هدایت شده از باشگاه خبرنگاران جوان
30.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| مداحی امروز آقای حاج محمود کریمی در حضور رهبرانقلاب و خانوادههای شهدا. ۹۷/۹/۲۱
🆔 @YjcNewsChannel
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 به بهانه انتقاد اخیر رهبر انقلاب از فضای تلخ برخی سریالهای صداوسیما
⁉️ رهبرانقلاب: دعوای زن و شوهر را چرا از سیما پخش میکنید؟
📛 رهبر انقلاب: نباید نمایشنامههایی پخش کنید که فضای زندگی را تلخ میکند. ایجاد نگرانی، اضطراب و دلهره، لزومی ندارد... ما متأسفانه در صدا و سیما - بخصوص بیشتر سیما - از این چیزها زیاد داریم.
📺 تلویزیون را باز میکنیم، میبینیم دعوای خانوادگی است و دو نفر دعوا میکنند. شما در خانهتان هم که نشسته باشید، اگر از خانهی همسایهتان صدای دعوا بیاید، ناراحت نمیشوید؟ مگر آدم دعوا را خودش باید راه بیندازد یا جلوی چشم خود انسان باشد تا ناراحت شود؟
📽 فیلم، طبیعتش این است که انسان را در فضای حادثه ببرد؛ والّا فیلم نیست. وقتی انسان میرود در آن فضا، میبیند این فضا، فضای دعواست؛ فضای جنگ و جدل است و زن و شوهر با هم دعوا میکنند. این را چرا منتقل میکنید؟...
❌ از هر چیزی که مأیوس کننده است، باید به کلی پرهیز شود. برنامهها باید شاد باشد. شادی را، فرح را و سرور را، اصل قرار دهید.
✅ هر پیامی هم که میخواهید بدهید، در لابهلای این شادی بیاید. چرا پیامها در لابه لای موضوعی ناامید کننده باشد؟ ۷۱/۱۰/۱
❣️ @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
💥سلسله بحث هایی به میمنت چهل سالگی انقلاب اسلامی💥
🌷 بحث نخست 🌷
🔴«ازکجا بدانیم نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده یا خیر؟ »
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
بخش اول :
عده ای بابیان دلایلی ، نظام جمهوری اسلامی را ناکارآمد معرفی کرده و برخی نیز با ذکر شواهدی این نظام را کاملاً کارآمد می دانند .
به جای تأیید یا رد این دو دیدگاه ، بحثی مختصر پیرامون کارآمدی را مطرح کرده و قضاوت را به خوانندگان واگذار می کنیم:
کارآمدی در «لغت»یعنی، اثر بخشی ، قابلیت ، لیاقت و سودمندی و در «اصطلاح »یعنی:👇
🔹موفقیت در تحقق «اهداف» با توجه به «امکانات» ،« شرایط» و «موانع» 🔹
با این تعریف در بررسی کارآمدی یک نظام باید میزان تحقق اهداف را با توجه به امکانات ( منابع مادی و معنوی ، استعداد ها ، ظرفیت ها و ساختارها) و شرایط (سیاسی ، اقتصادی ، نظامی ،فرهنگی ، زمانی ، مکانی و ... ) و همچنین میزان و شدت و گستردگی موانع بررسی شود . قضاوت افراد بدون توجه به این ملاک ها ، قاعدتاً ناصحیح خواهد بود .
🔵نظریه های کارآمدی ( ملاک ها و شاخص ها)
*نکته مهم در بررسی کارآمدی ، ملاک و شاخص اندازه گیری است . در این زمینه نظریه های زیادی مطرح شده است که به چند مورد اشاره می کنیم:
♦️1-نظریه توفیق : بر اساس این نظریه و ملاک ، میزان وصول به اهداف تعیین شده از سوی رهبران یک نظام، ملاک کارآمدی آن خواهد بود.
♦️2_ نظریه رضایت : میزان رضایت مردم از حکومت که نمود عینی آن مشارکت مردم در انتخابات و راهپیمایی ها می باشد ، نشان دهنده میزان کارآمدی آن نظام است .
♦️3-نظریه تکلیف مداری : میزان تقید حکومت بر تعهد و التزام به تکالیف شرعی و احکام اسلامی بیانگر میزان کارآمدی است .
♦️4-نظریه «خواص گرایی» یا «عوام گرایی» : کارآمدی یک نظام بستگی به میزان توجه به عامه مردم یا خواص جامعه دارد.
البته از نظر اسلام رسیدگی
به مشکلات عامه مردم مهمتر از پاسخگویی به درخواست خواص است که معمولا بیشترین توقع و سر و صداو کمترین شکرگذاری را دارند »
♦️5-نظریه عدالت : یعنی میزان توفیق حکومت در برقراری عدالت ( توزیعی ، مراوده ای و رویه ای) ملاک کارآمدی آن خواهد بود
⏪لذا اگر کسی مدعی کارآمدی یا ناکارآمدی نظامی شد ، باید از او پرسید:بر اساس کدام ملاک و نظریه به چنین نتیجه ای رسیده ای ؟
اینکه در فضای مجازی و توسط دشمنان، با ملاک های غیر واقعی و آمار های دروغ ،به ارزیابی کارآمدی نظام پرداخته بشود، کاری غیر علمی و غرض ورزانه است .
✅خطاها و مغالطه ها در سنجش میزان کارآمدی :⏬
این بحث ادامه دارد
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔹«کانال اساتید انقلابی» در سروش:
Sapp.ir/asatid_enghelabi
🔸«کانال اساتید انقلابی» در ایتا :
Eitaa.com/asatid_enghelabi
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
💥سلسله بحث هایی به میمنت چهل سالگی انقلاب اسلامی💥
🌷 بحث نخست 🌷
🔴«ازکجا بدانیم نظام جمهوری اسلامی کارآمد بوده است یا نه؟ »
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
«بخش دوم »
✅خطاها و مغالطه ها در سنجش میزان کارآمدی
به هنگام ارزیابی میزان کارآمدی یک نظام یا جریان ، بطور عمدی یا ناخواسته خطاها یا مغالطه هایی صورت می گیرد که نتیجه ارزیابی را تحت تاثیر قرار می دهد . بطوری که چه بسا موفقیت ها و نقاط قوت به نقطه شکست و ضعف بدل می شود یا برعکس .
در ادامه به برخی از این خطاها و مغالطه ها اشاره می شود : ⏬
🔹1- مغالطه تعمیم جز به کل و بر عکس
در این روش به جای ارزیابی همه جانبه و کلیت یک نظام ، معمولاً با ذکر یک جزء ناقص از کل سیستم نتیجه می گیرند که کل نظام ناکارآمد است و برعکس با نشان دادن یک بخش موفق از خودشان ، سعی در القاء کارآمدی کل نظامشان را دارند، که هر دو روش غلط بوده و از تکنیک های عملیات روانی دشمن است .
🔸2- نادیده انگاری سهم هریک از عوامل :
در کارآمدی یا ناکارآمدی یک سیستم ، همه عوامل دخیل هستند ولی تبلیغات چی ها ، عمداً سهم بخش های دیگر را نادیده می گیرند . مثلا ً اگر مشکلاتی به خاطر عدم پایبندی برخی از مسئولین و مردم به توصیه اسلام و رهبری پیش بیاید ، صرفاً آن را به پای دین و رهبری می گذارند و از نقش مردم غفلت می ورزند . دقیقاً مثل این است که مریضی داروی تجویز شده از سوی پزشک را مصرف نکند ولی عدم بهبودی او را به گردن پزشک بیندازیم و سهم و نقش بیمار در عدم بهبودی را نادیده بگیریم .
🔹3- مطلق انگاری :
کارآمدی یک امر نسبی است، همانند سایراندازه های نسبی . مثلا اگر کسی بپرسد این چوب بلند است یا کوتاه ؟ باید بلافاصله بپرسیم به نسبت چی ؟ در حالی که اگر اندازه چوب بر سانتیمتر پرسیده شود ، می توان دقیقا پاسخ داد . همینطور اگر پرسیده شود ، این کشور کارآمد است یا خیر ؟ باید پرسید به نسبت چی و کجا؟ به نسبت خودش قبل از انقلاب ؟ به نسبت کشورهای مشابه ؟ به نسبت کشورهای پیشرفته ؟ به نسبت اهداف مطلوب؟
بهترین روش سنجش میزان کارآمدی، مقایسه یک کشور با همان کشور در دو مقطع زمانی است . مثلا قبل از انقلاب و بعد از انقلاب . دوران این ریاست جمهوری با آن ریاست جمهوری .
یا مقایسه دو کشور مشابه . مثلا مقایسه ایران و عراق که هر دو 8 سال در گیر جنگ بوده اند. با این تفاوت که همه کشورهای بلوک شرق و غرب و کشورهای عربی پشتیبان عراق بودند و هیچ تحریمی علیه آن صورت نگرفت.
در حالی که عمداً ،بطور کلی و مطلق گفته می شود این نظام ناکارآمد است .
🔸4- تقلیل گرایی :
مخالفین نظام سعی می کنند اهداف همه جانبه و کلان نظام را به یکی از اهداف تقلیل دهند . مثلا اگر اهداف نظام در کنار پیشرفت مادی؛ مسائل فرهنگی ، معنویت ، عدالت ،استقلال، دفاع از مظلوم ، استکبار ستیزی ، مشارکت مردمی و... باشد ، فقط بر توسعه مادی تاکید می شود و بطور عمد ، ازسایر بخش ها غفلت می ورزند. در حالی که کشورهای غربی اگر در بعد مادی پیشرفت های داشته اند در مسائل اخلاقی ، خانواده ، معنویت گرایی، انسانیت و...مشکلات جدی دارند.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
🔹«کانال اساتید انقلابی» در سروش:
Sapp.ir/asatid_enghelabi
🔸«کانال اساتید انقلابی» در ایتا :
Eitaa.com/asatid_enghelabi
هدایت شده از خیریه محبین الزینب (س)
✨درفراق حرم یار جگرسوز شود
هرکه درسینه خود شوق زیارت دارد
🙏با کمک شما عاشقان اهل بیت علیهم السلام، آرزویشان را برآورده خواهیم کرد.
#با_کریمان_کارها_دشوار_نیست
#زیارت_امام_مهربانی
✳️ @mohebin_zeynab
هدایت شده از کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی ره
🏵با چه کسانی معاشرت کنیم؟
💠 پیغمبر اکرم صل الله علیه و آله از حضرت عیسی مسیح علیه السلام نقل فرموده اند (که ایشان به حواریون توصیه کردند که) با افرادی معاشرت کنید که دارای سه علامت هستند...
🔶اول: «مَنْ یُذَكِّرُكُمُ اللَّهَ رُؤْیَتُهُ»: کسی که اگر به قیافه اش نگاه کنید، در اثر بندگی و عبودیت او در برابر پروردگار متعال و در اثر اِعمال تقوا در زندگی، شما را به یاد خدا می اندازد... خدا در اثر عبادت و بندگی به او نوری داده که انسان را به یاد خدا و اطاعت فرمان و تقوا می اندازد. این یکی از علامتهای اوست.
💠دوم: «وَ یَزِیدُ فِی عِلْمِكُمْ مَنْطِقُهُ»: وقتی حرف می زند، علم شما زیاد می شود؛ دانستنی های شما در این راه زیاد می شود؛ چیزهایی را که بلد نیستید، یاد می گیرید. او حرف هرزه نمی گوید؛ حرف لغو و بیهوده نمی گوید؛ بلکه حرفهای اساسی می زند... و وقتی انسان پای حرفش می نشیند، حرفهای مفید می شنود و علم و دانایی اش نسبت به چیزهایی که باید نسبت به آنها علم و آگاهی داشته باشد، بیشتر می شود.
🔶سوم: «وَ یُرَغِّبُكُمْ فِی الْآخِرَةِ عَمَلُهُ»: اعمالش شما را تشویق(به آخرت) کند و به یاد زندگی بعد از مرگ بیندازد. به شما این باور را بدهد که انسان مردنی است و باید برای بعد از مرگش سرمایه ی زندگی فراهم کند. این انسان چون این گونه است دائماً هر روز و شبی که می گذرد، مشغول انجام وظیفه است و در اثر اطاعت فرمان خدا توشه و زاد قیامت را فراهم می کند.
🔰کانال رسمی حضرت آیت الله خوشوقت تهرانی (ره)
🆔 @Khoshvaght_ir
هدایت شده از پوشاک بچه های ایران🇮🇷
🔹«انقلاب اسلامی» تفکر فردی را به تفکر اجتماعی تبدیل میکند. یعنی اگر تا دیروز در محدوده خودمان فکر میکردیم، اکنون [با تحقق انقلاب] باید این تفکر گسترش یابد و از مرز ناسیونالیسم بگذرد.
🔹وقتی میگوییم کردها و لرها و بلوچها و عربها، یعنی هنوز تفکر فردی در میان ما وجود دارد. چرا که وقتی هدف ما عبودیت الله و مبارزه با طاغوت باشد، دیگر منِ کُرد خودم را بافت جدایی از بلوچِ بلوچستان و فارس خراسان و... نمیدانم.
💬 #شهید_دیالمه
📚 کتاب اسلام و مبارزات ضد امپریالیستی؛
(ازمجموعه کتب در دست چاپ)
#انقلاب_اسلامی #ناسیونالیسم #تفکر_فردی #تفکر_اجتماعی
💠بازخوانی آثار اندیشمندان اسلامی
eitaa.com/joinchat/3087728640C9c243d5b68