کمیل خجسته :
☀️ *با چه مساله ای روبرو هستیم و تاکنون رهبری چه کرده اند؟*
با نگاهی واقع بینانه آنچه مردم از شرایط روز میبینند سه چیز است: مشکلات اقتصادی، احساس سستی نسبی در مسئولین و ابهام در همراهی دولت با ملت.
مردم این سه زخم دردآور را با تمام وجود حس می کنند و اینست که آنها را آزار میدهد: البته که این زخمها هم فرصتی ایجاد کرده برای مگسها تا روی آن بنشینند و از شرایط بهرهبرداری کنند که فعلا در این متن با کنش سفلگان وطنی و دشمن بیرونی کاری نیست.
حالا با وجود چنین شرایطی رهبری چه میکنند؟ با توجه به اخباری که تاکنون منتشرشده است تا الان و در ظرف همین پنجماه گذشته رهبری سه نوع اقدام اساسی انجام دادهاند که اولا همه این اقدامات را میتوان با یک منطق مشخص تحلیل کرد. آن منطق اینست که طبق اصول سوم، بیستوهشتم، بیستونهم و چهلوچهارم قانون اساسی در شرایط جنگ اقتصادی محور فرماندهی این جنگ، «دولت» منتخب مردم است. ثانیا اگر با این اقدامات، مسئولین همراه گردند آنوقت آنچیزی که مردم خواهند دید متفاوت از امروز خواهد بود. این اقدامات عبارتند از:
💎 اول: تغییرات فراساختاری
پشتیبانی رهبری از دولت دوازدهم ویژه بوده است که مهمترین آنها تغییر فراساختاری در ارکان نظام بوده است. دستوری که اردیبهشت ماه داده شد و شورای هماهنگی اقتصاد شکل گرفت. در این شورا که همه قوا و ارگانهای دیگر حضور دارند ریاست این شورا برعهده رییسجمهور است و بنا به گفته آقای روحانی، مصوبات این شورا کاملا مورد حمایت رهبری است. اقدام دوم محور قرار دادن تیم اقتصادی دولت در حل مسائل است. است. اگر شورای هماهنگی اقتصادی چیزی شبیه الگوی شورای عالی دفاع در دوران دفاع مقدس است، میداندارکردن کابینه اقتصادی همان تشکیل کابینه جنگ است. آنچه واضح است اینست که رهبری در حال شکلدادن آرایش جنگی به ساختار اقتصادی کشور است و فرمانده این جنگ اقتصادی رییسجمهور است.
💎 دوم: حمایت از فرمانده جنگ اقتصادی
رهبری در جلساتشان هم راه معلوم کردند و هم از دولت حمایت کردند. اولویتبندی برای مقابله با مشکلات و تاکید بر تمرکز بر نظام بانکی کشور، حل معضل نقدینگی و... از جمله اقداماتی بود که رهبری برای دولت انجام دادند. علاوه بر آن تشکیل جلسه فوقالعاده با هیئت دولت و تشویق و تحریض کابینه به کار و تلاش برای رفع مشکلات مردم از مهمترین اقدامات این پنجماه بوده است. حمایت علنی از مواضع اصولی و راهبردی رییسجمهور در موضوع تنگه هرمز و اعلام اینکه این موضوع از محورهای منافع ملی بود و ایجاد پیام واحد به دشمن از دیگر اقدامات حمایتی رهبری بود.
💎 سوم: مراقبت از کنش دولت
اگر بهترتیب تاریخی نگاه کنیم در مسیر مراقبت از کنش دولت میبینیم که رهبری از دولت برای اوضاع ارز و طلا گزارش خواستند. به وزیر اطلاعات برای اظهارنظر درباره تسامح و تساهل در برخورد با مفسدین اقتصادی تذکر دادند. از دولت خواستند بر مبادلات مالی اشراف و اعمال قدرت بیشتر داشته باشند تا از عملیات مخرب نظیر قاچاق و پولشویی جلوگیری شود تا مواردی مانند تجربه ارز دولتی تکرار نشود و در کنار همه این تذکرات، دستور صریح صادر برای برخورد قاطع با متخلفین و مفسدین ارز و واردکننده خودرو صادر کردند.
*پس چرا اتفاقی رخ نمیدهد؟*
شورای هماهنگی اقتصادی با هدف حمله برای رفع مشکلات اقتصادی تشکیل شده است. این روزها دوران صبر انقلابی است. باید به دولت فرصت داد تا بتواند کابینهاش را ترمیم کند؛ از او حمایت کرد تا بتواند نقشه راه اقتصادیش را روی زمین عملیاتی کند. هرچند دولت باید با عملکرد جهادی و نه معمولی وارد میدان شود و هم از این «فرصت صبر» استفاده کند با مردم صحبت کند تا مردم آنها را در کنار خود ببینند. مردم ایران امتحان پس داده هستند. چه در دوران دفاع مقدس، چه در دوران تحریمها از کلینتون تا اوباما. مشکل اینست که مردم نمیدانند این کابینه اقتصادی چه میخواهد بکند؟ یا اینکه اصلا کابینه میداند مردم چه دغدغهها و مشکلاتی دارند؟ این همان چیزی است که می تواند منجر به احساس عدم همدردی با دولت در مردم شود و آنها را بیشتر آزار دهد.
اما در فرصت "صبر انقلابی" وظیفه همه حمایت از دولتی است که باید در وسط میدان باشد. دولتی که مردم در معرکه کارها هم تدبیرش و هم تلاشش را ببینند.
منتشرشده در جام جمhttps://eitaa.com/mahmoodmoalemi
در روزهای اخیر جمعی از فعالان فرهنگی خارج از کشور با رهبر انقلاب دیدار کردند که در خلال آن یکی از حضار، دغدغه و نگرانی علاقمندان به انقلاب در آن سوی مرزها را از آینده بیان کرد. رهبر انقلاب در پاسخ به نگرانی این شخص گفتند:«نسبت به اوضاع ما اصلا نگران نباشند، هیچکس هیچ غلطی نمیتواند بکند، مطمئن باشند، هیچ تردیدی در این جهت وجود ندارد؛ این را به همه بگویید.»https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕️ افشاگری ذوالنور از پشت پرده موضوع سوال از رئیس جمهور در مجلس
🔻حجتالاسلام ذوالنور رییس کمیته هستهای کمیسیون امنیت ملی مجلس در تشریح فشارهای شدید دولت به نمایندگان سوالکننده از رییسجمهور گفت:
🔻آقایان در این یک هفتهای که وقت داشتند مجددا بسیج شدند تا نمایندگان را وادار به انصراف کنند؛ آنقدر فشار روی نمایندهها بود که من یاد کربلای 4 و کربلای 5 و بدر و خیبر و آتش تهیه دشمن افتادم که بر سر رزمندهها آتش میریخت.
🔻وزرا، مدیرکلها و استاندارها بسیج شده بودند؛ معاونین پارلمانی وزرا بسیج شده بودند و حتی یک نماینده– اگر لازم شد اسم هم میبرم- میگفت «اینها به شهر ما رفتند. خانمهای مورد اعتماد مردم را وادار کردند تا بیایند پیش مادر من. آنقدر روی فکر او کار کردند که به بچهات -که نماینده مجلس است- بگو امضایش را پس بگیرد تا اینکه مادرم گفت شیرم را حلالت نمیکنم اگر امضایت را پس نگیری!»
🔻یکبار ساعت 3 شب نمایندهای با من تماس گرفت که «آقای ذوالنور؛ استاندار در به در دنبال من میگردد. من یک تکه فرش یک متر و نیمی برداشتم و به بیرون تهران رفتم تا یک گوشهای شب را به صبح برسانم تا اینها مرا رها کنند.»
🔻نماینده دیگری زنگ زد که استاندار نیمه شب به خانه من آمده. به او میگویم آقای استاندار من فردا جلسه علنی دارم. میگوید من در خانهات هستم و تا وقتی امضایت را پس نگیری نمیروم!.
🔻واقعا چه میشود رییسجمهور به مجلس بیاید و دو کلمه جواب بدهد؟ مردم مشکلات زیادی دارند و رییس جمهور باید پاسخگو باشد. من قبلا هم گفتم که رییس جمهور، دولت، وزرا و استاندارهایش اینقدر که برای پس گرفتن امضای نمایندگان وقت گذاشتند اگر برای حل مشکل سکه و دلار و ارز و بیکاری جوانان وقت میگذاشتند ما این بدبختی را در کشورنداشتیم
@
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
یک تحلیل
سناریویی خطرناک با ظاهری ابلهانه
طی یک ماه گذشته اخباری مبنی بر اصرار جریان اصلاحات جهت رفع حصر از سران فتنه منتشر گردید و در روزهای اخیر نیز آقای مطهری خواستار برگزاری دادگاه دو طرف جریان فتنه شد و اوج این اقدام پیشنهادهای پانزدهگانه محمد خاتمی مبنی رفع حصر سران فتنه ، عفو عمومی و آزادی زندانیان سیاسی بود.
بسیاری از تحلیل گران این قبیل اقدامات را فعالیت هایی در راستای انحراف افکار عمومی از مشکلات اقتصادی ارزیابی کردند حتی آن را به سخره گرفتند که این چه راهکارهایی است که یک مورد آن هم اقتصادی نیست اما به نظر می رسد حقیقت ماجرا چیز دیگری است و تمامی این اقدامات در راستای سناریو یی از پیش طراحی شده است .
اگر نگاهی به جریان های اخیر و تحلیل های صورت گرفته بیندازیم خواهیم دید که خروجی تمامی تحلیل ها آن است که برنامه ای از پیش طراحی شده جهت به خیابان کشاندن اقشار مختلف جامعه و در نهایت به آشوب کشیدن ایران را دارد اما سوال این است که چه شرایطی می تواند به این مساله دامن بزند و چه کسانی می توانند رهبری این جریان را به عهده بگیرند؟
پاسخ این سوال دقیقا در راهکارهای ارائه شده از سوی آقای خاتمی نهفته است.
اگر بپذیریم که سناریو طراحی شده برای ایران همان سناریو سوریه سازی است باید به یاد زمانی بیفتیم که بشار اسد اقدام به عفو عمومی نمود و بسیاری از سرکرده های آشوب از زندان آزاد شده و با استفاده از این فرصت طلایی فعالیت های خود را به قوت پیش گرفتند و کشور سوریه را تا مرز سقوط پیش بردند.
حال با در نظر گرفتن این مساله به خوبی روشن می شود اصرار آقای خاتمی و اصلاح طلبان مبنی بر آزادی های سیاسی و حق اعتراض های مردمی از یک سو و رفع حصر سران فتنه و عفو عمومی با چه هدفی صورت می گیرد.
اگر قرار باشد در ایران بلوا و شورشی صورت پذیرد بهترین کسانیکه می توانند این بستر را فراهم کنند همان کسانی هستند که به قول خاتمی زندانی سیاسی محسوب می شوند و بهترین کسانیکه می توانند این جریان را رهبری کنند همان سران فتنه هستند که سابقه خوبی در هدایت آشوب های خیابانی دارند در نتیجه بر اساس نسخه آقای خاتمی در مرحله اول زندانیان سیاسی آزاد می شوند و آشوب به پا می کنند و در مرحله دوم سران فتنه رهبری این آشوب ها را به عهده می گیرند و پس از تنگنا قرار گرفتن نظام مرحله سوم سناریو یعنی برگزاری انتخابات آزاد - به اصطلاح خاتمی - شکل می گیرد و در نهایت نظام مورد نظر خاتمی - که همان خواسته آمریکا و اسرائیل است - به ثمر خواهد نشست.
واقعا باید هوشیار بود
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕ 👤«سردار غیب پرور»، رئیس سازمان بسیج مستضعفین:
🔹ما از دیروز به تمام رده ها ی بسیج در کشور ابلاغ کرده ایم و از همین رسانه ملی نیز بهره می گیریم و به شبکه اطلاعاتی بسیج مردمی ابلاغ می کنیم که در جهت شناسایی انبارهای محتکران اقدام کنند.
🔹از همین جا به همه کسانیکه دست به احتکار مایحتاج مردم می زنند نصیحت می کنم که دست از این کار بردارند و گرنه با برخورد انقلابی مواجه خواهند شد، ما باید فشار روی مردم را کم کنیم که در این خصوص قرار است در راستای هم افزایی انقلابی بسیج با دستگاه قضایی ، اقداماتی صورت پذیرد.
🔹احتکارگران از اشراف شبکه اطلاعاتی مردم به خوبی اطلاع دارند و با هماهنگی که با دستگاه قضایی شده است برخورد قاطعی با آنها خواهد شد./ فارس
🇮🇷 @https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
💎 انواع مدیریت در جمهوری اسلامی ایران
در کشور ما دو نوع مدیریت وجود دارد:
🔯 - مدیریت اشرافی:
این نوع مدیریت:
1️⃣ - در چارچوب منافع فردی (ترجیح منافع فرد بر نظام) کار میکند.
2️⃣ - معتقد به سکولاریزم و جدایی دین از سیاست و اقتصاد است.
3️⃣ - به نقش اخلاق در مدیریت اعتقادی ندارد.
4️⃣ - به چارچوب های سرمایه داری غربی شدیداً پایبند است.
5️⃣ - به دلیل منفعت طلبی شخصی در هیچ کاری موفق نیست.
6️⃣ - به شدت خودکم بین و ذلیل است و معتقد است باید همه چیز را حتی مدیر را هم از خارج وارد کنیم.
7️⃣ - حتی هنر تولید یک پراید عهد دقیانوس را هم ندارد و تمام صنعت را به فنا داده و سبب تعطیلی صنعت و زیان شدید اقتصادی میشود.
8️⃣ - اشتباهات مدیریتی خود را به گردن نظام اسلامی میاندازد و به مردم اینطور القا میکند که مشکل در نظام اسلامی است.
9️⃣ به شدت باندی عمل میکند.
🔟 - به دنبال گدایی از غرب بوده و همه مفاسد اقتصادی و سیاسی و اخلاقی از این نوع مدیریت ایجاد میشود.
🌺 - مدیریت انقلابی
در این نوع مدیریت:
1️⃣ - منافع نظام بر منافع فرد ترجیح دارد.
2️⃣ - مدیریت، عاشفانه و محبت آمیز است.
3️⃣ - در هر کاری وارد شود حتماً موفق میشود.
4️⃣ - به توانستن (ما میتوانیم) باور قلبی دارد.
5️⃣ - به ظرفیتهای داخلی اعتماد دارد.
6️⃣ - به مدیریت جهادی و انقلابی ایمان دارد و محدود به ساعت کار نیست.
7️⃣ - بزرگترین پالایشگاه جهان را میسازد، سد میسازد، تونل، پل، ماهواره، موشک و... میسازد.
8️⃣ - هر کجا که مدیریت اشرافی خرابکاری میکند بلافاصله به جبران آن میپردازد.
9️⃣ - در برابر دشمن تسلیم نمیشود.
🔟 - و....
☫پژوهشکده مطالعات راهبردی عمار بصیر
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🌐🌐اطلاعیه فوری فوری
😳برجام خیانت و گمراه کننده دیگر کشورها در مبارزه با آمریکا شد.😳
📡📡رئیس جمهور کره شمالی خطاب به آقای روحانی:
مذاکره شما با امریکا، موجب تغییر استراتژی ما در رابطه با آمریکا شد
❄❄❄❄❄❄❄❄
نتیجه: برجام خسارت محض فقط برای ایران نبود بلکه باعث شکسته شدن مقاومت دیگر کشورها در برابر استکبار شد. بعبارتی دیگر مسببان راه اندازی برجام به جبهه مقاومت اسلامی و غیراسلامی خیانت کردند و بایست جوابگوی تاریخ باشند. چراکه طبق شنیده های موثق، آمریکا طی دهه اخیر هر کشوری را به تحریم تهدید می کرد، مسئولان آن کشورها از جمله روسیه و ترکیه، به صورت تلویحی اذعان داشتند که در صورت تحریم از الگوی مقاومت و مدیریت ایران در مبارزه با تحریم ها استفاده می کنیم اما الان...
❄❄❄❄❄❄
پیشنهاد:
آیا در کشور قانونی برای برخورد با اختلاس گران سیاسی داریم؟!!!
آیا در آینده، تیم هسته ای از طرف استکبارستیزان و مستضعفین جهان مورد مواخذه و بازخواست قرار خواهند گرفت یا به دست فراموشی سپرده می شود؟!
آیا زمان آن نرسیده است که در مجلس شورای اسلامی قوانینی در برخورد با این اختلاس گران تدوین و مصوب شود؟!!
به امید همت مستضعفین جهان و با رهبری مقتدا و مولایمانhttps://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🆔 @‼️استیضاح و نظر مهم رهبر انقلاب
🔷رهبر انقلاب: این را توجّه داشته باشید و من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد. دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیس جمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است؛ معقول نیست. وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید در میدان و به هر شکلی که ممکن است بِایستد و نگذارد؛ ولو مورد جزئی باشد.
🆔 @https://eitaa.com/mahmoodmoalemi