eitaa logo
محرمانه مدیا
913 دنبال‌کننده
3هزار عکس
393 ویدیو
440 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
محرمانه مدیا
بسم الله الرحمن الرحیم با عرض سلام و ادب و احترام به محضر همه اساتید و فرهیختگان عزیز در گروه
باعرض سلام و ادب و احترام محضر شما استاد گرامی ؛ شبتون بخیر تشکر از قبول زحمت ، خوش آمدید
◀️موضوع: آسیب های فضای مجازی بر خانواده
❄️آسیب فضای مجازی بر خانواده و راههای پیشگیری از آسیب های فضای مجازی از زمانى که اینترنت وارد فضاى زندگى انسان شده تا به امروز، على رغم تمام محاسن و مزایاى آن، یکسرى دغدغه ها و نگرانى هایى را بر خانواده ها تحمیل نموده است. موضوعی که درتمام جوامع موضوعیت داشته و محدود به جامعه و یا اقلیتی خاص نمی شود.
ورود اینترنت و فضای مجازی در حوزه خانواده موجب تغییر نظام ارزشی در خانواده ها می شود. 💥از جهت اجتماعی از جهت اجتماعی نیز افراد را از یکدیگر دور نموده است و افراد به جای اینکه به دیدار یکدیگر بروند از طریق چت و پست الکترونیکی با هم ملاقات می نمایند که این خود باعث از هم گسیختگی اجتماعی در بین افراد یک جامعه می شود . البته باید به این نکته اشاره کرد که هنوز اینترنت در کشور ما فراگیر نشده است ، ولی زمانی که این مسئله همگانی شد ما شاهد مسائلی از این قبیل در جوامع انسانی و قومیت های مختلف خواهیم بود . 💥ضعف بنیاد خانواده یکی از بزرگترین مسائل اجتماعی که جوامع امروزی به آن مبتلا می باشند «ضعف بنیاد خانواده» است. از آنجایی که مشکلات خانواده ها به صورت ناهنجاری های اجتماعی بروز می کند خانواده و سلامت آن از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشد. آماده کردن فرزندان برای پذیرش مسئولیت های اجتماعی یکی از وظایف مهم و اساسی خانواده ها به شمار می رود.
👈👈👤استاد محمدتبار: عزیزان لطفا به کلیپ زیر با دقت نگاه کنید👇👇👇👇
هدایت شده از نفس طیب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️غارت دختران و پسران ایرانی 🔥اسب تروا و بردگی خانواده ایرانی با شهوت و قمار در اینستاگرام و...! 🙏لطفا این کلیپ فوق العاده مهم رو به دست خانواده ها برسونید تا از استراتژی سنگین دشمن آگاه شوند. کانال استاد محمدتبار @Khademan_zahra
🏵️آسیب های فضای مجازی🏵️ شماري از اين آسيب ها عبارتند از: ۱.تضعيف نقش خانواده به منزله ي مرجع، ۲.کاهش ارتباط والدين با فرزندان، ۳.بي اعتمادي زوجين به يکديگر، ۴.دروغگويي، ۵.افزايش فاصله ي عاطفي و روحي زوجين و اعضاي خانواده از يکديگر، ۶. افزايش طلاق و هنجارشکني هاي اخلاقي، ۷.ترويج عشق هاي مجازي، ۸.بي توجهي به مسئوليت ها، ۹.تضعيف ارزش هاي اخلاقي، ۱۰.افزايش ارتباطات نامشروع و. . . .
ارسالی از 👈👈👤استاد محمدتبار: اثرات خطرناک فضای مجازی بر روابط زن و شوهر
🏵️آثار خطرناک فضای مجازی بر روابط زن و شوهر 👈امروزه با ظهور فناوري هاي اطلاعاتي و ارتباطي نوين در فضاي مجازي و حقيقي،« حريم زندگي خصوصي» ازنظر اخلاقي به مخاطره افتاده است. نتايج پژوهش نشان داد اين تهديد مي تواند آسيب هايي جبران ناپذير به جنبه هاي مختلف نظام خانواده وارد کند. مطالعات بيانگر آن است که ميان استفاده از فضاي مجازي و آسيب ارزش هاي خانوادگي رابطه وجود دارد؛ به گونه اي که فضاي مجازي موجب تغييراتي در گفتار، رفتار و اخلاق نسل جديد شده است. هرچه ميزان استفاده از شبکه هاي مجازي در خانواده بيشتر باشد، تعاملات خانوادگي کمتر مي شود و سرمايه ي اجتماعي پيوند خانوادگي رو به زوال مي رود.
🏵️راه های پیشگیری از آسیب های فضای مجازی برای همسران: 1-ایجاد فضای صمیمی در خانواده 2-ایجاد رابطه اعتماد بین همسران 3-نکشاندن روابط فضای مجازی به فضای واقعی 4-پرهیز از وبگردی های بی هدف (ساعتی را مشخص کنید برای فضای مجازی مثلا شبی نیم ساعت) 5-مطرح نکردن اسرار خانوادگی و مشکلات زندگی خود در فضای مجازی 6-عدم انتشار اطلاعات شخصی و خانوادگی ✍ع.محمدتبار
🏵️آسیب های فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان استفاده از فضای مجازی علیرغم اینکه دارای فرصت های فراوانی است و باعث سهولت امور خواهد شد، در صورت عدم مدیریت صحیح و رها ساختن آن، باعث بروز نتایج ناگوار و آسیب های متعددی به خصوص برای «کودکان و نوجوانان» خواهد داشت. این آسیب ها عبارت است از: ۱.از دست دادن هویت اسلامی ایرانی ۲.عدم مسئولیت پذیری ۳.اشاعه سستی و تنبلی ۴.تمایل به گوشه نشینی و انزوا ۵.تبدیل شدن سرگرمی به هدف✅ ۶.ناتوانی در مدیریت زمان ۷.افزایش روحیه پرخاشگری و خشونت ۸.تزلزل اعتماد به نفس ۹.توسعه وسواس های فکری و عملی
ارسالی از 👈👈👤استاد محمدتبار:
ارسالی از 👈👈👤استاد محمدتبار:
ارسالی از 👈👈👤استاد محمدتبار:
❄️راهکارهای مناسب برای محافظت از کودک در برابر این آسیب‌ها👇👇👇
👈👈👤استاد محمدتبار: ✍️۱. استفاده از نرم‌افزارهای امنیتی و محافظ نرم‌افزارهای مختلفی وجود دارند که با استفاده از آنها می‌توانید دسترسی کودک به وب‌سایت‌های نامناسب را محدود کنید. با استفاده از برخی نرم‌افزارهای دیگر می‌توانید امکان به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی را از کودک سلب کنید. با برخی از این نرم‌افزارها امکان نظارت بر فعالیت کودکان در فضای مجازی را هم خواهید داشت.
✍️۲. آموزش استفاده بجا و مناسب از فضای مجازی به کودک آنچه از مورد قبل و وضع محدودیت با استفاده از نرم‌افزارهای مختلف اهمیت نسبتا بیشتری دارد آن است که در درجه اول به کودکتان آموزش دهید که چطور به‌شکل مناسب و بجا از فضای مجازی استفاده کند و با کارهای خطرناک، خود و عزیزانش را به دردسر نیندازد. برای شروع راهکارها و توصیه‌های زیر را مدنظر داشته باشید و عملی کنید: ❄️به‌اشتراک‌گذاری تصاویر شخصی و خانوادگی را ممنوع کنید؛ ❄️به کودکتان گوشزد کنید رمزهای عبورش را به‌هیچ‌عنوان نباید در اختیار دیگران بگذارد؛ ❄️قوانینی خانوادگی برای استفاده از اینترنت داشته باشید و همه اعضای خانواده را ملزم به رعایت آنها کنید؛ ❄️به او بگویید تا خود شما اجازه نداده باشید نباید با کسانی که در فضای مجازی آشنا می‌شود قرار ملاقات بگذارد؛ ❄️از کودکتان بخواهید اگر در فضای مجازی صحبت با کسی وحشت‌زده یا آزرده‌خاطرش کرد، حتما به شما اطلاع بدهد؛ ❄️به او یاد دهید تحت هیچ شرایطی اطلاعات شخصی اعم از آدرس منزل، شماره تلفن، اسم یا آدرس مدرسه را در اینترنت فاش نکند؛ ❄️به کودکتان گوشزد کنید تحت هیچ شرایطی نباید به ایمیل‌ها، پست‌ها، پیام‌ها و متن‌های تهدیدآمیز پاسخ دهد (اگر ارسال چنین پیام‌هایی مکرر و آزاردهنده شد، مسئله را با نیروی انتظامی در میان بگذارید).
✍️۳. سایر راهکارها برای محافظت از کودکان در مقابل آسیب های فضای مجازی👇👇👇 ❄️آموزش استفاده صحیح از فضای مجازی به کودک ❄️همراه با کودکتان در فضای مجازی وقت بگذرانید و به او رفتار و رویکرد مناسب را آموزش دهید؛ ❄️سایت‌های موردعلاقه کودک را نشان (Bookmark) کنید تا دسترسی او به این سایت‌ها ساده‌تر شود؛ ❄️اگر کودک به‌خاطر تجربه‌ای ناخوشایند در فضای مجازی نزد شما آمد، او را جدی بگیرید و به حرف‌هایش بها دهید؛ ❄️حساب کارت اعتباری و قبض تلفن را زیر نظر داشته باشید تا اگر هزینه‌های نامعقول از کارت کم شد یا قبض به‌طرز غیرمعمولی گران آمد متوجه شوید؛ ❄️کامپیوتر را به‌جای آنکه در اتاق‌خواب کودکتان قرار دهید، در یکی از قسمت‌های اشتراکی خانه، مثل اتاق نشیمن بگذارید و ناظر استفاده کودک از آن در فضای مجازی باشید. ❄️ ❄️همچنین از نظارت بر فعالیت کودک با دستگاه‌های هوشمند مثل تبلت و موبایل غافل نشوید. ❄️واضح و بی‌پرده به کودکتان بگویید فعالیت‌های او در فضای مجازی را زیر نظر دارید. البته قرار نیست از کارهای کودکان جاسوسی کنید؛ چراکه با این کار اعتماد کودک از شما سلب خواهد شد و اگر در فضای مجازی اتفاق ناخوشایندی را تجربه کند، با شما در میان نخواهد گذاشت.
با تشکر از همه عزیزانی که بنده را همراهی کردند مخصوصا از مدیریت محترم و ادمین های زحمتکش در گروه. 💐💐💐💐💐💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بزرگوار خدا قوت بسیار عالی، تشکر فراوان بابت روشنگری که فرمودید اجرشما با اقا امام عصرعج الله تعالی 🛑 ازصبوری و همراهی و مشارکت همه فعالان و دوستان ولایتمدارگروه صمیمانه سپاسگزاریم. ✨اجرکم عند الله✨ 💫شب شما مهدوی💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا