دست ما بر کرم و رحمت مهدی باشد
عشق ما آمدن دولت مهدی باشد
اول ماه ربیع از کرمت یا سلطان
روزی ما فرج حضرت مهدی باشد
#ماه_ربیع_الاول
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
•••••••••═◇🕌⃟َ۪ٜ۪ٜ۪ٜ۪ٜؔٛٚؔ♥️
@mahfeletabeen
متولد مرداد ۱۳۰۶
شهادت ۱۴ شهریور ۱۳۶۰ (به دست منافقین)
دادستان کل انقلاب اسلامی
داماد علامه طباطبایی
پدر شهید محمد حسن قدوسی از شهدای همراه شهید علم الهدی در سال ۵۸
@mahfeletabeen
دیدگاه رهبر انقلاب در مورد اقدامات اصلاحی شهید قدوسی در حوزهها
شهید قدوسى با تمام توان در راه پیشبرد هدفهاى اصلاحى مدرسه تلاش مىکرد. رهبر انقلاب، آیتالله خامنهاى در این باره فرمودهاند: «چند خصوصیت در ایشان وجود داشت که نه تنها من، بلکه همه را جذب مىکرد.
یکى از آنها صداقت و صفاى این مرد بود. خصوصیت دوم پرکارى و پشتکار ایشان بود. اگر ریاست مدرسه حقانى با کسى غیر از آقاى قدوسى بود من باور نمىکردم که این مدرسه به این اندازه از ارزش و آثار مىرسید.
مدرسه حقانى از زمانى که آیتالله قدوسى مدیریت آن را بر عهده گرفت تا پیروزى انقلاب اسلامى یکى از سنگرهاى مبارزه در برابر رژیم پهلوى بود. طلاب مدرسه همگى مقلد امام بودند. ساواک بارها به مدرسه یورش برد و شمارى از طلبهها را دستگیر کرد. بسیارى از اعلامیهها در این مدرسه تکثیر مىشد. مدرسه حقانى، مدرسه علمیه نمونه قم بود.
نظام آموزشى و ادارى مدرسه چنان به موفقیت رسید که متولیان بسیارى از مدارس علمیه قم و مشهد از الگوى موفق این مدرسه درس گرفته و به اصلاح نظام ادارى - آموزشى مدارس پرداختند. بسیارى از طلاب جوان، با علم، خوشفکر، متقى و آگاه به مسایل سیاسى این مدرسه، پس از پیروزى انقلاب اسلامى در مسئولیتهاى اجرایى، قضایى و سیاسى، خدمتهاى شایانى به انقلاب نمودند».
@mahfeletabeen
يكی از ويژگیهای رفتاری شهيد قدوسی دقت و توجه ويژه وی به جلوگيری از حيف و ميل بيتالمال بود.
ايشان در طوbل مديريت مدرسهی حقانی تلاش میكرد تا از تحميل هرگونه مخارج اضافی بر بودجهی مدرسه ممانعت كند. از هر قلم و برگ كاغذی حداكثر استفاده را مینمود و غالبآ يادداشتهای موقّتی را با مداد مینوشت تا پس از رفع نياز بتواند آن را پاك كند و از كاغذ آن مجددآ استفاده نمايد. هنگام غروب و حتّی شبها اگر مشغول نوشتن نبود و با كسی صحبت میكرد از روشن كردن چراغ و مصرف برق خودداری میكرد و هنگامی كه مدرسه مجهز به سيستم شوفاژ شده بود از باز كردن شوفاژ اتاقش خودداری میكرد.
@mahfeletabeen
احترام و مردمداری
از جمله ويژگیهای منحصربهفرد شهید قدوسی، مردمداری وی به خصوص در طی تصدی مقام دادستانی انقلاب بود،
به گونهای كه هر كسی با او سر و كار داشت اين صفت وی را تصديق میكرد. ايشان در برخوردهايش با مراجعين خود را ملزم به رعايت اخلاق و آداب اسلامی میدانست، حتّی اگر با برخوردهای غيراسلامی و يا توهينآميز طرف مقابل مواجه میشد.
به گفته مرحوم سیدهادی خسروشاهی «شهید قدوسی در اتاق دادستانی نخست پشت میز مینشست و مراجعین روی صندلیهائی که در اطراف اطاق بود... بعدها پشت میز را رها کرد و در گوشهای از اتاق که فرضی بود، پتو انداخت و یک پشتی هم گذاشت - مانند حوزه علمیه قم - و در آنجا امور را بررسی و حل و فصل می کرد.»
شهيد قدوسی معتقد بود كه در اين موارد است كه انسان خود را میآزمايد و به ميزان تسلّط بر غضب و عصبانيت خود پی میبرد، بنابراين بايد اين را تحمّل كرد و حتّی اگر طرف مقابل به انسان اهانت كرد با صبر و بردباری و اخلاق عملی، او را به انقلاب خوشبين كنيم و اينها اخلاق اسلامی را از ما بياموزند و ما برای ايشان الگوی مسلمانی و اخلاق پيامبر باشيم.
@mahfeletabeen
بخشی از پیام امام خمینی
حضرت امام خمینی (ره) به مناسبت شهادت شهیدان هوشنگ وحید دستجردی و آیتالله شیخ علی قدوسی در پیامی فرمودند: «اینجانب، شهادت دادستان کل انقلاب (شهید قدوسی) و سرهنگ وحید دستجردی که در راس شهربانی و قوای انتظامی در حال انجام وظیفه بودند و به این تحفه الهی نایل شدند را به ملت ایران، به حوزه علمیه قم و قوای مسلح تبریک و تسلیت عرض میکنم و از خدای متعال، رحمت برای آنان و صبر و شکیبایی برای خانواده محترمشان خواستارم.»
@mahfeletabeen