سلام آقای معلمی
وقتبخیر
مطلب زیر صحت داره؟
اگه یه تحلیل بسیار کوتاه هم داشته باشیم ممنون می شوم
🔴 انحلال حشدالشعبی: ضربه ای به عمق استراتژیک حکومت ایران
🔵 حمید آصفی
⏳ تاریخ: ۱۱ تیر ۱۳۹۸
🔺 صدور دستور ده ماده ای عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق برای انحلال یا ادغام گروه حشد الشعبی و سایر نیروها و شبه نظامیان وابسته به ایران در ارتش عراق، یک شکست منطقهای-استراتژیک برای حکومت ایران محسوب میشود. در این فرمان ده مادهای دستور داده شده که ظرف سی روز آینده حشدالشعبی و تمام گروههای مسلح باید منحل و در ارتش عراق ادغام شوند و باید همهی «ارتباطات سیاسی» خود را نیز متوقف کنند(بخوانید با حکومت ایران)،لذا استراتژی جنگ نامتقارن که حکومت ایران روی آن حساب استراتژیک باز کرده بود، آسیب جدی خورد.
🔺طبق دستور نخستوزیر عراق، حشدالشعبی و سایر نیروها و شبه نظامیان وابسته به آن باید در ارتش عراق ادغام و خلع سلاح شوند.در فرمان ده ماده ای آقای عبدالمهدی از همه این نیروها خواسته شده ظرف این مدت بین نظامیگری، مشروط به ادغام در ارتش عراق یا تبدیل شدن به احزاب سیاسی یکی را انتخاب کنند و اسلحه را زمین بگذارند و در قالب گروههای سیاسی قانونی و غیرمسلح «فعالیت حزبی» کنند.
🔺 در این دستور ده ماده ای گفته شده که حشدالشعبی و گروههای شبه نظامی بایستی تمامی مراکز و پایگاههای نظامی خود را به ارتش عراق بسپارند و در پایان مهلت سی روز تمام دفاتر و مراکز آنها بسته خواهند شد. در این میان حکومت ایران در جریان سیل امسال بخشی از نیروهای حشدالشعبی را برای کمک به مناطق سیل زده وارد ایران کرد، به نظر میرسد که حکومت ایران از تصمیم دولت عراق در آینده نزدیک خبر داشت، که به بهانه کمک به سیل زدگان بخش زبده این نیرو را وارد خاک ایران نمود!
🔺 انحلال حشدالشعبی یک شکست بزرگ برای استراتژی راهبردی و کاهش عمق نفوذ استراتژیک جمهوری اسلامی است، و میتوان انتظار داشت همین فرمان را دولت روسیه در توافق با آمریکا و اسرائیل مبنی بر خروج همه نیروهای شبه نظامی وابسته به ایران(حزب الله لبنان) از سوریه و پایان حضور نظامیان ایران در این کشور از زبان بشار اسد، تقاضا کند! فرمان آقای عبدالمهدی برای کناره گیری کشور عراق، از «جنگ احتمالی بین ایران و آمریکا است. بخصوص شایعه اینکه حکومت ایران نیروهای حشدالشعبی را به موشک های دور برد برای حمله به نیروهای آمریکایی در خلیج فارس مجهز نموده و نیزدر جریان حمله خمپاره ای به محله شرکت های آمریکایی در بصره و نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد، فعلا انگشت اتهام به سمت نیروهای وابسته به حکومت ایران نشانه رفته است.
🔺 در سیاست دوستی و دشمنی استراتژیک معنا و پایداری ندارد بلکه منافع ملی کشورهاست که همیشه پایدار و حرف آخر را میزند، و حکومت ایران نمیتواند دولت عراق را سرزنش کند که نمک را خورده و نمکدان شکسته، زیرا دولت عراق هم میگوید که شما هم برای در امان ماندن ایران از شر داعش به عراق کمک کرده اید، و حالا که دشمن مشترک عراق و ایران(داعش) شکست خورده، موضعیتی برای حضور نظامیان ایرانی و گروههای وابسته نظامی به حکومت ایران در این کشور نیست، عراق دولت و صاحب دارد! احتمال اینکه حکومت ایران در روزهای آینده در واکنش به درخواست قانونی دولت عراق، توسط همین نیروهای وابسته به خود، دست به نا امنی در این کشور بزند بسیار است، در صحنه سیاسی نیز برخی از احزاب شیعی عراق را وارد جدال سیاسی با نخست وزیر خواهد کرد. هرچند که برخی احزاب شیعی همچون مقتدا صدر با شعار خروج ایران از عراق به پیروزی رسیده اند، و این تصمیم دولت عراق پژواک خواسته های اقشار، احزاب، اقلیت سنی و کوردها میباشد.
پاسخ :
سلام علیکم
دستورنخست وزیر عراق درخصوص حشدالشعبی به نظرمیرسدالحاق حشدالشعبی به نیروهای مسلح عراق باشدوباادغام وانحلال متفاوت است واین اقدام نخست وزیربرای جلوگیری ازانحلال حشدالشعبی می باشدونیز گرفتن بهانه ازدیگرگروههاکه مسلح بودندوطبیعی است برای امنیت داخلی عراق مناسب نبودکه گروهایی به بهانه اینکه حشدالشبی مسلح است آنهانیزسلاح خودراتحویل ندهندمانندگروه مقتداصدروبرخی گروههای دیگرامابااین اقدام نخست وزیرهم حشدالشعبی مانندبسیج درایران حفظ خواهدشد وهم گروههای دیگرخلع سلاح خواهندشد ومسئله تعیین فرمانده حشدالشعبی که توسط نخست وزیر معرفی می شود تفاوتی باگذشته ندارد درمجموع تاحدودی جابگاه حشدالشعبی شبیه جایگاه بسیج درایران است وهیچ لطمه ای به جبهه مقاومت نمی خوردوآنهایی که این اقدام نخست وزیر عراق راانحلال حشدالشعبی می نامند سخت دراشتباه هستند ولی بااین حال تحلیل قطعی ودقیق این مسئله رابه آینده موکول می کنم
محمودمعلمی
📌متن شبهه:👇
من یک زنم..زنی از تبار آرتمیس..از نسل کوروش..
من حق و حقوق یک انسان را میخوام
حق انتخاب حق ابراز عقیده.من اسلامی که در آن زن تنها یک واحد هم نیست را نمیخواهم.من با مرد برابرم من حق رای دارم حق حضانت از فرزندم را دارم من میخوام قضاوت کنم.
نگاههای تحقیر آمیز یک مرد را بخاطر آرایشم مویم بخاطر رنگ شاد لباسم نمیخواهم.
لعنت به قضاوتهای ظاهریتان.
لعنت به مکتب اسلامیتان که در آن کشتن و تجاوز مجاز است.
لعنت به مکتب اسلامیتان که در آن رنگ سیاه ظاهر من متانت من است.
من زنم یک انسان ظریف..جای من در گنجه و پستو نیست برای به گناه نیفتادن تو.
من زنم نه بدن و نه روحم را نمیفروشم.
به وقتش به آنکه دوستش دارم هدیه میدهم.
من جنس دوم نیستم.
من یک زن آزادم..گاه بلند بلند میخندم گاه میرقصم.من آنگونه که می اندیشم هستم به دور از مقدسات نا مقدس تو.
فاحشه میبارد اینجا در این دیار مقدس از ذهن مردان خداپیشه.
📌 پاسخ شبهه: 👇👇👇
1⃣ من هم زنم..آری از نژاد کوروشم همان که پله های عمارتش را کوتاه میساخت مبادا زنان پارسی پاهایشان را فراخ بگذارند و چشمان اجنبی بر آنان بیفتد..همانکه زنان دربارش پوششی داشتند سه برابرچادر امروز من..
2⃣ من آریایی ام اما هویتم اسلامیست..ایرانی بودن و مسلمان بودن جمع بین نقیضین نیست که محال باشد.
3⃣اما آرتمیس..او الهه ی عفت در یونان باستان است..بانویِ سرزمین مرا چه به آرتمیس؟؟
آرتمیس، ملکه هالیکارناس در کاریا، و یکی از فرماندهان نیروی دریایی هخامنشی در نبرد سالامیس در زمان تجاوز خشایارشا به یونان (در سال ۴۸۰ پیش از میلاد) بود.هالیکارناس یک شهر در آسیای صعیر و در منطقه ایونیه محسوب میشود. منطقهای که آرتمیس بر آن حکومت می کرد، یک سرزمین در اشغال هخامنشیان بود. در واقع آرتمیس پس از مرگ شوهرش، حاکم دست نشانده هخامنشیان در آن سرزمین بود (یک حاکم بومی دست نشانده). بنابر نقل تاریخ، نام پسر آرتمیس، پیسیندلیس (Pisindelis) بود، که یک نام یونانی است. نام پدر آرتمیس هم ليگداميس بود که این نیز نامی یونانی و مربوط به نواحی ایونیه است (نه یک نام ایرانی). پدر آرتمیس، اهل هالیكارناس (در ایونیه) بود، و مادر او نیز اهل جزیره کریت (کِرِت) در دریای مدیترانه بود. لذا آرتمیس، ایرانی (و پارسی) نبود.
4⃣ من هم زنم اما تو با چه منطقی تصور کردی حقوق انسان را ندارم..حق ابراز عقیده ندارم؟!در کدام قانون سرزمینم نوشته شده من حق رای ندارم؟!کجای مکتب من تجاوز و کشتار جایز است؟!
کدام گنجه و پستو؟!از اسلام اگر حرف میزنی حادثه ی کاخ شام و سربریده ی حسین و خطابه ی عقیله ی بنی هاشم را به یادت می آورم
یک زن بود و یک لشکر دشمن و یک اظهار رای به وسعت تاریخ!
5⃣از ایران عزیزم اگر حرف میزنی 4363 بانوی شهیده در دفاع مقدس را به یادت می آورم که پا به پای مردان جنگیدند..و سخن امام انقلابم که فرمود:"اگر زنان شجاع و انسان ساز از ملتها گرفته شوند ملتها به شکست و انحطاط کشیده میشوند"
پس کو اسارت؟چه گنجه ای چه پستویی؟؟
من هم زنم..پیشوای دینم علی (ع) مرا به گلی ظریف تشبیه کرد..مگر نه اینکه خودت گفتی"من زنم یک انسان ظریف"پس کدام منطقی قبول میکند همانند مردان عهده دار وظایف سنگین و طاقت فرسا بشوی؟
جنسیت گل کجا و مراوده با سنگ کجا؟مرا چه به دنیای قاتلان و جانیان که بخواهم برایشان حکم اعدام و قصاص و حد صادر کنم؟
کدام مکتب را لعنت میکنی؟؟
چرا بجای خدمت به جنایتکاران صهیونیزم کمی اندیشه نمی کنی؟
📚✒️📚✒️📚✒️📚✒️📚✒️📚✒️
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
منبع قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
🚩 اسماعیلی: سیاسی نامیدن مجرمان امنیتی جفای به انقلاب است.
وابستگی به منافقین جرم سیاسی است؟
سخنگوی قوهقضائیه -6:
🔹متأسفانه شاهدیم به کسی که وابسته به جریان نفاق (گروهک منافقین) که یک تشکیلات کاملا تروریستی است، مجرم سیاسی گفته میشود.
🔹 اینکه تهمت ناروا بزنند که در دستگاه قضایی به مجرم سیاسی عنوان مجرم امنیتی داده میشود، 100 درصد خلاف واقع و غیراخلاقی و غیرقانونی است.
🔹 مثلا به جاسوسان مجرم سیاسی میگویند یا به مجرمین خیابان پاسداران تهران که تعدادی از ماموران انتظامی ما را به شهادت رساندند مجرم سیاسی میگویند. اخیر از چند زندانی نام بردند اما کسی که اهانت به مقدسات اسلام داشته است، کسی که مشمول سبالنبی بوده است، کجای قانون جرم سیاسی است؟ کجای قانون جرم سیاسی گفته که سبالنبی که باید اعدام شود، جرم سیاسی است؟ کسی که قصد براندازی دارد و با گروه تروریستی همکاری میکند و نظم یک منطقه را بر هم میزند، مجرم سیاسی نیست.
🔹واقعا از برخی از این افراد به ویژه تعدادی از نمایندگان مجلس که این حرفها را میزنند تعجب میکنم و توصیه میکنم یک مقدار دقت کنند. البته نهایتاً هم وضع قانون با نمایندگان مجلس است و می توانند قانونی وضع کنند که اهانت به ائمه و حضرت زهرا(س) جرم سیاسی و عضویت در گروه داعش و پژاک جرم سیاسی است. کسانی که سر سفره این نظام و انقلاب نشستهاند و مجرمان امنیتی را سیاسی قلمداد میکنند، جفای به آرمانهای انقلاب است.
اطلاعاتی مفید در خصوص جنگ نرم
جنگ نرم حداقل در شش سطح بررسی می شود:
1️⃣ - ویژگی های جنگ نرم:
۱- پیچیده بودن
۲- آرام و بی صدا
۳- غافلگیر کننده
۴- پیشرفته
۵- هنرمندانه
۶- سازماندهی شده
۷- سریع و پرشتاب
۸- دقیق نبودن مرز های خودی و غیر خودی.
2️⃣ - روش های اعمال جنگ:
۱- فریب مردم
۲- شایعه پراکنی
۳- شبهه افکنی در جامعه
۴- کارشکنی در برنامه ها
۵- نفوذ ( نفوذ در اشخاص - نفوذ در ارکان - نفوذ در برنامه ها و تصمیمات).
۶- برخی اغتشاشات صنفی
3️⃣ - ابزارهای جنگ نرم:
۱- رسانه ؛ به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم شامل : ماهواره، اینترنت، فضای مجازی
۲- سلبریتی ها از هر قشری( هنرمند، ورزشکار، شاعر، خواننده و ....)
4️⃣ - اهداف جنگ نرم:
۱- تغییر باورها و اعتقادات
۲- تغییر افکار و اندیشه ها
۳- تغییر رفتار
۴- تغییر ساختار ( هدف غایی)
5️⃣ - پیامدهای جنگ نرم:
۱- سست کردن مقاومت ملی
۲- از بین بردن وحدت و انسجام
۳- به هم ریختن آرامش روانی جامعه
۴- ایجاد دوقطبی های کاذب و عمیق کردن برخی شکاف های سطحی و جزئی موجود
۵- تقویت گرایشات به خارج از مرزها
۶- تغییر سبک زندگی از شیوه بومی ، سنتی و اسلامی به لوکس گرایی و مصرف زدگی ۷- تغییر نگاه طهارتی مردم به برداشت صرفا بهداشتی( سگ چون واکسن زده و با شامپوی لوکس شستشو می شود پس نگهداریش در منزل بلا اشکال است! ).
۸- ترویج بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف و اطرافیان، چه این اطراف، همسایه یا شهر دیگری باشد یا کشوری دیگر.
و.......
6️⃣ - راههای مقابله با جنگ نرم:
۱- تکیه به خداوند و رعایت تقوا و تعبد
۲- بصیرت افزایی
۳- نیکوکاری
۴- تقویت همبستگی
۵- خدمت به مردم
۶- شایسته گزینی
۷- مبارزه با فساد
۸- صداقت با مردم
۹- حضور در مراسم
۱۰- تقویت روحیه ایثار
۱۱- تقویت امید در جامعه
۱۲- باور به نقش جوانان
۱۳- توجه جدی به پرورش کودکان و دانش آموزان
۱۴- تسهیل ازدواج
۱۵- توجه به معیشت مردم
۱۶- اعتقاد به اصل " ما می توانیم "
۱۷- ساده زیستی و پرهیز از اسراف
۱۸ - مصرف کالای داخلی
۱۹ - تلاش در جهت رفع محرومیت
۲۰- کاهش فاصله های غیر ضروری و غیر لازم میان مردم و مسئولین.
جنگ امروز امتداد جنگ هشت ساله دیروز است، اما به مراتب سخت تر و پیچیده تر.