سخنان منطقی و دقیق آقای ذوالنور درجلسه طرح سئوال از رئیس جمهوررادرکلیپ زیر ببینید https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#عید_غدیر
💢چرا خواص از دستور خداوند در غدیر خم #تبعیت نکردند؟
✅با وجود همه مدارک و اسناد مسلم تاریخی که در منابع دسته اول اهل سنت وجود دارد، با وجود تاکید شدید و صریح خداوند در #منصوب نمودن امیرالمومنان، و علیرغم تاکیدات واضح پیامبر اسلام، چرا بلافاصله پس از #ارتحال ایشان، خواص(ابوبکر، عمر، انصار و مهاجر) از دستور الهی #تبعیت نکردند؟
✅طبیعتا نمیتوان گفت همگی فراموش کردند، از طرفی بسیاری از اصحاب نظیر سلمان،ابوذر، طلحه و زیبر... با انتخاب ابوبکر #مخالفت کرده و در خانه علی(ع) تجمع نمودند.
✅دلایل سیاسی و اجتماعی زیادی در عدم #تبعیت خواص میتوان برشمرد، اما در اینجا بهتر است از بُعد روانشناختی به #شخصیت خواص پرداخت.
✅بدون شک یکی از دلایل عدم تبعیت از دستور خداوند، #حسادت سران به قریش و انصار به جوان ۳۳ ساله ای بود که در مدح و منزلت او آیات فراوانی نازل شده بود.
امير المؤمنين عليه السلام، #حسادت ديگران را سبب دور شدن خلافت از خودش مي داند، چگونه قومتان شما را از اين مقام [يعنى خلافت] باز داشتند، در حالى كه، از ديگران سزاوارتر بدان بوديد چنين پاسخ دادند که آنها نسبت به ایشان #حسادت داشتند.
خطبه ۱۶۲ نهج البلاغه
دلیل دیگر را باید در #كينه قريش از كشته شدن پهلوانانشان توسط امير المؤمنين عليه السلام جستجو کرد.
✅ابن طاوس از پدرش نقل مي كند كه گفت : به امام سجاد عرض كردم : چرا قريش علي عليه السلام را دوست نداشت ؟
فرمود : چون سران آنان را به #جهنم فرستاد و براي بازماندگانشان جز عار وننگ چيزي باقي نگذاشت.
تاريخ مدينة دمشق ، ج 42 ، ص 290 .
✅علي عليه السلام مي گويد:
از رسول خدا(ص) پرسيدم: چرا گريه مي كني ؟ فرمود : كينه هايي در سينه ها حبس شده اند كه پس از رفتن من سرباز خواهند نمود.
عرض كردم : آيا دين من سالم خواهد ماند؟
فرمود: آري دينت سالم مي ماند.
المعجم الكبير،ج11 ، ص60
✅اساسا در عرصه #سیاست بررسی شخصیت و بُعد روانشاختی خواص بسیار اهمیت دارد، همانگونه که در ماجرای فتنه سال ۸۸ رهبر انقلاب نیز ریشه برخی از مخالفتها را در #کینه شخصی افراد از نظام به دلیل کنار ماندن از پست و مقام یا شنیدن پاسخ منفی میدانستند.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#مباهله_قرن_21
h
بعد از آنکه بر مقوایی در فیضه قم، با بی درایتی نوشتند؛ "ای انکه مذاکره شعارت / استخر فرح در انتظارت" حملاتی از سوی "جریان زر و زور و تزویر" بر علیه طلاب انقلابی و سخنران آن گردهمایی آغاز و با ادعای کذب گفتند، که رئیس جمهور با این مقوا تهدید به قتل شده! و لذا هر کس از ظن خود، اقدامی را شروع کرد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#یک_قرن_غربگرایی_ایرانیان!
نوشتهای پیرامون یک قرن غربگرایی در ایران👇👇
متن در زیر به عکس فوق ریپلی میشود!
🕑 زمانی که #رضاخان به همراه سیدضیاءالدین کودتای ۱۲۹۹ را رقم زد و پس از مدت کوتاهی رضاخان، سلطنت پهلوی را پایهگذاری کرد؛ آغاز تفکر غربگراییِ محض در ایران بود!
⭕️ رضاخانی که اعتقاد داشت برای رسیدن به رشد صنعتی_علمی باید تقلیدِ محض از اروپا کرد و حتی وقتی سفری به ترکیه داشت و فرهنگ مردان و زنان آنجا را دید، فکر میکرد باید مردان ایرانی همانگونه لباس بپوشند و زنان ایرانی چادر از سر بردارند تا در صنعت و علم رشد کنیم!
و به منظور رشد علمی صنعتی دستور #کشف_حجاب و #کلاه_پهلوی را صادر کرد!
پهلویِ پسر، تفکر پدر را ادامه داد و ایران روز به روز به اروپا شبیهتر میشد و دستاورد این شباهت، صنعتی شدن نبود بلکه تبدیل شدن ایران به بازار مصرف بود!
برای نمونه:
تفکری که در پشت اصلاحات ارضی با اهداف زیبا نمایان شد! و ایرانی که زمانی در کشاورزی خودکفا بود را به دلیل خرد شدن زمینهای کشاورزی به بازار مصرفی برای آمریکا و غرب تبدیل کرد و در سالهای بعد از اجرای اصلاحات ارضی ایران رشد زیادی در واردات مواد غذایی پیدا کرد و وزیر کشاورزی در سال ۵۳ گفت: "ما نمیتوانیم نیازهای داخلی خودمان را تأمین کنیم و به خودکفایی برسیم از این رو ما همیشه یک کشور واردکننده باقی خواهیم ماند"
💡 انقلاب ۵۷ هم تفکری غربگرایی که سالها در مردم ایران نهادینه شده بود را کنار نزد و دولتمردان ایرانی در اندیشکدهها و کتابهای خود الگوی اقتصادی خود را مدلهای غربی معرفی میکردند!
برای نمونه دکتر حسن روحانی در صفحه ۷۸۲ کتاب #امنیت_ملی_و_نظام_اقتصادی ایران که سال ۸۹ منتشر شد، بهترین مکتب اقتصادی را برای ایران مکتب نئوکینزی معرفی میکند!
۱۴امین قرن هجری شمسی با تفکر غربگرایان گذشت...
⏳ امروز در پایان یک سده تفکر غربگرایی ایستادهایم!
🗝 بنگریم ویرانههای برجای ماندهی این تفکر را...
نه صنعتی شدهایم و نه اقتصاد قدرتمندی داریم!
به خود بیائیم!
غرب اگر رشد کرد نه برای وضع پوشش که بلکه برای تفکری بود که اتکا به نیرو و ظرفیت داخلی داشت!
۱۵امین قرن هجری شمسی در حال رسیدن است و من این قرن را قرن ایرانگرایانی میدانم که نگاهشان به غرب و شرق نیست! نگاهشان دوخته بر علم و هنرِ نخبگان ایرانی و ظرفیتهای داخلی است.
و تردیدی ندارم روزگاری بر قلههای علم و صنعت خواهیم ایستاد و این امر نه با تفکر غربگرایی که با تفکر #ایرانی_اسلامی رقم میخورد!
#قلم_تیز | علیرضا
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴 #چرا_انحراف⁉️
🔺روایت وزیر سابق اطلاعات از نفوذ دشمن به اطرافیان رییس دولت نهم و دهم
🔻حیدر مصلحی:
🔹رئیس دولت نهم و دهم دارای تعصب دینی بالایی بود که دشمن دقیقاً از همین موضوع سوء استفاده کرد و با استفاده از نیروی نفوذی کنار ایشان مباحثی مانند این که تا وقتی امام زمان (عج) وجود دارد چه نیازی به ولی فقیه است، لذا این حرف ها او را در مقابل ولی فقیه قرار داد و همه زحماتش جفا شد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴 هدف دشمن در فضای مجازی
🔻اهداف دشمن از راه اندازی جنبش های اجتماعی با استفاده از پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
1⃣ پروژه بی ثبات سازی: شبکه سازی گسترده در فضای مجازی با اهدافی چون جمع آوری اطلاعات، جریان سازی و جنگ روانی
2⃣ بهره گیری از ابزار مکمل جنبش های اجتماعی( پیام رسان هایی نظیر تلگرام و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام) برای انتقال سریع شایعات، دوقطبی سازی، فریب و جریان سازی رسانه ای
3⃣ هدایت افکار عمومی: ایجاد موج های رسانه ای منفی و سازمان یافته بمنظور ایجاد ناامنی و سردرگمی در مخاطب با این هدف که رهبران سیاسی و نظام به نظرات و خواسته های اجتماعی مردم بی توجه هستند.
4⃣ ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا و حقیقی در کف جامعه مانند #فتنه۸۸ که فیس بوک و توئیتر این نقش را بر عهده داشتند
5⃣ جنگ نرم اعتقادی-اجتماعی مانند جنبش های زنانه چهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب و... نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، که مقدمه ایجاد جنبش های اجتماعی براندازانه در کشور است که با محوریت فضای مجازی و سرویس های آن دنبال می شود
6⃣ فروپاشی از درون: با توجه به اظهارات صریح سران آمریکا و رژیم صهیونیستی مبنی بر حمایت از رسانه های مختلف نظیر شبکه های ماهواره ای، شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و... برای از بین بردن مشروعیت داخلی نظام، ایجاد جنبش های اجتماعی چند ماه اخیر را باید در این راستا ارزیابی کرد.
7⃣ توجه به اصل کاهش ضریب شکست:با توجه به ترس آمریکا و رژیم صهیونیستی از رويارويي مستقیم با ایران به دلیل غیر قابل پیش بینی بودن هزینه های این جنگ،آنها ترجیح داده اند از ضعف های موجود و طمع #جریان_نفوذ استفاده کرده و پیام رسان ها و شبكههاي اجتماعي غربی را در ایران تقویت کرده اند
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⏪اظهارات طلبکارانه وزیر خارجه فرانسه
فرانسه باز هم خواستار مذاکره بر سر برنامه موشکی ایران شد
🔹وزیر امور خارجه فرانسه: ایران نمی تواند از مذاکره بر سر موضوعات بغرنجی همچون برنامه موشک های بالستیک خود و یا نقشش در مناقشات خاور میانه اجتناب کند.
🔹ایران از مذاکره درباره سه موضوع مهم مایه نگرانی ما، راه گریزی ندارد.
🔹لازم است که گفت وگو صورت گیرد، لازم است که ایرانی ها از این مسئله مطلع باشند.
🔹حفظ برجام مسئلهای مربوط به استقلال اروپا است.
🔹ایران هم باید خواستههای مطرح شده از سوی اروپا، از جمله گفتوگو درباره مسئله موشکی و منطقهای، را بشنود.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
دولت روحانی؛ ماندنی یا رفتنی؟
به گزارش جوان آنلاین، دکتر پرویز امینی، هیئت علمی دانشگاه، در کانال تلگرام خود طی مطلبی با عنوان "دولت روحانی؛ ماندنی یا رفتنی؟" نوشت: بی هیچ مقدمه و توضیحی میتوان گفت که دولت روحانی از نظر وخامت اجتماعی و سیاسی، در شرایطی است که به دولتی بیمدافع تبدیل شده است. از این صریحتر و عریانتر اینکه دولت روحانی شبیه بچه سرراهی شده است که کسی حتی حامیان دیروزش از قبول مسئولیت آن فراریاند.
استیضاح دو وزیر در فاصله کوتاه از هم و بلافاصله ناتوانی روحانی در اقناع همراهترین و در عین حال ضعیفترین پارلمان ج.ا.ا در جلسه سؤال از رئیسجمهور، قوت و قدرت اجماع منفی بیسابقه علیه روحانی و دولتش را نشان میدهد.
دولت روحانی در این وضعیت با بحران کارکرد روبروست و مانند شهروندان عادی تنها نظارهگر انفجار قیمتها و عمقیابی وخامت اقتصادی است. هر بار برای این وخامت اقتصادی نشانهای شکل میگیرد. گاهی دلار ده هزار تومانی و گاهی سکه سه تا چهار میلیونی و گاهی قیمت اعجاب انگیز طلا و اینک پراید ۴۰ میلیونی، نشانهای از بحران کارکرد دولت است که با مردم، فقط سخن میگوید.
دولت روحانی بنیه اجتماعی خود را که چون داربستی بتواند آن را، ولو عاریتی، استوار نگه دارد، نیز از دست داده است و پیدا کردن هوادار برای دولت در بین مردم و حتی سیاسیون مثل گشتن دنبال سوزن در انبار کاه شده است.
دولت روحانی همچنان بعد از شکست برجام و مسیر حل مسائل از راه سیاست خارجی، فاقد ایدهای مرکزی جایگزین برای اداره کشور است و این حجم از روزمرگی و بیتفاوتی و بیتحرکی و گیجی در تصمیمگیری و اجرا ناشی از آن است.
دولت روحانی در وضعیت شبیه تیمهای فوتبالی است که پیدرپی ناکام میشوند و برای این تیمها نفس تغییر در کادر فنی و بازیکنان برای احیای تیم موضوعیت دارد.
بنابراین دولت روحانی به ترمیم اساسی در ایده و تیم اداره کننده و کیفیت اجرایی خود، ناگزیر است وگرنه در معرض فروریزی درونی و بیرونی است و در آن شرایط نزاع بر سر ماندن یا رفتن روحانی محلی از اعراب نخواهد داشت. چون سالبه به انتفاء موضوع.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#تا_محرم
شبهه :
💢برخی شبهه می کنند چرا عزاداری امام حسین(ع) از روز اول محرم شروع میشود؟
پاسخ:
✅امام رضا(ع) میفرماید: «از اول دهۀ محرم، حزن و اندوه در چهرۀ پدرم دیده میشد و حالت عزادار به خود میگرفت و روز دهم، روز مصیبت و گریۀ او بود»
📚امالی صدوق/128
✅عزاداران با ده شب عزاداری، در واقع خود را برای حضور در غم بزرگ عاشورا آماده میکنند. اگر عزاداری از روز عاشورا شروع میشد ذکر مصیبتها خیلی دردناکتر و غیرقابل تحملتر میشد.
✅یک دهه عزاداری قبل از عاشورا میتواند موجب کسب توجه و سوز دل در روز عاشورا باشد. کسانی که دل غافلی دارند یا در اثر توجه به تعلقات دنیا احساس محبتشان به امام حسین(ع) کم شده، ده روز فرصت دارند تا در محافل عزاداری با شنیدن مواعظ و معارف دینی آمادگی لازم را کسب کنند تا مبادا در روز مصیبت بزرگ عاشورا بیاحساس و بیتوجه باشند.
#استاد_پناهیان
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕چرا عراقی ستیزی ؟
*به سود چه کسی است ؟*
✒ : *نوشته محمدباقر زاهدی اصل -مدرس دانشگاه*
🌹 درحالیکه آمریکا پازل محاصره اقتصادی ونفتی ایران را می چیند ؟
ودر این پازل ناجوامردانه ، منبع درامدی کشور یعنی نفت را هدف قرار داده است ●
وهمچنین تهدید شرکتها وکشورهایی که موافق این عمل زشت و استکباری امریکا نیستند را جزیی ازاین پازل قرار داده است ؟ تا مانع کار انها با ایران گردد
🌐 ناگهان فضای مجازی ایران
پر می شود از موضوع عراقی ستیزی ؟
عناوینی که در این موضوعات مطرح می شود ؟ بسیار حساس و غیرتی به لحاظ افکار عمومی ایرانی می باشد ؟
🔵 *اول ناموس پرستی است*
🌐 *دوم خرید خانه و زمینها در شهرهای ابادان وخرمشهر یا شمال کشور است*
🌹 متاسفانه چون جامعه ایرانی به لحاظ روانی به شدت شایعه پذیر شده است ؟
ویک مطلب به سرعت در جامعه نشر وپردازش می شود
لذا کسی نمی گوید که ؟؟؟
⭕ مگر خدای ناکرده ایران تایلند شده که عراقیها برای گردش جنسی به ایران می آیند
یا ایران مراکز متعدد اینچنینی دارد که عراقیها به انجا مراجعه می نمایند ؟؟
عراقیها اگر قصد اینچنینی داشته باشند ؟ به راحتی می توانند به
لبنان ، مصر ، مراکش یا ترکیه بروند
چه لزومی دارد که به ایران بیایند!!!!
هرچند در ایران هم برخی افراد برای این نوع کارها وجود دارد
*اما لطفا ابروی زنان ایران را نبرید ؟*
*اگر غیرت دارید ؟*
⭕ موضوع دیگر ، خرید خانه و زمین است
*طبق قوانین ایرانی ، هیچ ملک یا زمین یا ساختمانی بنام اتباع خارجی نمی شود ؟*
لذا این امر غیر ممکن است ؟
اما چرا عراقی ستیزی ؟؟؟
⭕ *پیاده نظام رسانه ای امریکا وال سعود درحال پیاده سازی این سناریو می باشد*
*چرا ؟؟؟؟*
🌐 *چون عراق هم اکنون سالیانه ۱۲ میلیارد دلار کالای ایرانی می خرد واز این بابت هزاران کارگر ایرانی مشعول به کار است ، وهمین سیاست ، برنامه تحریمی آمریکا را مختل ساخته ، لذا بهترین کار برای امریکا تخریب این روابط است*
*روزانه ۷۰ میلیون دلار کالا از ایران به عراق می رود*
🔵 سالیانه ۲ میلیون عراقی به عنوان ترویست برای زیارت ، تفریح ، ویا امورات پزشکی به ایران می اید واز این سو ،میلیاردها دلار عایدی نصیب بازار ایران می شود در حالیکه این میزان سفر می تواند به سمت ترکیه و لبنان ومصر سوق پیدا نماید
🌐 امروز هوشیاری ایرانی را در این طراحی پیچیده باید طلب نمود
*امروز عراق متحد ماست*
امروز عراق راه تنفسی ایران برای شکستن تحریم است
نباید با فریب از این بازی این منبع بزرگ سود
تبدیل به منبع ضرر برای ما گردد
والعاقبه للمتقین
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از شاخص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
✍چرا با وجود اینکه آمریکا با عهدشکنی از برجام که حاصل 23 ماه نشست و برخاست مذاکره کنندگان ایران با اعضای 1+5 بود خارج شده و اروپا هم تضامین کافی نداده باز هم ایران از برجام خارج نمی شود؟
👈زمینه سازی برای خروج ایران از برجام یکی از سناریوهایی است که همواره آمریکایی ها دنبال کرده اند تا بسترهای برخورد قانونی با ایران را در مجامع و سازمان های بین المللی فراهم نمایند. در این راستا، برخی از کارشناسان حتی معتقدند که یکی از انگیزه های خروج آمریکا از برجام همین بوده است. بنابراین موقعیت خروج آمریکا از برجام با خروج احتمالی ایران از آن متمایز است. ضمن اینکه امروز اگر روسیه و چین و اروپا ولو به صورت نیم بند از ایران حمایت می کنند به دلیل همین حفظ برجام است. این موضوع در دیدار رهبری با هیات دولت و دستور به سازمان انرژی هسته ای برای بازگشایی برخی از کارکردها و اقدامات مانند فعال سازی یو سی اف اصفهان با تاکید بر حفظ چارچوب برجام در همین راستا قابل تحلیل است.
در ثانی این طور هم نیست که اروپا هیچ کاری انجام نداده باشد، بله اروپا در فعال سازی شرکت های بزرگ چند ملیتی اروپایی که بیش از 40درصد سهام آنها متعلق به امریکایی هاست برای برقراری مراوده تجاری و بازرگانی با ایران مشکل دارند و خود به آن اذعان کرده اند، اما با توجه به اقدامات واگرایانه ترامپ در قبال اروپایی ها در بحث تعرفه های گمرکی، خود آنها نیز تمایل دارند مقابل ترامپ بایستند و به همین دلیل هم شرکت های متوسط و کوچک اروپایی را فعال و تشویق می کنند تا در ایران سرمایه گذاری کنند و حتی بازگشت سرمایه آنها را تضمین هم کرده اند.
نکته دیگر، بحث درباره آورده خروج ایران از برجام است. در حالی آمریکا دنبال همین امر است تا تَرَک بزرگ اجماع و ائتلاف جهانی علیه ایران را ترمیم کند چه سود و فایده ای برای خروج از برجام متصور است؟ ضمن اینکه تصمیم گیری در نظام ولایت فقیه مبتنی بر رهیافت هزینه – فایده بوده و سیستم سیاسی ما عقلایی تر از این است که با هیجان و دست پاچگی تصمیم بگیرد. اگرچه دولت از حیث اعلامی و در راستای اتمام حجت به اروپایی ها در عرصه سیاسی اعلام کرد که اگر اروپایی ها نتوانند منافع ما از برجام را تضمین کنند، ماندن در برجام بی فایده است که در همین حد نیز موجب نگرانی کشورهای دیگر به غیر از آمریکا، رژیم صهیونیستی و سعودی ها شد، اما باید توجه داشت که اعمال آن سیاست نیازمند تامل و پیامدسنجی جدی تری است.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
✍اینکه رهبری در دیدار اخیرشان فرمودند؛ اشتباه کردم اجازه مذاکره به دولت با آمریکا در بحث برجام دادم، مورد سوء برداشت عده ای و مطالبه بیشتر در این روند شد. این اشتباه از چه جنسی است و منظور رهبری چه بود؟
👈👈یادآوری یک نکته قبل از پرداختن به پاسخ این سوال مهم است. در شرایط کنونی که دشمنی با انقلاب اسلامی بیشتر معطوف به حوزه جنگ روانی و پروپاگاندای رسانه ای شده، دشمنان جمهوری اسلامی از کوچکترین مسئله، علیه کشور زمینه تبلیغاتی می سازند و از طریق غول های رسانه ای خود به صورت پرحجم آن را در فضای عمومی و شبکه های اجتماعی و مجازی به کار می گیرند. یکی از این محورها همین بحث عذرخواهی رهبری بوده که تا کنون در دو- سه مورد هم تکرار شده است، ولی آنها با نیت بدخواهانه، بدترین شکل ممکن برداشت از یک سخن و موضع را گرفته و در راستای خط تبلیغی خود بکار بسته اند و آن اینکه؛ پس رهبری تا در موارد دیگر نیز اشتباه نکرده با آمریکا مذاکره کند یا دیگران را نیز در تصمیم گیری دخیل نماید تا اشتباه نکند و ...؛ این در حالی است که جنس عذرخواهی رهبری بیشتر از اذعان به یک اشتباه، آموزش این فرهنگ و فرهنگ سازی برای ضرورت عذرخواهی مسئولان از پیشگاه الهی و مردم در صورت اشتباه کاری است و این امر نیاز جدی جامعه امروز ماست؛ چراکه یکی از آفاتی که امروز جامعه ما به آن مبتلاست مسئولیت گریزی است. مثلاً کشور حدود پنج سال معطل یک اعتماد بی جا به دشمن شده و خروجی سیاست تعامل و مذاکره با آمریکا چیزی جز اخذ برگه های برنده داخلی و افزایش تصاعدی تحریم ها نبوده، اما اصلاً ما به روی مبارک خودمان هم نمی آوریم و به گونه ای حرف می زنیم که دیگران را مقصر جلوه بدهیم.
در ثانی تأکید رهبری بر اشتباه کردم که اجازه مذاکره با آمریکا حتی در برجام که معاهده ای بین المللی بوده را دادم، بیشتر به معنای تاکید بر اینکه؛ غیر قابل اعتماد بودن آمریکاست. یعنی آن گزاره های تاکیدی رهبری و ملت ایران که «آمریکا غیر قابل اعتماد است»، «آمریکایی ها پیمان شکنی می کنند و به هیچ پیمانی در دنیا وفادار نبوده اند» همچنان به قوت خود باقیست و گزاره های محکم و تغییرناپذیری هستند و منِ رهبری با این که با هدف ایجاد گشایش برای مردم و لغو تحریم ها که به مردم فشار می آورد و اصرار دولت که زبان دیپلماسی بلد است و می تواند مذاکره را به سرانجام خوبی برساند، پذیرفتم مذاکره صورت پذیرد، نباید به دلیل عهدشکنی آمریکا می پذیرفتم.
البته این تجربه تاریخی بر دانش و تحلیل ملت و جوانان ایران و دنیا نسبت به آمریکا و این که در گذشته چندین مذاکره با آمریکا صورت گرفته و آنها وفادار نبوده اند، افزود و به همین دلیل رئیس جمهور ترامپ منفورترین چهره در دنیا محسوب می شود.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
#بین_الملل
🌍در پی تصمیم آمریکا برای کاهش کمکهای مالی به آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی ، وزیر خارجه آلمان اعلام کرد که کشورش کمکهای خود به این سازمان را افزایش میدهد.
🌍تهدید ترامپ به خروج از سازمان تجارت جهانی قیمت نفت را کاهش داد.
🌍کاخ کرملین: رئیس جمهور روسیه در نشست آتی سه جانبه در ایران با اردوغان و روحانی دیدار خواهد کرد.
🌍وزیر خارجه ژاپن: توکیو به تلاش برای دریافت معافیت از تحریم نفتی ایران ادامه خواهد داد.
https://eitaa.com/e_beman
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
در مذمت هجمه به شخصیت علمی رحیمپور ازغدی
عباس سلیمی نمین : "هجمه به شخصیت علمی رحیمپور ازغدی بیشک رشد فکری برای جامعه ما رقم نخواهد زد."
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
عراق و غوغای انتخاب نخست وزیر جدید
سعدالله زارعی
ایران نظر خاصی در مورد انتخاب فرد یا افرادی بهعنوان نخستوزیر یا رئیسجمهور در عراق ندارد و آنچه مورد تاکید جمهوری اسلامی است وحدت و همگرایی درون عراقی و مخالفت با مداخلات خارجی در امور این کشور است.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
احتمال جدی حمله آمریکا به سوریه
مهدی محمدی نمایه
پس از محکومیت پال منافورت و مایکل کوهن بحران داخلی ترامپ جدی شده و او مطابق سنت کلاسیک جمهوری خواهان برای کاهش فشار داخلی به یک شلوغکاری در خارج از مرزها نیاز دارد.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
این مقاله را مجددا مطالعه بفرمایید (تکرار)
✍چرا با وجود اینکه آمریکا با عهدشکنی از برجام که حاصل 23 ماه نشست و برخاست مذاکره کنندگان ایران با اعضای 1+5 بود خارج شده و اروپا هم تضامین کافی نداده باز هم ایران از برجام خارج نمی شود؟
👈زمینه سازی برای خروج ایران از برجام یکی از سناریوهایی است که همواره آمریکایی ها دنبال کرده اند تا بسترهای برخورد قانونی با ایران را در مجامع و سازمان های بین المللی فراهم نمایند. در این راستا، برخی از کارشناسان حتی معتقدند که یکی از انگیزه های خروج آمریکا از برجام همین بوده است. بنابراین موقعیت خروج آمریکا از برجام با خروج احتمالی ایران از آن متمایز است. ضمن اینکه امروز اگر روسیه و چین و اروپا ولو به صورت نیم بند از ایران حمایت می کنند به دلیل همین حفظ برجام است. این موضوع در دیدار رهبری با هیات دولت و دستور به سازمان انرژی هسته ای برای بازگشایی برخی از کارکردها و اقدامات مانند فعال سازی یو سی اف اصفهان با تاکید بر حفظ چارچوب برجام در همین راستا قابل تحلیل است.
در ثانی این طور هم نیست که اروپا هیچ کاری انجام نداده باشد، بله اروپا در فعال سازی شرکت های بزرگ چند ملیتی اروپایی که بیش از 40درصد سهام آنها متعلق به امریکایی هاست برای برقراری مراوده تجاری و بازرگانی با ایران مشکل دارند و خود به آن اذعان کرده اند، اما با توجه به اقدامات واگرایانه ترامپ در قبال اروپایی ها در بحث تعرفه های گمرکی، خود آنها نیز تمایل دارند مقابل ترامپ بایستند و به همین دلیل هم شرکت های متوسط و کوچک اروپایی را فعال و تشویق می کنند تا در ایران سرمایه گذاری کنند و حتی بازگشت سرمایه آنها را تضمین هم کرده اند.
نکته دیگر، بحث درباره آورده خروج ایران از برجام است. در حالی آمریکا دنبال همین امر است تا تَرَک بزرگ اجماع و ائتلاف جهانی علیه ایران را ترمیم کند چه سود و فایده ای برای خروج از برجام متصور است؟ ضمن اینکه تصمیم گیری در نظام ولایت فقیه مبتنی بر رهیافت هزینه – فایده بوده و سیستم سیاسی ما عقلایی تر از این است که با هیجان و دست پاچگی تصمیم بگیرد. اگرچه دولت از حیث اعلامی و در راستای اتمام حجت به اروپایی ها در عرصه سیاسی اعلام کرد که اگر اروپایی ها نتوانند منافع ما از برجام را تضمین کنند، ماندن در برجام بی فایده است که در همین حد نیز موجب نگرانی کشورهای دیگر به غیر از آمریکا، رژیم صهیونیستی و سعودی ها شد، اما باید توجه داشت که اعمال آن سیاست نیازمند تامل و پیامدسنجی جدی تری است.
https://eitaa.com/e_beman
"انقلابی بمانیم ثامن الائمه " 👈جامع ترین کانال تحلیلی ونخبه پسند✋با ماهمراه باشید.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
🔴 نخست وزیر عراق چگونه انتخاب خواهد شد؟!
🔻اولین جلسه پارلمان جدید روز دوشنبه ۱۲ شهریورماه تشکیل خواهد شد.
🔹پارلمان عراق در اولین گام ریاست دائمی پارلمان را انتخاب خواهد کرد و پس از آن رئیسجمهور جدید با رای بیش از دو سوم نمایندگان انتخاب خواهد شد. درباره انتخاب رئیسجمهور نیاز به اجماع داخلی اولاً بین گروههای پارلمانی مختلف کرد و ثانیاً بین نمایندگان سنی و شیعه عراق است.
🔸رئیسجمهور جدید، یک هفته زمان خواهد داشت تا کاندیدای نخستوزیری را برای کسب آرای اکثریت نمایندگان به مجلس معرفی نماید. در این بین قانون میگوید نخستوزیر از بزرگترین گروهپارلمانی-که عراقیها به آن «کُتله اکبر» میگویند- به رئیسجمهور پیشنهاد میشود و او وی را برای کسب رای اعتماد به پارلمان معرفی مینماید که تاکنون وی از بزرگترین گروه پارلمانی که متعلق به شیعیان بوده، معرفی شده است. اما این در حالی بوده که گروههای شیعه پس از رقابتهای انتخاباتی، اکثراً در پارلمان به هم پیوسته و کُتله اکبر را تشکیل داده بودند.
🔹در انتخابات گذشته فهرست دولت قانون با محوریت حزب الدعوه و رهبری شخص نخستوزیر وقت- نوری المالکی- با ۹۱ رای و سپس پیوستن سریع چند گروه دیگر پارلمانی شیعه به آن، انتخاب نخستوزیر جدید را سرعت داد. چهار سال پیش گروههای پارلمانی شیعه، به شرط کنارهگیری رئیس فراکسیون دولت قانون، با انتخاب فردی دیگر از حزب الدعوه موافقت کرده و اجازه دادند سومین نخستوزیر، پس از ابراهیم جعفری و نوری مالکی نیز از این حزب قدیمی عراق انتخاب شود از این رو رسیدن گروههای مختلف پارلمانی عراق به حیدر العبادی چندان دشوار نبود. اما هم اینک شرایط تغییر کرده است چرا که از یک سو الان الدعوه خود در سه گروه پارلمانی رقیب- نصر، فتح و دولت قانون- حضور دارد که در بعضی از این سه در اکثریت و بعضی در اقلیت است و از سوی دیگر هماینک جمع آرای آن کمتر از آن است که به فرض وحدت دوباره اجزاء بتواند مدعی کتله اکبر باشد. در عین حال با توجه به اینکه اختلافات درون گروههای انتخاباتی شیعه حل و فصل نشده است، هنوز بعضی از اعضای برجسته حزب الدعوه از شانس انتخاب بهعنوان نخستوزیر برخوردار میباشند.
هدایت شده از انقلابی بمانیم ثامن الائمه
۱۴توصیه کلیدی رهبر انقلاب به دولت
1⃣برنقاط قوت افزوده و نقاط ضعف برطرف شوند
2⃣روند افزایش صادرات و کاهش واردات با شتاب بیشتر ادامه یابد
3⃣از طریق گفتگو و رایزنی، نقاط اشتراک را افزایش دهید
4⃣در زمینه اقتصادی باید قوی و پُرحجم کار کرد
5⃣تلاش همه جانبهای برای جلوگیری از تعطیلی کارخانهها انجام گیرد
6⃣وقتی قرار است ارز تخصیص داده و یا وارد بازار شود، این کار باید با چشم باز انجام شود
7⃣ایران که جزو بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان است، چرا باید بنزین وارد کند؟
8⃣انتقاد از بی رغبتی دولت به استفاده گسترده از ظرفیت وسیع بخش خصوصی
9⃣تأکید بر مهار نقدینگی
🔟از اروپا درباره مسائلی نظیر برجام و یا اقتصاد قطع امید کنید
1⃣1⃣اگر برجام نتواند منافع ملی ما را حفظ کند، آن را کنار میگذاریم
2⃣1⃣مذاکرهای در هیچ سطحی با امریکاییها صورت نخواهد گرفت
3⃣1⃣همه باید به دولت کمک کنند زیرا دولت در وسط میدان است
4⃣1⃣یک جمع فعال، کمر بسته و با نشاط باید مأمور حل یک به یک معضلات اقتصادی شوند
دولت روحانی؛ ماندنی یا رفتنی؟
به گزارش جوان آنلاین، دکتر پرویز امینی، هیئت علمی دانشگاه، در کانال تلگرام خود طی مطلبی با عنوان "دولت روحانی؛ ماندنی یا رفتنی؟" نوشت: بی هیچ مقدمه و توضیحی میتوان گفت که دولت روحانی از نظر وخامت اجتماعی و سیاسی، در شرایطی است که به دولتی بیمدافع تبدیل شده است. از این صریحتر و عریانتر اینکه دولت روحانی شبیه بچه سرراهی شده است که کسی حتی حامیان دیروزش از قبول مسئولیت آن فراریاند.
استیضاح دو وزیر در فاصله کوتاه از هم و بلافاصله ناتوانی روحانی در اقناع همراهترین و در عین حال ضعیفترین پارلمان ج.ا.ا در جلسه سؤال از رئیسجمهور، قوت و قدرت اجماع منفی بیسابقه علیه روحانی و دولتش را نشان میدهد.
دولت روحانی در این وضعیت با بحران کارکرد روبروست و مانند شهروندان عادی تنها نظارهگر انفجار قیمتها و عمقیابی وخامت اقتصادی است. هر بار برای این وخامت اقتصادی نشانهای شکل میگیرد. گاهی دلار ده هزار تومانی و گاهی سکه سه تا چهار میلیونی و گاهی قیمت اعجاب انگیز طلا و اینک پراید ۴۰ میلیونی، نشانهای از بحران کارکرد دولت است که با مردم، فقط سخن میگوید.
دولت روحانی بنیه اجتماعی خود را که چون داربستی بتواند آن را، ولو عاریتی، استوار نگه دارد، نیز از دست داده است و پیدا کردن هوادار برای دولت در بین مردم و حتی سیاسیون مثل گشتن دنبال سوزن در انبار کاه شده است.
دولت روحانی همچنان بعد از شکست برجام و مسیر حل مسائل از راه سیاست خارجی، فاقد ایدهای مرکزی جایگزین برای اداره کشور است و این حجم از روزمرگی و بیتفاوتی و بیتحرکی و گیجی در تصمیمگیری و اجرا ناشی از آن است.
دولت روحانی در وضعیت شبیه تیمهای فوتبالی است که پیدرپی ناکام میشوند و برای این تیمها نفس تغییر در کادر فنی و بازیکنان برای احیای تیم موضوعیت دارد.
بنابراین دولت روحانی به ترمیم اساسی در ایده و تیم اداره کننده و کیفیت اجرایی خود، ناگزیر است وگرنه در معرض فروریزی درونی و بیرونی است و در آن شرایط نزاع بر سر ماندن یا رفتن روحانی محلی از اعراب نخواهد داشت. چون سالبه به انتفاء موضوع.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi