استراتژی آمریکا در مواجهه با ایران تا پایان سال جاری
استراتژی آمریکا در دوران پسا برجام در قبال ایران «فشار کوتاه مدت خرد کننده، مادون جنگ و با هداف تهدید موجودیت نظام» میباشد.
این استراتژی سه ویژگی اساسی دارد که شناخت هر یک از آنها مواجهه با این راهبرد آمریکا را کم هزینه تر خواهد نمود.
اولین ویژگی این راهبرد بر فشار به اصطلاح خردکننده اما کوتاهمدت اشاره دارد چراکه آمریکاییان معتقدند که ایران در برابر هر نوع فشاری، به تدریج خود را سازگار می کند و فشار وارده را کم اثر و در نهایت بی اثر می کند از طرفی ظرفیت و توانایی های آمریکا و یا متحدینی که آمریکا را در فشار بر ایران همراهی میکنند محدود است و اجماع جهانی در این خصوص وجود ندارد، لذا امریکا اساسا نمیتواند فشار فزاینده بر ایران را در بلندمدت حفظ کند و شواهد و قرائن حاکی از آن است فشار آنها نهایتا تا پایان سال جاری تداوم خواهد داشت.
بخش دوم این راهبرد اذعان دارد آمریکا فشار بر ایران تا آستانه جنگ پیش خواهد برد و برای معتبر سازی تهدید نظامی از تمام ابزار در اختیار خصوصا از ابزار روانی بهره خواهد برد اما به دلایل متعدد از ورود به جنگ پرهیز خواهد کرد، زیرا معتقدند که بروز جنگ به تعمیق اتحاد و انسجام مردم ایران و حاکمیت آن منجر خواهد شد و جریان غربگرا در ایران را در انزوای شدید قرار خواهد گرفت و این به هیچ وجه مطلوب آمریکا نیست. در ثانی برآوردی از واکنش ایران ندارند لذا ریسک حمله به ایران را بالا می دانند، ضمن آنکه جنگجویانی که ادامه کار نظامی آنها را در داخل دنبال کنند، ندارند، لذا حمله نظامی برای آنها دستاورد راهبردی ندارد. در این خصوص دلایل دیگری نیز وجود دارد که مجال پرداخت به آنها نیست.
بخش سوم و پایانی این راهبرد قرار دادن نظام و دستگاه تصمیم گیر آن بر دو راهی رفتن و یا ماندن و امتیاز دادن میباشد. آمریکا معتقد است نظام اسلامی در موضوعات راهبردی امتیازی نخواهد داد مگر آن که نسبت به موجودیت خود احساس خطر کند. برای این امر نیز موثرترین روش را ایجاد آشوبهای محدود و گسترش آن به کل کشور می دانند، لذا فشار اقتصادی را با رویکرد گسترش اعتراضات مردمی و تبدیل آنها آشوب های گسترده، تشدید خواهند نمود.
آمریکا از تهدید موجودیت نظام سه هدف راهبردی را دنبال میکند ۱- محدود کردن ایران به داخل مرزها و سلب ابتکار عمل ایران در منطقه ۲- ایجاد آشوب های سراسری در کشور ۳- کشاندن ایران پای میز مذاکره بدون پیش شرط از طرف ایران و تحقق شروط چند گانه که قبلا به پمپو برای ایران تعیین کرده است.
چه باید کرد؟
۱- جلوی اعتراضات مردم گرفته شود، یعنی قبل از آنکه یک اعتراض به آشوب تبدیل شود مسئله و مشکل معترضان حل شود .
۲- نباید اجازه دهیم فشار اقتصادی آمریکا به زندگی عامه مردم شوک وارد کند.
۳- نباید اجازه دهیم دوقطبی معیشت و سیاستهای راهبردی و منطقه ای ایران شکل بگیرد
۴- حفظ و افزایش اقتدار نظام در حل مسائل پیش آمده اعم از مدیریتی و مقابله قاطع با مواردی مانند آشوب خیابان پاسداران
۵- حفظ یکپارچگی در داخل حاکمیت نظام
* برگرفته از یکی از جلسات تحلیلی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔷🔹پایان فتنه سوریه، درعا آزاد شد
نیروهای ارتش سوریه شهر «درعا» که «فتنه سوریه» ابتدا از آنجا آغاز شده بود، را پس از هشت سال آزاد کردند.
تروریستهای مسلح حاضر در شهر «درعا» پس از مشاهده پیشرویهای ارتش سوریه و تنگتر شدن محاصره خود، چارهای جز تسلیم شدن ندیدند و مجبور شدند که سلاحهای خود را بر زمین بگذارند. براساس این توافق که با میانجیگری روسیه حاصل شد، افراد مسلح پس از تحویل سلاح خود به ارتش سوریه، راهی شهر «ادلب» در شمال غرب سوریه شدند. ادلب حالا تنها شهر تحت اشغال تروریستها در این کشور است.«درعا» نخستین مکانی بود که در سال 2011 جرقه جنگ علیه دولت سوریه، از آنجا کلید خورد و تروریستها از این شهر تحت عنوان «مهد انقلاب» یاد میکردند!در پی این پیروزی، امنیت مسیرهای بازگشت آوارگان به شهر و روستاهای اطراف درعا فراهم شد. طبق برآورد سازمان ملل، طی نبرد چند هفتهای آزادسازی درعا، بیش از 230 هزار نفر از مردم منطقه آواره شدهاند. اما پس از آزادی، بازگشت مردم به خانههایشان آغاز شده است.
درعا چرا مهم است
خبرگزاری فارس به نقل از هفته نامه «الاسبوع» گزارش داده، شهر درعا در گذشته مرکز منطقه «حوران» بوده است. این منطقه، جنوب سوریه و شمال اردن را دربرگرفته است.
اما در حال حاضر اهمیت درعا به موجودیت رژیم نامشروع صهیونیستی و اشغال جولان توسط این رژیم مربوط میشود.براساس سناریویی که آمریکا و رژیم اسرائیل تدارک دیده بودند؛ قرار بود که این رژیم درعا را به منطقه اشغالی «حوض الیرموک» ملحق کند و از این طریق، پرونده جولان اشغالی را برای همیشه ببندد.پیشتر سناریوهای آمریکا و اسرائیل برای جدا کردن درعا از سوریه و ایجاد مناطق موسوم به «مناطق انساندوستانه» در آن شکست خورده بود. به همین دلیل بود که شاهد هشدارها و تهدیدهای آمریکا و مزدورانش در خصوص عملیات ارتش سوریه در درعا بودیم.
دولت سوریه نیز که از این توطئهها آگاه بود، به صورت فراگیر این عملیات را کلید زد و تسلیم فشارهای آمریکا و همپیمانانش نشد و استان درعا را از اشغال گروههای تروریستی خارج کرد. لذا آزادسازی درعا برای دولت سوریه از نظر سیاسی و راهبردی اهمیت دارد، بهعنوان مثال، با آزادی این استان، دایره امنیت دمشق گسترش پیدا کرده است و رژیم اسرائيل نمیتواند به حمایت از تروریستها ادامه دهد. پیروزی ارتش سوریه همچنین پروژههای مربوط به «امارت حوران» که آمریکا و اسرائیل برای آن برنامه داشتهاند را نیز به شکست کشاند.گذشته از این مسائل، ارتش سوریه اصرار دارد پایگاه «التنف» را از آمریکاییها پس بگیرد؛ پایگاهی که به مرکز آموزش تروریستها توسط افسران انگلیسی و آمریکایی بدل شده است. بدین ترتیب، آزادسازی درعا به معنای استقرار مجدد ارتش سوریه در جولان و بازگشت وضعیت پیش از سال 2011 است؛ یعنی بازگشت به توافقهای آتشبس با رژیم صهیونیستی در سال 1974 و درخواست برای بازپسگیری جولان اشغالی.
علاوه بر موارد فوق، با تسلط ارتش سوریه بر درعا، جاده دمشق - امان نیز باز شده و صادرات سوریه به اردن از سر گرفته خواهد شد.از لحاظ دیگر استان قنیطره در غرب استان درعا واقع شده است؛ یعنی همان جایی که بسیاری از تروریستها در آنجا حضور دارند و ارتفاعات جولان که در اشغال رژیم صهیونیستی قرار دارد، هم در غرب آن واقع شده
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
علت قحطی یمن:
برخورداری از غذا و خوراک مفید حق طبیعی هر موجود زنده ای است. تفاوتی ندارد که اینموجود زنده انسان، حیوان یا گیا ه باشد. غذا از جمله بخشش های خداوند به ما است. کسی حق ندارد انسان را ازحق برخورداری ازغذا باز دارد. اماواقعیت زندگی انسان چیز دیگری است که با آنچه گفته شد، بسیار متفاوت است.اگربه کشورهای جهان بویژه کشورهای جهان سوم به دقت بنگریم در می یابیم که بیش از نیمی از مردم آنها زیر خط فقر زندگی می کنند و خوراک روزانه خود را نمی یابند. سوالی که مطرح می شود این است چرا این گرسنگی ها به وجود آمده اند؟ چه عاملی این گرسنگی ها را به وجود آورده اند؟ آیا انسان در به وجود آمدن این گونه نابسامانی ها نقش داشته اند یا اینکه همه این بحران ها، پیامد عوامل طبیعی و جغرافیایی هستند؟دلایل به وجود آمدن گرسنگی در کشورهای جهان بویژه کشورهای جهان سوم عبارتند از: جنگ ها ،خشک سالی، طغیان رودخانه ها، سیل ها، گسترش آفت های کشاورزی، افزایش جمعیت، دیگر مسائلی از این دست.جنگها بویژه جنگ های داخلی، خطرناک ترین و مهم ترین عامل انسانی در به وجود آمدن گرسنگی ها هستند. بیشتر وقت ها نیروهای جنگی و شورشی جلوی رسیدن کمک های مردمی به مردم گرسنه را می گیرند و از رسیدن این کمک ها به دست انسان های بی پناه وگرسنه جلوگیری می کنند. این موضوعی است که امروزه در یمن دیده می شود.حمله به کشورها در افزایش میزان تنگدستی، بیکاری، کمبود غذا، داروها و به وجود آمدن گرسنگی ها نقش دارند
استراتژی آلسعود در یمن برای به شکست کشاندن مقاومت 3 ساله مردم این کشور، داد گرسنگی و افزایش فشارهای غیر انسانی به مردم بی گناه است اقدام نیروهای متجاوز از جمله تحریم، بمباران پی در پی تاسیسات حیاتی و اقتصادی کشورهای جهان سوم عوامل اساسی هستند که ناگواری های کنونی را در کشورهای جهان سوم به وجود آورده اند.گرسنگی در یمن وبه ویژه استان الحدیده و اب العدین، نتیجه نبردهایی است که نیروهای ائتلاف به فرماندهی آل سعود به مردم مظلومیمن تحمیل کرده است . آنچه یورش های آل سعود به یمن را تقویت کرد و پیامد های ناگوار آن را دو چندان کرد در گیری های مسلحانه میان گروه های داخلی در این کشور است. گرسنگی مردم استان الحدیده به دلیل محاصرهعربستان سعودی جان ده ها تن از مردم این استان یمن را گرفت.به گزارش سازمان غذایی سازمان ملل متحد و سازمان های هشدار سریع، بیشتر این قربانیان کودکان زیر5 سال و سالخوردگان هستند.دو سال از آغاز تجاوز تروریست ها به یمن می گذرد. طی این 2 سال یمن به دست ائتلافی که رهبری آن را سعودی ها در دست دارند در محاصره قرار گرفته است. میلیون ها انسان در یمن در قحطی به سر می برند. برخی از آنان به علت قحطی و کمبود خوراک جان خود را از دست می دهند. اکنون قحطی بحرانی شده است که در دره های تهامه و کناره های سواحل الحدیده جان انسان های بسیاری را می گیرد.خطرناک ترین مکانی که در استان الحدیده از قحطی رنج می برد، منطقه التحیتا است. قحطی در چند هفته گذشته در یمن بیشتر گسترش یافته است. از جمله جاهایی که قحطی در آنها بیشتر گسترده است شهرهای اللحیه، بیت الفقیه، الزهره، الزیدیه، الجراحی هستند. بیشتر مردم این مناطق ماهی صید می کنند و با فروش آن نیازهای روزمره خود را تامین می کردند. اما قایق هایی که آنان با آن به شکار می رفتند در بندر ساحلی الحیمه هدف بمب ها ی متجاوزان عربستانسعودی قرار گرفت و از کار افتاد. بنابراین مردم این بندر تنها منبع درآمد خود را از دست دادند. این مساله سبب شد اوضاع انسانی در این مراکز روز به روز وخیمتر شود. سرپرست خانواده ها نتوانستند کمترین نیازهای زندگی را برآورده سازند و قحطی در میان خانواده ها گسترش یافت.
در روزها و ماههای گذشته شماری از ساز مان های امدادگر بین المللی از این استان دیدن کردند تا اوضاع انسانی را در آنجا ارزیابی کنند. اما این دیدارها تا کنون کمترین نقشی در کاهش درد ورنج ساکنان اینمناطق نداشت.سازمانهای امداد گر بین المللی وظیفه خود را به خوبی انجام ندادند. این سازمان ها نتوانستند جلوی ناگواری ها و پیامد قحطی در شهرهای الحدیده را بگیرند. در برابر بی توجهی سازمانهای امدادگر بین المللی به ناگواریهای موجود در یمن، اما مردم، سازمانهای محلی یمن، سرمایه داران، بازرگانان و سازمان های دولتی تلاش کردند در حد توان خود از درد و رنج مردم قحطی زده بکاهند. در هفتههای گذشته شهرداری التحیتا شاهد دهها مورد از کمکهای بشر دوستانه بود که از سوی گروههای امدادگر داخلی به مردم این شهرگسیل داده شده بود
نتیجه :علت اصلی قحطی وکمبودمایحتاج عمومی در یمن تحمیل جنگ و محاصره توسط عربستان سعودی با حمایت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی مانندفرانسه ،انگلیس و۰۰۰ونیز درگیری بینگروههای تحت حمایت آل سعودومردم و ارتش یمن می باشد
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
💢بعضی از ما طلبه ها گاهی سی سال در حوزه می مانیم ولی در واقع گویا سی سال در مریخ بوده ایم!!
✔️بخشی از مصاحبه خواندنی با حجة الاسلام مستشاری؛ مشاور عالی نهاد رهبری در دانشگاه ها:
🔹کسی که در اجتماع نباشد شاید عالم باشد و لی هر چه از نظر علمی رشد می کند، از آن طرف عقل اجتماعی اش تنازل پیدا می کند.
🔹معروف است که بازاری ها عاقل اند چرا؟ چون با مردم اند. آدمی در اجتماع رشد می کند هر چه انسان از اجتماع دوری کند ممکن است معلوماتش زیاد شود، ولی عقل اجتماعی اش ضعیف می شود!
🔸یک استادی به گردنم حق داشت. چند سالی پیش ایشان تلمذ کرده بودم از از ایشان پرسیدم که شما وقتتان را چطور می گذرانید؟ گفتند: از اول انقلاب تا حالا -که 20 سال از انقلاب گذشته بود -فقط کارم این بوده که برای تدریس از خانه می آیم به مسجد اعظم و بر می گردم!
▪️گفتیم: روزنامه یا تلویزیون نمی بینید؟! گفت: ابدا وقت این کار را ندارم!!
▪️گفتیم: به دیدن بچه هایتان نمی روید؟! گفتند: از همه شان خواهش کردم آنها بیایند سر بزنند، من نمی توانم!!
▪️گفتیم: یعنی حتی به زیارت هم نمی روید؟! گفتند: من در عمرم یک بار آن هم، همین چند سال پیش به مکه رفتم و در آنجا تنها دعایم این بود که خدایا شر اخباری ها را از سر اسلام بردار!
🔹ببینید جهان اسلام این همه مشکل دارد اسرائیل، آمریکا، تکفیری ها، مظلومیت تشیع، اما ایشان اخباری ها را نفرین می کنند!! الان که دیگر اخباری ها اصلا مطرح نیستند!
🔹این همان فردی است که 20 سال در مریخ بوده است! این عامل بی بصیرتی می شود چون عقل اجتماعی اش ضعیف است.
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
هدایت شده از صدای ایران | VOI
انتخابات رای نمیارن میگن تقلب شده!
رای میارن میگن رئیس جمهور هیچکارس!
باید رهبری ورود کنه!
رهبری ورود کنه میگن دیکتاتوره!
ورود نکنه میگن پس رهبر چیکارس!
نمیمیرید از این همه تناقض؟
@voinews
💠 ملت تا قطع ریشه های فساد آرام نگیرد.
امروز روزی است که ما مواجه با قدرت های شیطانی بزرگ هستیم و آنها هم از توطئه ها بازننشسته اند، مشغول توطئه هستند، توطئه های زیادی در داخل دارند، مهم آن توطئه های داخلی است، آن حرف های خارجی مثل انحصار اقتصادی ومداخله نظامی،اینها خیلی مهم نیست ،چیزی نیست که قابل اعتنا باشد.لکن توطئه ها ی داخلی که عمال اجانب و بیشتر از همه عمال امریکا در داخل مشغول توطئه هستند و تا حالا آن شکست نهائی را نخوردند، مهم است. دست های خیانتکار اجانب که ظاهر بود قطع شد،لکن ریشه های زیرزمینی، به توطئه های دامنه دار همه جانبه در همه قشرها مشغولند. ملت ما گمان نکند که پیروزی نهائی را پیدا کرده است. بین راه هستیم،در حال انقلابیم،تا تمام این ریشه های فاسد از این مملکت قطع نشود ملت ما نباید آرام بگیرد.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 11،صفحه 165
بیانات امام خمینی(ره) درجمع خانواده های شهدا
مورخ: ۵۸/۱۰/۱۱
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
@
✅
☑️
هدایت شده از محمود معلمی
درپاسخ بهسئوال برخی دوستان که چراسردارسلیمانی در نامه بهرئیس جمهورگفته (دست شمارا می بوسم) من مطلبی راازقول حضرت امام آوردم خطاب به علی امینی چهره آمریکایی و نخست وزیر شاه ، دوستان سنداین ادعای بنده را خواسته بودند که من درذیل منبع سخن امام راآوردم :
"۰۰۰۰۰این آقای منتظر الوزاره می گوید که باید آنهائی که به ملت ظلم کرده اند مجازات شوند. من از این آقا می پرسم که کی به ملت ظلم کرده است؟ بگو، بیا بنشین ببینم کی. شهربانی آدم کشته است بی اذن؟! پاسبان آدم می کشد بی اذن؟! استاندار امر می کند بی اذن ؟! رئیس قوا امر می کند بی اذن شاه ؟! بی اذن شاه این چیزها نمی شود. در نظام نمی شود، بزرگ ارتشداران ایشان هستند، تا ایشان اذن ندهد که آدم کشی نمی شود. مجازات این را بکنید ما دست شما را می بوسیم. بسم الله، مجازات کنید ایشان را۰۰۰۰۰
صحیفه نور جلد 2 صفحه 296
صحیفه امام جلد۴ صفحه ۳۰۵
✅▫️غذاي سردار ميهمان
🔹يك روز كه در منزل مقام معظم رهبري در خدمت ايشان بودم بحث ما قدري به طول انجاميد و نزديك مغرب شد. پس از اقامه نماز در محضر ايشان، معظم له رو به من كردند و فرمودند: آقا رحيم! شام را مهمان ما باشيد. بنده در عين حال كه اين را توفيقي ميدانستم، خدمتشان عرض كردم؛ اسباب زحمت ميشود، مقام معظم رهبري فرمودند: نه! بمانيد هر چه هست با هم ميخوريم.
وقتي كه سفره را پهن كردند و شام را آوردند، ديدم غذاي ايشان و خانواده شان چيزي جز اُملت ساده نيست. من نيز بر آن سفره مهمان بودم و مقداري از همان غذاي ساده را خوردم.
🔗سرلشگر رحیم صفوی
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#مباحثات_دینی_اجتماعی/41
بیوگرافیتئوریسینهای #اصلاحات
این قسمت: #اکبرگنجی
#اکبر_گنجی متولد ۱۳۳۸ در تهران، نویسنده، روزنامهنگار و فعال سیاسی است.
#اکبرگنجی از مخالفین ادامه جنگ بعد از #فتحخرمشهر بود. وی در سال ۱۳۶۲ در یک سخنرانی علنی در پادگان ولیعصرعج و در حضور محسنرضایی، فرمانده وقت سپاه، به سیاست ادامه جنگ اعتراض کرد و آن را بیفایده دانست.
وی در همان سخنرانی، فرماندهی سپاه از جمله محسنرضایی را متهم کرد که سپاه را آلت دست سازمانمجاهدینانقلاب کردهاند و خواستار برکناری فرماندهی سپاه شد.
#دادستانیسپاه این برخورد را #تمرد در شرایط جنگی دانست و برای گنجی خواستار اشد مجازات یعنی حکم اعدام شد. اما با وساطت #آیتاللهمنتظری و #شیخیوسفصانعی این موضوع منتفی شد.
وی پس از شرکت در کنفرانس جنجالی ایران پس از انتخابات، که بعدها به #کنفرانسبرلین مشهور شد، در فرودگاه مهرآباد تهران در تاریخ سوم اردیبهشت۱۳۷۹دستگیر شد.
#اکبرگنجی به دلیل نوشتن مجموعه مقالات #قرآنمحمدی که در آن مقالات، دلایل بسیاری را برای این مدعا که «قرآن یک #کلامبشریست» مطرح میکند، توسط آیتالله مکارمشیرازی #مرتدوناپاک اعلام شد.
#اکبرگنجی در آن مقالات از معتقدان به این سخن که «قرآن #کلامخداست» میخواهد، تنها یک دلیل برای صدق این مدعای خود بیاورند. گنجی معتقد است در طول تاریخ، معتقدان به این مدعا که «قرآن کلام خداست» حتی یک دلیل منطقی برای ادعای خود نیاوردهاند. !!
وی همچنین در کتاب آسمانی #یهودیان و #مسیحیان تردید کردهاست.
گنجی در بخش دیگری از این مقالات مدعی میشود که #امام_دوازدهم_شیعیان (امام زمان) وجود خارجی #نداشتهاست: «دوازدهمین امام شیعیان (مهدی) وجود خارجی ندارد، امام غایب، ساخته نزاعهای خانوادگی بر سر ارث و میراث استhttps://eitaa.com/mahmoodmoalemi