هدایت شده از ثامن البرز - خواهران
⭕️ جنگ فرهنگی یعنی رسانه ها برات تعیین می کنند که تصورت از دنیا چطوری باشه!
🔻 اینجا متروی پاریس هست؛ اما تصور ما از پاریس برج ایفل هست و خیابانهای تمیز و خلوت و بهداشت بالا.
#جنگ_نرم
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از ثامن البرز - خواهران
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کلیپ زیبای انتظار، نیروی امید
🔻 به مناسبت جشن امامت امام زمان علیه السلام
#حسینیه_روشنا
#امیدآفرینی
هدایت شده از ثامن البرز - خواهران
🔴۱۰ نکته مقام معظم رهبری به مسئولین در ستاد ملی کرونا
#نشستهای_بصیرتی
هدایت شده از ثامن البرز - خواهران
بسم الله الرحمن الرحیم
نهم ربیع الاول برای ما شیعیان روز جشن و سرور است؛ زیرا معتقدیم آخرین حجت خدا و آخرین وصی پیامبر خدا حضرت مهدی علیه السلام در این روز به امامت و ولایت رسیده است.
ما شادیم چون امیدواریم با ظهور او دنیای پر از ظلم و سیاهی ما تبدیل به امنیت، شادی و روشنایی خواهد شد. اما روز نهم ربیع در سال هجری قمری برای شیعیان و خاندان امام عسکری علیه السلام روزی سخت و سرگردان کننده بود.
بعد از شهادت امام عسکری (علیهالسّلام) مردم به چند گروه تقسیم شدند:
۱. عدّهای رحلت امام عسکری را انکار نموده و ادّعا کردند که او، همان «امام قائم و موعود» میباشد.
۲. برخی شهادت وی را قبول کرده اما مدّعی شدند که او دوباره زنده میشود و همان «امام منتظر» است.
۳. بعضی معتقد شدند که امامت بر اساس وصیّت امام عسکری، در وجود برادرش جعفر تحقّق یافته است.
۴. گروهی نیز چنین ترویج کردند که «امامت» از آل محمّد (صلیاللهعلیه وآله) بیرون آمده و به مردم، واگذار شده است.
اما حاکمان وقت و دشمنان شیعه، پس از مایوس شدن از شناسایی و دستگیری امام مهدی (علیهالسّلام) از اختلافات مذهبی مردم، بهرهبرداری نموده و به تقویّت فرقههای جدید و منحرف پرداختند. در این میان، مسئولیّت بازماندگان امام عسکری علیهالسّلام و اصحابش بسیار خطیر و سنگین شده بود؛ چرا که «سقیفه»های پنهان و آشکار، ضربات سهمگینی بر اسلام و تشیّع وارد میساخت!
جناب حدیثه مادر امام عسکری و حکیمه خاتون عمه امام عسکری در یک اقدام هماهنگ، مدیریّت این بحران را عهدهدار شده و در جلسات پرسش و پاسخ، تولّد و امامت حضرت مهدی علیهالسّلام را تبلیغ و ترویج میکردند.
آنان همانند حضرت زینب عمل کردند. یعنی همانطور که امام حسین علیه السلام در ظاهر، خواهرش زینب علیهاالسلام را به عنوان وصیّ خود انتخاب کرده بود، و در واقع حضرت زینب از راهنمایی و هدایت امام سجاد علیه السلام بهره میبرد و علم الهی را اجرا میکرد؛ مادر و عمه امام عسکری هم در ظاهر وصی ایشان بودند ولی چشم به راهنثمایی و هدایت امام مهدی علیه السلام داشتند و اوامر الهی را به فرمان ایشان اجرا میکردند تا وجود مبارک امام زمان علیه السلام از گزند دشمنان در امان باشد.
تلاش این بانوان پاک و دانشمند چنان بود که در سالهای آغازین غیبت صغرا شهر سامرّا و خانه امام عسکری علیهالسّلام مورد توجّه شیفتگان حضرت مهدی علیهالسّلام بود؛ به گونهای که بزرگ بانوی خاندان عسکری، دستورات نوه گرانقدرش را اجرا نموده و موضوع ولادت، غیبت و ظهور امام دوازدهم علیهالسّلام را برای برخی از شیعیان بیان میکرد.
گر چه روز نهم ربیع الاول آغاز امامت امام غائبی است که از چشمها پنهان است اما مجاهدت این زنان بزرگ شیعه نشان میدهد که زنان دوستدار اهل بیت در اجرای خواسته های حضرت بقیه الله میتوانند نقشهای اساسی اجرا کنند.
زنان وظیفه دارند خود را برای یاری امام عصر آماده و مجهز کنند، یاد و نام امام خویش را در دلها و خانهها زنده بدارند و خود را در برابر شبهات اعتقادی در موضوع ولادت، غیبت و ظهورامام عصر علیه السلام بیمه کنند.
نهم ربیع الاول فرصت مناسبی است تا با حضرت ولی عصرعجل الله تعالی فرجه الشریف بیعت ببندیم که بر ترک گناهان بکوشیم و بر انجام واجبات پافشاری کنیم و استقامت و پایداری در راه اسلام و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی را هرگز فراموش نکنیم.
هدایت شده از ثامن البرز - خواهران
ماه ربیع الاول اغاز شادی های حقیقی اهل ایمان و نهم ربیع ، سالروز هم پیمانی با امام حاضرغایب از نظرهاست.
مومنین دراین روز یکدیگر را شادباش می گویند.هدیه می دهند و درقلب خود و دیگران غنچه های ایمان راابیاری می کنند.
امید به دریافت توجهات و دیدار روی ان ماهتاب محمدی دلها رابه تپش وا می دارد.
اما بسیار عجیب و جالب ماجرا این است که ؛
هیچ دستاویزی به اندازه ی ایمان به انقلاب اسلامی، امامین انقلاب ،شهدای این راه و استواری وثبات قدم دراین مسیر ، مارابه حضرتش متصل و مربوط نمی سازد.
براستی ایا امید به ظهور ودعا برای رخداد ظهور ، می تواند از مجرای دیگری جز استمرار انقلاب اسلامی و پیروزی نهایی ان درمطلع الفجر تاریخ رخ دهد؟؟
با کسانی که درعقیده به ولایت الهی و دراستمرار ان، قبول وگردن نهادن به ولایت فقیه در تردیدند ،بااین سخن محاجه کنید.
الهم اجعلنی من انصاره واعوانه والمستشهدین بین یدیه .
اسلامی نیا
هدایت شده از ثامن البرز - خواهران
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 یکم) جنایات آمریکا
🔸الف) جنایات علیه دیگر کشورها؛
آمریکا از حدود ۲۴۱ سال عمر پر جنایت خود ۲۲۴ سال آن را در جنگ بوده است، یعنی تقریباً فقط ۱۷ سال را با جهان در صلح گذرانده است. از ۱۹۰۱ که به کلمبیا لشگرکشی کرد، تا ۲۰۱۸ که به سوریه با کمک انگلیس و فرانسه حملات هوایی انجام داد، لیست بلند بالایی از جنایت و تجاوز را در پرونده خود دارد که افکار عمومی صرفاً با چند مورد مشهور آنها آشنا هستند. حمله اتمی به هیروشیما و ناکازاکی در ۱۹۴۵، تجاوز خونین به ویتنام در سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۳، حمله به عراق در ۱۹۹۱ و ۲۰۰۳، اشغال سومالی در سال های ۱۹۹۲ تا ۱۹۹۴، حمله به لیبی در ۱۹۸۶ و ۲۰۱۱، حمایت مستمر از اسرائیل در تجاوزات آن کشور به ملت های منطقه و ده ها تجاوز و جنایاتی از مدل زندان ابوغریب و گوانتانامو و در نهایت ایجاد داعش با آن همه جنایت هولناک، بخشی از جنایات آمریکا علیه بشریت می باشد.
🔹 ب) جنایات علیه ملت ایران؛
تا پیش از سال ۱۳۳۰ ملت ایران سابقه ذهنی منفی نسبت به آمریکا نداشتند، لذا دکتر مصدق برای مقابله با تحریم انگلیسیها بعداز ملی شدن نفت، به آمریکا اعتماد کرد و همه تلاش خود را به کار بست تا حمایت آمریکا را جلب کند، غافل از آنکه طرف شریک دزد بوده نه رفیق قافله!
💯 آمریکا ۲۸ مرداد ۳۲ با کودتا دولت مصدق را سرنگون کرد و از آن تاریخ جنایات آمریکا علیه ایران شروع شده است. تحمیل کاپیتولاسیون علیه ملت ایران در سوم مرداد ماه ۱۳۴۳، حمله به طبس در ۱۳۵۸، حمله به چهار سکوی نفتی ایران در سالهای ۱۳۶۶ تا ۱۳۶۷، ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران با ۲۹۸ مسافر در ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷، اعمال تحریمهای اقتصادی علیه ایران تا جایی که روابط اقتصادی ایران با سایر کشورها را قطع کرده است، حمایت آشکار از تروریست هایی مانند منافقین و داعش و افرادی چون ریگی، ترور حاج قاسم سلیمانی در عراق و دهها جنایات کوچک و بزرگ دیگر که از ۱۳۳۲ تاکنون علیه ملت ایران صورت داده، بخشی از جنایات آمریکا علیه ملت ایران می باشد.
هدایت شده از ایران کوچک کرج
ملاحظاتی در مورد فرمایشات رهبری معظم
۱. این فرمایشات در اصل و در درجه اول، از بعد اخلاقی و دینی بیان شده است و واژه «حرمت» نیز صریحاً گویای وجه شرعی آن است.
۲. برخی اعلام یک حکم شرعی توسط رهبر انقلاب مبنی بر حرمت هتک را بهمعنی دفاع از عملکرد روحانی تلقی کردهاند. غافل از اینکه ایشان در جایگاه یک فقیه و عالم، حکم شرعی یک فعل حرام را اعلام و همگان را از آن منع کردهاند.
۳. یکی از مضرات جانبی عادی شدن فرهنگ هتک و توهین، غالب شدن احساسات و به حاشیه رفتن جو عقلانیت است.
۴. تاکید ایشان بر حفظ جایگاه مسئولان عالی نظام، فارغ از عملکرد شخص آنهاست. حفط احترام جایگاه مسئولان عالی نظام به معنی عدم نقد نیست. اما زمان نقد و استیضاح، عقلا باید در سایه مسئله اصلی کشور دیده شود. اکنون هیچ اولویتی بالاتر از حفظ جان مردم نیست.
۵. محور اصلی در فرمایشات رهبری، اصلی و فرعی کردن مسائل بود. ایشان مسئله اصلی و عاجل کشور را مقابله با کرونا و جلوگیری از فوت روزانه بیش از ۳۰۰ نفر از مردم میدانند. بدیهی است ورود به استیضاح در این شرایط، عملا بزرگترین و اصلیترین مسئله کشور که حفظ جان مردم است را به حاشیه میبرد. طبیعی است آرامسازی فضای کشور، شرط اصلی تمرکز مسئولان برای مقابله با کروناست.
۶. از منظری دیگر؛ مبنای فرمایشات رهبری دو نقطه اصلی بود: آرامسازی فضای کشور و تمرکز همگانی بر نجات جان مردم. اکنون هیچ اولویتی بالاتر از حفظ جان انسانها در کشور وجود ندارد. از این رو طرح نقد و استیضاح بههیچ عنوان نباید مسئله و اولویت اصلی کشور را تحتالشعاع قرار دهد. اصلی و فرعی کردن مسائل کشور ربطی به عملکرد منفی و ضعیف روحانی ندارد.
پس همه، با هر توان و ابزاری که داریم باید همان مسیر مورد نظر رهبری را برویم. از حوزه فردی و خانوادگی گرفته تا بسیج عمومی و کمک به حل مشکل اصلی و نجات جان مردم و از چیزی که این را تحتالشعاع قرار میدهد، خودداری کنیم.
هدایت شده از ایران کوچک کرج
روحانی تا عمران خان
۱) عمران خان، (رئیس دولت پاکستان) توهین مکرون به پیامبر اسلام را به شدت محکوم کرد.
۲) اردوغان (رئیس دولت ترکیه) مکرون را به خاطر رفتارهای غلط در حق جهان اسلام، دیوانه خطاب کرد.
۳) روحانی (رئیس دولت ج.ا.ا) رفته گل بچینه، برنگشته!
کوشکی
هدایت شده از ایران کوچک کرج
یکسان انگاری دروغین!!
رفتار مامور نیروی انتظامی در مشهد قابل دفاع نیست و البته مرجع رسیدگی به آن، قانون است. مراجع قانونی نیز بسرعت وارد عمل شده و در حال رسیدگی هستند؛ اما برخی مغرضان از یک سو و دشمنان از دیگر سو در تلاش اند تا رفتار این مامور پلیس را با رفتار پلیس آمریکا با جورج فلویدِ سیاه پوست یکسان¬انگاری کرده و به این بهانه به نیروی انتظامی و حافظان امنیت جامعه، حمله کنند.
اما نکته مهم این است که رفتار مامور ایرانی، یک اشتباه فردی است و با رفتار پلیس آمریکا که یک فرهنگ عمومی و رفتاری در میان آنهاست، متفاوت است. خطای فردی یک مامور، با فرهنگ عمومی رفتار خشن، توهین¬آمیز، وحشیانه و تبعیض آمیز پلیس یک کشور کاملا متفاوت است. نباید فریب عملیات ادارکی دشمن را خورد و خطای فردی یک مامور را به مجموعه پلیس خدوم و خدمتگزار کشور تعمیم داد. این فرهنگ آنجا واقعی تر میشود که پلیس آمریکایی، چهار روز پس از اعتراضات فراگیر مردمی در آمریکا بازدداشت شد و این بازداشت نه به¬خاطر خشونت و خطای او بود بلکه عکس العملی به حرکت اعتراضی مردم و برای ساکت کردن آنها بود. یعنی در واقع اساسا فرهنگ حاکم بر پلیس آمریکا، این حرکت را امری عادی تلقی میکرد. در ایران، بلافاصله پس از خطای مامور، مرحله رسیدگی وبازدداشت موقت وی صورت گرفت و این اقدام نه به دلیل فشار مردمی بلکه، اجرای قانون و روح حاکم بر آن بود.
تبیین
هدایت شده از ایران کوچک کرج
کاش نصف یا ثُلث تلاشی که گروه های انقلابی برای جا انداختن نامزد مورد نظر خود انجام می دهند، صرف همفکری و هم افزایی جمعی درباره "دولت جوان حزب اللهی" به مثابه یک تیمِ دارای برنامه بشود تا بتواند این راهبرد مهم را از غربت خارج کند.
هدایت شده از ایران کوچک کرج
دو بار تا نزدیکی خاوری رفتیم
«سردار اشتری»فرمانده ناجا گفت: «دو بار تا محل سکونت خاوری رفتیم و حتی به پلیس آنجا گفتیم که خانه او کجاست، اما پلیس کانادا بازداشتش نکرد.
در همین موضوع استرداد مدیرعامل بانک سرمایه هم پلیس اینترپل تعجب کرد که ما از کجا میدانیم او در کجا زندگی میکند.»