ظریف در برنامه حالا خورشید:
🔹اگر شما بخواهید بگویید ایران ۵۰ درصد خزر را دارد که برخی این ادعا را میکنند نقشه را نگاه کنید یا باید آذربایجان و ترکمنستان اصلا ساحل و منابعی از خزر نداشته باشند یا کله قندی درست کنیم تا داخل روسیه برود که ۵۰ درصد را داشته باشیم.
🔹در زیر بستر آنجایی که به ایران مربوط میشود هیچ اتفاقی نیفتاده و اتفاقی که رخ داده بین آن سه کشور است. بعضیها که میگویند ما خزر را به روسیه فروختیم. ما مانع شدیم آنها خزر را بین خودشان تقسیم کنند.
🔹در دوران شاه به خاطر عدم خودباوری آن حکومت، علیرغم وابستگی شدید به غرب، دولت شوروی اجازه نمیداد خط موهوم از آستارا به حسینقلی که میشد ۱۱ درصد، کشتیهای ما عبور کنند. در سواحل قزاقستان برای ۷۰ سال نفت استخراج میشد آیا یک قطره به ایران دادند؟
🔹در دهه ۹۰ میلادی که شوروی فروپاشید روسیه با قزاقستان و آذربایجان منابع بستر و زیربستر خود را تقسیم کرد و ما هیچ دخالتی نداشتیم.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سردار غیب پرور خطاب به رئیس جمهور:
🔹راه را باز كنید شما تنها نیستید، ظرفیت بسیج در اختیار شماست.
🔹بیش از یک سال است که به شما اعلام آمادگی و همکاری کرده، نامه زده و در تربیونهای مختلف اعلام کردهایم ولی پاسخی دریافت نکرده ایم.
🔹 بسیج همواره آماده كمك به دولت بوده است.
fna.ir/bocwh8
@Farsna
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹نعل وارونه فریبکاران
🔸روزنامه اعتماد در صفحه نخست خود در ستونی با عنوان نقد و نظر یادداشتی را با عنوان «نعل وارونه تندروها» منتشر کرده که ادامه همان روند فریبی است که در ایام انتخابات پی گرفته شد.
در این یادداشت که به قلم یکی از تئوریسینهای طیف موسوم به اصلاحطلب نوشته شده آمده است: «پيش از اين نظرم را درباره عملكرد اين دولت اعلام كردهام. از همان ابتدا نيز ارزيابي مورد انتظار را از آن نداشتم و دليل آن را نيز نوشتهام و اكنون هم تكرار ميكنم. علت حمايت از آقاي روحاني چه در سال ١٣٩٢ و ١٣٩٦ نيز روشن است در برابر كساني كه رقيب او بودند و ميتوانستند دوران زيانبار ٨ ساله ١٣٨٤ تا ١٣٩٢ را براي چند سال ديگر تمديد كنند! كه در اين صورت با تكرار فاجعه روبهرو ميشديم؛ از اين رو وظيفه داشتم از رقيبي حمايت كنم كه مسير كشور را تا حد ممكن تغيير دهد.»
دیروز کاربران در فضای مجازی فیلمی از ایام انتخابات منتشر کردند و در توضیح آن نوشتند اکنون با دیدن این فیلم چه نظری دارید؟ این فیلم که توسط ستاد انتخاباتی آقای روحانی تهیه و منتشر شده بود به این موضوع میپردازد که اگر «سید ابراهیم رئیسی» رئیسجمهور شود چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟
صحنههای ابتدایی از فیلم تصاویر برخی سلبریتیهایی که در ستادهای روحانی حضور یافته و سخنان مهیج به مردم میگویند نشان داده میشود. همان سلبریتیهایی که چندی بعد پشیمانی خود را اظهار کردند و آنگاه روزنامههایی نظیر اعتماد آنها را فاقد شعور سیاسی نامید. به هر حال در آن ایام این طیف گویا تا آن اندازه شعور سیاسی داشته!! که از آنها برای امر انتخابات بهره کشی شود.
در ادامه این فیلم دقیقا همان چیزی دنبال شده است که هماکنون نیز توسط نویسنده یادداشت اعتماد بیان میشود اما حیرت انگیز این است که در آن روزگار اگر این خط فریب دنبال میشد مردم این روزها را ندیده بودند اما اکنون با چه درجه از اعتماد به نفس باز هم نویسنده اعتماد آن خط فریب را دنبال میکند؟!
در ادامه فیلم برخی از جملاتی که توسط گوینده بیان شده به این ترتیب است: اکنون انتخابات تمام شده و رئیسی رئیسجمهور ایران شده است... شرکتهای خارجی به تدریج در حال خارج شدن از ایران هستند... دلار 300 درصد افزایش یافته و به 8500 تومان رسیده است... قراردادهای نفتی یک طرفه در حال لغو شدن است...
فکر نمیکنیم نیاز به توضیح باشد و متاسفانه با شرایط اکنون جامعه خط فریبی که توسط این طیف و با مشاوره فکری امثال نویسنده این یادداشت دنبال شده (و در کمال حیرت دنبال میشود) اکنون بر کسی پوشیده نیست. تنها این نکته را به یادآورید که به شرکتهای خارجی مانند توتال در حوزه نفت چه فرصتهای ویژهای داده شد و از شرکتهای داخلی آن فرصتها دریغ گردید و سرانجام هم توتال همین اواخر خروجش را اعلام کرد.
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🌞 مسعود نیلی برای پژوهش در حوزه ترافیک با شهرداری تهران قرارداد 2 میلیارد تومانی امضا کرد
♦️شهرداری تهران در اقدامی قابل تحسین و در مسیر شفافیت، تمامی قراردادهای اخیر این سازمان را روی سایت منتشر کرده است. در قرارداد شماره 35 نکات جالب توجهی وجود دارد. قرارداد شماره 35 قراردادی به مبلغ 2 میلیارد تومان با مسعود نیلی برای «خدمات پژوهشی در ارتباط با سیاستگذاری و مطالعات حمل و نقل و ترافیک تهران است » که در تاریخ 17 اردیبهشت 97 منعقد شده است. اولین نکته جالب قرارداد همین طرف قرارداد است که مسعود نیلی، مشاور رئیسجمهور در امور اقتصادی است و در سایت شهرداری، دلیل ترک تشریفات برای انعقاد چنین قراردادی، ماده 60 (معاملات با وزارت خانهها، مؤسسات و شرکتها و ارگانهای دولتی یا وابسته به دولت) ذکر شده است و مدت قرارداد هم یکساله است.
♦️بنابراین مسعود نیلی نه تنها در دولت همچنان حضور دارد، بلکه مشمول قراردادهای خارج از تشریفات دولتی هم میشود. نکته دوم در این قرارداد مبلغ کلان 2 میلیارد تومانی برای پژوهش در حوزه ترافیک است که با ترک تشریفات صرفاً شامل نیروهای هم حزبی میشود؛ رانت سیاسی در قراردادهای پژوهشی !
ضمنا نیلی تئوریسین اقتصادلیبرالستی و سرمایه داری است که بلائی که امروزبرسراقتصادکشورآمده نتیجه تفکرات اوست نیلی با اقتصاد مقاومتی مخالف است
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
تبیین:
🔴 #جریان_انقلابی: توجه به ضرورت ها ، اقنضائات
💠 کنارهم قرار دادن فعل و انفعالات رسانه ای چندمدت اخیر نشان می دهد؛ #جریان_انقلابی در برخی موارد از هوشمندی و فراست وافر که پیش شرط قطعی کنشگری در فضای رسانه ای_سیاسی است، غافل می شود. این امر سبب می شود در پاره ای از موارد، نتیجه دغدغه مندی انقلابی این افراد عملا در سبد غربگرایان قرار گیرد.
💠 در این رابطه نکاتی وجود دارد:
🔻۱. حاشیه هایی چون #تابعیت_دوگانه، مدرک تحصیلی و... در مورد یکی از اعضای احتمالی دولت صرف نظر از صدق و کذب ان، حقیقتا در این شرایط اقتصادی برای درصد بسیار بالایی از مخاطبان، اهمیتی ندارد. برای همه مردم مساله اقتصاد، تورم ، بیکاری، گرانی، مذاکره و ... اولویت اصلی است. #ترند_شدن و حتی بر فرض اثبات شدن این امور حاشیه ای نیز کمترین کمک برای بهبود شرایط نخواهد بود.
🔻۲. بنا به فرمایش صریح رهبر معظم انقلاب ، اتاق جنگ آمریکا علیه نظام ، وزارت خزانه داری آمریکاست. #فربه_سازی حاشیه ها در میانه معرکه جنگ اقتصادی، کدام مشکل اصلی و حتی فرعی را #عملا (دقت کنیم؛ عملا! ) حل می کند؟!! هر حاشیه باعث فرصت سوزی و عدم پاسخ گویی اقتصادی و رها شدگی اقدام و عمل اقتصادی می شود.
🔻۳. از حیث #مخاطب_شناسی این روش اشتباه است. چرا که جریان انقلابی تمام توان خود را روی درصد بسیار کوچکی از مخاطبان گذاشنه و قاطبه را یا رها کرده ، یا جدی وارد دغدغه ها و ذهنیات شان نشده یا آنها را در بازی حاشیه ها قرار داده است. با این وصف، برنده بازی کیست؟ جریان انقلابی یا جریان اعتدال/اصلاحات/فتنه که زمین بازی را تعریف کرده است؟
🔻۴. بنابر این جریان انقلابی حتی اگر بخواهد برنده میدان پیچیده کنونی باشد باید افکار عمومی را در موضوعات اصلی و مشترک با خود همراه کند وگرنه در یک بازی فریب جنگ _ معیشت جدید و یا مشابه آن بازنده نهایی خواهد بود.
🔻۵. جریان غربگرا از دغدغه مندی و حساسیت انقلابی جریان ارزشی مطلع است و بازی های عملیات روانی (کاری که در ان تبحر دارند) خود را با پیش بینی واکنش های ارزشی ها طراحی می کند. معمولا هم از نشر اتهامات و حاشیه ها بهره می برند و با تخلیه احساسی جریان ارزشی در آخرِ سر ، جواب از پیش آماده ای به افکار عمومی می دهند و قضیه را با مظلوم نمایی و چهره حق بجانب به پایان می رسانند.
🔻۶. موارد فوق به معنای توصیه به محافظه کاری در برابر رویه های معیوب و یا توجیه اقدامات غلط دولت نیست. بلکه توصیه می شود نقدها؛ سنجیده، با دوری از #نقش_آفرینی ناخواسته در پازل دشمن و معطوف به ارایه راهکار عملی و تزریق امید باشد. #گفتمان_غربگرایی از طریق ادبیات مذاکره گرایی یک #نسخه_مضر برای صورت مساله کشور نوشته است و می بایست این گفتمان را با دلیل و منطق در ذهنیت افکار عمومی بی اعتبار کرد_
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
چرا فریادهای آقای حضرتی شنیده نشد؟!
آقای الیاس حضرتی در دفاع از استیضاح آقای کرباسیان در مجلس فریاد می زدکه" دستمان تنها به وزیر اقتصاد رسیده است واگرنه باید رئیس جمهور را استیضاح می کردیم..."
اما این صدا با همه بلندی اش، به گوش ها نرسید و البته دلنشین هم نبود. اما چرا؟ چرا اصلاح طلب ها نمی توانند حساب شان را از امروز دولت جدا کنند؟
پاسخ خیلی روشن است.
یکم. این دولت تنها وتنها با حمایت همه جانبه و بلاشرط اصلاح طلب ها به قدرت رسیده است. همین جناب حضرتی در ایام انتخابات اعلام کرد که "تمام قد" در حمایت از روحانی هستیم؛ آنهم "بدون هرگونه شرطی". حافظه آقایان اگر کوتاه مدت است، البته حافظه رسانه ای کشور پاک شدنی نیست. بگذریم که همین آقای حضرتی چند ماه بعد و در شروع بروز چالش های اقتصادی، چون فکر نمی کرد یکروز کارد ها به استخوان برسد، اینطور گفت: " اصلاح طلب ها در سختی ها نیز در کنار دولتند" حالا چه اتفاقی افتاده است؟ بله امروز روز سختی است؛ بمانید و سفره تان را جدا نکنید.
دوم. ممکن است سوال شود که " حمایت کردیم؛ مثل خیلی ها. انتخابات ، انتخابات است. مگر اصولگراها از احمدی نژاد برائت نکردند؟" سوال دقیقی است. بله اصولگراها حق داشتند اعلام برائت کنند؛ چون احمدی نژاد نفاق داشت. ظاهر آنروزش را چه کسی تصور می کرد با چنین باطنی همراه باشد؟ طبیعی است که با گذشت زمان و روشن شدن حقیقت عقب نشستند.
اما آقای روحانی چی؟ الحمدالله از ویژگی های ممتاز آقای روحانی این است که همین بوده و همین است. با همین شعارها و همین تیم و همین برنامه. همان روزها دلسوزان هشدار دادند این تیم و این برنامه و این راهبرد تهش چالش های تودرتوی سهمگین است. اما اصلاح طلب ها با چشم باز حمایت کردند؛ پس باید بایستند و همراهی کنند.
سوم. ممکن است مثل بسیاری از سلبریتی ها پشیمان شوند و سوال کنند که " خب قبول. آنروز اشتباه کردیم و امروز متوجه شدیم. نمی شود اعلام برائت کرد؟" پرسش درستی است. اما حرف نهائی اینست که در همین حرف نیز بی صداقتی است.
امروز اگر از دولت اعلام برائت می کنند و رگ گردن شان در مجلس بیرون می زند، باز هم از درد مردم نیست؛ متوجه شدند که از این دولت آبی گرم نمی شود و دیگر حاضر نیست برای آنها هزینه دهد. حاضر نیست مطالبات حداکثری آنها را دنبال کند. نمونه اش سخنان آقای خاتمی و توصیه هایش به دولت؛ از رفع حصر گرفته تا آزادی زندانیان و غیره.
همین امروز که آقای حضرتی در مجلس از درد مردم می گفت و حسابش را از دولت جدا می کرد، محمدصادق جوادی حصار عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در سرمقاله روزنامه اعتماد می نویسد که باید حسابمان را از دولت جدا کنیم چون آقای روحانی حرف ما را گوش نداده است. حالا به چه حرفی: عمل به وعده هایی مثل رفع حصر و افزایش آزادی های مدنی و رعایت گسترش حقوق شهروندی و غیره..
مشکلات مردم چنین فهرستی دارد؟ با این بهانه ها می خواهید حساب تان را از مردم جدا کنید؟ امروز هم صداقت ندارید.
چهارم. ممکن است گفته شود: " گذشته را که باختیم. باید برای انتخابات آینده فکری کرد..." بله. اگر این را بگویند صادقانه است. همین را بگویند.https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#تغییر_به_نفع_مردم
⭕️ همانطور که میدانید نمایندگان مجلس در چند روز آینده موضوع سوال از رئیس جمهور را در دستور کار دارند
⭕️ با توجه به مشکلات اخیر اقتصادی و تاکید رهبر انقلاب مبنی بر این که این مشکلات حتی توسط همین دولت هم با #انتخاب_همکاران_جدید_انقلابی "قابل حل" هست ؛ به نظر میرسد که باید #مطالبه_عمومی در کشور شکل بگیرد تا دولت دست به تغییراتی به نفع مردم بزند.
🔷 به همین دلیل یکی از موج هایی که ضرورت دارد در عرصه رسانه ای گسترش پیدا کند، موج #تغییر_به_نفع_مردم با انتخاب وزرا و مسئولین کارآمد و اتخاذ راهکارهای انقلابی و مبتنی بر توانمندیهای داخلی هست
⭕️ باید این پیام مردم با صدای بلند به رئیس جمهور رسانده شود که استفاده از وزرا و مسئولین غربگرا در دولت در چند سال اخیر، نتایج بسیار تلخ و نا امید کننده ای داشته و تداوم حضور این افراد خسارت های سنگین تری را به کشور و #منافع_ملی تحمیل خواهد کرد .
✅ تنها راه برون رفت از مشکلات کنونی اقدام عملی و انقلابی رئیس جمهور محترم در فرصت باقی مانده تا پایان دولت، #انتخاب_همکارانی جوان، توانمند و انقلابی است که کشور را از شرایط ناخوشایند کنونی به ساحل آرامش ، اقتدار و پیشرفت برساند ...
🔷 مطالبه عمومی از نمایندگان مجلس هم این است که در روز پاسخگویی رئیس جمهور در مجلس، خواست ملت مبنی بر #اصلاح_موثر_کابینه با هدف #تغییر_به_نفع_مردم را مجدانه پیگیری کنند تا به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل کرده باشند.
✅ این یک فرصت طلائی و بی نظیر برای اصلاح کشور در چند سال آینده خواهدبود......
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
✔️ ایالت #کالیفرنیا در آمریکا از پر مدعا ترین اماکن آمریکا با پز مدیریتی بالاست!
جالبه که تا هفته ها جنگلاش آتیش میگیره و میسوزه و نمیتونن خاموشش کنن!
میزان قتل و غارت به حدی هست که زندانیانش را صادر میکنن چون جا برای نگهداریشون ندارن!
در دو ماه اخیر به خاطر سرقت نان و مواد اولیه زنده ماندن، به ناامن تر شدن آنجا کمک کرده!
چاه های عمیق حفر کردند تا مشکلات باغات و مردم را حل کنند اما نشد و بلکه بحرانی تر شد!
امروز هم بیست ساعت آب در اونجا قطع بوده و ظاهرا هنوز هم قطع هست و کسی پاسخگو نیست!!
به نقل از #گاردین
حالا این فقط یه گوششه
ببین کیا دارن برای #مدیریت_جهانی تصمیم میگیرن؟!
از اونا نادون تر کسانی هستند که به اونا دلخوش کردند!!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
#ماشین_زمان...
عکسی که در بالا ریپلی شده، مربوط میشه به زمانی که برجام امضا شده بود یعنی دی ماه ۹۴!
این آقای خوشتیپِ در حال رقص که میبینید رو کاری ندارم! تیشرتش هم که نوشته: "🇺🇸 I love" هم کاری ندارم و اصلا نمیخوام بگم چطور میشه دولتمردان کشوری که سابقهی خیانتش به ایران چنان پُر رنگه که کسی نمیتونه منکرش بشه رو دوست داشت!؟
غرض از پستی که در حال خواندنش هستید این بود که : دوست دارم سوار ماشین زمان بشوم! ماشین رو تنظیم کنم روی تاریخ ۱۵۰۰ هجری شمسی! یه سفر برم به ۱۵۰۰ و برم نزدیک ترین مدرسهای که ماشین زمانم فرود میاد! و کتاب "تاریخ" یکی از دانش آموزان رو بگیرم و ورق بزنم و به صفحهی #برجام_چای برسم...
دوست دارم ببینم تاریخ در مورد امثال این آقا چه چیز به رشتهی تحریر درآورده؟
و یک صفحهی دیگر جلو بروم و ببینم دربارهی #کاسبان_تحریم چه گفته؟
میخواهم بدانم تاریخ در سال ۱۵۰۰ دربارهی #ظریف و #جلیلی چه میگوید؟
میخواهم بدانم آیا در تاریخ ۱۵۰۰ نوشته شده که: برجامیونِ فریب خورده از ملت عذرخواهی کردند یا نه؟
نمیدانم تاریخ چه قضاوتی دربارهی ما خواهد کرد؟ اما میدانم در برابر نوهام با غرور خواهم ایستاد و خواهم گفت: من همیشه فقط عاشقِ 🇮🇷 بودم و نه 🇺🇸!
راستی! نکند در سال ۱۵۰۰ هنوز هم تحریم باشیم؟ :)
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
👌معمارتحریم ها پاسخ میدهد:
🔴 سیبل تحریم ها؛ #مردم یا #حاکمیت؟
🔻 « #ریچارد_نفیو » - مشهور به معمار تحریمهای ایران- در کتاب « #هنر_تحریم_ها » که به طور ویژه به موضوع تحریمهای ایران میپردازد، به طور صریح و واضح مینویسد نباید از ترس مسائل بشردوستانه و تحت فشار قرار گرفتن مردم کشور هدف، فشار تحریمها را در برخی موارد کم کرد چرا که اساساً هدف تحریم ایجاد درد است و با دغدغههای اینچنینی تضاد دارد!
وی مینویسد؛ «هدف غایی از اعمال تحریمها، #درد و #تغییر در سیاستهای کشور هدف است و اگر بخواهیم بعضی از این دردها و فشارها را از برنامه تحریم برداریم ممکن است جنبه تبلیغاتی بهتری پیدا کند، اما هدف تحریمها و کارایی و اثرگذاری آن در جنبه عملی از بین خواهد رفت و اگر تحریمکننده بخواهد مسائل بشردوستانه را نیز مد نظر قرار دهد عملاً دردی که از تحریمها بهوجود میآید را نیز کاهش داده است».
🔻 #نفیو همچنین چند ماه پیش در مصاحبه با یک رسانه ضدانقلاب فارسیزبان درباره کتاب «هنر تحریم ها» در پاسخ به این پرسش که هدف از تحریمها فشار بر حاکمیت یا مردم ایران بود، میگوید:
«بستگی به کشوری دارد که مورد تحریم واقع میشود و اینکه منافع مشخص آنچه است. اگر رژیم قذافی در لیبی را تحریم کنید اصلا نباید سراغ جمعیت رفت چون قذافی اهمیت خاصی به جمعیتش یا سطح دردشان نمیداد. در مورد کیم جونگ اون و کره شمالی هم همین است. در اینجا «درد» باید مشخصا نخبگان حاکمیت را هدف بگیرد تا آنها اوضاع را عوض کنند... به نظرم وقتی باید «درد» را در مورد جمعیتها به کار برد که حاکمیت پایگاهی مردمی داشته باشد و ایران از نظر من در این دسته است... در ماجرای تحریمها باید تمرکز درد را جایی قرار میدادیم که تصمیمگیرندگان را قانع کند، در مورد ایران این از طریق ناراضی ساختن #مردم از اوضاع بود!!»
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🔴چه زمانی آمریکا رفتارش را تغییر می دهد؟
🔻رفتار یک کشور در قبال کشور دیگر تابعی چند مجهولی است که یکی از مؤلفه های مجهول آن رفتار کشور مقابل است. مسلم است که اهداف و راهبردهای بلند مدت کشور، استعداد و توانایی های داخلی و برخی پارامترهای دیگر هم مهم هستند ولی می توان مهمترین عامل را می توان رفتار کشور مقابل دانست.
رفتار آمریکا و غرب در قبال ایران نیز متأثر از رفتار ایران است. به عنوان نمونه در دولت نهم دشمن تصمیم به تحریم بنزین گرفت و پس از آنکه دید ایران در یک زمان بسیار کم سهمیه بندی سوخت را با موفقیت انجام داد به این نتیجه رسید که تحریم بنزین آثار مورد انتظار را ندارد از این تصمیم صرف نظر کرد و ...
دولت جدید آمریکا امروز شدیدترین فشارهای اقتصادی را به ایران می آورد چرا که به این جمع بندی رسیده است که ایران در مقابل فشارهای اقتصادی آسیب پذیر و حاضر به مذاکره است. در این شرایط آمریکا برای گرفتن امتیاز بیشتر فشار بیشتری می آورد. بنابراین برای پایان فشارها ما باید به آمریکا ثابت کنیم که تحت فشارهای اقتصادی تسلیم نخواهیم شد. در چنین شرایطی است که آمریکا احساس می کند که فشارهای اقتصادی بر ایران نتیجه مورد انتظار را ندارد و دست از تحریم ها بر می دارد. البته تسلیم فشارها نشدن به معنی تحمل صرف سختی ها نیست بلکه بیشتر منظور آن است که ما برای مقابله با شدیدترین تحریم ها هم برنامه داشته باشیم و ثابت کنیم که این تحریم ها نمی توانند بر رفتارهای دفاعی و منطقه ای ایران تأثیر بگذارند.
✍ #علی_کارگر(کارشناس زمانه)
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
📝دو نکته باور نکردنی!
«حسین شریعتمداری» مدیر مسئول روزنامه کیهان:
🔹سخنان استاد رحیمپور ازغدی در همایش اساتید و طلاب حوزه علمیه قم در مدرسه فیضیه قم ایراد شده بود، از آن روز تاکنون، واکنشهای فراوان و متفاوتی را در پی داشته است و این واکنشها کماکان ادامه دارد.
🔹مجموعه اظهارنظرها درباره سخنان آن روز آقای رحیمپور ازغدی را میتوان با اندکی تسامح به ۳ بخش تقسیم کرد.
🔹گروه اول، کسانی هستند که اظهارات ایشان را، بیان حقایقی میدانند که باید مطرح میشد و طرح آن را از سوی شخصیتی نظیر استاد رحیمپور را بایستهتر و شایستهتر نیز تلقی میکنند.
🔹گروه دوم، شامل کسانی است که در حقانیت سخنان استاد رحیمپور تردیدی ندارند و آن را واگویه نظرات بارها مطرح شده از سوی حضرت امام- رضوانالله تعالیعلیه- و رهبر معظم انقلاب میدانند ولی بخشی از ادبیات به کار گرفته شده از سوی ایشان درباره حوزههای علمیه و مراجع عالیقدر را بیدقتی در بیان موضوع معرفی میکنند.
🔹دو گروه یاد شده اکثریت قریب به اتفاق افراد مومن و انقلابی را شامل میشود که تنها انتقاد برخی از آنان به سخنان آقای ازغدی، بیدقتی ناخواسته در بخشی از اظهارات ایشان است.
🔹گروه سوم، اما کسانی هستند که انتقاد و اعتراض آنان به سخنان روز پنجشنبه آقای رحیمپور ازغدی، قبل از آنکه قابل اعتناء و توجه باشد، تعجبآور و خندهدار است!
🔹کسانی که از آنها با عنوان گروه سوم یاد کردیم در حالی سخنان برادر رحیمپور ازغدی را اهانت به روحانیت قلمداد کرده و برای حوزههای علمیه اشک تمساح میریزند که بسیاری از آنان در مقابل تمامی اهانتها و پلشتیهای مورد اشاره که فقط اندکی از بسیارهاست نه فقط سکوت کرده و لام تا کام زبان به اعتراض نگشودهاند بلکه در برخی موارد از اهانتکنندگان صرفا به این علت که هم حزب و گروه آنان بودهاند، حمایت نیز کردهاند!
🔹اعتراض آنها به اظهارات آقای رحیمپور مضحک به نظر میرسد و هیچکس حتی در دورترین افق ذهن خویش هم نمیتواند باور کند که آنان نگران حوزههای علمیه و جایگاه روحانیت و مراجع عظام تقلید باشند.
🔹آقای رحیمپور ازغدی سابقهای طولانی و تقریبا به درازای عمر خویش، در حمایت جانانه و علمی از حوزههای علمیه، مراجع عظام تقلید و دفاع بیوقفه از اسلام و انقلاب داشته و دارد.
🔹از برادر عزیزمان آقای رحیمپور انتظار میرفت و میرود در سخنان و تحلیلهای خویش که همیشه علمی و راهگشا بوده است دقت بیشتری داشته باشند تا به کارگیری برخی از تعابیر نه چندان مناسب، رنجش خاطر شماری از عزیزان حوزههای مقدس علمیه را درپی نداشته باشد و از آن بزرگواران- مخصوصا دو تن از مراجع عظام تقلید که به دلیل جایگاه رفیعشان بیرون از شمار گروههای یاد شده هستند- نیز خواهشی در میان است و آن اینکه هرگز تصور سوءنیت نسبت به شخصیت شناخته شده و فداکاری نظیر استاد رحیم پور ازغدی را به ذهن راه ندهند.
🔹در متن سخنان آن روز ایشان دفاع از روحانیت و حوزههای علمیه موج میزند و بارها بر جایگاه رفیع و مقدس آن تاکید ورزیدهاند.
🔹در کلیپی که از سخنان کوتاه فرمانده تیپ امام جعفر صادق(ع) پیش از سخنرانی آقای رحیمپور پخش شده آمده است«یکی از شعارهایی که بر روی پلاکارد نوشته شده با اهداف این تجمع سنخیتی ندارد که باید جمع شود تا مورد سوءاستفاده و به حاشیه راندن اصل موضوع نشود» و برادر ازغدی نیز در آغاز سخن خویش متن تعدادی از پلاکاردها را میخواند که پلاکارد مورد اشاره در میان آنها نیست.
@rasagarnews کانال رساگرنیوز
هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌بالاخره مفتی اهل تسنن شیخ طارق یوسف المصری ، اعلام کرد که حضرت علی ع برحق است و عُمَربن خطاب دشمن اوست . لطفا تا می توانید نشر دهید ...خشنودی قلب نازنین آقا علی ع وآقا رسوالله ع صلوات
@mobahesegroup
بصيرت؛ ذوالنور نماينده مردم قم در مجلس: با ارز دولتي حجم زيادي خر از قبرس وارد كردند، سگ وارد كردند، گل هاي تزئيني وارد كردند، خوراك سگ و داروي سگ هاي آپارتماني وارد كردند/ استدلال داريم كه خود دولت عامل اين نابساماني در بازار ارز است و خود دولت باعث افزايش قيمت ارز شده است qomefarda.ir/news/225514
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
💢 #موش_های_خوب‼️
🔻يک مقام ارشد موساد:
مثل سوريه در فضاي مجازی ايران هم سربازاني داريم نامرئي که بدون دريافت پول عليه رژيم و سپاه تبليغات ميکنند؛ آنها چنان کينه اي از رژيم و سپاه به دل دارند که به فرض اگر روزي بين ما با ايران و سپاه روابط دوستي برقرار شود آنها دست از دشمني خود برنخواهند داشت
هر يک از آنها براي اسرائيل و آمريکا نقش يک گردان بازی ميکنند و من در حضور نتانياهو از آنها بعنوان سربازان نامرئي و " #موش_های_خوب " نام بردم.
اما ما در اینجا ،موشهای خوب شما را سلبریتی مینامیم !!!!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
⭕️صحنه ای فوق حماسی از جنگ یمن
🔹2 رزمنده یمنی در برابر 7 عنصر تکفیری در حالی که یکی از این دو رزمنده سلاح هم نداره و با سنگ به دشمن حمله می کنه... وقتی سنگ میندازه دشمن فکر میکنه نارنجک انداخته و فرار میکنند. وقتی مجاهد اول شهید میشه مجاهد دوم میره که سلاحش رو بردار اما سلاحش از کار افتاده و میره سلاح یکی از تکفیریها رو بر میداره و انتقام دوستش رو از شخصی که در سمت راست کمین کرده بود گرفت.
🔺حجم شجاعت و جنگاوری واقعا بی نظیره در کلیپ زیرببینید
🇮🇷 @https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
⭕️تصاویر دو قاضی متخلف منتشر شد
🔹بعد از هشدار صریح رییس قوه قضائیه، پرونده دو قاضی متخلف پس از طی مراحل قانونی با نام روز گذشته مطرح شد امروز نیز عکس این قضات متخلف منتشر می شود.
@masaf_raefipour
⭕️ آقای روحانی #لطفا_در_نروید
💢 تاکتیک ایجاد جنجال برای #فرار_از_پاسخگویی
🔹پس از استیضاح دو وزیر دولت دوازدهم فردا رئیس دولت هم برای پاسخگویی به نمایندگان مردم، باید به مجلس برود.
به همین دلیل تیم رسانه ای دولت برای رهایی از این بحران و "گوش مالی مجلس" و #انتقام عزل دو وزیرش برنامه های مخربی تدارک دیده است
⛔️ به قطعات این پازل توجه کنید:
⭕️ #ربیعی طی توییتی خبر از ترس مردم از "ایجاد التهاب در مجلس" هنگام سوال از روحانی میدهد و در ادامه به مجلس توصیه میکند #تشنج ایجاد نکند که به نفع هیچ کس نیست و در اخر وقیحانه هشتگ "حفاظت از مردم" میزند!
⭕️ #ظریف در تلویزیون میگوید اگر برجام نبود الان وضع گرانی ها بدتر بود و ما چند ماه قبل به این قیمت ها میرسیدیم بدون آنکه اشاره ای به #سوءمدیریت دولت و نبود دلیل اقتصادی برای گرانی ها کند!
⭕️ امروز باز به یکباره و بدون دلیل خاصی "طلا و سکه" گران میشود آن هم یک روز قبل از حضور روحانی در مجلس، میوه ۸۳ درصد گران شده است و هیچ دلیل عقلانی برای گرانی #خودرو وجود ندارد جز طمع خودروسازان و تلاش دولت برای فشار به مردم و نظام.
⭕️ #آشنا در توییتی نوشته مجلس دومین وزیر فسادگریز را کنار زد و در ادامه آورده فضای روز سهشنبه شفاف تر شد! این یعنی مجلس وزرایی را که مقابل این فساد ایستادند عزل میکند و روز سهشنبه هم با همین رویکرد با روحانی برخورد خواهد کرد!!! چون روحانی از نظر آشنا "ابرقهرمان مبارزه با فساد" است. پس روحانی هم دست به افشاگری و... خواهد زد، ضمنا آشنا کار را در اینجا تمام نکرده و در توییتی دیگر عملا به توهین به نمایندگان ملت پرداخته و طلبکارانه آنها را به خاطر سوال از روحانی تحقیر میکند.
روحانی و جهرمی هم تهدید به افشاگری در مورد مفسدان کرده و بگم بگم را شروع میکنند...
⭕️ اینک فارغ از اینکه فردا قرار است چه حاشیه هایی در مجلس ایجاد شود که امروز این مقدمات چیده میشود و
تیم جنگ روانی روحانی (آشنا، ربیعی، واعظی و...) چه نقشه هایی در سر دارند ، #نمایندگان_مجلس باید برای امانتداری از رای ملت به دور از عملیات روانی مشاوران دولت که روی #عصبانی کردن آنها حساب باز کردهاند، باید روی سوالات اساسی از روحانی متمرکز شوند از جمله اینکه:
علت بیثباتی بازار ارز چیست؟ و چرا بازار این چنین به هم ریخته است؟
چرا قیمت عموم اجناس چندبرابر شده؟
چرا پراید کاملا ایرانی شده ۴۰میلیون تومان؟ و چرا سکه تا ۴میلیون هم پیش رفته است؟
چرا حقوق کارمندان و فرهنگیان و کارگران طبق قانون افزایش نداشته است؟
✅ در پایان باید گفت جناب آقای روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران و نمایندگان محترم مجلس ، لطفا فردا را "به نفع مردم" مدیریت کنید به و به دور از حواشی، در پرسش و پاسخهایتان به دنبال برطرف کردن مشکلات مردمی باشید که به شما اعتماد کرده اند. لذا هنگام #پاسخگویی #لطفا_در_نرویدhttps://eitaa.com/mahmoodmoalemi
💎 تسلیم شدن مقابل بیگانه به سبک غربگرایان
خدا رحمت کند مرحوم مدرس را که وقتی در مقابل اولتیماتوم روس ها برای خروج مورگان شوستر از ایران در مجلس دوم مشروطه علم مخالفت را بلند کرد و در مقابل به وی گفته شد که اگر اولتیماتوم را نپذیریم، روس ها به ایران حمله می کنند، گفت:
«شاید مشیت خداوند بر این قرار گرفته باشد كه آزادی و استقلال ما به زور از ما گرفته شود ولی سزاوار نیست كه ما خود به دست خویش آن را از دست بدهیم.»
حال تعجب می کنم از نمایندگان و کارشناسانی که تلاش می کنند تا خود با دست خود کشور را در منجلاب تصویب اف ای تی اف فرو ببرنند و گاه و بی گاه، تصویب آن را تنها راه حل مشکلات بانکی می دانند!
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
خبرگزاری فارس|سایت اصفهان
تاریخ: ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۰۵
در میزگرد فارس مطرح شد
سؤال از رئیسجمهور، سؤال از وعدههای اوست/ مجلس در انجام وظایفش لنگ میزند
محمود معلمی کارشناس مسائل سیاسی و جانشین اسبق اداره کل سیاسی سپاه پاسداران و حسین مطیع استاد دانشگاه صنعتی اصفهان در میزگرد فارس موضوع طرح سؤال از رئیسجمهور و حواشی مربوط به آن را بررسی کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، 10 مرداد ماه بود که از سوی علی لاریجانی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی اعلام شد که نمایندگان مجلس از توضیح نمایندگان دولت در کمیسیون اقتصادی قانع نشده و طرح سؤال از رئیسجمهور در 5 محور اعلام وصول شد؛ طبق آئیننامه مجلس، رئیسجمهور موظف شد حداکثر تا یک ماه آتی برای پاسخ به سؤالات نمایندگان در صحن علنی حضور یابد.
طرح سؤال از رئیسجمهور واکنشهای مختلفی را به همراه داشته، برخی این اتفاق را به صلاح کشور نمیدانند، برخی آن را بینتیجه و بعضی هم فرصتی برای پاسخگویی میدانند؛ مهلت یک ماهه حسن روحانی تا قبل از 10 شهریور پایان پیدا میکند و آن طور که اعلام شده او قرار است سه شنبه 6 شهریور ماه در جمع نمایندگان حاضر شود.
در همین رابطه محمود معلمی کارشناس مسائل سیاسی و جانشین اسبق اداره کل سیاسی سپاه پاسداران و حسین مطیع استاد دانشگاه صنعتی اصفهان در میزگرد فارس موضوع طرح سؤال از رئیسجمهور و حواشی مربوط به آن را بررسی کردند که در ادامه از نظر میگذرانید.
فارس: چرا «سؤال از رئیسجمهور» این همه حاشیه دارد؟
معلمی: در مورد سؤال کردن از رئیسجمهور در کشور ما با این که صریح قانون است «تابو» وجود دارد اما در بقیه کشورها اینطور نیست و خیلی عادی با این موضوعات برخورد میکنند، این کار به نوعی مطالبهگری است توسط نمایندگانی که اطلاعات بیشتری نسبت به مردم دارند و میتواند دولت را نسبت به عملکردش بازخواست کنند.
فکر میکنم واکنش روحانی نسبت به طرح سؤال مناسب نبود و به نوعی تهدید مجلس قلمداد میشد، این دلهره برای دلسوزان نظام وجود دارد که چه اتفاقی خواهد افتاد و چه صحبتهایی مطرح خواهد و آیا جمعبندی جلسه به سود کشور و مردم خواهد بود یا نه.
اقدام مجلس را مثبت ارزیابی میکنم و این تابوشکنی باید رخ دهد، البته فارغ از مسائل جناحی و سیاسی، همانطور که اعلام شده محور سؤالات اقتصادی است و چه بهتر که در همین رابطه صحبتها مطرح شود؛ دو طرف اگر بخواهند حواشی را دامن بزنند به نفع مردم تمام نخواهد شد
یکی از همفکران دولت به من میگفت اگر نمایندگان قانع نشدند چه؟ آیا کار به استیضاح خواهد کشید و آیا این به صلاح کشور است؟ در پاسخ گفتم من از این زاویه نمیبینم که به مرحله استیضاح برسد یا نه، بلکه صرفاً ابهاماتی وجود دارد و دولت با این اقدام نمایندگان فرصتی را برای پاسخگویی پیدا میکند.

فارس: وقت «سؤال از رئیسجمهور» حالا بود؟
مطیع: قانون 4 راه برای گفتوگوی بین نمایندگان و رئیسجمهور در نظر گرفته شامل تذکر، سؤال، استیضاح و تحقیق و تفحص؛ سؤال از رئیسجمهور میتوانست زودتر انجام شود و حالا هم دیر اتفاق افتاده و نمایندگان تأخیر کردهاند، چه عیبی دارد رئیسجمهور به صورت فصلی یا شش ماه یک بار در مجلس حاضر شده و به پرسش نمایندههای مردم پاسخ دهند؟ ای کاش قبل از غائله دی و اغتشاشات اخیر با پاسخ به سؤالات افکار عمومی را اقناع میکردند.
نمایندگان مردم اگر نمایندگی واقعی مردم را دارند باید مسائل مردم را طرح کند حرف اول مردم ایران از تمامی اقشار موضوع اقتصادی و در این شکی نیست، همه جا صحبت از مشکلات اقتصادی است که به نوعی به 5 محور پرسشهای نمایندگان شامل عدم موفقیت دولت در مدیریت قاچاق کالا و ارز، استمرار تحریمهای بانکی، عدم موفقیت دولت در کاهش نرخ بیکاری در چند سال اخیر، رکود اقتصادی شدید چندساله و افزایش روزافزون نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی میشود.
محورهای سؤال از رئیسجمهور به دلیل محدودیتی که آئیننامه مشخص کرده بیشتر از 5 مورد نمیتوانست باشد اما خوب است نمایندگان در روز سؤال مواردی همچون قیمت طلا، خودرو، مایحتاج عمومی و وضعیت نابسامان مؤسسات مالی و اعتباری را هم از رئیسجمهور بخواهند. روحانی چند ماه قول تغییر تیم اقتصادی و ترمیم کابینهاش را داد اما صرفاً رئیس بانک مرکزی تغییر پیدا کرده، البته سخنگو هم برکنار و تنها بلندگوی دولت هم قطع شده است.
فارس: «سؤال از رئیسجمهور» جناحی است یا فراجناحی؟ پشت پردهای هم دارد؟
مطیع: حامیان رئیسجمهور اگر علاقهمند به دولت بودند باید زودتر خودشان دست به کار میشدند و از روحانی میخواستند تا به ابهامهای افکار عمومی پاسخ دهد، این کار قطعاً در مجموع به نفع دولت بود اما شاهد نقطه مقابل این اقدام هستیم، زمانی که نمایندگانی از گروههای مختلف طرح سؤال را امضا میکردند با وعده و وعید آنها را......