💠 رادیو ارتش اسرائیل:
🔴 ارتش 600 قبر جدید برای سربازان در قبرستان نظامی کوه هرتزل در قدس اشغالی اضافه خواهد کرد.
@Thirdintifada
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سفیر جدید امریکا در سازمان ملل:
-چیزی به اسم فلسطین وجود نداره.
-راه حل دو دولتی غیرمنطقیه و کار نمیکنه.
-زمینهای زیادی برای فلسطین وجود داره در دنیا.
-چیزی به اسم کرانه باختری وجود نداره.
-چیزی به اسم شهرک [شهرک اسراییلی] وجود نداره.
-چیزی به اسم اشغال وجود نداره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 آخرین نوشتهٔ شهید سید هاشم صفیالدین ساعاتی قبل از شهادتش خطاب به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
«عبدالملک بدرالدین الحوثی»، رهبر انصارالله یمن:
🔺شنیدم تهدید کردن آمریکایی ها و اسرائیلی ها می خواهند رهبر ایران ترور و به ایران حمله کنند‼️
🔺رهبر من آقا خامنه ای است، ای آمریکایی ها و اسرائیلی و رژیم اعراب!! بخواهید به رهبرم دست درازی کنید من و ملت یمن نابودتان می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بغض جراح مشهور انگلیسی برای کودکان غزه
🔹 بغض و تاثر نظام مامود، جراح مشهور انگلیسی، هنگام شهادت در پارلمان انگلیس و توضیح درباره کوادکوپترهای اسرائیلی که بعد از هر بمباران در غزه برای شلیک به کودکان وارد آن منطقه میشوند.
🔺️از گدایی آتش بس در مسکو تا سفر فرمانده ارشد سعودی به تهران/ آیا ترامپ به دنبال دادن امتیاز به ایران است؟!
🔹بعضیها در شبکه های اجتماعی اینگونه میگویند که ایران باید از فرصت تغییر در حاکمیت آمریکا استفاده کرده و به گفتگو با ترامپ روی آورد، زیرا دوران ترامپ را به مراتب سخت تر از دوران بایدن میدانند. فارغ از مباحث فنی در این خصوص، سوال این است: از کجا معلوم ترامپ به دنبال کاهش تنش با ایران نباشد؟!
🔹همواره آن کسی مواضعش را تعدیل میکند که یا در موضع ضعف قرار دارد، و یا اینکه در نبردی شکست خورده باشد. ایران به هیچ وجه شبیه بازنده ها نیست؛ در حوزه اقتصادی برابر سخت ترین تحریم ها مقاومت کرده، و در میدان نیز ابتکار عمل را به دست دارد؛ اسرائیل را به لبه پرتگاه برده و آمریکا را نیز در شرایطی قرار داده که دیگر به هیچ عنوان شبیه یک ابرقدرت به نظر نمیرسد!
🔹ایران حتی پس از شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه اش ذره ای لرزش را احساس نکرد و خللی در اموراتش ایجاد نشد؛ دولت جدید نیز پس از روی کار آمدن، در سیاست خارجی و موضوعات منطقه ای و جهانی دقیقا همان مسیر دولت قبل را میرود. این در حالی است که گروه های مقاومت در منطقه نیز علیرغم تحمل سختی های فراوان در یک سال گذشته و از دست دادن بسیاری از فرماندهان بزرگ اما همچنان استوار ایستاده اند؛ همه این ایستادگی ها چشم اندازی مبهم و پیچیده را پیش روی آمریکا و اسرائیل قرار داده است. اسرائیلی که نخست وزیرش به چیزی کمتر از نابودی حماس و خلع سلاح حزب الله راضی نبود، حالا یکی از وزرایش را برای رایزنی به روسیه فرستاده است تا شاید روسها زمینه برقراری آتش بس با حزب الله(شما بخوانید جلب رضایت ایران) را برایشان فراهم کنند!
🔹واقعا چه اتفاقی در منطقه افتاده است که مخفیانه در پی عقب نشینی آبرومندانه اند؟ آیا جز این است که اسرائیل موجودیت خود را در خطر میبیند؟ نقش ترامپ در این میان چیست؟ آیا ترامپ حاضر است به خواسته نتانیاهو تن بدهد و آمریکا را وارد جنگ مستقیم با ایران کند؟ اگر ترامپ میخواهد با ایران بجنگد، سفر مخفیانه وزیر صهیونیست به روسیه برای گدایی آتش بس چیست؟
🔹آیا این نیست که ترامپ پشت پرده آب پاکی را روی دست نتانیاهو ریخته و گفته با ایران درگیر نمیشود؟ راستی! "فیاض بن حامد الرویلی" رئیس ستاد کل نیروهای مسلح عربستان هم در صدر هیئتی عازم تهران است. او آیا حامل پیامی از سوی رئیس جمهور منتخب آمریکا است؟ باید منتظر ماند و دید چه میشود اما آنچه مسلم است، کسی در ایران دستش را به سوی ترامپ دراز نخواهد کرد!
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
🔺از این افراد برائت بجویید حتی اگر برادرتان باشند/ فتنه شوخی بردار نیست!
🔹کلیپی از نتانیاهو دیدم که میگفت "زن، زندگی، آزادی"! این نشان میدهد او در میدان درمانده و مستاصل است، اما هنوز روی ایجاد فتنه در ایران حساب باز کرده است. یعنی از یک طرف به براندازان، سلطنت طلبان و فریب خوردگان امید دارد، و از طرفی روی نفوذی های درون جبهه انقلاب حساب باز کرده است؛ از براندازان و سلطنت طلبانِ نشانه دار که انتظاری نیست، اما انقلابی ها نباید فریب بخورند؛ باید زمان شناس باشند و به بهانه نقد سبب گسست در جبهه انقلاب و تضعیف مولفه های امنیت ساز نشوند؛ لذا واجب است جبهه انقلاب یکپارچگی خود را حفظ کند و از تمام کسانی که در لباس انقلابیگری سعی میکنند ارکان نظام را با طرح کلیدواژه هایی چون "امنیتی های فاسد، وفاق و نفاق، اصولچرا، پدرخوانده، مصلحت اندیش، فرماندهان ترسو" و غیره تخریب و تضعیف کنند و همچنین رسانه های رسمی و انقلابی کشور، افراد دلسوز، بیت رهبری و سایر نهادهای موثر در امنیت و انسجام کشور را از مرجعیت و اعتبار ساقط کنند دوری نماید.
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 وزیر اقتصاد: اشکال ندارد بانکها بهسمت بنگاهسازی بروند
🔹بانک اشکال ندارد منابع دارد وارد بشود و بنگاهسازی بکند پیشتاز باشد شرکت پروژه تاسیس کند با بورس همکاری بکند از مردم و خودش تامین مالی بکند ولی وقتی پروژه تمام شد تحویل بدهد دوباره سراغ یک پروژۀ دیگر برود.
🔹پ.ن
رهبر انقلاب: بانکها غلط میکنند با پول مردم برای خودشان بنگاه داری میکنند
🔴به پویش #سربازان_رهبری بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/538181826C023db549b8
متاسفانه بعضی بدون تحقیق و بودن در فضای اقتصادی و اجرایی واقعی
و بر اساس حب و بغضهای سیاسی نظر می دهند و وقت جبهه انقلاب را صرف بگومگوهای غیر متکی به علم و تجربه می کنند.
سخنان وزیر اقتصاد بر اساس قانون تامین مالی تولید وزیرساخت بیان شده که این قانون مترقی از دستاوردهای ستودنی دولت شهید رئیسی و مصوب اواخر حیات ایشان است.
وزیر در سخنرانی خود بر اجرای این قانون که مشتمل بر راههای تامین منابع مالی پروژه ها از منابع داخل کشور منجمله بانکها است تاکید می کند.
در دوران دولت سیزدهم بزرگترین مشارکت بانکها در تشکیل شرکت پروژه برای توسعه میدان آزادگان جنوبی شکل گرفت که مرحوم رئیسی شخصا در مراسم امضای تفاهمنامه تامین مالی شرکت کردند.
تاکید وزیر اقتصاد بر اجرای این قانون و بنگاه سازی و نه بنگاهداری مهم و مبارک است. ایشان اعضای دبیرخانه شورای تامین مالی را هم تغییر ندادند تا این د ستاورد دولت سیزدهم در رفع موانع تولید حفظ شود.
کار خوب از هر کسی سر بزند خوب است.
اگر به این مباحث علاقمند هستید قانون تامین مالی تولید و زیر ساخت را بخوانید.
ذیل این قانون دستورالعمل تامین مالی قراردادهای بالادستی نفت و گاز نیز به تصویب این شورا رسید.
پ.ن: شرکت پروژه با شرکت فرق دارد. شرکت پروژه پس از اتمام پروژه منحل می شود. تشکیل شرکت پروژه و تسهیم سهام و سود آن از راههای تامین مالی از بازار سرمايه است.
♨️ملاحظاتی بر تصویرپردازی تلویزیون ایران از "امام سید علی خامنهای"
1) بازنمایی تصویر رهبر انقلاب اسلامی از تلویزیون ایران، یکی از حساسترین مأموریتهای رسانهای در تراز ملی و جهانی است. اصولاً بازنمایی رسانه ای شخصیتهایی دارای فرهمندی و شکوه فوق العاده هستند از ساز و کارهای
پیچیدهای برخوردار است و سیاستهای ویژهای را میطلبد. مدیریت اصولی و متناسب تصویر رهبر در تلویزیون باید به مثابه مقولهای که در نسبت مستقیمی با ورزیدگی رسانهای حداکثری و بصیرت فرهنگی عمیق قرار دارد درک شود. در اختیار داشتن انحصار ضبط و پخش تصاویر حضرت آیت الله خامنهای، یکی از مزیتهای ویژه تلویزیون ایران است. در سپهر رسانهای امروز دنیا، هیچ رسانهای بسان تلویزیون ایران از امکانات تصویری برای بازنمای مقتدرترین رهبر سیاسی و محبوبترین رهبر مذهبی جهان برخوردار نیست. سالهاست که انبوه رسانههای برجسته و معتبر بینالمللی در حسرت یک دقیقه تصویربرداری اختصاصی از رهبر ایران به انتظار نشستهاند و این در حالیست که تلویزیون ایران با بهرهبرداری همه جانبه از این مزیت فوقالعاده در طول بیش از دو دهه رهبری معظم له، شکوه نشانهشناختی بیبدیلی را برای خودرقم زده است.
بهغیر از دقایق اولیه روزهای انتخابات و هنگام به صندوق انداخته شدن رأي رهبری، رسانه های بینالمللی هیچ فرصت دیگری برای تصویربرداری از رهبر انقلاب اسلامی ندارند. این مزیت انحصاری نباید به عاملی در توقف پویایی مدام و یا تضعیف مهارتهای بازنمایی تلویزیونی بیانجامد. خلا های نشانه ای و معنایی ناشی از پویایی اندک و یا برآمده از مهارتهای کهنه شده تلویزیون ایران می تواند به یکی از عوامل تحریک رسانه های رقیب برای پر کردن آن خلاها تبدیل شود. ابعادی از مستند تلویزیون بی بی سی فارسی در باب شخصیت سیاسی - اجتماعی- فرهنگی- خانوادگی- مذهبی رهبر معظم انقلاب اسلامی - که به اتکای اندک تصاویر پراکنده و بازنمایی سوگیرانه و در بخشهایی واژگون از معظم له برساخته شد - در این راستا قابل تحلیل است.
🔺دیدار با ماسک؛ تکذیب یا تایید؟!
در حالی که چند روز از انتشار گسترده اخبار دیدار «محرمانه» ایلان ماسک و سعید ایروانی در نیویورک میگذرد، امروز وزارت خارجه ایران آن را تکذیب کرد. نظر به یادداشت دیروز درباره این ملاقات، طی ساعات گذشته تعداد زیادی پیام و سوال درباره حقیقت ماجرا دریافت کردهام که در قالب چند نکته پاسخ میدهم.
۱. در تاریخ دیپلماسی ایرانی سابقه داشته است که بعضا مسائلی و وقایعی تکذیب شده، و بعدا صحت آن روشن شده است؛ مانند ماجرای مک فارلین و مذاکرات محرمانه در عمان در سال 1390.
۲. در دنیای پیچیده سیاست و دیپلماسی تکذیب یا تایید وحی منزل نیست و هر دو در واقع ابزاری دیپلماتیک است که طرفهای مختلف برای رسیدن به اهداف خود به کار میگیرند و بعضی وقتها ربطی به واقعیات ندارد. این امر هم محدود به جمهوری اسلامی ایران نیست.
۳. با وجود تکذیب ملاقات ماسک و نماینده ایران در سازمان ملل، اما شواهد و قراینی در تایید آن را نمیتوان نادیده گرفت؛ از پرداختن به آن نه فقط در نیویورک تایمز بلکه چندین رسانه مشهور دیگر و سکوت تاییدگونه ماسک گرفته تا سکوت دو روزه ایران و واکنش برخی رسانههای داخلی مانند کیهان به این اتفاق «به عنوان یک فکت» با خائنانه یا سادهلوحانه توصیف کردن آن.
۴. با شرحی که رفت، به فرض ایرانی بودن طرفهای درزدهنده، چنان که نیویورک تایمز مدعی است، آیا هدف اولیه از درز خبر این بوده است که اولا فضای سنگین همراه با نوعی نگرانی پس از پیروزی ترامپ شکسته شود و ثانیا ترامپ در موضع ضعف به تصویر کشیده شود؟ زیرا گفته شد ماسک به عنوان چهرهای نزدیک به ترامپ، درخواست دیدار و گفتگو را داده و طرف ایرانی مکان دیدار را تعیین کرده است. اگر گمانه پیشگفته صحت داشته باشد که دیگر مهم نیست طرف ایرانی درزدهنده دولتی باشد یا غیردولتی.
۵. بعید هم نیست که جریانهای مخالف مذاکره و دیدار در ایران و آمریکا در لو دادن خبر با هدف بر هم زدن آن نقش داشته باشند. اما احتمال درز آن از جانب اسرائیل بیشتر از مخالفان ایرانی و آمریکایی چنین فرایندی است. هدف اسرائیل نیز روشن است؛ به شکست کشاندن زودهنگام این دیدار قبل از این که به فرایندی اثرگذار تبدیل شود. این احتمال نیز به صورت جد مطرح است.
اما درباره چرایی این تکذیب دیپلماتیک:
۱. برخی گفتهاند که احتمالا دولت مجوز نداشته است و بعد از لو رفتن دیدار، منکر اصل قضیه شده است. فکر نمیکنم این استدلال درست باشد و دولت بدون مجوز لازم اقدامی کرده باشد.
۲. احتمال دیگر این که پس از نتایج معکوس درز و تبعات آن و فعال شدن مخالفان این مساله در داخل ایران، آمریکا و اسرائیل، دولت برای کنترل این وضعیت و جلوگیری از شکست این فرایند در همین آغاز کار به سلاح تکذیب متوسل شده است. همین مواجهه نشان میدهد که بحث تعامل با آمریکا در ایران کما کان چنان پیچیده است که نمیتوان در این باره به تصمیم روشن و قاطعی رسید.
اما این موضع رسمی شاید در داخل ایران تا حدودی جواب دهد، ولی وقتی چنین دیداری صورت گرفته باشد، مخالفان اسرائیلی و آمریکایی از شروع چنین فرایندی حتما تاکنون اطلاع کافی پیدا کرده و بسیار بعید است که تحت تاثیر این تکذیبیه قرار گیرند.
۳. احتمال دیگر به فرض صحت ایرانی بودن طرف اصلی درز دهنده خبر، وجود یک «بازی مذاکراتی» است؛ با این فرض که ایران ممکن است با این تکذیب به دنبال تاثیرگذاری بر محاسبات طرف آمریکایی باشد که با درخواست این دیدار خود را متمایل به «کاهش تنش» نشان داده است.
به فرض صحت این گمانه، احتمالا هدف این بوده است که با این تکذیبیه، معذوریت و محدودیت دولت ایران برای گفتگو و مذاکره به طرف آمریکایی القا شود و این که دولت در فضای وجود مخالفت شدید دیگر طرفهای متنفذ داخلی برای دیدار و مذاکره پیشقدم شده است و دستش زیاد باز نیست و اگر میخواهند کار پیش رود، باید این مساله را در نظر گرفته و از طرح خواستهها و شروط دشوار پرهیز کنند.
در هر صورت انتشار خبر دیدار به نفع آینده این گفتگوها و دیدارها نیست و از هم اکنون هم حاشیهها و اعتراضات مخالفان آن در داخل ایران و آمریکا در حال شکلگرفتن است و سنسورهای لابی اسرائیلی نیز به شدت فعال شده است.
#صابر_گل_عنبری
🔺ترامپ، ایلان ماسک و ایران!
ایلان ماسک ثروتمندترین فرد جهان به نوشته نیویورک تایمز دوشنبه گذشته با سعید ایروانی نماینده ایران در سازمان ملل دیدار و گفتگو کرده است. این دیدار در صورت صحت یک روز قبل از انتصاب ماسک به سمت رسمی وزیر کارآمدی دولت در کابینه دوم ترامپ انجام شده است.
این دیدار به طور حتم با هماهنگی ترامپ بوده است و میتوان آن را تلاشی برای ایجاد پل ارتباط مستقیم با تهران پنداشت و به احتمال زیاد دو طرف ایرانی و آمریکایی در این دیدار توافق هم کرده باشند که این ملاقاتها ادامه یابد.
به همین علت باید دید ترامپ با این دیدار و تلاش برای زدن پل ارتباطی با ایران به دنبال چیست و چرا ماسک را مکلف به این رایزنی کرده است؟
در وهله نخست، این دیدار میتواند نمایش یک روی دیگر سیاست ترامپ در قبال ایران باشد که با تصویر انتخاب طیفی به شدت تندرو، جنگطلب و ضدایرانی سنخیتی ندارد که به قول دوستی، عاقلترین افراد تیمش، خود ترامپ است.
ترامپ همین است و این شیوه بازی او نیز طبیعی و با مضمون چند یادداشت نگارنده درباره شخصیت ترامپ و سیاستهای احتمالی او همخوانی دارد.
فارغ از این که در این ملاقات چه گذشته است، اما ترامپ با این دیدار احتمالا خواسته باشد تصویری متفاوت و «غیرجنگطلب» از خود در قبال ایران مخابره کند. در این قاب، این دیدار فی نفسه میتواند حامل این پیام باشد که به دنبال کاهش تنش است نه تشدید آن.
تنشها در منطقه خاورمیانه در سطح خطرناکی است و هر چند به نقطه جوش نرسیده است، اما به آن نزدیک است و ممکن است ناخواسته منطقه را درگیر جنگی کند که نه آمریکایِ بایدن آن را میخواست و نه آمریکایِ ترامپ میخواهد. از این رو احتمالا ترامپ از بیم درگیر شدن در چنین جنگ ناخواستهای میخواهد از هم اکنون برای کنترل و مهار اوضاع اقدام کند.
در این راستا هم میتوان این ابتکار ترامپ را نوعی تلاش برای مدیریت رفتار و کنش ایران به ویژه در قبال اسرائیل و منصرف ساختن آن از پاسخ به حمله نیز دانست. این پاسخ هم به گمانم همچنان در دستور کار تهران است.
اما احتمال دیگر این که ترامپ از همین ابتدای کار خواسته است که از نزدیک با شیوه و زیرکی خود، شناختی از سیاست و رویکرد ایران در قبال آمریکایِ او کسب کند و یحتمل ببیند که تا چه اندازه بازگشت او و این تصویر «رعبآور» با چینش این تیم ضد ایرانی موثر واقع شده است و این که تا کجا میتواند در این تصویرسازی پیش برود و همچنین میزان آمادگی طرف ایرانی برای کاهش تنش را بسنجد.
اما انتخاب تاجر بزرگی چون ایلان ماسک و نه یک شخصیت امنیتی و نظامی یا سیاستمدار افراطی برای این رایزنی نیز مکمل گزاره بالا و حامل این پیام نیز هست که در کنار تمایلش برای کنترل تنش، اهل معامله و توافق نیز هست.
ناگفته هم نماند که ماسک نیز مانند خود ترامپ شخصیتی متغیر دارد و این سالها روابطشان همواره نوسانی بوده است. ایلان ماسک در انتخابات 2016 به شدت از سیاستهای کلینتون حمایت و از ترامپ شدیدا انتقاد میکرد.
خود همین روابط نوسانی نیز درسهای مهمی برای شناخت دقیق ترامپ دارد.
با وجود مواضع ماسک، و در حالی که تلاش خاصی برای دلجویی از ترامپ نکرده بود؛ اما چون «دلار» و «پول» یک محرک و جهتدهنده نیرومند نظام فکری ترامپ است، پس از پیروزی در انتخابات 2016، ماسک را به عضویت شورای مشورتی اقتصادی درآورد.
اما دوباره ماسک در سال 2017 در اعتراض به خروج از معاهده آب و هوایی پاریس قهر کرد و پس از آن نیز چند بار این قهر و آشتی تکرار شد که غالبا خود ترامپ برای دلجویی، آشتی و کشاندن ماسک به سمت خود تلاش کرده است؛ تا این که در سه ماه گذشته روابط بسیار نزدیک شد و ماسک روزانه یک میلیون دلار به کمپ انتخاباتی او کمک کرد و اکنون نیز به چهرهای کلیدی در تیمش تبدیل شده است. با این حال، باید دید این دوستی تا کی دوام میآورد.
اما به موضوع اصلی که برگردیم، در آینده نیز در امتداد همین تناقضات ترامپی، به احتمال زیاد شاهد فصول دیگری از این دو روی سیاستورزی او در قبال ایران باشیم. یک بار چنان موج تندی راه بیفتد که انگار جنگ حتمی است و بار دیگر موجی متناقض که انگار آشتی و توافق حتمی است.
در میانه جدال این دو تصویر اعلامیِ گیج کننده و بعضا گمراه کننده، باید دید سیاست واقعی ترامپ با ایران راه به کدام سمت میبرد.
#صابر_گل_عنبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیات اصحاب الحسین دانشگاه تهران
😳
🚨🚨🚨الله اکبر
⛔️منابع: حزب الله در حین تلاش های دشمن برای پیشروی، تجمعات دشمن صهیونیستی را در حومه شهر خیام با موشک منهدم می کند.
🔥گزارش شده که پیشروی دشمن تاکنون با شکست مواجه شد.
🚨🚨🚨الله اکبر
⛔️منابع: حزب الله در حین تلاش های دشمن برای پیشروی، تجمعات دشمن صهیونیستی را در حومه شهر خیام با موشک منهدم می کند.
🔥گزارش شده که پیشروی دشمن تاکنون با شکست مواجه شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های مهم آقای عراقچی درباره تحولات یک سال و نیم آینده منطقه و برنامه هسته ای ایران
ابوقاسم
https://eitaa.com/aboghasm
📌رسانه های عبری، بیانیه پلیس اسرائيل و شین بت در مورد پرتاب يک پرتابه نورانی در اطراف خانه نتانیاهو در قيساريا: حادثه خطرناک که نشان دهنده یک تحول تدریجی و خطرناک است.
https://eitaa.com/westanews
#علوم_تغذیه
🔰بو هایی که حالتون رو بهتر میکنه.
استشمام بوی نان: باعث میشود شما مهربانتر شويد. در واقع بوی نان انسان را نرمتر ميکند.🥪🥞
🔰بوی نعناع: بهخصوص برای ورزشکاران باعث ايجاد انگيزه و علاوه بر اين، باعث بهبود خُلق و خوی افراد ميشود. 🌱🌱
🔰دانههاي قهوه : استرس را به حداقل ميرساند و شادمانی بيشتری را به سمت شما جذب ميکند.☕️
🔰بوی پرتقال و ليمو: باعث افزايش انرژی و به دنبال آن شادی و نشاط میشود🍋🍊
🔰بوی سيب: باعث افزايش اميدواری ميشود خصوصاً در صبح!🍎🍏
#خاطره_نگار
✍هروقت مشکل جسمی داشتیم با خنده میگفتیم دکتر غذا بگو چی بخوریم ☺️خوب بشیم ،با لبخند مواد غذایی مناسب رو اسم میبرد و باجدیت توصیه میکرد غذاها یکنوع دارو هستند.....🥣
#شهیدعلی_غلامپورمقدم
دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی دانشکده علوم تغذیه
#مطالب_غذادرمانی1
نذر شهدای دانشگاه علوم پزشکی
🆔@aligholampor37
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مخالفت مجلس با لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس
🔹در جریان نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، مجید انصاری معاون حقوقی رئیسجمهور تقاضای یک فوریت در مورد لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس را مطرح کرد که مخالفان و موافقان این تقاضا طی سخنانی نظرات خود را بیان کردند.
🔹در نهایت نمایندگان با یک فوریت لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس با ۲۰۷ رای منفی، مخالفت کردند.
√ @Roshangari_ir | روشنگری
دردفترچهخاطراتشآخرین
جملاتراچنیننوشتهاست:
انشاءاللهشهادتم
صدقگفتارمراگواهیمیدهد
شکنکنیدومطمئنباشید
راهولایتهمانراهعلیست
رهبربرحقفقطسیدعلیست.
#شهید_محسن_حججی
☫ نبرد نهایی|https://eitaa.com/nabardenahaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ردپای یهودیت در دیزنی
♦️ والتدیزنی یکی از شرکتهای بزرگ انیمیشنسازی در دنیاست و با اینکه توی اعلامیههای رسمی میگه هیچ حمایتی از جوامع مختلف نداره، اما به صورت زیرپوستی میتوان ردپای موضوعات مرتبط با یهودیت را همه تولیدات آنها دید.
√ @Roshangari_ir | روشنگری
هدایت شده از رهروان حضرت زینب (س) ، محله الغدیر
📣📣📣📣📣📣📣
مراسم بزرگداشت هفته بسیج ، با سخنرانی دکتر جلالی و مداحی سرکار خانم بهاری فردا سه شنبه
مسجد امام جعفر صادق (ع)
حضور خواهرانی که تازه عضویت عادی و فعال گرفته اند یا میخواهند بگیرند الزامی است