نهضت روشنگری
گفتمان انقلاب اسلامی
اقتصاد مقاومتی
«اقتصاد مقاومتی،یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، در شرایط تحریم، در شرایط دشمنیها و خصومتهای شدید، میتواند تعیینکننده رشد و شکوفایی کشور باشد»
( از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان).
واژه «اقتصاد مقاومتی» ، برای اولین بار توسط مقام معظم رهبری در سال 1389 مطرح شد. ایشان اقتصاد مقاومتی را مفهومی از کارآفرینی و تقویت توان ملی معرفی کردند. در طول این سالیان، تعاریف متعددی از اقتصاد مقاومتی در حوزههای مختلف بیان شده است ازجمله بنا بر تعریف دیگری، اقتصاد مقاومتی را بهمعنای توانمندسازیِ اقتصاد بهمنظور توسعه بالندگی و رشد اقتصادی و بهدنبال آن، افزایش تولید ناخالص داخلی میدانند.
هدف اصلی اقتصاد مقاومتی، تقویت توان تولیدات داخلی با هدف حمایت از تولیدکننده و نخبه داخلی است. اقتصاد مقاومتی بر ارکان زیر استوار است :
1) مقاومبودن اقتصاد
2) بهرهمندی از همه ظرفیتهای دولتی و مردمی
3) حمایت همهجانبه از تولیدات داخلی
4) مدیریت مصرف و ارائه الگوی صحیح پیرامون آن
هنگامیکه پایههای اقتصاد تحکیم شود، چه در شرایط تحریم و چه در شرایط غیرتحریم، توانایی ادامه حیات و باروری را داشته و در مقابل تنشهای واردشده بر بدنه اقتصاد، مقابله و مقاومت میکند.
#تحلیل_زمانه
🔴 بازی با مهره ی کردها ؛ استراتژی یا استراگیجی؟!!
🔻سوریه در آستانه یک تحول سیاسی است. تحول سیاسی آن این است که ارتش سوریه و جبهه مقاومت در حال آمادهسازی عملیات بزرگ « #ادلب » - تنها استان باقی مانده در اشغال تروریستهای تحتالحمایه خارجی- هستند
بطور مشخص آمریکا و ترکیه با عملیات آزادسازی ادلب مخالف هستند .آمریکاییها در ماجرای سوریه، شکست بسیار بزرگی متحمل شدهاند که دارای ابعاد مختلف میباشد. آنان طی دو سال اخیر تلاش کردند تا با استفاده ابزاری از کردها، موقعیتی برای خود در سوریه دست و پا کرده و بر تحولات این کشور اثر بگذارند آنان به زودی در ادامه این سیاست و سیاست موافقت با ترکیه بهعنوان عضو ناتو گرفتار تناقض شده و در نهایت جانب ترکیه را گرفته و کردها را رها کردند، اما این سیاست هیچ کمکی به آمریکا نکرد چرا که تقویت ترکیه را در پی نداشت و آمریکا و ترکیه را به کانون تحولات سوریه نزدیک نکرد.
🔻خیانت آمریکا به کردها سبب نزدیکی آنان به دولت دمشق گردید. هم اینک کردها و دولت سوریه در موضعی واحد خواهان اخراج ترکیه و آمریکا از خاک سوریه هستند و مسایل کردها با دولت مرکزی در حال حل و فصل میباشد.
آمریکا در روزهای گذشته زمزمه خروج از سوریه را مطرح کرد و حتی دونالد ترامپ که همین اردیبهشت ماه به سه نقطه در سوریه حمله نمود، دو روز پیش گفت؛ اساساً سیاست حضور نظامی آمریکا در غرب آسیا از اول اشتباه بوده است!
🔍
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
سیدحسن خمینی گفته :
آیت الله هاشمی فقر را میفهمید.!!!
راست میگه جناب علامه، اون بزرگوار حتی اینجوری بود که روز عاشورا هم برای فهمیدن فقر به سد لتیان میرفت و حتی در اواخر عمر برای اینکه بیشتر به عمق فقر پی ببرد چنان در عمق #استخرفرح فرورفت که دیگر هیچگاه به زندگی بازنگشت😂😂😂
📲جان مک کین ۶ سال قبل در توییترش گفته بود «قذافی رفت و نفر بعدی بشار اسد است»
🔹مک کین دیشب در ۸۱ سالگی مُرد و این آرزو را با خود به گور برد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#اقتصادی
🔴واردات "خر" با ارز دولتی!
⭕️نماینده مردم قم گفت: متاسفانه با ارز دولتی حجم زیادی خر از قبرس وارد کردند، سگ وارد کردند، گل های تزئینی وارد کردند، خوراک سگ و داروی سگ های آپارتمانی وارد کردند،خاک برای استراحت گربه واردکردند واقعا یک اتفاقات این چنینی رخ داده است./شبکه خبریhttps://eitaa.com/mahmoodmoalemi
ظریف در برنامه حالا خورشید:
🔹اگر شما بخواهید بگویید ایران ۵۰ درصد خزر را دارد که برخی این ادعا را میکنند نقشه را نگاه کنید یا باید آذربایجان و ترکمنستان اصلا ساحل و منابعی از خزر نداشته باشند یا کله قندی درست کنیم تا داخل روسیه برود که ۵۰ درصد را داشته باشیم.
🔹در زیر بستر آنجایی که به ایران مربوط میشود هیچ اتفاقی نیفتاده و اتفاقی که رخ داده بین آن سه کشور است. بعضیها که میگویند ما خزر را به روسیه فروختیم. ما مانع شدیم آنها خزر را بین خودشان تقسیم کنند.
🔹در دوران شاه به خاطر عدم خودباوری آن حکومت، علیرغم وابستگی شدید به غرب، دولت شوروی اجازه نمیداد خط موهوم از آستارا به حسینقلی که میشد ۱۱ درصد، کشتیهای ما عبور کنند. در سواحل قزاقستان برای ۷۰ سال نفت استخراج میشد آیا یک قطره به ایران دادند؟
🔹در دهه ۹۰ میلادی که شوروی فروپاشید روسیه با قزاقستان و آذربایجان منابع بستر و زیربستر خود را تقسیم کرد و ما هیچ دخالتی نداشتیم.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سردار غیب پرور خطاب به رئیس جمهور:
🔹راه را باز كنید شما تنها نیستید، ظرفیت بسیج در اختیار شماست.
🔹بیش از یک سال است که به شما اعلام آمادگی و همکاری کرده، نامه زده و در تربیونهای مختلف اعلام کردهایم ولی پاسخی دریافت نکرده ایم.
🔹 بسیج همواره آماده كمك به دولت بوده است.
fna.ir/bocwh8
@Farsna
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹نعل وارونه فریبکاران
🔸روزنامه اعتماد در صفحه نخست خود در ستونی با عنوان نقد و نظر یادداشتی را با عنوان «نعل وارونه تندروها» منتشر کرده که ادامه همان روند فریبی است که در ایام انتخابات پی گرفته شد.
در این یادداشت که به قلم یکی از تئوریسینهای طیف موسوم به اصلاحطلب نوشته شده آمده است: «پيش از اين نظرم را درباره عملكرد اين دولت اعلام كردهام. از همان ابتدا نيز ارزيابي مورد انتظار را از آن نداشتم و دليل آن را نيز نوشتهام و اكنون هم تكرار ميكنم. علت حمايت از آقاي روحاني چه در سال ١٣٩٢ و ١٣٩٦ نيز روشن است در برابر كساني كه رقيب او بودند و ميتوانستند دوران زيانبار ٨ ساله ١٣٨٤ تا ١٣٩٢ را براي چند سال ديگر تمديد كنند! كه در اين صورت با تكرار فاجعه روبهرو ميشديم؛ از اين رو وظيفه داشتم از رقيبي حمايت كنم كه مسير كشور را تا حد ممكن تغيير دهد.»
دیروز کاربران در فضای مجازی فیلمی از ایام انتخابات منتشر کردند و در توضیح آن نوشتند اکنون با دیدن این فیلم چه نظری دارید؟ این فیلم که توسط ستاد انتخاباتی آقای روحانی تهیه و منتشر شده بود به این موضوع میپردازد که اگر «سید ابراهیم رئیسی» رئیسجمهور شود چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟
صحنههای ابتدایی از فیلم تصاویر برخی سلبریتیهایی که در ستادهای روحانی حضور یافته و سخنان مهیج به مردم میگویند نشان داده میشود. همان سلبریتیهایی که چندی بعد پشیمانی خود را اظهار کردند و آنگاه روزنامههایی نظیر اعتماد آنها را فاقد شعور سیاسی نامید. به هر حال در آن ایام این طیف گویا تا آن اندازه شعور سیاسی داشته!! که از آنها برای امر انتخابات بهره کشی شود.
در ادامه این فیلم دقیقا همان چیزی دنبال شده است که هماکنون نیز توسط نویسنده یادداشت اعتماد بیان میشود اما حیرت انگیز این است که در آن روزگار اگر این خط فریب دنبال میشد مردم این روزها را ندیده بودند اما اکنون با چه درجه از اعتماد به نفس باز هم نویسنده اعتماد آن خط فریب را دنبال میکند؟!
در ادامه فیلم برخی از جملاتی که توسط گوینده بیان شده به این ترتیب است: اکنون انتخابات تمام شده و رئیسی رئیسجمهور ایران شده است... شرکتهای خارجی به تدریج در حال خارج شدن از ایران هستند... دلار 300 درصد افزایش یافته و به 8500 تومان رسیده است... قراردادهای نفتی یک طرفه در حال لغو شدن است...
فکر نمیکنیم نیاز به توضیح باشد و متاسفانه با شرایط اکنون جامعه خط فریبی که توسط این طیف و با مشاوره فکری امثال نویسنده این یادداشت دنبال شده (و در کمال حیرت دنبال میشود) اکنون بر کسی پوشیده نیست. تنها این نکته را به یادآورید که به شرکتهای خارجی مانند توتال در حوزه نفت چه فرصتهای ویژهای داده شد و از شرکتهای داخلی آن فرصتها دریغ گردید و سرانجام هم توتال همین اواخر خروجش را اعلام کرد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🌞 مسعود نیلی برای پژوهش در حوزه ترافیک با شهرداری تهران قرارداد 2 میلیارد تومانی امضا کرد
♦️شهرداری تهران در اقدامی قابل تحسین و در مسیر شفافیت، تمامی قراردادهای اخیر این سازمان را روی سایت منتشر کرده است. در قرارداد شماره 35 نکات جالب توجهی وجود دارد. قرارداد شماره 35 قراردادی به مبلغ 2 میلیارد تومان با مسعود نیلی برای «خدمات پژوهشی در ارتباط با سیاستگذاری و مطالعات حمل و نقل و ترافیک تهران است » که در تاریخ 17 اردیبهشت 97 منعقد شده است. اولین نکته جالب قرارداد همین طرف قرارداد است که مسعود نیلی، مشاور رئیسجمهور در امور اقتصادی است و در سایت شهرداری، دلیل ترک تشریفات برای انعقاد چنین قراردادی، ماده 60 (معاملات با وزارت خانهها، مؤسسات و شرکتها و ارگانهای دولتی یا وابسته به دولت) ذکر شده است و مدت قرارداد هم یکساله است.
♦️بنابراین مسعود نیلی نه تنها در دولت همچنان حضور دارد، بلکه مشمول قراردادهای خارج از تشریفات دولتی هم میشود. نکته دوم در این قرارداد مبلغ کلان 2 میلیارد تومانی برای پژوهش در حوزه ترافیک است که با ترک تشریفات صرفاً شامل نیروهای هم حزبی میشود؛ رانت سیاسی در قراردادهای پژوهشی !
ضمنا نیلی تئوریسین اقتصادلیبرالستی و سرمایه داری است که بلائی که امروزبرسراقتصادکشورآمده نتیجه تفکرات اوست نیلی با اقتصاد مقاومتی مخالف است
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
تبیین:
🔴 #جریان_انقلابی: توجه به ضرورت ها ، اقنضائات
💠 کنارهم قرار دادن فعل و انفعالات رسانه ای چندمدت اخیر نشان می دهد؛ #جریان_انقلابی در برخی موارد از هوشمندی و فراست وافر که پیش شرط قطعی کنشگری در فضای رسانه ای_سیاسی است، غافل می شود. این امر سبب می شود در پاره ای از موارد، نتیجه دغدغه مندی انقلابی این افراد عملا در سبد غربگرایان قرار گیرد.
💠 در این رابطه نکاتی وجود دارد:
🔻۱. حاشیه هایی چون #تابعیت_دوگانه، مدرک تحصیلی و... در مورد یکی از اعضای احتمالی دولت صرف نظر از صدق و کذب ان، حقیقتا در این شرایط اقتصادی برای درصد بسیار بالایی از مخاطبان، اهمیتی ندارد. برای همه مردم مساله اقتصاد، تورم ، بیکاری، گرانی، مذاکره و ... اولویت اصلی است. #ترند_شدن و حتی بر فرض اثبات شدن این امور حاشیه ای نیز کمترین کمک برای بهبود شرایط نخواهد بود.
🔻۲. بنا به فرمایش صریح رهبر معظم انقلاب ، اتاق جنگ آمریکا علیه نظام ، وزارت خزانه داری آمریکاست. #فربه_سازی حاشیه ها در میانه معرکه جنگ اقتصادی، کدام مشکل اصلی و حتی فرعی را #عملا (دقت کنیم؛ عملا! ) حل می کند؟!! هر حاشیه باعث فرصت سوزی و عدم پاسخ گویی اقتصادی و رها شدگی اقدام و عمل اقتصادی می شود.
🔻۳. از حیث #مخاطب_شناسی این روش اشتباه است. چرا که جریان انقلابی تمام توان خود را روی درصد بسیار کوچکی از مخاطبان گذاشنه و قاطبه را یا رها کرده ، یا جدی وارد دغدغه ها و ذهنیات شان نشده یا آنها را در بازی حاشیه ها قرار داده است. با این وصف، برنده بازی کیست؟ جریان انقلابی یا جریان اعتدال/اصلاحات/فتنه که زمین بازی را تعریف کرده است؟
🔻۴. بنابر این جریان انقلابی حتی اگر بخواهد برنده میدان پیچیده کنونی باشد باید افکار عمومی را در موضوعات اصلی و مشترک با خود همراه کند وگرنه در یک بازی فریب جنگ _ معیشت جدید و یا مشابه آن بازنده نهایی خواهد بود.
🔻۵. جریان غربگرا از دغدغه مندی و حساسیت انقلابی جریان ارزشی مطلع است و بازی های عملیات روانی (کاری که در ان تبحر دارند) خود را با پیش بینی واکنش های ارزشی ها طراحی می کند. معمولا هم از نشر اتهامات و حاشیه ها بهره می برند و با تخلیه احساسی جریان ارزشی در آخرِ سر ، جواب از پیش آماده ای به افکار عمومی می دهند و قضیه را با مظلوم نمایی و چهره حق بجانب به پایان می رسانند.
🔻۶. موارد فوق به معنای توصیه به محافظه کاری در برابر رویه های معیوب و یا توجیه اقدامات غلط دولت نیست. بلکه توصیه می شود نقدها؛ سنجیده، با دوری از #نقش_آفرینی ناخواسته در پازل دشمن و معطوف به ارایه راهکار عملی و تزریق امید باشد. #گفتمان_غربگرایی از طریق ادبیات مذاکره گرایی یک #نسخه_مضر برای صورت مساله کشور نوشته است و می بایست این گفتمان را با دلیل و منطق در ذهنیت افکار عمومی بی اعتبار کرد_
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi