📖 برشی از کتاب "خداحافظ سالار"
در تمام این مدت دلشوره و اضطراب لحظهای رهایم نکرد. البته چیزی نبود که برایم تازگی داشته باشد، بارها و بارها در طول سالها زندگی با حسین این احساس را تجربه کرده بودم، آنقدر که شاید بشود گفت دیگر جزئی از وجودم شده بود. هیچ شکایتی هم نداشتم، برعکس، همیشه آن را از جمله هدایای مخفی خدا برای خودم می دانستم چرا که همیشه بعد از هجوم این دلهرهها و اضطرابها، پناه میبردم به آغوش گرم ذکر خدا تا در برابر همه ی آن ناآرامیها، آرامم کند. شاید اگر این لحظات و این فشارهای درونی نبود، هیچوقت این قدر با ذکر خدا انس پیدا نمیکردم، من این انس را در اصل مدیون یک چیز بودم و آن هم زندگی با حسین بود!
@mahyas_wrote
مه یاس/ سمانه سالارطایفه
📖 برشی از کتاب "خداحافظ سالار" در تمام این مدت دلشوره و اضطراب لحظهای رهایم نکرد. البته چیزی نبود
.
بسم الله الرحمن الرحیم
در روزهایی که منطقه دستخوش آشوب و حوادث غیرمنتظره چون سقوط دولت سوریه و هجوم تروریستها و اسرائیل به خاک این کشور شده است، مطالعه کتابی با محوریت قهرمانی شجاع و سرسخت چون شهید حاج حسین همدانی خالی از لطف نیست.
کتاب "خداحافظ سالار" به قلم حمید حسام بازگویی خاطرات همسر شهید، پروانه چراغ نوروزی از دوران کودکی تا شهادت شهید همدانی است.
شروع داستان سال ۱۳۹۰ و در بحبوحهی روزهایی است که سوریه درگیر بحران داخلی و در آستانهی سقوط قرار دارد و به نقش برجستهی شهید همدانی و خدمات ایشان در این برههی حساس میپردازد.
در ادامه، خاطرات کودکی خانم چراغ نوروزی تا ازدواج با شهید همدانی و شرح وقایع تلخ و شیرین زندگی مشترک و مسئولیتهای خطیر و بزرگی که شهید در دوران حیاتش به عهده گرفته و اثرات بیبدیلی که به جای گذاشته است.
با خواندن این کتاب، به ارزش رسالت زینبی و نقش زنان مقاوم و صبور در کنار بزرگ مردانی که برای تاریخ اسلام و ایران حماسه آفریدند، پی میبریم.
✍ #سمانه_سالارطایفه
۱۴۰۳/۹/۲۵
@mahyas_wrote
هدایت شده از احوال حوزه
💠 آیتالله سبحانی: حکومت اسلامی باید از منکر بیحجابی جلوگیری کند.
✔️ آیتالله جعفر سبحانی مرجع تقلید در پاسخ به استفتائی درباره حجاب اجباری و وظیفهی حکومت :
بسم الله الرحمن الرحیم
اینجانب در مسجد اعظم پس از فراغت از درس خارج اصول دو مطلب را یادآور شدم. مطلب نخست، این که حجاب اجباری دو تفسیر دارد. تفسیر اول آن غلط و تفسیر دوم آن مورد اتفاق همه علمای اسلام است. اما تفسیر غلط این که اگر زن بیحجابی، در کوچه و خیابان مشاهده شد، مأمور دولتی فوراً چادری به دست بگیرد و بر سر او بیفکند و او را مجبور به رعایت حجاب کند. این تفسیر مسلماً غلط و احدی از عالمان اسلامی چنین فتوایی نداده است.
اما تفسیر دوم و صحیح آن، این است که منکرات بر دو نوع است:
۱- فردی منکری را در دور از چشم مردم در خانه خود انجام میدهد، تکلیف او با خدا است و ما درباره او تکلیفی نداریم.
حکومت اسلامی باید از منکری که برای جامعه مضر است جلوگیری کند
۲- منکری که وجود آن مضر به حال جامعه است مسلماً باید حکومت اسلامی از آن جلوگیری کند. کسی بخواهد آشکارا مشروب خواری کند و یا قمار بازی، کند. مسلماً یک چنین منکراتی مایه گسترش گناه در جامعه میشود. بیحجابی نیز از این منکرات است که سبب میشود گناه در میان جوانان گسترش پیدا کرده و عفت عمومی خدشهدار شود. باید به گونهای برنامهریزی شود که چنین منکری در خارج تحقق پیدا نکند. (این برنامهریزی اعم از فرهنگی، اجتماعی و روانشناسی، اقتصادی و قضایی و انتظامی است)
🔹 دلیل این سخن حدیثی از رسول خدا(ص) است که میفرماید:
إِنَّ الْمَعْصِيَةَ إِذَا عَمِلَ بِهَا الْعَبْدُ سِرّاً لَمْ تُضِرَّ إِلَّا عَامِلَهَا وَ إِذَا عَمِلَ بِهَا عَلَانِيَةً وَ لَمْ يُغَيَّرْ عَلَيْهِ أَضَرَّتِ الْعَامَّةَ
هرگاه بنده خدا گناهی را در پنهان انجام دهد ضرر آن متوجه خود اوست ولی اگر آشکار انجام بدهد و از آن جلوگیری نشود به جامعه ضرر میزند.
نویسندهای مسأله حجاب اجباری را مطرح میکند و میگوید: بله اگر بیحجابی به مرحلهای برسد که مایه ابتذال و گسترش گناه شود باید از آن جلوگیری کرد.
در پاسخ سخن ایشان یادآور شدم که اصولاً بیحجابی یک صورت بیشتر ندارد و آن همان صورتی که خود او متذکر شده است. آیا می توان جاذبه جنسی میان برهنگان و بیحجابان و جوانان امروز که سن ازدواج آنان بالا رفته را انکار کرد؟ مسلماً این نوع گناه آشکار، اخلاق جوانان را فاسد میسازد.
مطلب دومی که یادآور شدم این است. امر به معروف دو مرحله دارد. مرحله نخست: مرحله نصیحت و تذکر است و این از آن عموم مردم است، البته شرایطی هم دارد.
🔹مرحله دوم جلوگیری از منکرات است که از آن حکومت اسلامی است. امام صادق(ع) چنین میفرمایند:
انما هو علی القوی المطاع العالم بالمعروف من المنکر، لا علی الضعیف الذی لا یهتدی سبیلا الی ایّ من ایّ یقول من الحق الی الباطل، و الدلیل علی ذلک کتاب الله عزوجل قوله.... وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَي الْخَيْرِ وَ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ.
امر به معروف وظیفه قدرت نیرومندی است که اطاعت مردم برگردن آنها است. معروف را از منکر تمیز میدهد. این وظیفه ربطی به انسان ناتوان که راهی به جایی نمیبرد، ندارد و شاید حق را از باطل باز نمیشناسد.
اتفاقاً آیه ۴۱ سوره حج ناظر به همین قسم دوم همین گروه نیرومند است که اجرای امر به معروف بر عهده آنها است، آنجا که میفرماید:
🔹«الَّذينَ إِن مَكَّنّاهُم فِي الأَرضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّكاةَ وَأَمَروا بِالمَعروفِ وَنَهَوا عَنِ المُنكَرِ وَلِلَّهِ عاقِبَةُ الأُمورِ.
آنان که به آنها قدرت دادیم کسانی هستند که نماز را پرپا میسازند و زکات میدهند و به کارهای نیک فرمان میدهند و از منکرات مردم را باز میدارند. سرانجام کارها با خدا است. جمله «ان مکناهم»
گواه بر این است که این نوع امر به معروف برای انسان های متمکن و قدرتمند و به تعبیر امروزی از آن حکومت اسلامی است. و تفسیر این آیه به امر به معروف سفارشی، دور از مضمون آیه است.
#بی_حجابی
#قانون_عفاف_و_حجاب"
کانال #احوال_حوزه را دنبال کنید
📌@ahvaalehowze
🌷 گزیده بیانات رهبر انقلاب در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران
@mahyas_wrote
هدایت شده از خط ولی
🔻10 نکته مهم از بیانات رهبرانقلاب در دیدار با زنان و دختران!
1️⃣ در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و تواناییهای فکری و روحی در عرصههای علمی، فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی-سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بینالمللی هیچ تفاوتی با هم ندارند.
2️⃣ هم زن و هم مرد از تواناییها و نوآوریهای فکری و عملی و استعدادهای بینهایت برخوردار هستند که باعث میشود زن نیز همچون مرد بتواند و در مواردی واجب باشد که در عرصهها و فعالیتهای گوناگون علمی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، بینالمللی، فرهنگی و هنری نقشآفرینی کند.
3️⃣ زن و مرد در خانواده از حقوق یکسان برخوردار هستند؛ البته از لحاظ عاطفی، اسلام زن را همچون گُلی میداند که باید از طراوت و عطر او در خانواده مراقبت و استفاده کرد.
4️⃣ مادری و پرورش دادن یک انسان، افتخاری بسیار با ارزش است و بر همین اساس است که در اسلام با تعابیر مختلف از جمله قرار داشتن بهشت زیر پای مادران، سفارش زیادی به محبت و خدمت و اطاعت از مادر شده است.
5️⃣ زن ایرانی توانسته از هویت و فرهنگ و سنن تاریخی و اصیل کشور با متانت، حیاء و عفت خود صیانت کند؛ بگونهای که تا امروز تحت تأثیر عوارضی که بسیاری از کشورهای غربی دچار آن هستند قرار نگرفته است.
6️⃣ نقش زنان در دوره مبارزات و پیروزی انقلاب تعیینکننده بود و در حالی که برخی افراد، مخالف حضور زنان در راهپیماییها بودند، امام راحل با آن نگاه به شدت مخالفت کردند. ورود زنان به میدان بود که باعث به میدان آمدن همسران و فرزندان آنها شد؛ بنابراین به یک معنا زنان انقلاب را پیروز کردند.
7️⃣ در بسیاری از مسائل زنانه که مردها تشخیص خوب و درستی ندارند، خانمها باید از مجتهدان زن تقلید کنند.
8️⃣ روش استعمارگران و سرمایهداران غربی این بوده که با بیصداقتی، زنان را برای تأمین نیاز صنایع به کارگرانِ با دستمزد کم به کارخانه ها کشیدند و این عمل را با ریاکاری تحت پوشش آزادی و استقلال زنان انجام دادند.
9️⃣ سرمایهداران و سیاستمدارانِ تابع آنها با در دست داشتن رسانههای مؤثر در جهان، با بیصداقتی و دروغگویی و در پوشش ظاهری یک نظریه فلسفی و انسان دوستانه، انگیزههای جنایتکارانه و فسادانگیز خود را برای دخالت و جهتدهی در امور جامعه جهانی زنان و کسب منافع نامشروع، پنهان میکنند.
1️⃣0️⃣ در پشت شعارهای فمنیستی و آزادی و حقوق زنان، اهداف ضدانسانی و سیاسی، نهفته است که برخی از آنها مشخص است و برخی اهداف بعدها آشکار میشود.
#خط_ولی | بازخوانی اندیشههای امامین انقلاب
@khatevali
🍉 شب یلدا همیشه جاودانی است
🍉 زمستان را بهار زندگانی است
🍉 شب یلدا شب فر و کیان است
🍉 نشان از سنت ایرانیان است
شب یلدا مبارک 😍😉
#یلدا
@mahyas_wrote
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کی میرسد صبح یلدای انتظار؟ 💔😢
@mahyas_wrote