتوانست فقیر بودن ۴۶ درصدی مردم ایران در دوران پهلوی را به حدود ١۴ درصد کاهش دهد. کسانی که تصور میکنند فقط در ایران فقیر وجود دارد، به آمارهای معتبر بینالمللی توجه کنند که میزان فقر در دیگر کشورها را گزارش میکند، مانند فقر بیش از ١٢ درصدی مردم آمریکا، فقر ١٩ درصدی مردم انگلستان، فقر ١۴/٨ درصدی مردم فرانسه، فقر ١٨ درصدی مردم ژاپن، فقر ۵٠ درصدی افراد بالای ۶٠ سال در کره جنوبی، فقر ٢١/٩ درصدی مردم ترکیه و فقر ٢۵ درصدی مردم در عربستان.
#کارآمدی_نظام_اسلامی
#دستاوردها
#نکات_تحلیلی
✅فایننشال تایمز خبر داد؛ ترجیح دیپلماسی بر فشار از سوی ترامپ
🔹در یک چرخش از بریان هوک ،ترامپ، استیو ویتکاف را مسئول پرونده ایران میکند
🔹 این سرمایه گذار املاک، تلاش برای توافق دیپلماتیک با تهران را رهبری خواهد کرد
🔹منابع میگویند ترامپ قبل از فشار، میخواهد دیپلماسی را آزمایش کند
استیون ویتکاف، کارآفرین و توسعهدهنده املاک آمریکایی، بهعنوان فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه منصوب شد. این تغییر در سیاستهای دیپلماتیک آمریکا در پی جنگ اخیر غزه و شکست در پیشبرد «پیمان ابراهیم» صورت گرفته است.
استیون ویتکاف، کارآفرین و توسعهدهنده املاک و مستغلات آمریکایی، بهعنوان فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه معرفی شده است. او که در دهه ۱۹۸۰ کار خود را با خرید ساختمانهای فرسوده در هارلم آغاز کرد، به یکی از تأثیرگذارترین شخصیتهای صنعت املاک تبدیل شد و حتی توانست در سالهای اخیر پروژههای لوکس در فلوریدای جنوبی، مانند شل بِی و شور کلاب را اجرا کند.
ویتکاف که رابطه نزدیکی با دونالد ترامپ دارد، یکی از حامیان مالی بزرگ کمیته اقدام سیاسی ترامپ بود و از او بهعنوان یکی از همراهان نزدیک در زمینهای گلف یاد میشود. این دوستی در طول سالها عمیقتر شده و ترامپ در دشوارترین شرایط، از جمله مرگ پسر ویتکاف، بهویژه در دادگاههای اخیر ترامپ، همواره در کنار او بوده است.
ویتکاف بهعنوان حامی سرسخت سیاستهای جنگطلبانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی و مخالف برجام شناخته میشود. او معتقد است که قطع منابع مالی ایران میتواند به کاهش حمایت تهران از "تروریسم جهانی" منجر شود. همچنین، ویتکاف از سیاستهای ترامپ در قبال اسرائیل و منطقه حمایت کرده و بهویژه از موفقیتهای سیاست خارجی ترامپ در قبال اسرائیل تقدیر میکند.
با اینکه ویتکاف هیچ سابقه دیپلماتیک رسمی ندارد، بهعنوان یکی از بزرگترین حامیان مالی ترامپ، روابط گستردهای در منطقه خاورمیانه دارد. منتقدان معتقدند که تجربههای تجاری او ممکن است برای پیچیدگیهای دیپلماسی منطقه کافی نباشد. او اما خاورمیانه را بهعنوان «یک معامله بزرگ املاک» توصیف کرده است.
ویتکاف با توجه به تجربیات و روابط تجاری خود در منطقه، بهعنوان جانشین جرد کوشنر، داماد ترامپ، به دنبال ادامه سیاستهای پیشین در خاورمیانه است. ویتکاف همچنین در تلاش برای مذاکره با رقبای سیاسی ترامپ، از جمله ران دسانتیس و نیکی هیلی، فعال بوده و روابطی میان ترامپ و حامیان یهودیاش، همچون میریام ادلسون، برقرار کرده است.
این تحول در سیاستهای دیپلماتیک آمریکا، پس از جنگ اخیر غزه و متوقف شدن پیشرفت پیمان ابراهیم، از اهمیت ویژهای برخوردار است و احتمالاً تحولات جدیدی را در منطقه خاورمیانه رقم خواهد زد
استیون ویتکاف، کارآفرین و توسعهدهنده املاک آمریکایی، بهعنوان فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه منصوب شد. این تغییر در سیاستهای دیپلماتیک آمریکا در پی جنگ اخیر غزه و شکست در پیشبرد «پیمان ابراهیم» صورت گرفته است.
استیون ویتکاف، کارآفرین و توسعهدهنده املاک و مستغلات آمریکایی، بهعنوان فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه معرفی شده است. او که در دهه ۱۹۸۰ کار خود را با خرید ساختمانهای فرسوده در هارلم آغاز کرد، به یکی از تأثیرگذارترین شخصیتهای صنعت املاک تبدیل شد و حتی توانست در سالهای اخیر پروژههای لوکس در فلوریدای جنوبی، مانند شل بِی و شور کلاب را اجرا کند.
ویتکاف که رابطه نزدیکی با دونالد ترامپ دارد، یکی از حامیان مالی بزرگ کمیته اقدام سیاسی ترامپ بود و از او بهعنوان یکی از همراهان نزدیک در زمینهای گلف یاد میشود. این دوستی در طول سالها عمیقتر شده و ترامپ در دشوارترین شرایط، از جمله مرگ پسر ویتکاف، بهویژه در دادگاههای اخیر ترامپ، همواره در کنار او بوده است.
ویتکاف بهعنوان حامی سرسخت سیاستهای جنگطلبانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی و مخالف برجام شناخته میشود. او معتقد است که قطع منابع مالی ایران میتواند به کاهش حمایت تهران از "تروریسم جهانی" منجر شود. همچنین، ویتکاف از سیاستهای ترامپ در قبال اسرائیل و منطقه حمایت کرده و بهویژه از موفقیتهای سیاست خارجی ترامپ در قبال اسرائیل تقدیر میکند.
با اینکه ویتکاف هیچ سابقه دیپلماتیک رسمی ندارد، بهعنوان یکی از بزرگترین حامیان مالی ترامپ، روابط گستردهای در منطقه خاورمیانه دارد. منتقدان معتقدند که تجربههای تجاری او ممکن است برای پیچیدگیهای دیپلماسی منطقه کافی نباشد. او اما خاورمیانه را بهعنوان «یک معامله بزرگ املاک» توصیف کرده است.
ویتکاف با توجه به تجربیات و روابط تجاری خود در منطقه، بهعنوان جانشین جرد کوشنر، داماد ترامپ، به دنبال ادامه سیاستهای پیشین در خاورمیانه است. ویتکاف همچنین در تلاش برای مذاکره با رقبای سیاسی ترامپ، از جمله ران دسانتیس و نیکی هیلی، فعال بوده و روابطی میان ترامپ و حامیان یهودیاش، همچون میریام ادلسون، برقرار کرده است.
این تحول در سیاستهای دیپلماتیک آمریکا، پس از جنگ اخیر غزه و متوقف شدن پیشرفت پیمان ابراهیم، از اهمیت ویژهای برخوردار است و احتمالاً تحولات جدیدی را در منطقه خاورمیانه رقم خواهد زد
کارهای کوچکی که #افسردگی رو به شدت کاهش میده
🖼🛌🏃♂
┏━━ °•🍃🌸🍃•°━━┓
شاد وتندرست باشید
┗━━ °•🍃🌸🍃•°━━┛
🇮🇷🇵🇸
#تقویم_تاریخ
🔰 در چنین روزی:
🍃🌹🍃
◽️سال ۱۲۹۳
سپاه روسیه وارد ایران شد.
▫️سال ۱۳۲۱
چرچیل و روزولت در کازابلانکا کنفرانسی تشکیل دادند و خواستار تسلیم بی قید و شرط آلمان شدند.
▫️سال ۱۳۲۸
مقررات حکومت نظامی در تهران به مناسبت انتخابات موقوفالاجراء ماند.
▫️سال ۱۳۳۳
مؤسسه علوم اداری افتتاح و شروع به کار کرد.
انبار مهمی از اسلحه و مهمات حزب توده در داودیه کشف گردید.
▫️سال ۱۳۴۰
دولت آمریکا ۱۸ میلیون دلار به عنوان کمک به اصلاحات ارضی و تشکیل صندوقهای تعاونی روستایی به دولت ایران پرداخت.
▫️سال ۱۳۴۱
در تهران مأمورین امنیتی به دانشگاه تهران حمله بردند و دانشجویان را بهشدت مورد ضرب و شتم قرار داده آزمایشگاهها و لابراتوارها را از بین بردند و دانشجویان را اعم از دختر و پسر مورد اهانت قرار دادند.
▫️سال ۱۳۴۴
شاه برای استراحت و معاینات پزشکی به اتریش رفت.
▫️سال ۱۳۴۵
ورزش در دانشگاهها اجباری شد.
▫️سال ۱۳۵۰
کمیته مشترک ضد خرابکاری تشکیل شد
▫️سال ۱۳۵۷
تانکها مهرآباد را محاصره کردند و به کلیه شرکتهای هواپیمایی بین المللی اعلام شد که به تهران پرواز نکنند.
کارکنان پست و تلگراف به دستور کمیته تنظیم اعتصابات، اعتصاب خود را شکستند.
بحران در تهران آغاز شد. به دستور بختیار از پرواز هواپیمای امام خمینی به پاریس جلوگیری شد.
کارکنان وزارت امور خارجه همبستگی خود را با ملت ایران اعلام کردند.
مجاهدین خلق سفارت ایران در پاریس را اشغال کردند.
23.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸اعتراف هوش مصنوعی به وحیانی بودن آیات قرآن کریم...
♦️#جهاد_تبیین👇
𑁍 @TABEIN_14𓂃 ִֶָ
👆 قابل توجه دوستان امام صادقی و دیگر بسیج های دانشجویی و کانال های مجازی و حقیقی و دریایی و آبی و صفحات کره زمین و کهکشان راه شیری !!!
👈 دکتر قالیباف مردانه پای قانون ایستاد و گزارش تخلف ظریف را به دیوان عدالت اداری ، بالاترین نهاد تصمیم گیرنده در این موضوع فرستاد.
👌 پس مجلس وظیفه خود را در قبال این تخلف انجام داد. حالا اگر ادعای مطالبه گری دارید ، آن را از قوه قضا طلب کنید و نتیجه را از آنها بخواهید ‼️
👈 باور کنید درست نیست در بسیج دانشجویی باشید اما ساده ترین اخبار مملکت را هم ندانید و تحت تاثیر دروغ های مجازی باشید....
ببخشید از مصدع اوقات شدن
زیاده عرضی نیست !
🔰انقلابی باید قوی شود.
🔴 انقلاب و ارتجاع
از ابتدای انقلاب دو جریان مدیریتی در کشور داشتهایم:
۱. کارآمد، پرکار، کمخرج و سادهزیست، با دغدغه امنیت و معیشت که نماد آن شهیدان سلیمانی و رئیسی است که جان خود را حین خدمت تقدیم نمودند و در آتش سوختند؛
۲. ناکارآمد، کمکار، پرخرج، اشرافی و با ملعبه مذکره و معامله که نماد آن هاشمی و روحانی است که یکی جانش را در استخر اختصاصی از دست داد و دیگری ساکن کاخ ولنجک است.
با این وجود جماعتی که با رأی دادن یا ندادن خود، جریان مرتجع را بر مسند قدرت نشاندهاند، کسانی را مقصر کاستیها مینامند که در همه عرصههای جنگ، سیل، زلزله و کرونا، در صف نخست جهاد بودهاند.
احمد قدیری
۱۴۰۳/۹/۲۰
@navad_siasi