تدابیر لازم جهت روزه داری در ماه مبارک رمضان
🔴 قسمت سوم🔴
🔰 1- در وعده افطار چه بخورم و با چه غذاهایی باید شروع کنیم :
☀️بهترین غذا جهت بازکردن افطار در این فصل آب جوش ولرم به همراه خرما می باشد .
☀️در وعده افطار باید غذاهای لطیف ، زود هضم و سریع الجذب را بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک انرژی ازدست رفته خود را تامین کند .
مانند موارد زیر :
1)آب گوشت بدون کوبیده آن
2) تخم مرغ عسلی
3) سوپ جو
4) خوراک سبزیجات
5) مربای انجیر
6)عسل
7) سرکه با شیره
8) مربای تمشک
9) ماء الشعیر سنتی
🔅طرز تهیه : 14 لیوان آب به همراه 1 لیوان جو پوست کنده را بپزد تا بشکفد سپس صاف کرده استفاده شود :
- کسانیکه سرد مزاجند با عسل بخورند .
- کسانیکه گرم مزاجند همان آبش را خالی میل کنند.
🍁🍁چند نکته مهم:
🔺- استفاده از غذاهای غلیظ در وعده افطار باعث می شود که هم معده خالی سنگین شده و معده دچار ضعف شدید میشود ، ضمن اینکه زمانیکه طول می کشد تا انرژی به تن برگردد
بین 8 تا 12 ساعت است ، پس شخص در ضعف به سر می برد ، ضمنا در وعده سحر میل به غذا کم می شود و شخص در طول روز احساس گرسنگی را تجربه می کند .
🔺- استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد و هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار به هیچ وجه مورد تائید حکمای طب سنتی نیست چرا که عامل اصلی مشکلات گوارشی
خواهد بود و باعث بیماری کبد چرب و سنگ کیسه صفرا و بسیاری از بیماریهای دیگر خواهد شد.
ضمن اینکه در رفع عطش کارساز نخواهد بود . چاره آن کمی صبر است و آب ولرم جوشیده که بعد از حدود نیم ساعت این مشکل کاملا برطرف خواهد شد .✨〰🌙
🔰2- از افطار تا سحر چه بخوریم ؟ چگونه بر تشنگی غلبه کنیم ؟
🍃بهترین موادی که باید در فاصله افطار تا سحر خورده شود استفاده از شربتها و میوه های زیراست :
🍷1)شربتهایی که در آن از خاکشیر – تخم شربتی – قدومه شیرازی و بارهنگ و.... استفاده شده باشد . (هم برای گرم مزاجان و هم برای سرد مزاجان مفید است) .
ادامه دارد …..🌹🌹🌹...........
☘☘☘☘
@mahsulpak
تدابیر ماه رمضان
🔴قسمت چهارم 🔴
۲. شربت آبلیمو،آب زرشک ،سرکه انگبین،دمکرده کاسنی باعسل و... برای کسانیکه گرم مزاجند بسیار خوب است و سرد مزاجان باید کمتر استفاده کنند .
🍉3)میوه هایی مثل : هندوانه،خربزه، طالبی، گرمک،آلبالو،زرد آلو و گیلاس توصیه می شود با فاصله دو ساعت از وعده افطار میل شود.
بهتراست این میوه ها براساس مزاج میل شود. مثلا کسی که گرم است هندوانه و آلبالو و... و کسی که سرد مزاج است خربزه و گیلاس و...میل کنند
🌙✨〰🌙✨〰🌙✨〰🌙
🔰در وعده سحر چه بخوریم که احساس گرسنگی و تشنگی نکنیم ؟
🎗در وعده سحر توصیه شده است غذاهای سنگین و دیر هضم و غلیظ که شور و پرادویه نباشند استفاده گردد . 🔅ضمنا توصیه می شود که از شربتهایی که گفته شد قبل از شروع وعده سحر 1 الی 2 لیوان میل شود .
🎗غذاهایی مثل : کوبیده آبگوشت – حلیم – هر غذای گوشتی با برنج – عدسی – نان و پنیر و گردو و سبزی خوردن – ارده با شیره انگور – شامی با گوشت.
🍁🍁 نکات :
👈استفاده از سالاد
(طرزتهیه سس : مواد زیر را باتوجه به ذائقه خودتان مخلوط کنید و به عنوان سس در سالاد استفاده کنید: (روغن زیتون + عسل + رب انار + لیمو ترش)
👈- استفاده از ماست باعث فساد غذاهای گوشتی شده ومعده دچار مشکلات گوارشی میشود.
👈- یکساعت بعد از وعده سحرنخوابیدتا معده بتواند هضم اول را به خوبی انجام دهد.
ادامه دارد ..............🌹🌹🌹
☘☘☘☘
@mahsulpak
#دارو
✅آمادگی رحم
این دارو رحم را برای بارداری سرحال و آماده میکند و امکان باردار شدن را افزایش میدهد
⭕️ قیمت 10000 تومان
🔶فروشگاه محصولات ارگانیک برکات
@mahsulpak
#کرم #آرایشی
✅ کرم معجزه آلوئه ورا
ضد لک، ضد چروک، مرطوبکننده، شاداب کننده، آبرسان
طبیعی بدون مواد شیمیایی مضر
⭕️ قیمت 15000 تومان
🔷فروشگاه محصولات ارگانیک برکات
@mahsulpak
تدابیر ماه مبارک رمضان
🔴قسمت پنجم🔴
️تامین انرژی و پیشگیری از ضعف
1- مصرف سویق گندم و جو باندازه دو الی سه قاشق
2- مصرف گوشت پخته شده با شیر.
3- مصرف حلیم.
4- استفاده از روعن شحم گاوی.
نکته: اولویت روغن ها در طب شیعی روغن زیتون، شحم گاوی، زرد گاوی و دنبه گوسفند هست (که برای ضعف بدن نیز مفید هستند).
️ پیشگیری و رفع عطش
1- مصرف سویق عدس
2- مصرف سویق گندم و جو بدین صورت که مقداری آن را نم زده و با شکر نیشکر مخلوط و مصرف شود.
نکته: مصرف سویق بهمراه شکر برای مردان سبب کاهش قوه جنسی میشود که در ماه مبارک رمضان بلا مانع است.
3- مصرف 3، 5 یا 7 عدد خرما و نوشیدن نصف استکان آب بعد از هر خرما.
نکته: بهترین سحری در روایت سویق و خرما معرفی شده است.
️رفع بوی بد دهان
- بوی بد دهان به خاطر غلبه پیدا کردن بلغم است. ولی در هنگام روزه چون طبع روزه گرم است بلغم را دفع می کند به همین خاطر بوی دهان ظاهر می شود.
1- افطار با آب فاتر.
2- مسواک زدن با چوب درخت زیتون و چوب اراک دو یا سه مرتبه در طول روز
3- مصرف خربزه بین وعده افطار و سحر.
️پیشگیری از یبوست
1- مصرف شربت سکنجبین
2- مصرف مویز، کشمش، انگور، انجیر (خشک) بین وعده افطار تا سحر
3- مصرف سبزی و کاهو همراه با وعده ها.
️تدابیر دیگر
1- جهت جلوگیری از مشکلات و بیماری های کبد از خوردن آب و مایعات پس از غذای گوشتی و چرب یا قبل از آن و همچنین بین غذا پرهیز شود.
2- از کارهای سنگین و همچنین حمام رفتن و کارهایی که سبب ضعف میشود پرهیز شود.
نکته: مراد حمام اسلامی است که سبب ضعف میشود.
☘☘☘
@mahsulpak