سید رسول ذاکر:
🔰 اقتصاد مقاومتی، نگرانی ملت را از تصمیمهای اراذل آمریکایی رفع میکند
🔻 رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار کارگران:
🔹️ #اقتصاد_مقاومتی باعث میشود جامعه نگران نشود که فلان اراذل آمریکایی یا غیره چه تصمیمی مثلاً دربارهی نفت و اقتصاد ما میگیرد.
🔸️ تکیهی من روی اقتصاد مقاومتی و کالای ایرانی و تحرک کاری، به این علت است.
🔹️ ملت به استغناء از بیگانگان نیاز دارد. یک ملت در کنار مهمترین نیازهای خود، عزت ملی را نیز قرار میدهد. ملتها راضی نیستنداز اینکه تحت تأثیر تصمیمگیرانی باشند که یا دوست نیستند یا دشمنند !
🔺️ الان تصمیمگیران بینالمللی میگویند دشمن جمهوری اسلامی هستند اما دشمن مردمند چون بدون کمک مردم نه جمهوری بود، نه اسلامی. ۹۸/۲/۴
جناب آقای آذری جهرمی
وزیر محترم ارتباطات
سلام دیروز و دیشب«گوگل پلی»، تلگرام طلایی را به دلیل جاسوسی، مستقیما از روی گوشی کاربران حذف کرد!
همزمان با اقدام گوگل پلی،پلیس فتا هم آلودگی این پیام رسان به نرم افزار جاسوسی را تایید کرد.
حتما شما هم بخاطر دارید که چند ماه قبل وزیر محترم اطلاعات رسما اعلام کرده بود:«تلگرام طلائی متعلق به جمهوری اسلامی است و 25میلیون کاربر فعال دارد»!
روز گذشته هم جنابعالی در توئیتی از اپراتور ها خواستید از ارائه سرویس به برنامه هایی با شائبه بخت آزمایی خودداری کنند و گرنه با آنها برخورد جدی می شود.
اکنون باید از جنابعالی بعنوان مسئول قانونی و.وزیر ارتباطات پرسید:
1- اینکه وزیر اطلاعات این نرم افزار را«متعلق به جمهوری اسلامی» می داند دقیقا یعنی چه؟ 2- کدام دستگاه در جمهوری اسلامی مسئول ساخت نرم افزار های پیام رسان است؟
3- بر اساس کدام قانون و ماموریت؟
4- دستگاه ناظر بر این ماموریت احتمالی کدام است؟
5- آیا همانگونه که پلیس فتا اعلام نموده، دستگاهی که مالک تلگرام طلایی است، از شهروندان جمهوری اسلامی جاسوسی می کرده؟
6-شما چه زمانی از این اقدام با خبر شدید و چه کردید؟
7-با توجه به قانون اهداف و وظایف وزارت ارتباطات و نیز باتوجه به توئیت فوق الذکر که نشان دهنده اختیار همه جانبه شما در نظارت بر اپراتورها و پیام رسان هاست، چه نقشی برای خودتان و وزارت ارتباطات در این جاسوسی احتمالی قائلید؟
8- آیا آنگونه که مطرح است،شرع و حقوق مردم در برخی موارد برای جنابعالی اهمیت دارد ولی در این مورد خاص اهمیتی نداشته است!؟
9- وبالاخره آیا اطلاع دارید که چه کسانی از این جاسوسی منتفع شده اند؟
با توجه به عضویت بیش از یک چهارم جمعیت کشور در این پیام رسان، این موضوع یک اتفاق مهم ملی در حوزه ارتباطات است و گمان می رود در هر کشور دیگر ،می توانست به عزل و نصب های وسیعی منتهی شود.
لذا پاسخگویی ،کمترین واکنش به این رخداداست.
به مناسبت ۵ اردیبهشت حمله آمریکابه طبس
واقعه طبس مصداق عيني تلاش خصمانه استکبار جهاني براي براندازي نظام جمهوري اسلامي
از جمله اولين اقدامات آمريکا عليه انقلاب اسلامي حمله نظامي به ايران در صحراي طبس است که با خواست و اراده الهي منجر به شکست شد.
پژوهش خبری صدا وسیما: از مواردي که لازم است در چهلمين سالگي انقلاب اسلامي به آن پرداخته شود نقش و اقدامات استکبار جهاني يعني ايالات متحده آمريکا عليه مردم ايران در اين مدت است. از جمله اولين اقدامات آمريکا عليه انقلاب اسلامي حمله نظامي به ايران در صحراي طبس است که با خواست و اراده الهي منجر به شکست شد. لذا به بهانه سالروز واقعه شکست حمله نظامي آمريکا به ايران در طبس در سال 1359 ضمن بررسي اين واقعه، نگاهي به نقش، اقدامات و تلاش استکبار جهاني براي از بين بردن انقلاب اسلامي از همان روزهاي اول پيروزي آن داريم.
جاسوسي و مداخلات سفارت آمریکا در امور ايران و تسخير آن توسط دانشجويان
واقعه طبس در پي تسخير سفارت آمريکا از سوي دانشجويان پيرو خط امام در 13 آبان 1358 و گروگانگيري ديپلماتها، کارکنان و تبعه آمريکايي شاغل در اين سفارت اتفاق افتاد. واقعيت اين است که سفارت آمريکا در ايران به مرکزي براي جاسوسي و اقدامات براندازانه عليه انقلاب اسلامي مبدل شده بود. در اينجا لازم است شرح مختصري از اين تلاشها و اقدامات ايالات متحده آمريکا عليه انقلاب اسلامي ارائه شود.
سفارت سابق آمریکا در تهران يکي از مراکز مهم سازماندهي اقدامات ضد ايراني اين کشور بوده است. از دوره رژيم گذشته، اين مرکز با جاسوسي در امور ايران اطلاعات مهمي را در اختيار دواير سياستگذاري آمریکا جهت اتخاذ تصميمات علیه ايران قرار ميداد.
همواره بسياري از سفارتخانههاي آمریکا كانون اصلي جاسوسي سازمان سيا در كشورهاي خارجي بودهاند. اسناد به دست آمده از لانه جاسوسي آمریکا در تهران نشان ميدهد كه در سفارتخانههاي اين کشور، واحدي به نام "مراكز عملياتي" وجود داشته و رؤساي اين مراكز، رهبري عمليات گوناگون جاسوسي در كشورهاي حوزه مأموريتشان را بر عهده ميگرفتند. اين گونه افراد عموماً در پوشش ديپلماتيك فعاليت کرده و از مصونيتهاي ديپلماتيك نيز برخوردار بودند. "ويليام كيسي" رئيس پيشين سيا، در اسفند 1361 در همين ارتباط گفته بود: «سازمان سيا در تمامي كشورهايي كه براي آمریکا اهميت حياتي داشته باشد، فعاليتهاي جاسوسي شديدي را به منظور ارزيابي ميزان ثبات سياسي و اقتصادي اين كشورها اعمال ميكند».[1]
به طور کلي سفارت آمریکا در عصر پهلوي ارتباط مستقيمي با سازمان سيا داشت و در واقع بخشي از سفارت آمریکا در تهران در اختيار سيا بود. در بسياري از امور ميان اعضاي رسمي سفارت و عوامل سيا هماهنگي لازم برقرار بود. در همان حال ميان سفارت و نمايندگي سيا در تهران و وزارت خارجه آمریکا و نيز سازمان مركزي سيا در آمریکا هم ارتباط تنگاتنگ قابل توجهي وجود داشت و اساساً با مجموع تعامل اطلاعاتي و فعاليت هاي سياسي طرفين بود كه سياست ها و تصميمسازيهاي ريز و درشت دولتمردان و سياستگذاران آمریکا در مورد ايران به مورد اجرا گذاشته ميشد و در ارتباط و تعامل حكومت ايران با آن كشور تصميم لازم اخذ ميشد. در همان حالي كه سفارت عمدتاً از طريق مستقيم و آشكار، روابط آمریکا با حكومت ايران را تنظيم ميكرد مجموعه گزارش ها و اطلاعات سيا از شئون مختلف زندگي ايرانيان، دولتمردان آن كشور را قادر ميساخت رفتار سياسي فيمابين را براساس دادههاي اطلاعاتي مذكور طبقهبندي و تنظيم کنند و به كار بندند. در خصوص حكومت ايران هم علاوه بر اينكه رؤساي وقت سيا در ايران ارتباط و تماس مستقيم و منظمي با شاه داشتند، برخي ديدگاهها و خواستههاي آنان هم از طريق مجاري رسمي سفارت آمریکا در تهران به اطلاع مقامات ايراني ميرسيد. در همان حال روابط سيا و سفارت آمریکا در تهران با ساواك هم از قاعدههاي مشابه پيروي ميكرد. اسناد بر جاي مانده نشان ميدهد كه سيا، سفارت آمریکا در تهران و حتي وزارت خارجه آن كشور در گزارشات و اطلاعات واصله از ساواك در زمينه حضورشان در ايران بهره فراواني ميبردند، و برخي از مهمترين جنبههاي زندگي ايرانيان و حتي شناخت ويژگيها و مسائل پر شمار مربوط به مجموعه حاكميت، دولت، دربار و شخص شاه از كانال ساواك در اختيار سيا و مقامات سفارت و وزارت امور خارجه آمریکا قرار داده ميشد.[2]
وزارت امور خارجه آمریکا با مسئولان سيا در ايران جلسات و مذاكرات منظمي داشت و در همان حال سمينارهاي متعددي با شركت كارشناسان، متخصصان و نمايندگان فيمابين تشكيل ميشد كه درباره اوضاع سياسي، استراتژيكي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي مباحث و مسائل گوناگوني مطرح و مذاكره ميكرد
و از جمعبندي اينگونه جلسات و مذاكرات بود كه در نهايت استراتژي و دكترين آمریکا در رابطه با ايران شكل ميگرفت و به مورد اجرا گذاشته ميشد. با اين توضيح كه مباحث مطروحه در اينگونه سمينارها و جلسات اساساً بر پايه اطلاعات و گزارشاتي بود كه از سوي مأموران و نمايندگي سيا و سفارت آمریکا در تهران تهيه و ارسال شده بود. براي نمونه سازمان مركزي سيا در آمریکا در نامهاي كه در 27 ارديبهشت 1356 / 17 مه 1977 براي سفارت آمریکا در تهران ميفرستد سرفصلهاي مورد نياز اطلاعاتي وزارت امور خارجه و سيا در مورد ايران را تعيين كرده و تقاضا ميكند آن سفارت به ياري مأموران سيا در تهران اطلاعات خواسته شده را با مطالعه در موارد اطلاع داده شده براي مركز ارسال دارند. مطابق با اين سرفصل ها، در خصوص موضوعات مهمي از جمله موارد ذيل اطلاعات مورد نياز از سفارت آمریکا درخواست ميشود؛ سياست هاي دراز مدت شاه، چگونگي اخذ تصميمات در مورد مسايل اساسي سياسي، ملي، امنيتي و اقتصادي، برنامههاي رشد اقتصادي، طرح هاي مربوط به توسعه اتمي و قابليت هاي نيروهاي مسلح سلطنتي ايران.[3]
نکته مهم در مورد ارتباط سيا با سفارت آمریکا آن است که از ميان سفيران آمریکا در تهران حداقل سه تن پيش از انتصاب به اين مقام در سازمان سيا عضويت داشتند كه از آن ميان "ريچارد هلمز" مشهورترين آنهاست. وي تا ژوئن 1977 / 1355 ش. مقام سفارتش را در تهران حفظ كرد. در دوران وي بود كه علاوه بر گسترش فعاليتهاي سيا در موارد مختلف کشورمان، سفارت آمریکا در تهران نيز نقش بسيار برجستهاي در گسترش روابط ايران و آمریکا بر عهده گرفت. حضور و فعاليت گستردة مأموران سيا در پوششهاي مختلف سياسي- ديپلماتيك در سفارت آمریکا در تهران و نيز حضور چهرههاي برجسته سيا به عنوان سفير و كاردار و نظاير آن در ايران اين فرضيه را سخت قوت ميبخشد كه مسائل اطلاعاتي- امنيتي و جاسوسي در روابط ايران و آمریکا جايگاه بيبديلي داشت. منصور رفيعزاده آخرين نماينده ساواك در آمریکا تأكيد دارد كه سفارت آمریکا در تهران در درجه اول به عنوان پايگاهي براي انجام فعاليتهاي جاسوسي- اطلاعاتي سيا در ايران انجام وظيفه ميكرده است.[4]
در اسناد و مدارك بر جاي مانده از لانه جاسوسی آمریکا در تهران اسامي و مشخصات افراد پر شماري ذكر شده است كه با سفارت در تماس دائمي بودند و اخبار و اطلاعات ارزشمندي را از حوزه فعاليت خود در اختيار آنان قرار ميدادند. برخي از مهمترين فعالان سياسي مخالف، روشنفكران، اساتيد و مديران دانشگاهها، رجال و كارگزاران دولتي و حكومتي در زمره اين افراد بودند. سفارت آمریکا در تهران و نيز سيا در موارد متعدد با كمترين مشكل اطلاعات ذيقيمت قابل توجهي از اين منابع و رابطين خود به دست ميآوردند. بسياري از كساني كه در آمریکا تحصيلات عاليه خود را پشت سر گذارده بودند، روابط نزديكتري با سفارت و نمايندگان پيدا و پنهان سيا در تهران و ساير نقاط كشور داشتند.[5] در يك مورد سفارت آمریکا در تهران از مهدي هروي نام ميبرد كه "مأموران گوناگون سفارت با او آشنايي" تامي داشتند. او كه تحصيلات دانشگاهياش را در آمریکا انجام داده بود در اوايل سال 1975 به عنوان مشاور با نمايندگان آمریکا در سومين كنگره حزب ايران نوين كار ميكرد و بعدها پس از تأسيس حزب رستاخيز اين مهم را در حزب جديد بر عهده گرفت و روابط اطلاعاتياش را با سفارت كماكان حفظ نمود.[6]
سفارت آمریکا در تهران تا پايان دوران سلطنت محمدرضا شاه كماكان از حضور و وجود فعال اين رابطين و خبررسانان سود ميبرد و حكومت ايران و نيز ساواك هم هيچگاه مانعي بر سر راه اين ارتباطات كه چندان پنهان هم نبود ايجاد نكردند. نکته ديگر در مورد فعاليتهاي سفارت آمریکا در ايران به دخالت اين مرکز در برخي تصميمات کشور در دوره پهلوي مربوط ميشود تا جاييکه در ماههاي پاياني حکومت پهلوي سوليوان سفير آمریکا به اين نتيجه رسيده بود كه لازم است به رهبران مخالفين براي مشاركت در امور ايران، نقشي وسيعتر از آنچه شاه آمادگياش را داشته است، واگذار شود و بر همين اساس شاپور بختيار که تحصيلكرده غرب بود مسئوليت نخستوزيري را پذيرفت.
در دوره پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز لانه جاسوسی تا قبل از تسخیر آن توسط دانشجويان بهعنوان مرکز اصلي جاسوسي و طراحي توطئههاي آمریکا بود. بهعنوان مثال اسناد به دست آمده از لانه جاسوسي نشان ميدهد که سفارت آمریکا تمرکز خاصي روي موضوع قوميتها بهويژه موضوع کردستان داشت و اطلاعات زيادي را در مورد امکان خيزش قومي در اين منطقه به واشنگتن ارسال ميکرد.[7]
از طرف ديگر افسران سازمان سیا با استفاده از شرایط نابسامان بعد از انقلاب و درهم ریختگى و نامشخص بودن حوزه مسئولیتها كه نتیجه طبیعى هر انقلابى است، سعى كردند تا با نفوذ در مناطق كلیدى و حساس انقلاب اسلامى از تعمیق و گسترش هر چه بیشتر آن جلوگیرى نمایند. سفارت
آمریكا با ایجاد شبكههاى جاسوسى و اطلاعاتى در پى آن بود تا از طريق تضعیف نیروهاى اصیل انقلاب و تقويت نيروهاي ليبرال حرکت انقلابی مردم ایران را آسیبپذیر نماید. به همین دلایل مسئولین سفارت آمریكا در پى آن بودند تا با برقرارى ارتباط با مسئولین دولت موقت راه رسیدن به اهدافشان را تسهیل كنند.
اسناد لانه جاسوسى نیز نشان مىدهد كه ایالات متحده چگونه براى خارج كردن امام از صحنه سیاسى كشور درصدد جذب افراد موثر و مهم دولت موقت از جمله بنى صدر و امیر انتظام برآمده بود و مثلاً در مورد جذب بنى صدر، در ظاهر به عنوان مشاور اقتصادى یك شركت آمریكایى با حقوق ماهانه 1000 دلار دعوت به همكارى مىشد، اما در واقع رابط سازمان سیا تلاش مىكرد تا وى را به استخدام این سازمان درآورد.[8] دولت آمریكا در پى آن بود تا با ایجاد ائتلافى از لیبرالهاى سیاسى، چهرههاى دینى میانهرو، سكولارها، ملىگرایان و سران ارتشى متمایل به غرب تحت لواى دولت موقت موجبات حذف تدریجى نیروهاى وفادار به امام را از صحنه سیاسى كشور ایجاد نماید. به همین دلیل وزارت خارجه آمریكا ماموریت اصلى سفارت خود را در ایران تلاش براى هماهنگى فعالیتهاى نیروهاى لیبرال و میانهروهاى مذهبى و پیوند دادن آنها با عناصر ملىگرا و سلطنتطلبان و طرفداران رژیم سابق علیه انقلابیون مذهبى قرار داده بود.[9]
نهايتا تداوم اقدامات مداخلهجويانه و خرابکارانه سفارت آمریکا در تهران با واکنش دانشجويان انقلابي ايران مواجه شد و با تسخير اين مرکز، آمریکا از يکي از مهمترين ابزارهاي خود براي دخالت در امور ايران محروم شد.
با تسخير سفارت آمريکا و گروگانگيري ديپلمات ها، کارکنان و اتباع آمريکايي شاغل در سفارت، دانشجويان آزادي گروگان ها را در قبال تحويل و استرداد شاه به ايران خواستار شدند. اما آمريکايي ها به جاي مذاکره و عمل به خواسته دانشجويان و مردم ايران به راه حل خصمانه و حمله نظامي به ايران اقدام کردند.
واقعه شکست حمله نظامي آمريکا به ايران در طبس
آمريکايي ها براي اقدام نظاميشان عليه ايران عملياتي با نام «پنجه عقاب» طراحي و به اجرا گذاشتند. بدين منظور يک ماه پس از اشغال سفارت (لانه جاسوسي) آمريکا، نيروهايي موسوم به «دلتا» چند ماه در «فورت برگ» آمریکا آموزش نظامي ديده و در فرودگاه كاروليناي شمالي تمرين كردند. اين نيروها پيش از شروع عمليات نيز به پايگاههايي در مصر و عمان منتقل شده بودند.[10]
عمليات در چهارم ارديبهشت 1359 (24 آوریل 1980) با کمک برخی کشورهای عربی و همسایه آغاز مي شد. قرار بود نيروهاي عملياتي كه در ميان آنان افسران پهلوي و افراد وابسته به ساواك نيز حضور داشتند، با چرخبال از طبس به سوي تهران حركت كنند و در ورزشگاه امجديه (شهيد شيرودي) فرود آيند. سپس با لباس مبدل، به سفارت آمریکا در تهران حمله و گروگانهای خود را آزاد كنند. طبق اين نقشه، آنان پس از پايان فعاليتشان، از همين راه به طبس وارد و از آنجا با هواپيما از ايران خارج ميشدند.
یك روز پس از این كه یك گروه جاسوس از صلیب سرخ بینالمللى در ملاقات با گروگانها مشخص كرد كه تمام گروگانها در سفارت به سر مىبرند، كارتر رئيس جمهور آمريکا در دفتر كارش، كلمه رمز «بروید» را كه اعلام كننده آغاز حمله بود، صادر كرد.
عملیات در غروب روز پنجشنبه، 4 اردیبهشت 1358 شروع شد و شش فروند هواپیماى سى - 130 و نود نفر از كماندوهاى آمریكا موسوم به نیروهاى دلتا، از قاهره به ناو هواپیمابر نیمیتز در دریاى عمان منتقل شدند.
نیمه شب پنجشنبه، 4 اردیبهشت ماه، مطابق با ساعت 13 به وقت واشنگتن، هواپیماهاى مذكور و هشت فروند هلىكوپتر نفربر، از عرشه ناو هواپیمابر نیمیتز برخاستند و با پرواز در ارتفاع كم و با استفاده از نقاط كور رادار، راهى ایران شدند. پس از ورود به حریم ایران اسلامى، یكى از هلىكوپترها در 120 كیلومترى شهر راور كرمان دچار نقص شد و ناگزیر فرود آمد. سرنشینان این هلىكوپتر به هلىكوپتر دیگرى منتقل شدند و پس از طى مسافتى و با توجه به وقوع طوفان شن، دستگاه هیدرولیك این هلىكوپتر نیز از كار افتاد؛ اما توانست خود را به ناو هواپیمابر نیمیتز برساند.
در هر صورت، شش فروند هواپیماى سى - 130 و شش فروند هلى كوپتر، در محل مورد نظر واقع در صحراى طبس در تاریكى شب فرود آمدند. در حال سوختگیرى هلىكوپترها براى اجراى مرحله بعدى عملیات، یكى دیگر از هلی کوپترها دچار نقص فنى شد. با از كار افتادن این هلىكوپتر، تمام برنامههاى آمریكایىها به هم خورد؛ زیرا آنها با محاسباتى كه انجام داده بودند، براى انجام مرحله بعدى عملیات، حداقل به شش فروند هلىكوپتر نیاز داشتند. موقعیت به ناو نیمیتز و از آن جا به كاخ سفید گزارش شد و از رئیس جمهور كسب تكلیف شد. كارتر دستور توقف عملیات و عقبنشینى را صادر كرد؛ اما نيروهاي آمريکايي در طوفان شن گرفتار شدند. هواپیماها و هلىكوپترهاى آمریكایى در حال بر
خاستن از زمین، دچار مشكل شدند. یك هواپیما و یك فروند هلىكوپتر با هم برخورد كردند و هر دو آتش گرفتند. بر اثر حادثه، هشت تن از آمریكایىها کشته شدند، و بقیه پنج فروند هواپیماى سى-130 نیز از خاك ایران فرار كردند. برژینسكى مشاور امنيت ملي رئيس جمهور آمريکا حالت كارتر را پس از صدور دستور توقف عملیات و عقب نشینى و آتش گرفتن هواپیما و هلیكوپتر آمریكایى چنین توصیف كرده است:
«وى بعداً سرش را میان دو دستش گرفت و به مدت چند ثانیه روى میز گذاشت... با شنیدن این خبر، به مانند مار زخمى به خود پیچید و آثار درد و نگرانى بر تمامى صورت او آشكار شد و به اطرافیانش بد و بى راه میگفت».[11]
نتيجه گيري
واقعه طبس در کنار حمايت آشکار آمريکاييها از جريان هاي تجزیه طلب و تروریسم از اولين اقدامات و تلاش هاي دولتمردان واشنگتن عليه انقلاب نوپاي اسلامي است که از عمق دشمني آنها نسبت به مردم و نظام جمهوري اسلامي حکايت دارد. آمريکاييها پس از ناکامي شان در حمله نظامي در ارديبهشت 59 سياستهاي خصمانه اشان را عليه نظام جمهوري اسلامي به شکلي ديگر به اجرا گذاشتند که تا امروز به صورت گسترده تر ادامه دارد. عليرغم اقدامات و تلاش هاي خصمانه دولتمردان آمريکا عليه مردم ايران در 4 دهه گذشته اکنون که در چهلمين سالگي پيروزي انقلاب اسلامي قرار داريم شاهد ايراني آباد، آزاد، مستقل و پيشرفته در بسياري از زمينه ها هستيم. اين نشان از ناکامي و شکست سياستها و اقدامات آمريکايي ها در مقابله با مردم و نظام جمهوري اسلامي ايران دارد.
[1] . تسخير لانه جاسوسي، روز مبارزه با استکبار جهاني، سايت سازمان تبليغات اسلامي، 12 آبان 1388
[2] . شاهدي، مظفر. "سيا، ساواک و سفارت امريکا"، خبرگزاري فارس، 2/9/1387
[3] . همان.
[4] . همان.
[5] . اسناد لانه جاسوسي آمریکا، 1368، صص 107-108
[6] . همان،ص109
[7] . اسناد لانه جاسوسي امريکا، جلد 17، مرکز نشر اسناد لانه جاسوسي، 1368
[8] . نوازنى، بهرام. "الگوهاى رفتارى ایالات متحده آمریكا در رویارویى با جمهورى اسلامى ایران"، مركز اسناد انقلاب اسلامى، 1383، ص 98 .
[9] . همان
[10] . موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی، "شكست آمريكا در صحراي طبس"
[11] . سایت سیمرغ، " مرورى بر واقعه شكست آمريكا در طبس
نخست وزیر پیشین قطر:
🔹مردم عرب از بیکاری، افزایش مالیات و درآمد کم خسته شدهاند و ای کاش پولها صرف خدمات میشد.
🔹علت شکست در مسأله قدس و جولان اشغالی سوریه این است که حکام عرب میخواهند به هر بهایی در قدرت بمانند
پینوشت:
این صحبت جواب کسانی هست که می گویند اعراب خلیج فارس در رفاه وخوشی هستند وپول نفت را مستقیم می گیرند وکسی در تنگنا وبد بختی نیست این اعتراف یکی از مقامات رسمی حوزه خلیج فارس هست .
فاعتبروا يا اولی الالباب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفسور موشیه شارون، استاد دانشگاه بن گوریو اسرائیل، در یک سخنرانی همه را غافلگیر کرد و گفت: اسلام آخرین دین است و هر کس آن را پذیرفت خوششانس است چرا که اسلام حق و تنها دین جامع و جهان شمول است.
منتشر کنید 👌
✔️ ماجرای پیشنهاد #تبادل_زندانیان چه بود؟
🔺ظریف: از یک مقام آمریکایی نامهای درباره مبادله زندانیان دریافت کردهام
🔹وزیر امورخارجه در نیویورک گفته که از «رابرت اُ براین»، نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در امور گروگانها نامهای دریافت کرده که در آن درخواست شده اتباع آمریکایی بازداشتشده در ایران آزاد شوند.
🔹به نوشته المانیتور، ظریف گفت که از معاونش خواسته نامهای به «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا بنویسد و طرف ایرانی ظاهراً در این نامه خواستار مبادله زندانیان شده است
🔴 #شایعه درفضای مجازی :
آیا میدانید سردار نصیری فرمانده حفاظت سپاه پس از جابجایی از ایران فرار کرده و پناهنده یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس شده!!
🔵 #پاسخ :
👆تصویر فوق/ سردار نصیری فرمانده سابق حفاظت سپاه و حجت الاسلام طائب رئیس سازمان اطلاعات سپاه در حال خوش و بش و به سخره گرفتن شایعات اخیر در فضای مجازی در مراسم تکریم و معارفه فرمانده کل سپاه
🌷 دوستان عزیز گرچه این دروغ برای برخی دوستان نیاز به تبیین نداشته باشد ولی آیا میدانید متاسفانه همین دروغ فاحش را ، هزاران نفر از مخاطبان #ساده_لوح کانال معاند آمدنیوز به راحتی باور کرده بودند!!!!
۷
#زود_باور_نکنیم
#زود_بازنشر_نکنیم
🌹 معایب استانی شدن انتخابات مجلس از زبان یک نماینده
حاجیدلیگانی در گفتوگو با تسنیم:
🔹به دلیل اینکه تلاش شده بود تا این طرح به انتخابات آتی مجلس برسد کار کارشناسی مناسبی بر روی آن انجام نشده است.
🔹با مصوبه مجلس افرادی که قصد حضور در انتخابات دارند محدود به لیست میشوند
🔹عموما لیستهای که بسته میشود بر اساس قدرت، ثروت و لابیگری است و به انتخاب آزاد مردم خدشه وارد میکند.
🔹 پس از استانی شدن انتخابات مجلس، نمایندگان انتخاب شده به مناطق دور افتاده چندان اهمیتی نخواهند داد
🔹عیب اصلی این طرح این است که یک نماینده بیشتر به نقاط با تراکم جمعیت اهمیت میدهد، آن 15 درصدی که در مصوبه مجلس برای تناسبی بودن در نظر گرفته شده عدد بالایی نیست و معمولاٌ افراد این رای را خواهند آورد، اما بالاترین آرا در مرکز استان باید باشد که در این صورت اگر فردی انتخاب شود خود را موظف به پاسخگویی به مرکز استان میداند.
🔹مصوبه جدید مجلس باعث دلسردی مردم مناطق دارای جمعیت کم میشود
🔹این نیز یکی از معایب استانی شدن انتخابات است که باعث کاهش انگیزه حضور در انتخابات میشود که با روح دموکراسی در تضاد است.
🔃 چرا قرارگاه فرهنگی ، چرا آقا عزیز ؟
✅ توجه به نقش فرهنگ برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و تلاش دشمن برای مقابله فرهنگی با انقلاب اسلامی ، جایگاهی ویژه در اندیشه رهبر معظم انقلاب دارد و با توجه به همین جایگاه ویژه است که می فرمایند:
" فرهنگ و صفآرایی فرهنگی در مقابل دشمن آن چیزی است که بنده هم اگر در راه آن کشته شدم ، احساس میکنم که در راه خدا کشته شدهام. هرکس در این راه کشته شود ، در راه خدا کشته شده و هرکس در این راه ، زحمتی متحمّل شود، در راه خدا متحمّل شده است. "
رهبر معظم انقلاب ، بزرگترین تهدید پیش روی انقلاب اسلامی را خطر فرهنگی می دانند و به همین دلیل بارها در باره تهاجم فرهنگی ، شبیخون فرهنگی ، ناتوی فرهنگی ، استحاله فرهنگی ، نفوذ فرهنگی ، رخنه فرهنگی ، غارت فرهنگی و قتل عام فرهنگی دشمن تذکر داده اند.
به عنوان مثال :
۶۸/۹/۷ درجمع فضلای حوزه علمیه قم : "يك جبهه بندي عظيم فرهنگي كه با سياست، صنعت، پول و با انواع و اقسام پشتوانه همراه است، الان مثل يك سيلي راه افتاده كه با ما بجنگد. جنگ هم، جنگ نظامي نيست و آثارش هم طوري است كه ما تا به خود بياييم، گرفتار شده ايم... تهاجم فرهنگي دشمن به صورتي است كه شما ناگهان در مدرسه هاي ما ، در خيابانهاي ما ، در جبهه هاي ما ، در حوزه علميه ما ، در مدارس و دانشگاههاي ما نشانه هاي آن را خواهيد ديد."
۷۰/۳/۲۳ در جمع كارگزاران نظام : "ما بايد تهاجم فرهنگي را يك مقوله حقيقي و جدي به حساب بياوريم. مبارزه فرهنگي با تفكر اسلامي و جمهوري اسلامي داراي شاخهها وشعبات متعددي است كه اگر واقعاً انسان بخواهد آنها را بررسي و احصا كند خواهد ديد كه عرصه بسيارگسترده اي دارد. "
در ۷۱/۴/۲۲ فرمودند : " دشمن از راه اشاعه فرهنگ غلط - فرهنگ فساد و فحشا - سعی میکند جوانهای ما را از ما بگیرد. کاری که دشمن از لحاظ فرهنگی میکند، یک تهاجم فرهنگی ، بلکه باید گفت یک «شبیخون فرهنگی» یک «غارت فرهنگی» و یک «قتل عام فرهنگی» است."
علی رغم تذکرات و روشنگری های رهبری در بحث تهاجم فرهنگی ، اقدام خاصی از طرف مسئولان دولتی و فرهنگی صورت نگرفت تا اینکه در ۷۲/۲/۱۵ فرمودند: " مبارزه برای استقلال فرهنگی ، از همه انواع استقلالها سختتر است. من یک وقت گفتم دشمنان «شبیخون فرهنگی» میزنند. این ادّعا راست است و خدا میداندکه راست است. بعضی نمیفهمند؛ یعنی صحنه را نمیبینند."
علی رغم این همه تذکرات ،اقدام شایسته ای به عمل نیامد تا اینکه در ۸۵/۸/۱۸ درجمع دانشگاهیان سمنان از ناتوی فرهنگی دشمن پرده برداشتند ولی آنهایی که باید بیدار می شدند ، بیدار نشدند .
در ۹۳/۱/۱ درحرم مطهر رضوی فرمودند: " مسئولان فرهنگی، باید مراقب رخنه فرهنگی باشند؛ رخنههای فرهنگی بسیار خطرناک است؛ باید حسّاس باشند، باید هشیار باشند. نمی خواهیم بگوییم همه آسیبهای فرهنگی کار بیگانگان است ؛ نه، خود ما هم مقصّریم؛ مسئولان مختلف، مسئولان فرهنگی، مسئولان غیر فرهنگی، کمکاریها، غلطکاریها، اینها تأثیر داشته؛ ما همه را به گردن دشمن نمیاندازیم؛ امّا حضور دشمن را هم در زمینه مسائل فرهنگی نمی توانیم فراموش کنیم."
در ۹۴/۶/۲۵ فرمودند:" تلاش دشمن برای نفوذ، از جمله تهدیدات بزرگ است.
...نفوذ اقتصادی و امنیتی البته خطرناک است و پیامدهای سنگینی دارد اما نفوذ سیاسی و فرهنگی دشمن، خطر بسیار بالاتری است که همه باید مراقب آن باشند."
موارد گفته شده ، به عنوان مشت نمونه خروار از فرمایشات رهبراتقلاب در مباحث فرهنگی و انواع توطئه های فرهنگی دشمن می باشد که از همان سال نخست زعامت امت اسلامی به همه دولتها تذکر داده شد ولی متاسفانه گوش شنوایی برای شنیدن و اراده ای برای عمل کردن به تذکرات در نزد مسئولان مربوطه وجودنداشت.
امروز براثر تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمن و کوتاهی دولت و متولیان مربوطه ، شاهد وضعیت آشفته فرهنگی در جامعه و حتی در درون نهادهای دولتی ، قانون گذاری و... و استحاله فرهنگی برخی از مسئولان و جابجایی ارزشها در جامعه هستیم که اگر فکری برای آن نشود، فردا دیر شده و هرگونه مقابله غیر ممکن خواهدشد.
مشاهده نتایج اقدامات فرهنگی دشمن و کوتاهی مسئولان دولتی و فرهنگی کشور بیانگر این حقیقت می باشد که برای مقابله فرهنگی با استکبار باید حالت تهاجمی گرفت و کار جهادی کرد.
با عنایت به موارد فوق ، تشکیل قرارگاه فرهنگی بقیة الله ضروری ترین کار در شرایط فعلی بود که انجام شد.
از طرفی نیز کار جهادی ، مردمیدان جهاد می طلبد و چه کسی مناسبتر و کارآمدتر از آقا عزیز ( سردار جعفری ) برای این میدان مبارزه . اقدام و انتخابی که کوتاهی گذشتگان را جبران خواهد کرد. انشاءالله
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف مغز متفکر برنامه بودجه شاه
روایت دکتر «صادق کوشکی» از توصیفات "آنتونی گیدنز" یکی از سه جامعهشناس بزرگ دنیا و "الوین تافلر" نویسنده پیشگام هزاره سوم درباره عظمت انقلاب اسلامی
اعتراف "عبدالمجید مجیدی" مغز متفکر برنامه بودجه شاه به اینکه تنها در ۲۰ ماه اوایل انقلاب، چهار برابر ۵۳ سال حکومت پهلوی روستاها آباد شدند.
خلاصه ای ازسخنرانی استادمحمودمعلمی درجمع ائمه جمعه استان اصفهان که درصاحب نیوزدرج شده است
صفحه اصلی » سیاسی »
امریکا جرأت کار عملیاتی با سپاه را ندارد
معلمی گفت: امریکا جرات کار عملیاتی با سپاه ندارد، پیام سردار قاسم سلیمانی به امریکا روشن و واضح بود ولی اگر اقدام امریکا به بُعد عملیاتی برسد، قطعاً پشیمان کننده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - پنجشنبه ۱۳۹۸/۰۱/۲۲ چاپ خبر
به گزارش صاحب نیوز، محمود معلمی ظهر امروز در تجمع ائمه جمعه استان اصفهان در محکومیت اقدام خصمانه آمریکا علیه سپاه اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب ترامپ را با لفظ احمق و چه بسا احمق تر از احمق ها خطاب می کند.
جانشین اسبق اداره کل سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: زمانی ترامپ سپاه را تروریست اعلام می کند که سپاهیان با تمام قوا به یاری هموطنان ایران شتافته و در قلب مردم بیش از هر زمان دیگری است؛ حتّی زمانی این اقدام را می کند که جشن روز پاسدار است.
وی تصریح کرد: من فکر می کنم هیچ سالی مانند امسال روز پاسدار مثل امسال با این اقدام احمقی امریکا برگزار نشد.
کارشناس سیاسی افزود: اقدام خصمانه امریکا علیه سپاه در تاریخ بی سابقه است، هیچ زمان سابقه نداشته است کشوری نیروی مسلح رسمی کشوری را در لیست تروریست ها ببرند، گروه های مسلح مانند حزب الله در طول تاریخ در لیست تروریستی رفتند ولی نیروی مسلح کشوری که جزء حاکمیت کشور و جزء قانون اساسی کشوری هست هیچ گاه در لیست تروریست وارد نشد.
وی در ادامه ابراز کرد: چهل سال از انقلاب می گذرد، در این چهل سال روز به روز قدرت امریکا رو به افول رفته و امروز بچه های بسیجی و سپاهیان جوان ما کنار ناوهای امریکا از زیر آب بالا آمده و روی شناورهای آنان شعار مرگ بر امریکا می نویسند.
معلمی خاطر نشان کرد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب امریکا در مرحله ای است که دشمنانش از او نمی هراسند و دوستانش از او حرف شنوی ندارند، این اُبهت پوشالی امریکا را انقلاب اسلامی و سپاهیان شکستند.
وی ادامه داد: بخش اعظم شکست های امریکا در عرصه های مختلف جهان توسط سپاه پاسداران رقم خورده است، امام راحل فرمودند ما انقلاب خود را به تمام جهان صادر می کنیم که این امر به واسطه روحانیون معظم و مبلغان همچون شیخ زکزاکی است.
جانشین اسبق اداره کل سیاسی سپاه عنوان کرد: امروز کشیش های اروپایی به دولت های خود هشدار دادند که در آینده اروپایی مسیحی نخواهید داشت بلکه اروپایی اسلامی خواهیم دید، در این اتفاق مهم سپاهی ها بسیار مؤثر بودند و این مطلب را دشمنان دریافته اند که بر این اساس سپاه پاسداران را در لیست تروریست ها بردند.
وی اذعان کرد: در حال حاضر کنگره امریکا یک هفته زمان دارد که این اقدام خصمانه و احمقانه امریکا را تصویب کند، ولی برا ی ما اصلاً مهم نیست تصویب بشود یا نه، امّا تصور ما بر این است که این اقدام جنبه روانی در جهان دارد.
معلمی در پایان خاطر نشان کرد: امریکا جرأت کار عملیاتی با سپاه ندارد، پیام سردار قاسم سلیمانی به امریکا روشن و واضح بود ولی اگر اقدام امریکا به بُعد عملیاتی برسد، قطعاً پشیمان کننده خواهد بود.
مصاحبه محمودمعلمی باصاحب نیوز
کارشناس مسائل سیاسی:
جهانگیری و اصلاحطلبان برای حفظ رأی خود در انتخابات آینده از دولت انتقاد میکنند/ اختلافات شدیدی در هیئت دولت وجود دارد
کارشناس مسائل سیاسی بابیان اینکه چرا آقای جهانگیری پنج سال است در برابر مشکلات سکوت کردهاند، گفت: صحبتهای انتقادی معاون اول رئیسجمهور از دولت موردقبول نیست و اینیک سناریو برای تضمین رأی در انتخابات آینده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - جمعه ۱۳۹۷/۰۸/۴ چاپ خبر
محمود معلمی در گفتوگو با صاحب نیوز بابیان اینکه طیف اصلاحطلب پشت سر آقای جهانگیری جمع شده اند، اظهار کرد: آقای جهانگیری میخواهد جبهه منتقد یا حتی مخالف دولت را بگیرد و برای انتخابات آینده برای سر لیست مجلس یا برای ریاست جمهوری شرکت کند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: آقای جهانگیری نقدهای خود را نسبت به دولت را شروع کرده و به دنبال این است که طیف اصلاحطلب را پشت خود جمع کند و اگر غیر از این باشد چرا آقای جهانگیری در طول این پنج سال حمایت میکردند و در برابر مشکلات سکوت کرده بود.
وی با اشاره به اینکه اینگونه صحبت کردن یک سناریو است که وقتی حامیان دولت اعتدال دیدند دولت و شخص آقای روحانی وجه ای در جامعه ندارد اکنون منتقدانه صحبت میکند، بیان کرد: آقای جهانگیری در مدت این پنج سال حمایتهای متعددی از دولت کرد، خصوصاً در ایام انتخابات 96 کمکحال آقای روحانی بود.
معلمی افزود: به نظر میرسد اختلافات شدیدی در هیئت دولت وجود دارد و از متن استعفای آقای آخوندی میتوان دید که تأکید میکند که من نمیتوانم با آقای روحانی در فلان موضوع کارکنم.
این کارشناس سیاسی با تأکید بر اینکه اصلاحطلبان باهدف انتخابات آینده پروژه عبور از روحانی را کلید زدند، تصریح کرد: صحبتهای انتقادی معاون اول رئیسجمهور از دولت موردقبول نیست و اینیک سناریو برای تضمین رأی در انتخابات آینده است.
وی اضافه کرد: شخص آقای جهانگیری و اصلاحطلبان برای حفظ رأی خود در انتخابات آینده از دولت انتقاد میکنند.
انتهای پیام/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین مکالمه تلفنی یکی از شهدای اعدامی اخیر در عربستان با پدرش پس از صدور حکم اعدام
🔴فضای مجازی ایران در وضعیت قرمز
✍سعید درخشان
آیا فضای مجازی کشور کاملا اشغال شده است؟ آیا سازمانهای جاسوسی غرب فضای مجازی ایران را کاملا تحت مدیریت و سیطره خود قرار داده اند؟آیا حریم خصوصی مردم ایران کاملا تحت رصد سرویسهای امنیتی و شرکتهای غربی قرار گرفته است؟
اینها سوالاتی است که این روزها پس از حذف تلگرام طلایی و هاتگرام از روی گوشی مردم در جامعه نخبگی مطرح میشود .
بعد از مسدود شدن برخی صفحات فرماندهان سپاه و فعالان انقلابی در اینستاگرام و واکنش بسیار منفعلانه و ذلیلانه وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی و قرارگاه های دچار اختلال در فضای مجازی نسبت به این جسارت وقیحانه غربی ها ،دشمن وقیح تر شد و گام بعدی را با حذف تلگرام طلایی و هاتگرام از روی گوشی مردم ایران نشان داد که مدیریت فضای مجازی ایرانیان تحت مدیریت چند شرکت آمریکایی است نه وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی دولت ایران....
هرچه که فرزندان این مملکت به فرماندهی سردارانی مانند حاج قاسم سلیمانی دشمن را تا سواحل مدیترانه تاراندند و از مرز میهن دور کردند اما در عرصه فضای مجازی کاسبان سیاست و قرارگاه های دچار اختلال، همان دشمن شکست خورده را به خصوصی ترین حریم افراد و خانواده های ایرانی راه دادند و بر کشور مسلط کردند.
همان رهبری که به فرماندهان نظامی دستور داد که دشمن را از مرزهای کشور دور کنند ،همان هم به دولتمردان و مسئولان امر دستور داده بود که فضای مجازی کشور و وسایل ارتباطی مردم را از گزند دسترسی و تسلط دشمن مصون بدارند . گروه اول به وظایف خود به خوبی عمل کردند اما گروه دوم به دشمن اجازه نفوذ و دسترسی تا خصوصی ترین اطلاعات مردم ایران را دادند
و اکنون فضای مجازی ایران در وضعیت قرمز و در اشغال دشمنان قرار گرفته است . امیدواریم که دستگاه قضایی در برابر این خیانت آشکار سکوت نکند