🌹🇮🇷🌹 امام خمینی رحمهالله علیه :
⚫️🖋 «... آن روز که به امام (ع) پیشنهاد شد حدود «فدک» را تعیین فرماید تا آن را به ایشان برگردانند، طبق روایت حضرت حدود کشور اسلامی را تعیین فرمود. یعنی تا این حدود حق ماست و ما باید بر آن حکومت داشته باشیم، و شما غاصبید. حکام جائر می دیدند که اگر امام موسی بن جعفر (ع) آزاد باشد، زندگی را بر آنها حرام خواهد کرد...»
✅🌹✅ امام موسی کاظم علیه السلام :
⚖🖋 أفضَلُ العِبادَةِ بَعدِ المَعرِفَةِ إِنتِظارُ الفَرَجِ؛
«بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند، انتظار فرج و گشایش است.»
(تحف العقول ص403)
✅🌹✅ یونسبن عبدالرحمان از امام موسی کاظم (علیهالسلام) پرسید:
⚫️🖋 آیا شما قائم و بر پا دارنده حق هستید؟ فرمود: «من قائم و برپا دارنده حق هستم. اما آن قائمی که زمین را از دشمنان خدا پاک میکند و زمین را بعد از آنکه از ظلم پر شده باشد، لبریز از عدالت میسازد، پنجمین نسل من خواهد بود. او غیبتی خواهد داشت، طولانی، که از بیم جان خود نهانی میگزیند. در آن (غیبت) گروهی (از شیعیان) طریق ارتداد پیش میگیرند و گروه هائی دیگر ثابت قدم میمانند»؛ سپس فرمود: «خوش به حال آن شیعیان ما که در غیبت قائم ما به محبت ما تمسک جویند و به ولایت ما استوار، و از دشمنان ما بیزار باشند. آنان از ما و ما از آنان هستیم. ایشان در برابر امامت ما سر تسلیم و رضا نهادند و ما نیز از شیعه بودن آنان راضی و خشنودیم. خوش به حال آنان، به خدا سوگند که آنان در روز قیامت در درجات ما میباشند»
(کمال الدین، ج2، ص361)
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
آیت الله حسن زاده آملی(ره):
اگر امثال بنده شبانه روز تسبیح به دست بگیریم و فقط خدا را شکر کنیم که چنین رهبری به ما داده والاه معتقدم از عهده شکر این نعمت بر نمی آییم.!سلام صلوات التماس دعا
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
تحلیلی درخصوص عدم تاثیرگذاری تحریمها علیه روسی :
با وجود تبلیغات جدی کشورهای غربی در زمینه وضع انواع تحریمها علیه روسها، در عمل این تحریمها نتواند اثرگذاری جدی داشته باشد.
مجتبی توانگر در یادداشتی برای روزنامه اعتماد نوشت:
اگر معنای اصلی اقتصاد مقاومتی را کاهش آسیبپذیری اقتصاد یک کشور در برابر تهدیدات بیرونی از جمله تحریمها بدانیم، پرسش این است که یک کشور در چه شرایطی و با چه شدتی میتواند تحریمپذیر باشد و یا تحریمها را خنثی و کم اثر کند.
اقتصادهایی که بتوانند از مزیتهای خود برای وابسته کردن دیگر کشورها به خود استفاده کنند کمتر تحریمپذیر خواهند بود. هر مقدار این مزیتها غیرقابل جایگزین باشد تحریمپذیری آن اقتصاد کمتر است. از این منظر اقتصاد روسیه را باید اقتصادی با تحریمپذیری کم دانست.
به این آمارها دقت فرمایید:
۱۳ کشور اروپایی بین ۶ تا ۱۰۰ درصد گاز خود را از روسیه وارد میکنند. آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد اروپا برای تامین نیمی از گاز خود به روسیه وابستگی دارد و همه میدانیم که بر خلاف نفت خام، گاز را نمیتوان(حداقل در کوتاه مدت) از مسیری دیگر تامین کرد.
تأمین ۱۰ درصد نفت خام دنیا در دورهای که بازار جهانی نفت با کمبود عرضه مواجه است و قیمت از ۱۰۰ دلار هم فراتر رفته است، دیگر مزیت مهم روسهاست که تحریمپذیری آنها در این زمینه را خیلی سخت میکند.
صادرات ۴۰ درصد پتاس جهان توسط روسیه و بلاروس، تأمین ۲۵ درصد گندم جهان توسط روسیه و اوکراین و بزرگترین تأمین کننده پالادیوم در جهان، دیگر مزیتهای روسیه است که موجب میشود تحریم این کشور و جایگزینی کشورهای دیگر برای تأمین صادرات روسها با سختی بسیار زیادی مواجه باشد.
دیگر عاملی که تحریمپذیری روسها را کاهش داده، مجموعه اقدامات در نظام پولی و ارزی این کشور برای کاهش وابستگی به دلار است.
تأمین ۶۵۰ میلیارد دلار ذخیره ارزی و نگهداری بیش از نیمی از آن در داخل این کشور، تبدیل بدهیهای شرکتهای روسی از دلار به روبل، کاهش شدید سهم دلار از معاملات روسیه با شرکای تجاری مهمش مثل چین و ایجاد شبکهای شبیه به سوئیفت بین بانکهای روسیه و برخی بانکهای منطقهای همگی اقداماتی است که اثرگذاری تحریمها علیه این کشور را کاهش میدهد.
در نتیجه به نظر میرسد با وجود تبلیغات جدی کشورهای غربی در زمینه وضع انواع تحریمها علیه روسها، در عمل این تحریمها نتواند اثرگذاری جدی داشته باشد، چرا که اقتصاد روسیه به حدی از مقاومت رسیده که چندان تحریمپذیر نیست و بخش قابل توجهی از مزیتهای آن را نمیتوان توسط کشورهای دیگر تأمین کرد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🟢 نکتهای کلیدی برای موفقیت فکری و روحی که بسیاری از دانشپژوهان از آن غافلند
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
🌴🌴جالبه ، خبرنگار زن که در زمان جنگ با اسیرا توی اردوگاه عراق مصاحبه کرده ، پیداش کردن و آوردنش ایران و با همان بچههای اسیر ملاقات کرد ،بسیارجالبه دیدن داره 🌺🖕🏽