#داروی_تابستانه_امام_کاظم(ع)[2]
• #هلیله_سیاه🌷
• #رازیانه🌷
• #شکر🌷
👈به کیفیتی که در داروی زمستانه گفته شد تهیه میشود.
در روایت آمده است:🌺🌺🌺
💎الْأَدْوِيَةِ الْإِهْلِيلَجِ وَ الرَّازِيَانَجِ وَ السُّكَّرِ فِي اسْتِقْبَالِ الصَّيْفِ ثَلَاثَةَ أَشْهُرٍ فِي كُلِّ شَهْرِ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ وَ فِي اسْتِقْبَالِ الشِّتَاءِ ثَلَاثَةَ أَشْهُرٍ كُلَّ شَهْرٍ ثَلَاثَةَ أَيَّامٍ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ وَ يُجْعَلُ مَوْضِعَ الرَّازِيَانَجِ مَصْطَكَى فَلَا يَمْرَضُ إِلَّا مَرَضَ الْمَوْت
💎در سه ماه اول زمستان هر ماه سه روز و در سه ماه اول تابستان در هر ماه سه مرتبه استفاده بشود. یعنی هر ده روز یک بار باید مصرف بشود.
🥀🥀🥀🥀🥀
✅اگر این دارو به کودکان داده بشود دیگر نیاز به #واکسن و دارو پیدا نمیکنند.
📌هلیله و مصطکلی از جمله چیزهایی است که ماندگاری بالایی دارند و آسیاب کردن هم ضرری به این خاصیت آن ها نمیزند.
🌱🌱🌱🌱
🥄مقدار مصرف: مقدار مصرف آن برای بزرگسال ها یک قاشق چایخوری و برای کودکان نصف قاشق چایخوری است.
👈افرادی که 🤧سرما میخورند و بیمار میشوند باید سه روز پشت سر هم بخورند و افرادی که برای پیشگیری مصرف میکنند هر ده روز یک بار مصرف کنند.
🌱🌱🌱🌱🌱
⏰زمان مصرف: به نظر میرسد زمانی برای مصرف ندارد البته اگر شب موقع خواب استفاده کنند بهتر است. دارو را بخورند و بخوابند. نباید تا یک ساعت بعد از خوردن دارو چیزی مصرف کرد تا اینکه در گلو اثر کند.
@mahsulpak
آرد برنج قهوه ایی
خواص وکاربرد
بهبود رشد کودکان.تقویت کننده عمومی بدن.مفید برای کم خونی.ضد یبوست.شادابی پوست و مو.جلوگیری از ریزش مو.تقویت نیروی جنسی
برنج قهوهای نیز در زمره غلات کامل قرار دارد. این نوع برنج، طبیعی و تصفیه نشده است. بسیاری از مردم مصرف برنج قهوهای را به خاطر خواص سلامتی که دارد به برنج سفید ترجیح میدهند.
١- از پیشرفت دیابت پیشگیری میکند
محققان دانشگاه هاروارد میگویند مصرف ٢ بار برنج قهوهای در هفته از خطر پیشرفت دیابت پیشگیری میکند.
این محققان پی بردهاند با مصرف ۵۰ گرم برنج قهوهای در روز، میتوان از خطر ابتلا به دیابت نوع ٢ تا ١۶ درصد و نیز با مصرف دیگر غلات کامل مانند جو و گندم کامل، خطر ابتلا به این بیماری را تا ٣۶ درصد کاهش داد.
٢- سرشار از فیبر است
برنج قهوهای ١۴ درصد از مقدار نیاز توصیه شده روزانه بدن به فیبر را که ماده غذایی مهمی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده و سینه محسوب میشود تامین میکند.
مصرف فیبر خواص مفید بسیاری برای بدن دارد که سلامت دستگاه قلبی عروقی جزوی از آنها است.
قیمت 25 ت
@mahsulpak
#بهار
🍏در فصل بهار، از خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و #ورزش زیاد، #حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و #شیرینی زیاد خودداری شود همچنین بهتر است در این فصل بهجای آب از عرق #کاسنی یا عرق #شاتره استفاده شود.
🍏بهتر است در این فصل از مصرف غذاهای چرب و سرخکردنی, خوراکیهای تلخ، تند و تیز، و شور که مزاج گرم دارند مانند #آجیل_شور و #گردو پرهیز کرد.
🍏بهتر است در این فصل از نوشیدنیهای خنک مانند شربت #ریواس، شربت #عناب، شربت #نارنج، #لیمو و "به" استفاده کرد.
@mahsulpak
#بهار
💐 توصیه های بهاری امام رضا علیه السلام
🌱 خصوصیات فصل بهار
🌷فصل بهار روح زمان هاست.
اول این فصل ماه آزار(ماه رومی) است،در این ماه شب و روز پاکیزه و معطر است،زمین نرم می شود و غلبه بلغم از میان می رود و خون به هیجان می اید.
🌱 غذای ماه آزار (تقریبافروردین) ما چه باید باشد؟
🌷امام رضا علیه السلام:در ماه اول بهار(ازار)بیشتر غذائی که مناسب است،عبارتست:ازخوراکی های لطیف از قبیل :گوشت، تخم مرغ نیم برشت،نوشیدن شربت امام رضا علیه السلام ،پس از انکه ان شربت را با اب خالص تعدیل نموده باشیم.
🌱 پرهیزات بهاری
🌷امام رضا علیه السلام:در فصل بهار(به خصوص ماه آزار)باید از خوردن پیاز و سیر و ترشی پرهیز کرد.
🔰نکته:وجه مشترک این سه مورد جلوگیری از هیجان خون است،در حالی که در فصل بهار صلاح در هیجان بخشی خون جهت رشد ونمو بدن است.
🌱 کارهای بایسته بهاری
🌷امام رضا علیه السلام:در فصل بهار(به خصوص ماه ازار)نوشیدن اشیاء مسهل(ملین و نرم کننده شکم)پسندیده است،رگ زدن و حجامت نیز مناسب است.
🔰 نکته:اگر چه از طریق فصد و حجامت حجم خون کم می شود،ولی چون فصل بهار فصل خونسازی هست،دوباره خون تازه جایگزین ان خون می شود.
🌱 خصوصیات ماه دوم بهار
🌷نیسان(ماه دوم رومی بهار)سی روز است،در این ماه روز بلند می شود،و مزاج فصل قوی می گردد(در تولید و هیجان خون)خون به تحرک در می اید،بادهای شرقی در این ماه می وزد،از غذاهای بریان شده استفاده می شود،و از انچه به سرکه عمل می آید و نیز گوشت های شکارمصرف می شود.
🌱 کارهای بایسته اردیبهشت
🌷امام رضا علیه السلام:در ماه نیسان،امیزش جنسی و روغن مالی بدن در حمام نیکوست.و نوشیدن اب ناشتا مفید بوده،و بوئیدن گلها و عطریات طبیعی سودمند است.
🌱 خصوصیات ماه سوم بهار
🌷ایار(ماه سوم رومی بهار)سی و یک روز است،در این ماه بادها صاف بوده،وان اخرین ماه بهار است.در ان از خوردن غذاهای شور و گوشت های غلیظ از قبیل:
کله پاچه،گوشت گاو منع شده ونیز مصرف شیر مفید نیست.
🌱 کارهای بایسته ماه خرداد
🌷امام رضا علیه السلام:در ماه ایار(خرداد)رفتن به حمام در صبح گاه مفید است،و قبل از غذا به کار گیری اعضای بدن در کارهای سخت پسندیده نیست.
@mahsulpak
#بهار
بهتر است در بهار ، از غذاهای خون ساز مانند 👇
🚫گوشت ها
🚫شیرینی ها
🚫خوردنی های گرم و تر
🚫خوردنی های تلخ و شور
پرهیز کنیم .
و بیشتر👇
🔹از غذاها و سوپ های ساده و کم غذا
🔸نوشیدنی های خنک مانند شربت های زرشک ، غوره ، نارنج ، لیمو ، به و ... استفاده کنیم .
🔻در بهار باید به ورزش معتدل بپردازیم
👈و از ورزش و فعالیت سنگین بدنی ، حمام زیاد ، پرخوری و پرنوشی و پر خوابی بپرهیزیم .
@mahsulpak
#بهار و 🤹♂⛹♂#ورزش
⛵️در فصل بهار ورزش معتدل (نه شدید و نه خفیف) توصیه می شود.
🚢ورزش شدید به طبیعت فصل کمک کرده و موجب هیجان مواد ساکن در بدن شده و می تواند موجب بروز برخی بیماری ها از جمله بثورات پوستی گردد.
🏟ولی ورزش معتدل می تواند باعث تحلیل مواد و فضولات و دفع آنها از طریق ادرار و مدفوع شود.
@mahsulpak
ماکارانی سفید ساران
تهیه شده از گندم دیمی
بسیار خوشپخت
قیمت:15تومان
@mahsulpak
از خواص روغن ارده کنجد:
▫️چاق کننده و افزایش نیروی بدن
▫️نرم کننده معده و روده
▫️کاهنده فشار خون بالا
▫️ضد رماتیسم
▫️رفع ناراحتی کیسه صفرا
▫️رفع سوزش ادرار
▫️منبع غنی از روی
▫️سرشار از ویتامین گروه B
▫️سرشار از آهن و منیزیم و آنتی اکسیدان
از نظر طب قدیم ایران، کنجد گرم است. کنجد بسیار مغذی است و در اکثر کشورهای فقیر به عنوان جانشین گوشت بکار می رود.کنجد حتماهمراه سپوس باشد.
قیمت 110 ت
@mahsulpak
روغن ارده کنجد
روغن ارده کنجد یکی از قدیمی ترین روغن های گیاهی است که متخصصان تغذیه مصرف آن را به تمام افراد جامعه با هر گروه سنی توصیه می کنند. روغن کنجد که از اسید های چرب امگا۳، امگا۶ و ویتامین E تشکیل شده و معمولاً از دانه های کنجد که دانه های روغنی هستند تهیه می شود. روغن ارده کنجد علاوه بر مصرف پخت و پز که فقط به آشپزخانه محدود می شود و در صنایع آرایشی و بهداشتی به خصوص برای تهیه انواع مرطوب، نرم کننده و ترمیم کننده پوست و مو کابردهای فراوانی دارد.
خواص و کاربردها :
رنگ این روغن (بسته به نوع کنجد مصرفی) از طلایی تا زیتونی است و حاوی آنتی اکسیدان طبیعی و سرشار از منیزیم و ویتامین E (کاهش دهنده چربی، کلسترول و فشار خون، جلوگیری از آلزایمر- سرعت به رشد مو) است.
مناسب برای سرخ کردن و پخت و پز انواع غذا به دلیل مقاومت بالای حرارتی، جلوگیری از گرفتگی عروق و رگها، تصلب شرایین و حملات قلبی، درمان بیماریهای گوارشی از جمله التهاب روده، یبوست، زخم معده و …
کمک به درمان کم خونی، جلوگیری از بیماریهای مفصلی و درمان خشکی مفاصل و پوکی استخوان، مفید جهت جوان سازی و شادابی پوست، کاهش دهنده اضطراب و استرس، از بین برنده سرطانهای خفته در بدن از جمله سرطانهای سینه، پروستات و دستگاه گوارش، زیادکننده استقامت بدن، چون تند نمی شود در مصارف درمانی مرغوب تر از روغن زیتون است.
کمک به دفع سنگ کلیه و مثانه به شرط تداوم در مصرف، ضد آفتاب، برنزه کننده
موارد استفاده: طبیعت این روغن گرم است، روی پرزهای معده را می پوشاند از این رو جهت مبتلایان به زخم معده ارزش زیادی دارد. روغن ارده کنجد برای جلای موی سر بسیار مفید بوده، چاق کننده بدن، لطیف کننده صدا، زیادکننده استقامت بدن در برابر سموم جانوران گزنده است. همچنین مالیدن این روغن بر روی زخم سوختگی مفید است. اگر آن را با زرده تخم مرغ مخلوط کرده و روی ورم های جلدی و ورم پلک بگذارید آن را فرو می برد ضمن اینکه اثر ملین داشته و چون تند نمی شود در مصارف درمانی مرغوب تر از روغن زیتون است.
@mahsulpak
✍خواص روغن ارده کنجدی:
✅ کنجد به عنوان چربی سالم استفاده کنید.
✅روغن کنجد برای ماساژ پا قبل از خواب استفاده کنید.
✅روغن کنجد مفید برای بهداشت دهان و دندان
✅روغن کنجد پوست و استخوانتان را تقویت می کند.
✅روغن کنجد روان کننده روده است.
✅روغن کنجد کمک می کند موها درخشان و پر بمانند.
✅بارادیکال های آزاد مقابله می کند.
✅روغن کنجد حرارت را تحمل می کند.
🔵تهیه روغن ارده: روغن ارده که گاهی به روغن کنجد ارده نیز معروف است از ارده استخراج می شود. روغن ارده به وسیله حرارت دادن و سرخ کردن کنجد یا به عبارتی بو دادن کنجد و سپس آسیاب نمودن آن تولید میشود. لذا میتوان نتیجه گرفت روغنی که از ارده بهدست میآید، روغن کنجد بو داده میباشد، درحالیکه روغن پرس سرد کنجد، مستقیما از کنجد خام بدست می آید. روغن کنجد پرس سرد با استفاده از وارد کردن فشار به دانههای کنجد بدست می آید و استخراج آن از دانه روغن صرفا یک روش مکانیکی است و هیچ گونه فراوری یا افزودنی به دانه کنجد اعمال نمی شود.
👇👇👇👇👇👇👇
@mahsulpak
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺