هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
⭕️ فایننشال تایمز: ایران با پذیرش قواعد مالی بینالملل FATF از #اقتصاد_مقاومتی که موردنظر رهبر این کشور است خارج میشود.
#خيانت_FATF بزرگترین خسارت هست.👎
این رو دیگه قبله ی آمال شما نمایندگان و دولتمردان میگن.مانمی گیم.👌
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه
هدایت شده از صدای ایران | VOI
⭕ #مجمع_الحمقاء!
✍ #ارسالی_همراهان
#احمق آن کسی است که بدون توجه به علل و انگیزه دشمنی و هدف از درخواست مذاکره بزرگترین دشمن و دشمنانش، حماقتی به اندازه تصویب بیست دقیقه ای! #برجام می کند، ولی #احمق_تر کسی است که علاوه بر عدم توجه به مسائل یاد شده، از تجربه تلخ #برجام درس نگرفته و دست و پا می زند که فاجعه بدتر از #برجام به نام #fatf را تصویب کند؟!
💠 البته با احترام به نمایندگان دلسوز و انقلابی، با این وجود بنگریم که آنجا مجلس شورای اسلامی است یا #مجمع_الحمقاء!
💠 یاد سخن گرانسنگ شهید مدرس افتادم که گفت بروید آدم انتخاب کنید
#نه_به_FATF
#نه_به_خود_تحریمی
@voinews
خط هدایت :
🔴 رای مجلس و شش ملاحظه
🔻امروز و در حین بحث و بررسی مجلس در مورد پیوستن به یکی از اضلاع کنوانسیون FATF نامه دفتر مقام معظم رهبری نیز منتشر شد. سوای رای سوال برانگیز!! مجلس، چند نکته بسیار مهم وجود دارد:
🔻۱. نظر رهبری در مورد کلیت کنوانسیون های بین المللی کاملا شفاف و غیرقابل خدشه است. بی اعتمادی نسبت به کنوانسیون هایی که عموما بر خلاف ظاهر آراسته خود، محتوایی استعماری دارند نظر روشن رهبری عزیز است و تجربه چهل ساله نیز موید این نظر است.
🔻۲. نامه دفتر رهبری به جهت ضرورت طی #مراحل_قانونی منتشر شد. نباید توقع داشت رهبری قبل از طی مراحل قانونی ورود کنند. این به معنی بی اعتبارکردن سازوکارهای قانونی کشور است. برخی توقع دارند در هر موضوع چالشی، رهبری راسا ورود کنند.
🔻۳. (مهم) باید توجه کنیم یک #جریان_خاص و نام و نشان دار تلاش می کند مشکلات فعلی و آتی را به پای نظام و رهبری عزیز بنویسد و با هزینه کردن ایشان یک آدرس غلط در مورد علت مشکلات اقتصادی به مردم بدهد. در همین راستا بهترین راه مقابله با قصد و غرض بدخواهان این بود که مجلس به مثابه عصاره ملت مستقلا و با بحث و بررسی کارشناسی، به لوایح این گونه رای منفی می داد. حال که با اختلاف رای جزیی این لایحه تصویب شده است کسی نمی تواند مدعی اعمال نظر مقامات عالی نظام شود.
🔻۴. رای مجلس برآیندی از نظرات #دلسوزانه و #کارشناسانه عده ای و #جناحی_نگری و #ساده_اندیشی بخشی دیگر بود. در هر حال فرآیند طبیعی و عادی قانونی طی شد و اتفاقا مردم در چنین صحنه هایی می بایست افراد و جریان ها را به خوبی رصد کنند و عیار آنها را برای انتخابات آینده در ذهن داشته باشند.
🔻۵. هنوز مراحل قانونی پیوستن به کنوانسیون مورد مناقشه کامل نشده لذا مسیر قانونی جهت تجدید نظر باز است.
🔻۶. (مهم) اکنون آنچه بیش از یک کنوانسیون خاص اهمیت دارد #بصیرت_عمومی مردم است. گفتمان بی اعتمادی به غرب باید ورد زبان و فکر عامه جامعه شود. مردم باید به این نتیجه قطعی برسند که #هیچ_گزینه خارج ایران مشکل شان را حل نمی کند.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از 🎥 دوربین مخفی ایتا 🎥
بی احترامی لاریجانی به طومار مردمی و پرت کردنش به پایین!😒
معرفی میکنم ایشون ریاست مجلس رو به عهده دارند..همان مجلسی که مثلا نمایندگانش نماینده مطالبات مردمند..
Join👇
🅾 @secretcam
⭕️ افشاگری های نقوی حسینی علیه دولت و لاریجانی
🔻نقوی حسینی در مخالفت با CFT گفت:
💠 چرا به نمایندگان دروغ می گویید که اگر به این کنوانسیون نپیوندیم مشکل شهرستان های شما حل نمی شود. پشت همین تریبون می گفتید به برجام نپیوندیم مشکل آب خوردن مردم حل می شود اما نشد. ما برجام را تصویب کردیم اما مشکل ما حل نشد.
💠 آقای لاریجانی 20دقیقه ای برجام را تصویب کردید و اجازه مخالفت و تذکر نشد. این چه مدیریتی در مجلس است که اجازه اخطارهای ما را نمی دهد.
💠 آقای لاریجانی که جلسات متعدد تشکیل دادید که FATF تصویب شود چرا بعد از صحبت رهبرانقلاب یک جلسه تشکیل ندادید تا مطالبه رهبری از نمایندگان را عملیاتی کنیم؟رهبرانقلاب صریحا گفتند این کنوانسیون هایی که استکبار پخت و پز کرده را نپذیرید.
💠 با همه نمایندگان جلسه گذاشتید. فراکسیون نماینگان ولایی را دوبار دعوت کردید تا به FATF رای دهیم اما ما شرکت نکردیم چون می دانستیم چه می خواهیم.
💠 گفتنی است علی لاریجانی در اقدامی غیراخلاقی صحبت های نقوی حسینی را قطع کرد و تصویب بیست دقیقه ای برجام را تهمت دانست! اما انتقادات به تشکیل جلسه ندادن برای بررسی مطالبات رهبرانقلاب را با سکوت خود تایید کرد.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🎙صوت|درگیری لفظی نقوی حسینی و علی لاریجانی
🔹نقوی حسینی: برجام را ۲۰ دقیقهای تصویب کردید.
صوت را در کلیپ زیر ببینید
هدایت شده از کانال فرهنگی دانشکده علوم قرآنی اصفهان
#اطلاعیه
نشست سیاسی
با حضور جناب آقای معلمی کارشناس مسائل سیاسی
موضوع:حرکت به سوی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی
همراه با پرسش و پاسخ دانشجویی.
زمان:سه شنبه ۱۷ مهرماه ساعت۱۰:۴۵
مکان:سالن اجتماعات دانشکده
#فرهنگی
#بسیج_دانشجویی
#روابط_عمومی_دانشکده
@olumqurani_esf
✍اف ای تی اف، امر جامع و مریض دلان سیاسی
🔰لوایح مهمی همچون FATF، که اجرای آن با سرنوشت کشور و مردم گره خورده است، مصداق بارز همان «امر جامع»ی هستند که خداوند به مؤمنین دستور داده است که باید در آن از ولیّ خدا «اذن» بگیرند؛ وگرنه از دایره ایمان خارجند:
🔸«إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ وَإِذَا كَانُوا مَعَهُ عَلَى أَمْرٍ جَامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ؛ جز اين نيست كه مؤمنان كسانى اند كه به خدا و پيامبرش گرويده اند و هنگامى كه در امر جامعی همراه او باشند، تا از وی کسب اجازه نکنند، نمی روند.» (نور: 62)
🔰رهبر انقلاب در دیدار خرداد ماه با نمایندگان مجلس در سخنانی که به صراحت عدم رضایتشان را از تصویب لوایح دست ساز دشمن در مجلس، و بطور خاص لوایحی همچون FATF، اعلام نمودند:
🔸«بنده در مورد همین چیزهایی که اخیراً در مجلس مطرح شد در این چند ماه اخیر، گفتم مجلس مستقلّاً خودش قانون بگذراند. فرض کنیم موضوع مبارزهی با تروریسم یا با پولشویی است؛ خیلی خب بنشینند یک قانون بگذرانند. هیچ لزومی ندارد که ما برویم چیزهایی را که نمی دانیم ته آن چیست یا حتّی می دانیم که مشکلاتی هم دارد، بهخاطر آن جهاتِ مثبت و جنبههای مثبت، قبول بکنیم.» (30/3/97)
حال، سوال این است که چرا با وجود اظهار نظر صریح و علنی رهبر انقلاب، برخی مسئولین باز هم از ایشان در این زمینه نظرخواهی کردند؟ آیا در سخنان رهبر انقلاب ابهامی وجود داشت که نیاز به نظرخواهی مجدد باشد؟ آیا این رفتار، دلیلی جز تحت فشار قرار دادن ایشان و تلاش برای تغییر نظر ایشان می تواند داشته باشد؟ هرچند برخلاف آنچه که القاء شد، دیدگاه رهبر انقلاب در این زمینه تغییری نکرد و ایشان صرفاً با «بررسی» این لایحه در مجلس موافقت نمودند نه با محتوای آن، اما اصل بروز چنین رفتارهایی نسبت به ولیّ از سوی برخی مسئولین، باید از جنبه روان شناسی سیاسی مورد تأمّل و مداقّه قرار گیرد.
🔰این نوع رفتار برای نگارنده یادآور آیاتی از قرآن کریم است. زمانیکه پیامبر اکرم(ص) به مسلمانان دستور آمادگی برای شرکت در جنگ تبوک داده بودند، عده ای از منافقان و مریض دلان سیاسی، با وجود دستور صریح و علنی پیامبر(ص)، نزد ایشان آمدند و با بیان بهانه های واهی، ایشان را تحت فشار گذارده و از ایشان خواستند تا با عدم حضور آنان در جنگ موافقت نمایند. آنان در واقع قصد داشتند تا تخلّف خود از دستور صریح پیامبر(ص) را «قانونی» نموده و از انتقادات دیگران علیه خود بکاهند. قرآن کریم درباره این افراد می فرماید:
🔸«لَا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ أَنْ يُجَاهِدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالْمُتَّقِينَ * إِنَّمَا يَسْتَأْذِنُكَ الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَارْتَابَتْ قُلُوبُهُمْ فَهُمْ فِي رَيْبِهِمْ يَتَرَدَّدُونَ؛ كسانى كه به خدا و روز بازپسين ايمان دارند در جهاد با مال و جانشان از تو عذر و اجازه نمى خواهند و خدا به [حال] تقواپيشگان داناست * تنها كسانى (برای تخلّف از دستور جهاد) از تو اجازه مى خواهند كه به خدا و روز بازپسين ايمان ندارند و دلهايشان به شك افتاده و در شك خود سرگردانند.» (توبه: 45-44)
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
۱۵ مهر ۹۷ |
⭕️ اسامی 40 تن از نمایندگان که خواهان رأیگیری شفاف برای لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) شدند، به شرح زیر است:
🔺احمد امیرآبادیفراهانی
🔺حجتالاسلام سالک
🔺پورمختار
🔺امیر خجسته
🔺احسان قاضیزادههاشمی
🔺امیرحسین قاضیزادههاشمی
🔺عدل هاشمیپور
🔺حجتالاسلام موسویلارگانی
🔺سیدجواد ابطحی
🔺محمدمهدی زاهدی
🔺حجتالاسلام نصرالله پژمانفر
🔺اسدالله قرهخانی
🔺حسن کامران
🔺حمیدرضا حاجیبابایی
🔺اسماعیل سعیدی
🔺محمود بهمنی
🔺محمد دهقان
🔺فریدون حسنوند
🔺ساداتینژاد
🔺بهرامنیا
🔺سیدکمالالدین شهریاری
🔺حسینعلی شهریاری
🔺جواد کریمیقدوسی
🔺محمدحسین فرهنگی
🔺شیویاری
🔺حمیدرضا فولادگر
🔺سیدحمیدرضا کاظمی
🔺رضایی جهرمی
🔺هدایتالله خادمی
🔺هاشمی تختی
🔺رستمیان
🔺ابوالفضل ابوترابی
🔺جمشید جعفرپور
🔺اکبر ترکی
🔺خدابخشی
🔺فریدون احمدی
🔺محمدباقر عبادی
🔺سیدراضی نوری
🔺ابراهیم رضایی
🔺ابراهیمی رامیان
🔺عبدالرضا مصری
🆔 @@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
๑๐•❁﷽❁•๐๑
✍ به نقل از فرزند شهید مدرس
🔶 یک روز وقتی پدرم از مجلس بازگشت، عدهای از مردم به خانه آمدند و با سر و صدای زیاد گفتند آقا این چه لایحهای بود که امروز تصویب شد؟!
🔻 خلاف #مصلحت است.
🔷 آقا فرمود اگر بیست رأس الاغ و یک آدم را در مجلسی جمع کنند و از آنها بپرسند ناهار چه میخورید، چه جواب میدهند؟! همه گفتند جو؛ آقا فرمود: آن یک نفر هم مجبور است سکوت کند، این #وکلایی که شما انتخاب کردید، شعورشان همین اندازه است، بروید #آدم انتخاب کنید.
#خیانت_بزرگ
#اف_ای_تی_اف
#مجلس
#خانه_ملت
#انتخاب_نادرست
#بی_بصیرتی
👉 @henaras_lr 👈
⁉️ماجرای FATF به زبان ساده چیست⁉️
نهاد FATF یک نهاد مالی در ظاهر بین المللی است که ذیل گروه G7 شکل گرفته و کارویژه خود را پیگیری شفافیت مبادلات مالی برای مبارزه با پولشویی خصوصا در قالب معاملات مواد مخدر و مقابله با تامین مالی تروریسم اعلام کرده است، این نهاد در سال 2012 چهل و نه توصیه، را به عنوان استانداردهای خود ابلاغ کرد که شامل 9 توصیه مبارزه با تروریسم و 40 توصیه برای شفافیت مالی است.
از نظر این نهاد مالی، کشورها به چهار دسته استاندارد، در حال پیشرفت، غیر همکار و لیست سیاه تقسیم می شوند که از سال 2010 ایران به بهانه برنامه هسته ای در قالب کشورهای لیست سیاه قرار گرفت.
ایران هم برای گرفتن بهانه ها و خروج از این فهرست از سال 2008 قوانین داخلی متناسب را تصویب کرد که در بیانیه این نهاد هم از اقدامات ایران تقدیر شد. با این حال با تصویب تحریم های امریکا علیه ایران، این نهاد مالی هم ایران را در لیست سیاه قرار داد.
🔻 اما نکته ای که مسئولان مذاکره کننده در این زمینه هرگز به آن اشاره نمی کنند آن است که در این سال ها ایران براحتی مبادلات مالی جهانی خود را انجام داده و عملا ورود ایران به این فهرست لیست سیاه FATF مانعی برای مبادلات بانکی ایران نبوده است.
🔺تنها زمانی سیستم بانکی با مشکل جدی مواجه شد که مورد تحریم امریکا قرار گرفت، بر این اساس بانک های خارجی از هراس جریمه ها و مجازات دولت امریکا ارتباطات مالی خود با ایران را قطع کردند که اساسا ارتباطی با ماجرای قرار گرفتن ایران در لیست سیاه FTAF نداشت.
در ماه های اخیر، دولت یازدهم به نمایندگی از جمهوری اسلامی، توافق نامه یا یک برنامه اقدام مشترک را با این نهاد مالی امضا کرده است که علاوه بر آن توصیه های چهل و نه گانه همگانیFATF، برخی تکالیف اختصاصی را نیز برای ایران در نظر گرفته است.
🔹آقای طیب نیا در گفتگوی ویژه خبری می گوید به این دلیل زیر بار این توافق رفته است که مشکلات بانک ها در مبادلات مالی را مرتفع کند، اما ایشان و تیم وزارت خارجه به خوبی می دانند که مشکل بانک های ایرانی تحریم های اولیه و ثانویه امریکاست که قرار بود بواسطه امتیازات بزرگ اهدا شده در برجام مرتفع بشوند و مرتفع نشده اند.
یعنی حتی اگر ایران از لیست سیاه FTAF هم خارج شود اما تحریم های امریکا باقی باشد، تفاوتی در ارتباطات مالی بانک ها دنیا با بانکهای ایرانی حاصل نخواهد شد.پس چرا دولت زیر بار این توافق رفته است؟! به نظر می رسد این امتیازی پشت پرده از طرف تیم ایرانی در حاشیه توافق برای رسیدن به برجام بوده و اساسا ارتباطی به رفع مشکل مبادلات مالی بانک های ایرانی ندارد.
بر اساس توافقی که طیب نیا با FATF امضا کرده است، ایران ملزم است قوانین ضد تروریسم خود را منطبق با توصیه های این نهاد و قطعنامه های شورای امنیت اصلاح کند که در نتیجه گروه های مقاومت منطقه در فهرست تروریسم ایران قرار خواهند گرفت!
از سوی دیگر ایران ملزم است همه تراکنش های بالای 15 هزار دلار خود را در یک مرکز مشترک ثبت کرده و در صورت درخواست این نهاد یا کشورهای عضو به آنها تحویل دهد.
نکته مهمتر الزام ایران به شناسایی و معرفی «ذی نفع واقعی» معاملات بانکی است.
یعنی اگر یک نهاد تحریم شده مثل یک شرکت تولید کننده موشک، برای معاملات جهانی خود چند شرکت پوششی تاسیس کرده و با آنها تحریم ها را دور می زده است، بر اساس تعهد جدید ایران باید شناسایی شده و به نهاد FATF معرفی شود!
ایران طبق این توافقنامه متعهد است که 23 فرد و 61 نهادی که در قطعنامه 2231 تحت تحریم هستند را تحریم کند. شاخص ترین این افراد حاج قاسم سلیمانی است!
بانک مرکزی و بانک های ایرانی سال هاست که با فرار از شفافیت معاملات و مانع تراشی برای شکل گیری نهادهای داخلی ایجاد شفافیت، شرایطی را ایجاد کرده اند که ماجرای فیش های حقوقی و فسادهای چند هزار میلیاردی ثمره آن است. حال این نهادهای مالی ایرانی تصمیم گرفته اند بجای ایجاد ساز و کار بومی شفافیت مالی، زیر بار استاندارهای شفافیتی بروند که G7 تعیین کرده است و در آن اکثر تعریف ها مغایر با منافع ملی جمهوری اسلامی است، استاندارهایی که ثمره اش تبدیل شدن بانک های ایرانی به عاملان اجرای تحریم های وزارت خزانه داری امریکا در داخل کشور خواهد بود و اهداف این تحریم ها وزارت خانه های دولتی، صدا و سیما، وزارت دفاع، اطلاعات، سپاه و چندین چهره تراز اول کشوری و لشکری است.
پیام مسئول قرارگاه دانشجویی اقتصاد مقاومتی شهید احمدی روشن استان اصفهان در پی اتفاقات ۱۵مهرماه مجلس شورای اسلامی مرتبط با FATF
مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا﴿احزاب/۲۳﴾
خواهران و برادران عزیز دانشجو در قرارگاه دانشجویی شهید احمدی روشن؛
خدا را شکر که امروز امام زمام ما ظهور نکرده است و فرمانی صادر ننموده است تا بعضی خائنین به مردم در لباس نمایندگی مردم، فرمانش را مصادره به مطلوب نمایند و بر خلاف سخن صریحش با وقاحت تمام بایستند و آن کنند که اربابانشان خواسته اند...
اما آنچه امروز در مجلس اتفاق افتاد، نه تنها از ارزش کار شما نکاهید که ضرورت کارتان را بیشتر و بیشتر مشخص نمود.
انقلاب اسلامی برای به قله رسیدن، هنوز به فداکاری های شما بسیار نیاز دارد. نهال نوپای ۴۰ سال پیش انقلاب، امروز درختی تنومند شده که برای رشدش به خون دل هایی نیاز دارد که سربازان #سید_علی باید متحمل آن شوند.
پس کمرهمت را محکم تر از قبل ببندید ، خسته نشوید ، بر ایمانتان بیفزایید و به کار مطالبه گری و گفتمان سازی علمی، بیش از پیش اهتمام ورزید که هر کس خدا را یاری نماید، خداوند او را یاری خواهد نمود.
این حقیر دست تک تک رفقای عزیز دانشجو که از هیچ تلاشی برای احقاق حق همه مستضعفان عالم از جان و مال و آبرو و خانواده شان گذشتند را می بوسم و از خداوند متعال سربازی و شهادت در رکاب ولی امرمان را خواستارم.
۱۵مهرماه ۹۷
ابوتراب نماینده شهرستان نجف آباد :
مخالف تصویب FATF بودم.
رد امکان شرط گذاری مطابق کنوانسیون وین
# ابوالفضل ابوترابی در ارتباط با پیوستن ایران به FATF اظهار داشت: به دلایل مسائل مطرح شده در ارتباط با موضوع تروریسم در تعدادی از مادههای قرارداد FATF شامل ماده ۲ ، ۸، ۱۲ و ۱۳ با تصویب آن مخالف بودم.
وی با بیان اینکه ماده دو در ارتباط با تعریف تروریسم است که این امر مورد مناقشه قرار دارد و برای ما پذیرفته شده نیست، ابراز داشت: شرایطی که مطابق دیگر مادههای قرارداد در ارتباط با حاج قاسم سلیمانی عنوان شده نیز مورد قبول ما نیست.
نماینده مردم نجف آباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: از سویی در برخی مادههای قرارداد عنوان شده است که دولتهایی که FATF را پذیرفتند باید مساعدت حداکثری در موضوعات مختلف داشته باشند و این در حالی است که تعریف جامع و درستی برای میزان این مساعدت و حد اعلای آن بیان نشده است.
وی با بیان اینکه این امر بدان معناست که دست اعضا باز است تا با هر بهانهای موضوع عدم مساعدت را پیش بکشند، ابراز داشت: در FATF سه میز تروریسم، حقوق بشر و هستهای وجود دارد که بسیاری از کشورها مکلف هستند بر سر آنها حاضر شده و گزارش بدهند، این موضوعات بسیار وسیع هستند و حد تعریفی برای میزان مساعدت و گزارش درباره آنها وجود ندارد.
ابوترابی در ارتباط با صحبتهای برخی نمایندگان درباره پذیرش FATF با شرط گذاری ابراز داشت: این موضوع مطابق ماده ۱۹ کنوانسیون وین که هر نوع حق شرط را رد میکند امکان عملیاتی شدن ندارد.
وی با بیان اینکه نپیوستن به این کنوانسیون به هیچ عنوان به معنای عدم پیشرفت در مسایل کشور نیست، گفت: احتمال عدم تصویب این لایحه در شورای نگهبان وجود دارد.
🔴افشاگری خبرگزاری فارس از اولین دستورات خائنانه مبتنی بر FATF:
🔹براساس بخشنامه بانک کشاورزی، در صورتی که اشخاص حقیقی و حقوقی در لیست تحریمهای سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا، وزارت امور خارجه و خزانهداری آمریکا قرار داشته باشند، امکان ارائه خدمات بانکی به آنها وجود ندارد.
✍اگر این خبر درست باشد تمامی نیروهای مسلح و امنیتی کشور در داخل توسط خود دولت باید تحریم شوند.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
باسلام تـلفن گويـاي شـورای نـگهبـان : 02166401012
رای نهایی با شورای نگهبان است متداوم تماس میگیریم و اعلام میکنیم که این شورا نظر رهبری و مراجع عظام را فصل الخطاب قرار دهد و رد کند آنچه را خیانت به این نظام و مردم است.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
دوشنبه 16 مهر 1397



صفحه نخست اقتصاد > اقتصاد سیاسی
دوشنبه 19 شهریور 1397 - 17:32:03 چاپ
ماجراى افایتیاف چیست؟

اقتصاد > اقتصاد سیاسی - در صورت عدم پیوستن ایران به سازمان افایتیاف (FATF) در طى فرصت باقىمانده و حضور دوباره ایران در لیست سیاه، عملاً ارائه هرگونه خدمات و ارتباطات مالی و بانکى و پولی از سوى بانکهای جهانى با بانکهای ایرانى ناممکن شده و کشور عملاً در یک تحریم تمامعیار بانکى جهانى فراتر از تحریمهای آمریکا قرار خواهد گرفت.
سیامك قاسمى *
این روزها همه جا صحبت از افایتیاف (FATF) است و بعضى تأثیر عدم پیوستن ایران به افایتیاف بر اقتصاد ایران را حتى فراتر از تحریمهاى آمریكا مىدانند. اما افایتیاف چیست که این قدر مهم شده است:
۱- افایتیاف یا گروه ویژه اقدامات مالی فقط و فقط یک سازمان غیردولتی است که سیاستها و استانداردهای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را وضع کرده و ارتقا میدهد. این سازمان در سال ١٩٨٩ تاسیس شده و مقر آن در پاریس است.
۲- هم اكنون ١٩٨ كشور جهان به صورت مستقیم یا از طریق گروههای نه گانه منطقهای در افایتیاف عضویت دارند. از این بین ۳۷ کشور صاحب اقتصادهای بزرگ و توسعه یافته عضو سازمان اصلی هستند.
۳- افایتیاف در سال ۲۰۱۲ چهل و نه توصیه را به عنوان استانداردهای این سازمان برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم ابلاغ كرد كه كشورهای عضو موظف شدند یا قوانینی برای رعایت این توصیهها تصویب كنند و یا قوانین فعلی خود را ارتقاء دهند.
۴- افایتیاف همه كشورهاى جهان را بر اساس پایبندى به این توصیهها به ٤ دسته استاندارد، در حال پیشرفت، غیرهمكار و لیست سیاه دسته بندى میكند.
۵- افایتیاف از بین همه كشورهای جهان ٩ كشور را در طى سالهای اخیر به دلیل عدم پایبندى به استانداردهای جهانى مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در لیست سیاه قرار داده است و ایران در همه سالهای اخیر در صدر این لیست بوده است.

۶- افایتیاف از بین ٩ كشور عضو لیست سیاه، ٢ كشور كرهشمالی و ایران را در جایگاهى فراتر از لیست سیاه قراره داده و توصیه شده است علیه آنها «اقدامات متقابلانه» انجام شود.
۷- امروزه استانداردهای افایتیاف و نظر این سازمان درباره سطح پایبندى كشورها به این استانداردها، به عنوان یكى از مهمترین پیش نیازهای ارائه هرگونه ارتباط و ارائه خدمات بانكى و اعتباری و مالی از سوى بانكها و موسسات مالی به دیگر كشورها است.
۸- در سال ٢٠١٦ دولت آقای روحانى توانستافایتیاف را راضی كند تا یك ضرب العجل به ایران داده تا توصیههای ٤٩ گانه این سازمان را در كشور عملیاتى كرده و در عوض افایتیاف بطور موقت حضور ایران از لیست سیاه را تعلیق كند.
این ضرب العجل تاكنون دو بار از سوى افایتیاف تمدید شده و ضرب العجل نهایی كمتر از چند هفته دیگر به پایان مى رسد.
۹- ایران براى خروج از لیست سیاه باید قوانین داخلی خود در مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را بر اساس كنوانسیونهای جهانى ایامال (AML) و سیافتی (CFT) اصلاح و عملیاتى کند.
- در صورت عدم پیوستن ایران به سازمان افایتیاف در طى فرصت باقى مانده و حضور دوباره ایران در لیست سیاه، عملا ارائه هرگونه خدمات و ارتباطات مالی و بانكى و پولی از سوى بانكهای جهانى با بانكهای ایرانى ناممكن شده و كشور عملا در یك تحریم تمامعیار بانكى جهانى فراتر از تحریمهای آمریكا قرار خواهد گرفت.
* کارشناس و تحلیلگر اقتصادی
223225
کلید واژهها : اف ای تی اف FATF - پساتحریم - تحریم اقتصادی -
مطالب مرتبط
رئیس بانک مرکزی احمدینژاد: من و فرهاد رهبر برای قانع کردن مخالفان افایتیاف استدلال میکردیمراهکارهای مبارزه با رانت و فساداعلام نظر مجمع درباره افایتیاف به معنای رد آن نیستهشدار سازمان ملل: تحریم ایران باعث افزایش مهاجرت به اروپا میشودنپذیرفتن افایتیاف بازی کردن در زمین اسرائیل و آمریکاستاقتصاد ایران چشم انتظار بازگشت کوپندلیل محمود صادقی برای ادعای موافقت رهبری با افایتیاف چیست؟نپیوستن به افایتیاف اقتصاد کشور را فلج خواهد کرد
از سراسر وب
پیشنهاد از

اجاره اینترنتی ویلا و اقامتگاه

تا 50% تخفیف جدیدترین عطرهای پاییزی

جاباما، معتبرترین سامانه رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه

جدیدترین استیکرهای تزئین اتاق کودک در دیجیکالا
جدیدترین مطالب وباختصاصی از
رزرو اینترنتی ارزانترین اقامتگاههای ایران در جاباما
دیگه به ما هم، زنگ نزن!
استخدام در بهترین شرکت های بین المللی
سخت نگیرید! رزرو اینترنتی هتل با پشتیبانی 24 ساعته از جاباما
مجموعه هتل های زنجیرهای زودروم در تهران با ضمانت کنسلی رایگان
اپلیکیشن مناقصات ، مزایدات ،استعلامات سراسر کشور
7 دیدگاه
بی نام
دوشنبه 19 شهریور 1397 - 19:18:15
پاسخ
18 4
با تشکر از اطلاعرسانی. فقط اینکه اندکی پس از برجام ایران از وضعیت اقدام متقابل یک درجه بهتر شد و به وضعیت ارزیابی دقیق تغییر پیدا کرد خبرآنلاین اجازه نمیدهد متن انگلیسی مربوطه و آدرس سایت را برایتان بگذارم
بی نام
سه شنبه 20 شهریور 1397 - 11:30:26
2 9
هیچی نمیشه
بی نام
دوشنبه 19 شهریور 1397 - 21:45:09
پاسخ
13 2
من بی صبرانه منتظر شروع این محدودیت ها هستم . برای یه بیمار سرطانی با غده های بدخیم تنها راه نجات شیمی درمانیه
بی نام
چهارشنبه 21 شهریور 1397 - 10:09:13
6 6
دلم برایت میسوزه که داری به حرف یکسری متوهم دل میبندی .در مورد برجام هم وعده دروغ زیاد بافتند و حالا همشون ما نبودیم میکنند .کشور و وطن و مردمت را دوست داشته باش و فقط بخدا توکل کن و تلاش برای زندگی و زنده بودن .مطمئن باش مشکل دارو ربطی به تحریم و این حرف ها نداره .یک مشت بی شرف تجارت خون میکنند که شما این طور فکر کنی
بی نام
سه شنبه 20 شهریور 1397 - 12:55:46
پاسخ
11 3
احسنت بر نویسنده محترم. امیدوارم مسئولان با ذهنی باز و درک جایگاه ایران زودتر به این ای ای تی اف بپیوندند و اقدامات بهبود را انجام دهند.
بی نام
چهارشنبه 21 شهریور 1397 - 10:06:03
پاسخ
2 1
خبرگزاری سفارشی یعنی خبر انلاین فقط تعریف و تمجید دوست داری که بقیه نظرات را نمیزاری .خوش باش روزی بابت پوشاندن حقیقت حتمی از حضرت حق مواخذه خواهی شد عزیم
بی نام
یکشنبه 8 مهر 1397 - 16:47:04
پاسخ
3 6
شرط میبندم این هم مثل برجام طرفین مقابل آخرسر دبه میکنن از همکاری با دولت های غربی فقط چیزی جز حقارت و بدبختی ندیدیم
ارسال دیدگاه
نام
پست الکترونیک
آدرس وب سایت و یا وبلاگ
قوانین ارسال نظر
خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمیکندلطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنیداگرچه تلاش میشود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر میشوندبا توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمییابند بنابراین توصيه ميشود از مثبت و منفی استفاده کنید.
نظر شما 0/700
مطالب جالب ایران و جهان
بهترین رستورانهای کرج از نظر مردم + تصاویر رقص سماع زیبا از صوفیانبهشت گمشدهی جنوب ایران!اریکه سلطنتی ، نگهبان غرب کشور + تصاویر پوشش عجیب زنان ارمنیرودی در دل کویر ایران که آب آن ابدی است + تصاویر میچرخم و میرقصم و مینوشم از این جامدوست داشتنیترین جزیره در شرق آسیا! + تصاویرمرداب وهم برانگیز دیوک، جنگل کلاردشت را بلعید! +تصاویر در گرمای دبی یخ بزنید و دایناسور ها را ببینید!
پربینندهترین
تصاویر | حمله زنبورهای گاوی به یک خانه در تهرانماجرای اعتصاب در بازار تبریز چیست؟سخنان تند وکیل آمریکا علیه ایران در آغاز جلسه استماع در لاهه/ عکساطلاعیه مهم بانکی درباره خرید و فروش ارزواکنش عربستان به خبر اخراج سفیر ترکیه فیلم | اندر احوالات بچههای دهه ۶۰ در طنز حسن ریوندی | ما را به عنوان برده صادر کنید!عکس | شیطنت عجیب مجری سرشناس در کودکیهشدارهای جدید کارلوس کیروش برای جام ملتهادعوت مردم به نافرمانی مدنی توسط شاهزاده مخالف سعودی/ عکساستفاده شفر از سهرابیان در پست محبوب کیروشتفاوت ۴۰ میلیونی دنا از کارخانه تا بازار/ نرخ ۲ سطحی انواع محصولات ایرانخودروکیهان و وطن امروز به دادگاه میروندپیشبینی ایدهآلیستی آزاده نامداری از آینده فرزندش/ عکسبازار زار خودرو؛تثبیت قیمت سکه؛ پیش فروش یخچال و فریزرافشای ابعاد تازهای از جزئیات پرونده قتل روزنامهنگار سعودی توسط گاردینواکنش قدوس به حضور در اردوی تیمملی/عکساینم رکورددار نیمکتنشینی در استقلال!واکنش یک مقام دولتی به دور دور نوکیسهها با ببر، پلنگ و مار پیتون: جرم است، زندان میکنیم!اصطلاح خارجی که دوباره دلواپسان مجلس را سوژه کرد!عادل سردار آزمون را به تیمملی برگرداند!
از سراسر وب
پیشنهاد از

لوازم خانگی غیر برقی_فقط تا 20 هزار تومان

همقدم با پاییز با انواع کفشهای ورزشی

یک سفر ایمن برای کودکتان بسازید

تا 50% تخفیف جدیدترین عطرهای پاییزی

پیشنهاد ویژهی انواع کتاب کودک-فرصت محدود

ملزومات مادر ونوزاد_تخفیف ویژه

جدیدترین استیکرهای تزئین اتاق کودک در دیجیکالا

خوراکیهای خوشمزه کودکانه را به راحتی تهیه کنید

آخرین مطالب
نکاتی درباره سیافتی و اینکه برجام پابرجاست؟تاثیر کاهش قیمت دلار بر عراق/ عراقیها از تقویت ریال دلگرم شدندیک فعال اقتصادی: تصویب سیافتی بهانه برای تحریم بیشتر را از دشمن گرفتتحلیل کوتاه محمد مهاجری از تصویب لایحه سیافتیتصویب سیافتی به این ۴ دلیل مهم استجنگ تعرفهای ترامپ به ضرر اقتصاد آمریکا
محمد اسماعيلي
پیامدها و هشدارهای حقوقی FATF
برخلاف باور عامیانه که قواعد FATF را «توصیهای» و در جهت بهبود اوضاع اقتصادی کشورها معنا میکنند، باید گفت: همه آنچه در قالب توصیههای FATF آمده است«توصیه» نیست و «جنبه الزام آور» برای کشورها دارد
۱- برخلاف باور عامیانه که قواعد FATF را «توصیهای» و در جهت بهبود اوضاع اقتصادی کشورها معنا میکنند، باید گفت: همه آنچه در قالب توصیههای FATF آمده است (که در ۴۰ ماده مبارزه با پولشویی و ۹ ماده مبارزه با تأمین مالی تروریسم قابل احصا است) «توصیه» نیست و «جنبه الزام آور» برای کشورها دارد و پذیرش اکشن پلن (برنامه اقدام) از سوی دولت تعهدات گسترده حقوقی با خود به همراه داشته است و درصورتی که ایران عضو FATF شود (با موانع جدی که با آن روبهرو است و بخشی از آن در ادامه خواهد آمد) ملزم به اجرای تمام درخواستهای آمده در ۴۹ ماده میباشد.
۲- به گفته دولت هدف اصلی «خروج ایران از لیست اقدامات متقابل» است با این توجیه که عضویت در FATF موانع حقوقی –اقتصادی فراوانی داشته و همانطورکه FATF در بیانیه «بوسان» مطرح میکند؛ چنانچه ایران ۴۲ بند اکشن پلن را اجرایی کرد، کشورهای عضو در مجمع عمومی باید بر اساس «اجماع» خروج ایران از لیست متقابل (بلک لیست) را تصویب کنند. روش اجماع مبتنی بر تصمیمگیری بدون توسل به رأیگیری است و بر مبنای این اصل سازنده است که در هنگام اتخاذ و تصویب یک تصمیم، هیچ نمایندهای نباید رسماً نسبت به تصمیم مذکور مخالفت نماید. این بدان معناست که کشورهایی مانند امریکا و عربستان یا رژیم صهیونیستی با خروج ایران از لیست متقابل موافقت کنند! انتظاری که با واقعیتهای صحنه بینالملل همخوانی ندارد و شبیه اوهام میباشد.
۳- «تعریف» تروریسم که در مفاد FATF مورد اشاره قرار میگیرد با تعریف جمهوری اسلامی ایران تناقض داشته و طبیعتاً در مصادیق نیز این تناقض قابل ردیابی است. مفاد FATF تعریفی از تروریست ارائه میدهد که مصادیقی مانند سازمان تروریستی منافقین را شامل نمیشود. FATF تاکنون ۴۹ توصیهنامه را برای شناسایی کشورهای حامی تروریست صادر کرده است، این توصیهها درون خود مفاد و قواعدی را وضع میکنند که در نهایت الزامآور است. به عنوان نمونه در توصیهنامه شماره ۷ میآید: «در اجرای قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد در ارتباط با پیشگیری، مبارزه و توقف اشاعه سلاحهای کشتارجمعی و تأمین مالی، کشورها باید تحریمهای هدفمند را به اجرا بگذارند. اعضا باید در راستای اختیارات شورای امنیت سازمان ملل متحد تحت فصل هفتم منشور ملل متحد عمل کنند. دارایی متهمان باید بدون تأخیر مسدود شود و هیچگونه دارایی دیگری بهطور مستقیم یا غیرمستقیم در اختیار آنها قرار نگیرد.»
بر اساس قطعنامههای سازمان ملل و لیست SDN امریکا، تعدادی از شخصیتهای حقوقی و حقیقی ایرانی در لیست تحریمها هستند که طبق ماده ۱۹ توافق هستهای تمامی اشخاص و نهادهایی که در این لیست هستند، باید حذف شوند (تا قبل از خروج امریکا از برجام). این درحالی است که بهدلیل آنچه «فعالیتهای مشکوک درباره تأمین مالی تروریسم و پولشویی» خوانده میشود نام اشخاص، نهادها و بانکها از این لیست حذف نشده است. جالب اینکه پذیرش FATF لیست SDN که هدف آن ممانعت از مزایای استفاده از سیستمهای مالی ارزی و فناوری انتقال پول جهانی است بر سیستمها مالی ایران نیز تاثیرگذار میباشد. دیگر آنکه در توصیه شماره ۴، در بندهای پذیرفته شده در اکشن پلن (بند ۱۷ و ۱۱) کشورهای عضو باید کشورهای حاضر در لیست SDN را از نظر مالی تحت فشار قرار دهند، دارایی افراد مندرج در این لیست را مسدود کنند و به دادگاههای امریکا تحویل دهند!
۴- «حق شرط» یا «حق تحفظ» به عنوان راهکاری حقوقی برای جلوگیری از پیامدهای ناشی از اجرای FATF عنوان میشود، درحالی که بر اساس مفاد کنوانسیون معاهدات ۱۹۶۹، حق شرط ایران جهت پذیرش دستورالعملهای FATF ملغی است و ارزش حقوقی ندارد. کنوانسیون معاهدات، اصل حاکمیت دولتها را به عنوان اساس عضویت در نظر گرفته و آن را در قالب استقلال اراده دولتها تبلور بخشیده است و در بخشهایی از جمله ماده ۱۸تصریح و تأکید میکند که چنانچه حق شرط با هدف و موضوع کنوانسیون متناقض باشد، حق شرط پذیرفته شده نیست. عضویت در کنوانسیونهای بینالمللی که هدف و موضوع آن (مبارزه با تروریسم که تلقی غربیها از آن در بند قبلی مورد اشاره قرار گرفت) با بدیهیترین عناصر گفتمان انقلاب در تناقض است و در چنین شرایطی حق شرط ایران قابلیت اجرایی شدن ندارد، چراکه با هدف و موضوع FATF در تناقض است.
سخنی ظریف با ظریف
دکتر جوانی
دشمن، دشمن است و برای اعمال دشمنی خود، به راحتی هزاران دلیل و بهانه پیدا میکند. به ویژه دشمنی چون آمریکا که یک امپراتوری رسانهای، دستگاه دروغپراکنی و سیاست غیر اخلاقی شیطانی دارد. خوب است به فهرست ۱۲ بند زیادهخواهانه وزیر امور خارجه آمریکا برای اعمال فشار بر جمهوری اسلامی توجه شود.
این فهرست که به یقین پایانناپذیر است، مجموعهای از بهانههای آمریکا برای فشار بر جمهوری اسلامی ایران است. اگر آمریکا بعد از FATF، بر یکی از بندهای این فهرست، مانند برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران تمرکز و اعمال فشار کرد، چه باید کرد؟ آیا میتوان گفت، این موضوع متفاوت است و آمریکا در این زمینه، نمیتواند دیگران را برای اعمال فشار علیه جمهوری اسلامی با خود همراه کند. آیا اینچنین است؟ یا اینکه هماینک بین آمریکا و اروپا در موضوعاتی چون برنامه موشکی و سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی ایران، اشتراک نظر وجود دارد؟ پاسخ روشن است. بنابراین ضروری است به جای خارج کردن بهانههای پایانناپذیر از دست دشمنی چون آمریکا، در جستوجوی راههای بیاثر کردن فشارها باشیم. وقتی برای فشار دشمن پایانی متصور نیست، راه معقول آن است که با استحکامبخشی به ساخت درونی قدرت، فشارهای دشمن را خنثی و ناکارآمد کنیم. اقتصاد مقاومتی نقشه راه رسیدن به این نقطه مطلوب است و کلام آخر اینکه، دشمنان زمانی علیه ما دیگر بهانهگیری نمیکنند و فشار نمیآورند که از دست ما راضی باشند و رضایت دشمنی چون آمریکا، هنگامی حاصل میشود که خدای نکرده ما تسلیم و تابع محض آنان شویم. این کلام خداوند دانا و حکیم است که فرمود: «وَ لَن تَرضی عَنکَ الیَهُودُ و لَا النَّصاری حتی تَتَّبِعَ مِلتّهُم»؛ آری دشمن از ما تبعیت و پذیرش ذلت میخواهد. به یقین حرکت در مسیر دشمن و تبعیت از خواست او، بدفرجامی را برایمان رقم خواهد زد؛ چرا که خداوند در ادامه همین آیه میفرمایند: «اگر از هوی و هوسهای آنان (یهود و نصاری) پیروی کنی، بعد از آنکه آگاه شدی، هیچ سرپرستی و یاوری از سوی خدا برای تو نخواهد بود.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴این ننگ را کجا باید برد.
🌺🍃امام خمینی(ره):
❌در داخل ما هم که جناح هائی هستند دست و پا می کنند که همان مسائل را درست کنند، یعنی دست و پا می کنند که امریکا قدرت پیدا کند،
⁉️این ننگ را ما کجا ببریم که اهالی یک کشوری، افرادی که از همین مملکت است اینجا زاده شده و اینجا پرورش پیدا کرده، حالائی که مملکت ما و ملت ما قدرت امریکا را در اینجا شکست داده است، باز روابط با امریکا دارند که برگردانند، این ننگ را کجا باید برد.
📚صحیفه نور، جلد ۱۱، ص ۱۲.
گروه مدافعان حریم
کانال دانشگاه مدافعان👇👇
☎️زنگ عبرت
سبک حکم حکومتی در نظام اسلامی
♦️ سوال ؛
چرا رهبری در مقوله fatf تذکر داد ولی ورود حاکمیتی نکرد؟ ما از او در امور دیگری شبیه به این ورودهای جدی تری دیده ایم. مثلا در قصه اصلاح قانون مطبوعات در مجلس ششم رهبری منتظر شورای نگهبان و غیره هم نشد و دستور داد بحث اساسا از دستور کار خارج شود.
# شبیه به این قصه بلکه شدیدتر و عجیب تر از آن را در ماجرای 2030 مشاهده کردیم. رهبری در کوران انتخابات ناگهان این داستان را بر ملا کرد و منتظر عاقبت انتخابات و غیره هم نشد. و به جد مقابل اجرای آن ایستاد. او به همه ارکان زیر مجموعه خود مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز تذکرهای شدیدی داد.
سوال دوم ؛
ماجرای fatf چه تفاوتی با آن موارد دارد و اساسا سبک رهبری در حکم حکومتی چیست؟
پاسخ ؛
رهبری در مواردی مقابل خواست منتخبین مردم حکم حکومتی میدهد و در مواردی مقابل فهم فقهی اولیه حکم میدهد. در مورد دوم اصلی ترین ملاک مصلحت است و شاخص اصلی در مصلحت نیز مراعات جامعه و مردم است. مراعات یعنی فهم و شناخت توان و قابلیت و فهم عمومی با توجه به اهداف جامعه. مراعات غیر از تساهل و تسامح است مراعات و مدارا نوعی همراهی است که نتیجه اش دستیابی سریعتر به اهداف باشد. چرا که اهداف جامعه دینی باید در نهایت به دست مردم و به خواست و اختیار و اراده جامعه محقق شود و نه به اجبار.
🌱اما جایی که رهبری در مقابل نظر منتخبین مردم میایستد دو دلیل عمده دارد اول اختلاف و دوم انحراف است. در موارد اختلاف نظر او جمع کننده و نهایی کننده است. در موارد انحراف حکم او محافظت از انحراف جامعه است.
🌱موارد مصلحت و رفع اختلاف عمدتا بر اساس ساز و کارهای قانونی ورودهای رهبری قابل حل و فصل است مگر اینکه لازم باشد ورودهای خود را و مراعات خود را علنی بیان کند مثل اجازه به ورود آقای معین به انتخابات با اینکه رد صلاحیت شده بود.
🌱اما پرسش اصلی که در بالا بیان شد مربوط به مقوله انحراف است. واقعیت آن است که بین قضیه 2030 و اصلاح قانون مطبوعات با ماجرای fatfتفاوت ماهوی وجود دارد. دو ماجرای اول یکی به مقوله تربیت و دومی گفتمان سازی در کشور مربوط میشدند. اولی تربیت نیروی انسانی را به دشمن میسپرد و دومی گفتمان سازی را. اگر اراده حرکت کننده در جامعه را اراده مردم میدانیم این دو انحراف در جامعه و سپردن مدیریت و هدایت جامعه به دست دشمن بودند.
🌱اما در مقوله fatf اتفاقی که میافتد شبیه برجام است و از مقوله انحراف نیست بلکه از جنس مقوله تحمیل هزینه بر کشور است. اگر چه عده ای از سر ترس یا احساس حقارت به این لایحه رای دادند اما این لایحه محصولش در جامعه و مردم تحقیر نیست انحراف هم نیست بلکه ایجاد هزینه است. دقت کنید حتی جان عزیزترین عزیزان کشور حتی تسلیحات در کشور اینها ولو عزیزند و ناموسی اما به هر حال هزینه اند نه انحراف. در سبک تصمیم گیری رهبران اراده مردم و قانون بر هزینه ها مقدم است و اراده رهبر و امام جامعه در مقوله انحراف بر اراده مردم مقدم است. اگر بنا باشد جامعه به انحراف کشیده شود رهبر حکم میدهد و تا زمانی که مردم بنای بر اطاعت از شریعت و حکم الهی دارند این انحراف جلوگیری خواهد شد. ملاک در تشخیص انحراف در جامعه نیز توجه به اراده مردم و رشد جامعه است. نه تسلیحات نه جان انسانها و نه هیچ چیز دیگر.
🌱 هزینه اگر به اندازه ای شود که کیان جامعه و موجودیت جامعه به خطر بیفتد البته این هزینه نیز با انحراف فرقی نمیکند چون در هر دو آنچه به خطر میافتد حرکت امت به سمت هدف است یکی اصل امت را نابود میکند یکی جهت را.
🌱در غیر این موارد رهبر تذکر میدهد راهنمایی میکند ولی تصمیم را به اراده مسوولین و منتخبین میسپارد. او انتخاب شده به اذن خدا و به دست قدرت مردم تا مراقب جهت گیری جامعه و رشد جامعه باشد. برداشتن گامها با خود مردم است. ساختار قانونی کشور در همه بخشها برای تصدی اراده جامعه کافی به نظر میرسد.
@https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
«جلیلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹دولت در سایه گفتمان فعالیت نمی کند.
🔹در این دولت، هر کدام از ما بتوانیم در حد توان خود تاثیرگذار باشیم، میتوانیم در روند کشور مفید واقع شویم.
fna.ir/bp14sm
@Farsna
هدایت شده از کانال فرهنگی دانشکده علوم قرآنی اصفهان
گزارش تصویری
نشست سیاسی با موضوع پیش به سوی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی با حضور جناب آقای معلمی کارشناس مسائل سیاسی در دانشکده علوم قرآنی اصفهان برگزار شد.
1397/7/17
@olumqurani_esf
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️ جاوید رحمان، گزارشگر ویژه سازمانملل در وضعیت حقوقبشرِ ایران در نخستین گزارش خود: مجازات برای #لواط، نقض تعهدات بینالمللی توسط ایران است‼️
آقای ظریف برای گرفتن این بهانه از غرب، چه راه حلی ارائه میکنید؟!
#بهانه_جدید
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee