هدایت شده از قلب صبور
﷽
💠باسلام
✔️مراسم ولادت سرداران کربلا
💐💐💐💐💐
🔴قرائت قرآن کریم
🌺🌺🌺🌺🌺
🌸سخنران شب اول و سوم:
حجت الاسلام والمسلمین شیخ علی سعیدیان
🌸سخنران شب دوم:
حجت الاسلام و المسلمین شیخ محمد احمدی
🌹مدیحه سرائی:
حاج امیر هاشمی،حاج محمدجوادمرادی
کربلایی محسن طهماسبی، کربلایی مهدی قاسمی
🗓زمان:
جمعه ۹۷/۰۱/۳۱، شنبه ۹۷/۰۲/۰۱،
یکشنبه ۹۷/۰۲/۰۲ به مدت ۳ شب
⏰ شروع مراسم: از ساعت ۲۰:۳۰
📍مکان: خ پیروزی، خ شکوفه، خ شهیددرودیان، خ کرمان، ک شهید ابوالقاسمی(سفید)، ک ستاره، بیت الرقیه علیهاسلام
☑️هیئت دارالقرآن کریم-محبین الزینب علیهاسلام
🎯 @ghalbesaboor
🎥🎥🎥🎥🎥
#پیشنهاد
🔹چند هفته ایست که سریال #سارق_روح به کارگردانی احمد معظمی و به قلم هومان فاضل محصول موسسه فرهنگی هنری اقلیم ارغنون داره از شبکه ی پنج سیما پخش میشه.
🔸روزهای جمعه از ساعت ۱۹ تا ۲۰ و تکرارش هم همون روز ساعت ۲۳ تا ۲۴ ...
🔹موضوع این سریال بررسی وضعیت فرقه های ضاله و انحرافیست که اغلب با شگردهایی که اساس و چارچوب همگیشان یکسان است دارند جوانها رو جذب می کنند و ...
🔸فیلمی بر اساس پژوهش دقیق و با بازی بازیگران خوبی چون آقایان دانیال حکیمی و علی رام نورایی
👈تماشای این سریال رو از دست ندید ...
#جهاد_فرهنگی
✳️ @mahram_e_del
محرم دل
🎥🎥🎥🎥🎥 #پیشنهاد 🔹چند هفته ایست که سریال #سارق_روح به کارگردانی احمد معظمی و به قلم هومان فاضل محصول
پخش مجدد سریال سارق روح شروع شده از امروز، جمعه ساعت ۱۹ شبکه تهران
تکرارش هم آخر شب ساعت ۲۳ بنظرم
🔴🔴 پخش مستند جنجالی #قائم_مقام از صدا و سیما
🔹سهشنبه 4 اردیبهشت ماه | ساعت 20:30
🔸شبکه مستند سیما | #به_اضافه_مستند
-
به کانال سروش #به_اضافه_مستند بپیوندید:
Sapp.ir/BE_Mostanad
هدایت شده از قرارگاه راهبردی جوانان مومن و انقلابی🇮🇷
چرا باید تربیت کنیم؟!
تربیت ما بیش از این نبوده است که به بزرگترها احترام بگذاریم، کلمات زشت نگوییم، پیش دیگران پای خود را دراز نکنیم، حرفشنو باشیم، صبحها به همه سلام کنیم، دست و روی خود را با صابون بشوییم، لباس تمیز بپوشیم، دست در بینی نبریم و… اما سادهترین و ضروریترین مسائل زندگی را به ما یاد ندادند.
کجا به ما آموختند که چگونه نفس بکشیم، چگونه اضطراب را از خود دور کنیم، موفقیت چیست، ازدواج برای حل چه مشکلی است، در مواجهه با مخالف چگونه رفتار کنیم…؟ در کودکی به ما آموختند که چموش نباشیم، اما پرسشگری و آزاداندیشی و شیوههای نقد را به ما نیاموختند. داگلاس سیسیل نورث، اقتصاددان آمریکایی و برندۀ جایزۀ نوبل اقتصاد در سال ۱۹۹۳میگوید: «اگر میخواهید بدانید کشوری توسعه مییابد یا نه، سراغ صنایع و کارخانههای آن کشور نروید. اینها را بهراحتی میتوان خرید یا دزدید یا کپی کرد. میتوان نفت فروخت و همۀ اینها را وارد کرد. برای اینکه بتوانید آیندۀ کشوری را پیشبینی کنید، بروید در دبستانها؛ ببینید آنجا چگونه بچهها را آموزش میدهند. مهم نیست چه چیزی آموزش میدهند؛ ببینید چگونه آموزش میدهند. اگر کودکانشان را پرسشگر، خلاق، صبور، نظمپذیر، خطرپذیر، اهل گفتگو و تعامل و برخوردار از روحیۀ مشارکت جمعی و همکاری گروهی تربیت میکنند، مطمئن باشید که آن کشور در چند قدمی توسعۀ پایدار و گسترده است.»
از «نفس کشیدن» تا «سفر کردن» تا «مهرورزی» به آموزش نیاز دارد. بخشی از سلامت روحی و جسمی ما در گرو «تنفس صحیح» است. آیا باید در جوانی یا میانسالی یا حتی پیری، گذرمان به یوگا بیفتد تا بفهمیم تنفس انواعی دارد و شکل صحیح آن چگونه است و چقدر مهم است؟! به ما حتی نگاه کردن را نیاموختند. هیچ چیز به اندازۀ «نگاه» نیاز به آموزش و تربیت ندارد. کسی که بلد است چطور ببیند، در دنیایی دیگر زندگی میکند؛ دنیایی که بویی از آن به مشام بینندگان ناشی نرسیده است.
هزار کیلومتر، از شهری به شهری دیگر میرویم و وقتی به خانه برمیگردیم، چند خط نمیتوانیم دربارۀ آنچه دیدهایم بنویسیم. چرا؟ چون در واقع «ندیدهایم». همه چیز از جلو چشم ما گذشته است؛ مانند نسیمی که بر آهن وزیده است. اگر حرف مولوی درست باشد که «فرع دید آمد عمل بیهیچ شکر پس نباشد مردم الا مردمک»، باید بپذیریم که آدمیت ما به اندازۀ مهارت ما در «نگاه» است.
جان راسکین، آموزگار بزرگ نگاه، در قرن نوزدهم میگفت: «اگر دست من بود، درس طراحی را در همۀ مدارس جهان اجباری میکردم تا بچهها قبل از اینکه به نگاههای سرسری عادت کنند، درست نگاه کردن به اشیا را بیاموزند.» میگفت: «کسی که به کلاسهای طراحی میرود تا مجبور شود به طبیعت و پیرامون خود، بهتر و دقیقتر نگاه کند، هنرمندتر است از کسی که به طبیعت میرود تا در طراحی پیشرفت کند.»(آلن دو باتن، هنر سیر و سفر، ص۲۶۹) اگر در خانه یا مدرسه، یاد گرفته بودیم که چطور نگاه کنیم، چطور بشنویم و چطور بیندیشیم، انسانی دیگر بودیم. انسانی که نمیتواند از چشم و گوش و زبان خود درست استفاده کند، پا از غار بدویت بیرون نگذاشته است؛ اگرچه نقاشیهای غارنشینان نشان میدهد که آنان با «نگاه» بیگانه نبودند.
من پدرانی را میشناسم که در آتش محبت فرزندانشان میسوزند و برای رفاه و آسایش آنان سر از پا نمیشناسند، اما تا دهۀ هفتاد یا هشتاد عمرشان ندانستند که فرزندانشان بیش از خانه و ماشین، به آغوش گرم او نیاز دارند و او باید آنان را لمس میکرد و میبوسید و دست محبت بر سر و روی آنان میکشید. بسیارند پدرانی که نمیدانند اگر همۀ دنیا را برای دخترشان فراهم کنند، به اندازۀ یکبار در آغوش گرفتن او و بوسیدن روی او، به او آرامش و اعتماد به نفس نمیدهد.
در جامعهای که از در و دیوار آن، سخن از حق و باطل میبارد، کسی به ما یاد نداد که چگونه از حق خود دفاع کنیم یا چگونه حق را مراعات کنیم و مسئلۀ «حق و باطل» را به حقوق افراد گره نزنیم. عجایب را در آسمانها میجوییم، ولی یکبار به شاخۀ درختی که جلو خانۀ ما مظلومانه قد کشیده است، خیره نشدهایم. نگاه کردن، شنیدن، گفتن، نفس کشیدن، راه رفتن، خوابیدن، سفر کردن، بازی، تفریح، مهرورزی، عاشقی، و اعتراض، بیشتر از املا و انشا نیاز به مربی و آموزش دارد.
#تربیتی
#تربیت
مربےمحور، یک تجربه متفاوت
@morabi_masjed
💎نسخه جدیدتر و امروز #ایتا
«پیام رسان ایتا» را در بازار اندروید ببینید و بروزرسانی کنید:
http://cafebazaar.ir/app/?id=ir.eitaa.messenger&ref=share
✳️ @mahram_e_del
محرم دل
هدایت شده از قلب صبور
💎💎💎💎💎
🔹مراسم جشن میلاد حضرت صاحب الزمان عج الله فرجه الشریف
🔸سخنران: حجت الاسلام و المسلمین استاد ریاضت
🔹مدیحه سرایی توسط مادحین اهل بیت علیهم السلام
🔸زمان: چهارشنبه مورخ ۱۳۹۷/۰۲/۱۲ بعد از نماز ظهر
🔹مکان:خ شکوفه، خ کرمان، ک شهید ابوالقاسمی(سفید)، بیت الرقیه علیهاسلام
دارالقرآن الکریم - محبین الزینب علیهاسلام
✳️ @ghalbesaboor