اجازه آمریکا به عراق برای آزادی ۵۰۰ میلیون دلار پول ایران
♦️ دبیرکل اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق گفت: عراق پول برق و گاز ایران را در حساب بانکی به نام شرکت ملی گاز و توانیر واریز میکند اما این به معنی دسترسی ایران به این پول ها نیست. پولهای ایران در بانکی است که تحت نظارت آمریکا است و تنها اجازه واردات کالاهایی داده می شود که تحریم نیست.
♦️ در سفر اخیر وزیر امور خارجه عراق، اجازه پرداخت ۵۰۰ میلیون دلار از پول های ایران در بانک های عراقی داده شد. با اقدامات جدید آمریکا برای جلوگیری از ورود ارز به ایران مانعی ایجاد نشده است زیرا ما در صادرات به این کشور قدرت رقابت و فاصله نزدیکی داریم که هزینه حمل و نقل را ارزان کرده است و میتوانیم کماکان محصولات صادراتی خود را با قیمت کمتری صادر کنیم.
🆔 @mohaverat1
♦️ خبر مختصر بود و مفید، در ۷۲ ساعت گذشته ۷ بانک آمریکایی ورشکسته شدند!
🆔 @mohaverat1
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولایت و حکومت
♦️آنچه در غدیر تثبیت شد امامت نبود، ولایت سیاسی و حکومتی بود.
♦️پیام مهم قرآن به مبلغان امروز...
🆔 @mohaverat1
کمپین خروج پول از بانک ها هم بجای ایران تو اسر۱ئیل عملی شد، صهیونیست ها تو یک ماه اخیر ۸/۱ میلیارد شیکل از بانکها و صندوق های سرمایه گذاری اسر۱ئیل خارج کردن. سقوط یک رژیم اینجوریه عزیزان :)))))
🗣🇮🇷Golijan
@twtenghelabi
80.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞مستند کلیپ «پیش به سوی پورنوتوپیا با ژوئیسانس»
#حتما_ببینید
تحلیلی متفاوت و #بسیار_مهم بر اتفاقات اخیر کشور/ چه بر سر نسل جوان ایرانی میآید؟
#هشدار| فاجعهای که طی صدسال در فرانسه رخ داد اینبار طی دو دهه جامعه ایران را تهدید میکند!
نسخه با کیفیت
@Afsaran_ir
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیشنهادی !
(ذخیره کنید هروقت دلتون گرفت ببینید ...)
چند تا دهه هشتادی داریم🙂♥️
https://eitaa.com/women92
48.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
Imam Mahdi is the color of love. ❤️
عشق یعنی به تو رسیدن یعنی نفس کشیدن.....❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خدایا هزاران مرتبه شکرت. هرچه قدر شکر کنم کمه.
https://eitaa.com/women92
دانیالی:
🔷 شناسایی زنان بی حجاب از طریق دوربین ؛موافقت سران قوا با طرح جدید!
🗣 بیژن نوباوه در جلسه علنی امروز (سه شنبه) و در جریان بررسی گزارش کمیسیون فرهنگی درباره عفاف و حجاب:
🔸️ تمامی سران قوا با مواد پیشنهادی در این گزارش موافقت کامل دارند. در شورای عالی امنیت ملی نیز در این خصوص بحث شده است.
🔸️ بنا به مواد این طرح افرادی که در معابر، اماکن عمومی، وسایل نقلیه و فضای مجازی، کشف حجاب، برهنگی یا بدننمایی کنند، اعمال قانون میشوند. مسئولیت رعایت حجاب در مراکز خرید و مال ها برعهده مالکان و متصدیان است.
#مطالبه_اثر_دارد
#حجاب_خط_مقدم_ماست
♦️ نبرد نفر به نفر برای آزادسازی مناطق اشغال شده دونتسک و باخموت اوکراین در کوچه ما واقع در تهرانپارس بهشدت ادامه دارد. صدای آتش طرفین از فاصله چند متری شنیده میشود.
♦️ سفر شمخانی به یک کشور عربی به تائید یکی از رسانه های وابسته به شعام رسید.
♦️ ظاهرا این سفر که در آن ملاقات با برخی مقامات عالی آن کشور برنامهریزی شده، پیش از اتمام سال جاری و با هدف حل و فصل برخی پرونده های امنیتی و اقتصادی انجام می شود
♦️ در حال حاضر، ۲۰ بانک متحمل ضررهای بالقوه بسیار جدی در اوراق بهادار شده اند. از این تعداد ۱۰ بانک کاندید ورشکستگی هستند. مردم به صورت دسته جمعی پول برداشت می کنند. البته نه در ایران، در آمریکا
🆔 @mohaverat1
اولا شجاعت بر بستر عدم معنویت و عقلانیت، فقط خرابی به بار میاره. این درس چهارشنبه سوری است برای همه جوانان عدالتخواه و آرمانجوی ما
ثانیا آتش را برای مبارزه با دشمن به کار بگیرید و شجاعت را آنجا نشان دهید نه به سوی مردمتان.قوانین ظالمانه بین المللی را بشکنید نه قوانین خودتان.
ثالثا امسال شنیدم آمار آتش بازی کم شده.این یعنی دشمن هر جا سرمایه گذاری میکند همانجا میزان اخلاق و معنویت مردم رشد میکند.انصافا جالب است کاری که مدتها مسوولین و نخبگان تلاش کردند و کمتر موفق بودند.وجود دشمن برای جبهه حق یه جورایی نعمت استاذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون
باور کنید خیلی از دوستانم را میشناسم که وقتی دیدند دشمن از سبک مطالبه گری و عدالتخواهی آنها استفاده میکند، ارتقا پیدا کردند و سخنان و نقدهای رهبری را که کمتر میشنیدند، جدی گرفتند. همه چیز در عالم به نفع جبهه حق است، حتی دشمن. دشمن بیرونی کمک میکند به کشف و ترمیم نقصهای درونی. چه مدیریتی چه فرهنگی
@ali_mahdiyan
چهارشنبه سوری
چرا در سیاست تقلید نمیکنیم؟
🌱چند روز پیش، در جمع بچه های دبیرستانی که میخواستند «تحلیل سیاسی» یاد بگیرند، این سوال را پرسیدم که چرا میخواهید خودتان تحلیل کنید؟
🔹یکی گفت چون سیاست در زندگی ما نقش دارد. گفتم خوب هوا هم نقش دارد مگر همه هواشناس میشوند
🔹یکی گفت تا درست رای بدهیم. گفتم همین فقط؟
🔹یکی گفت سیاست عین دیانت است. گفتم خوب مگر در دین تقلید نمیکنی در سیاست هم تقلید کن. چه میشود؟
بچه ها منتظر بودند جواب خودم را به این پرسش بشنوند. که گفتم:
🌱زندگی عادی شما سیاست ورزی است چه بدانید چه ندانید. اینکه استعدادها و توانتان را به چه سمتی و چه آینده ای سوق میدهید، خرید و مصرفتان، یأس یا امیدوار بودنتان، تعاملاتتان، رابطه با فامیل و همسایه تان، نق زدن یا طعنه و تیکه انداختنتان، حتی دعا و مناجاتتان. همه اینها یک رخداد کلان است. اگر متوجه آن باشید میتوانید آن را درست به کار ببرید.
بچه ها با ناباوری مورد مورد مثال میزدند و من هر مورد را توضیح میدادم که چگونه.
🌱الاسلام هو الحکومه یعنی همین. هر اقدامی یک معنا و تاثیر کلان دارد چه بدانیم چه ندانیم. حالا با این حساب چند نکته را توجه کنیم:
🔹انسان موجودی شعوری ارادی است. بدون تحلیل کلان سیاسی نمیتوانی زندگی ات را خودآگاه در خدمت رشد جامعه قرار دهی. پس نیاز به فهم کلان و راهبردی داری. ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم یعنی تغییرات خرد تغییرات کلان جامعه را سبب میشود.
🔹امام عصر عج هدفش رشد کمی و کیفی کل جبهه است پس بدون این شناخت نمیتوانی «نصرت» دهی او را. این نکته برای شیعه خیلی پر معنا است. چون ما معتقدیم عبادت بدون رابطه با او تاثیر نمیکند، رشد معنوی بدون رابطه با او رخ نمیدهد، دین بدون رابطه با او دین تمام نیست.
🌱این روزها یک فایده مهم داشت برای بچه های ما و آن اینکه دیدند تاثیر نق زدن ها، تیکه انداختن ها، شوخی ها، بازی های کودکانه شان حتی، در پیشرفت یا اختلال در امر کلان سیاسی اجتماعی چقدر جدی است.
@ali_mahdiyan
♦️ رد پای #قاسم_سلیمانی در شکل گیری توافق ایران و سعودی
🔸 وقتی نیویورک تایمز غیر مستقیم به نقش ژنرال اشاره میکند
🔸 وقتی "میدان" در خدمتِ دیپلماسی، سعودی را سر عقل اورد....
#شبنامه
۱۴۰۱/۱۲/۲۳
🔺 گزارش های مختلفی در روزهای اخیر در خصوص توافق ایران و سعودی نوشته شده است.
هیچ گزارشی در تلاویو و واشنگتن در این خصوص یافت نمیشود الا اینکه به نقش "میدان" در شکل گیری این مهم اشاره کرده باشد.
در گزارش اخیر نیویورک تایمز در این خصوص صراحتا اشاره شده به اینکه: ماجرای آرامکو و رخدادهایی از این دست سعودی را وادار کرد تا معقولانه فکر کرده و بفهمد که برای حل مشکلاتش در منطقه باید بر روی دیپلماسی حسابی ویژه باز کند.
سالها قبل و در آستانه ی انتخابات 1400 یک فایل صوتی از گفتگوی سعید لیلاز و جواد ظریف منتشر شد که در آن پیرامون آن بحث شده بود که "چه نسبتی بین دیپلماسی و میدان" در سیاست خارجی ایران وجود دارد؟
آیا "میدان" راه خودش را میرود و دیپلماسی هم راه بود؟
بین این دو نسبتی وجود دارد؟
دیپلماسی در خدمت میدان است یا میدان در خدمت دیپلماسی؟
🔺 آنچه این روزها درباره سعودی و تغییر رفتارش در واشنگتن و تلاویو گفته میشود نشان میدهد که آنها اینگونه تصور میکنند که در یک عملیات ترکیبی، ایرانی ها میدان را در خدمت دیپلماسی قرار داده اند.
به صورت که میدان به شکلی هوشمندانه در تغییر دَرکِ سعودی از مسائل اثر گذاشته و موفق شده به آنها توضیح دهد که در برابر ایران و برای حل مشکلات منطقه هیچ گزینه ای جز گفتگو نمیتواند قابل تعریف باشد.
همزمان با این بحث ها عادل عبدالمهدی نخست وزیر سابق عراق مصاحبه ای کرده و در بخشی از آن گفته است:
شهید سلیمانی کسی بود که توافق ایران و عربستان را بنیان گذاری کرد.
🔺 فارغ از این ماجرا و نقش قاسم سلیمانی در ایجاد تغییر رفتار در سعودی واقعیت این است که ژنرال ایرانی در سالهای قبل با همین سوال رو به رو شد: چگونه میتوان ضمن تامین امنیت ملتِ ایران، از ظرفیت های میدانی برای چیزهایی فراتر استفاده کرد؟
چه میتوان کرد تا میدان علاوه بر تامین امنیت و افزایش نفوذ به درد اقتصاد و سیاست و هم بخورد؟
هنوز مشخص نیست سلیمانی چطور بین اینها ارتباط تعریف کرده اما حالا مشخص شده آقای ژنرال در اوج تحریم های ایران یک شبکه تعریف میکند (که در بخشی از آن اقلیم کردستان پای کار آمده بوده است) و این شبکه در دور زدن تحریم ها به دولت کمک میکرده است.
به عبارت ساده تر ، میدان به لطف هوشمندی سلیمانی در خدمت اقتصاد در آمده بوده است.
🔺 این محدود به همین یک مورد نبوده و در موارد مختلفی به اعتراف دوست و دشمن ، اقدامات ژنرال در حوزه دیپلماسی و در جهت کمک به جواد ظریف نیز به کار امده است.
آنچه دارید میخوانید ترجمه ی ساده ترش میشود این: سلیمانی بی آنکه در حوزه ی جنگهای ترکیبی و نبردهای ادراکی و شناختی تحصیل کرده باشد به شکلی کاملا هوشمندانه به اینکه صحنه ی میدانی دوشادوش دیپلماسی در خدمت منافع مردم ایران بوده و به تغییر درکِ دشمنان (که هدف نهایی جنگ ادراکی شناختی است) کمک کرده است.
آنچه حالا برای سعودی رخ داده را نیز باید در همین راستا دید.
در سال 2019 و پس از آن ، از آرامکو تا جیزان همه ی اینها به کار آمد تا سعودی بتواند از وحشی بازی فاصله گرفته و نگاهی متمدنانه مبتنی بر گفتگو به مسائل داشته باشد.
نیویورک تایمز در گزارش اخیر خود گفته که سعودی مدعی است حمله آرامکو را ایران انجام داده است.
🔺 واقعیت این است که ایران در چنین حملهای نقشی نداشته اما اگر آنگونه که نیویورک تایمز میگوید این حمله به تغییر درک سعودی از مسائل کمک کرده، پس حمله ی مورد نظر به آل سعود کمک کرده بتواند از "عقل" استفاده کرده و کمی از لجاجت فاصله بگیرد. با این تعریف ان حمله اگر کار ایران هم باشد آنها باید متشکر ما باشند چرا که ما عقلانی فکر کردن را به هر شکلی که شده به آنها تحمیل کرده ایم....
بیش از 15 سال است که ایران فهمیده گلوله لزوما از لوله ی تفنگ برای شکست دادن دشمن خارج نمیشود. گاه گلوله خارج شده یا پهپاد به پرواز در می آید تا دشمن وادار به فکر کردن شود.
دشمنی که عینِ من فکر کند، ولو اینکه هر روز کینه اش از من بیشتر شود، همان دشمنی است که من میخواهم...
سلیمانی در سالهای اخیر بارها و بارها این را تمرین کرده است. پای میز مذاکره آمدنِ سعودی یک نمونه از همین تغییر ادراک هاست.
سالها طول میکشد تا ایران بتواند با دیگران در میان بگذارد که دارد چه میکند...
#آقای_تحلیلگر
#شبنامه
@mrtahlilgar1