فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥این صحبتهای حضرت آقا رو گوش بدیم و جیگرمون حال بیاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ شماره یک تحلیلی کشتی نوح
* [┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄](ble.ir/join/Bm3cWsPfbo) *
*#اصحاب_الحسین
۱-مسلم بن عقیل 🌹*
🔹️مسلم پسر عقیل، سال 20 هجری، یعنی ده سال بعد از رحلت پیامبر (ص) متولد شده بود؛ لذا او زمان رسول خدا(ص) را درک نکرد؛ زیرا هنگام شهادت(سال 60 هجری) سن آنجناب بیش از 40 سال نبود، در حالیکه از زمان رحلت پیامبر(ص) تا سال 60 هجری، 50 سال گذشته بود. مسلم بن عقیل، با سه امام (امام علی، امام حسن و امام حسین) هم عصر بود و محضر آن بزرگواران را درک کرد.
*🔸️نقش مسلم در قیام امام حسین(ع):*
مسجد نورالحسین(علیهالسّلام)#بچه های مسجد 😊
* [┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄](ble.ir/join/Bm3cWsPfbo) * *#اصحاب_الحسین ۱-مسلم بن عقیل 🌹* 🔹️مسلم پسر عقیل،
اولین اقدام امام حسین(ع) فرستادن مسلم به کوفه بود، مسلم پس از رفتن از مکه به مدینه و از آنجا به سمت عراق، حرکت کرد و در کوفه در منزل مختار بن ابى عبیده اقامت نمود. مسلم پس از چهل روز بررسی اوضاع کوفه، نامه ای به اين مضمون به امام حسين عليه السلام نوشت: «آنچه می گويم حقيقت است. اکثريت قريب به اتفاق مردم کوفه آماده پشتيبانی شما هستند؛ فورا به کوفه حرکت کنيد». امام که از احساسات عميق کوفيان با خبر شده بود، تصميم گرفت به سوی اين شهر حرکت کند.
🔹️از طرفی عبید الله بن زباد حاکم جدید کوفه که جایگزین نعمان بن بشیر شده بود با تهدید و تطمیع مردم، سران قبایل را از کنار مسلم پراکنده ساخت، و زمانی که مسلم تنها شد و عبید الله به تنهایی او پی برد، سپاهی را برای دستگیری وی عازم کرد. این در حالی بود که مسلم ابتدا در منزل هانی بن عروه که از اصحاب پیامبر بود پناهنده شد اما بعد از لو رفتن محل اختفای او و دستگیری هانی بن عروه ، در خانه زنی به نام طوعه پناهنده شده بود اما به دلیل تهدید و تطمیع های ابن زیاد ، بلال فرزند طوعه محل اختفای او را لوداد و سربازان عبیدالله برای دستگیری مسلم به طرف منزل طوعه حرکت کردند. وقتی صدای سربازان عبید الله بن زیاد به گوش او رسید، خود را برای نبرد آماده کرد، و چون بر سپاه دشمن ضرباتی زیادی وارد کرد. آنان از راه مکر وارد عمل شدند و مسلم هم چون رمقی برای ادامه مبارزه نداشت به ناچار خود را تسلیم کرد.
🔸️او را نزد عبید الله بردند، پس از گفتوگوی تند و صریح میان آن دو، عبیدالله دستور داد که او را بالای دار الاماره بردند تا شخصی که به دست او زخمی شده بود، او را گردن بزند، و همو بود که فرمان عبید الله را اجرا کرد. زمان شهادت مسلم بن عقیل، روز نهم ذیالحجه(روز عرفه) سال 60 هجری قمری بود. مرقد شریف آنجناب در شهر کوفه زیارتگاه ارادتمندان اهلبیت(ع) است.....
* [┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄](ble.ir/join/Bm3cWsPfbo) *
*#اصحاب_الحسین
۲- حبیب بن مظاهر اسدی 🌹*
🔹️حبیب بن مظاهر در سال ۱۶ قبل از هجرت به دنیا آمد و در زمان حیاتش پنج معصوم را درک کرد. او از صحابه پيامبر صلى الله عليه وآله بود و پس از آن در جمع ياران با وفاى اميرمؤمنان(عليه السلام) از خواص اصحاب آن حضرت شد و در تمام جنگ ها در ركاب امام شمشير زد. «حبيب» در زمان خلافت اميرمؤمنان(عليه السلام) به كوفه كوچ كرد و در آنجا مقيم شد.
مسجد نورالحسین(علیهالسّلام)#بچه های مسجد 😊
* [┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄](ble.ir/join/Bm3cWsPfbo) * *#اصحاب_الحسین ۲- حبیب بن مظاهر اسدی 🌹* 🔹️حبیب بن
🔸️زمانى كه مسلم بن عقيل به كوفه آمد، او و دوست صميمى اش ـ مسلم بن عوسجه ـ به يارى مسلم بن عقيل شتافتند، ولى پس از ورود عبيدالله بن زياد به كوفه و شهادت مسلم بن عقيل، آنها توسط مردان قبيله خودشان مدتى پنهان گشتند، و در يك فرصت به دست آمده به اتفاق هم شبانه به سوى كربلا حركت كردند. آنان روزها مخفى مى شدند و شب ها طى طريق مى كردند تا آنكه در كربلا به محضر امام خويش شرفياب شدند. و چون غربت و تنهايى امام را به چشم خود ديدند بسيار متأثر گشتند. «حبيب» به امام عرض كرد: «در اين منطقه تيره اى از بنى اسد زندگى مى كنند، اگر اجازه مى دهى با آنان صحبت كنم كه براى يارى تو به كربلا بيايند».امام موافقت فرمود؛ حبيب نيمه شب خود را به آنان رساند، آنان به گرمى از حبيب استقبال كردند و حدود ۷۰ نفر برای یاری امام حسین(ع) راه افتادند که در بین راه با سپاه فرستاده عبیدالله درگیر شده و جنگ سختى در گرفت، تعدادى از قوم بنى اسد كشته شدند و بقيه متوارى گشتند و حبيب به سوى كربلا آمد و گزارش آن واقعه را به عرض امام رساند و امام(عليه السلام) فرمود: «اَلْحَمْدُلِلّهِ كَثِيراً وَلاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّةَ إلاّ بِاللهِ».
🔹️حبيب چهره شناخته شده و مورد اعتماد و احترام اصحاب و امام بود. غروب تاسوعا آنگاه كه دشمن به يكباره از صحرا كنده شد و به سوى اردوگاه امام حركت كرد، امام براى مواجهه و گفتگو با آنان، برادرش قمر بنى هاشم، عباس(عليه السلام) را با بيست سوار فرستاد كه چهره حبيب در آن جمع از سرآمدترين چهره ها بود.
🔸️در شب عاشورا هنگامى كه امام يارانش را براى تجديد بيعت فرا مى خواند اولين شخصى را كه امام نامش را به زبان جارى ساخت «حبيب» است.كلمات حماسى و شورانگيز حبيب در آن شب فراموش نشدنى در حمايت از امام و دفاع از حريم خاندان عصمت و طهارت، هيچ گاه از ذهن تاريخ پاك نخواهد شد. او بزرگ اصحاب امام بود، آنگونه كه قمر بنى هاشم بزرگ جوانان بنى هاشم محسوب مى شد.
🔹️و بالاخره در روز عاشورا برگ زرين ديگرى بر دفتر افتخارات اين مهمان پير امام حسين(عليه السلام) افزوده شد و آن اينكه افتخار فرماندهى جناح چپ سپاه توسط امام(عليه السلام) به ايشان اعطا گرديد.
روز عاشورا هنگامى كه امام براى اقامه نماز ظهر درخواست آتش بس موقت داد «حُصَين بن تميم» با صداى بلند گفت: نماز شما قبول نيست!! حبيب در پاسخ گفت: گمان مى كنى كه نماز از آل رسول قبول نيست ولى نماز تو قبول است، اى حيوان! حصين بن تميم به او حمله كرد، حبيب نيز به طرف او حمله نمود. از دو طرف سپاه، تعدادى به اين درگيرى كشيده شدند. حبيب با اينكه پيرمرد بود همانند شير بر آنان حمله مى كرد و رجز مى خواند.
🔸️حبيب مردانه جنگيد تا به شهادت رسيد. به نقل تاريخ براى بردنِ سر حبيب نزد عبيدالله و گرفتن جايزه بين برخى از سپاه ابن سعد، اختلاف بالا گرفت.
🔹️اين پيرمرد شجاع كه به افتخار فرماندهى بخشى از سپاه عاشورا رسيد و از زمان پيغمبر اكرم(صلى الله عليه وآله) افتخار خدمت آن حضرت و اهل بيت گرامش را داشت از چهره هاى بسيار درخشان و به يادماندنى شهداى كربلاست و حمايت بى دريغ و بى پايان او فراموش نشدنى است. خداوند هم به او امتياز فوق العاده اى داد، گويى دربان حرم حسينى است.....
*┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄
#اصحاب_الحسین*
*۳- مسلم بن عوسجه اسدی 🌹*
از درخشان ترین ستارگان آسمان حماسه جاودان کربلا، صحابی بزرگوار رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و یار دیرین علی علیه السلام ، مسلم بن عوسجة اسدی است.
*🔹️در کوفه:*
مسلم بن عقیل به فرمان امام وارد کوفه شد و طبق برخی نقل ها، اول به خانه مسلم بن عوسجه رفت. مردم کوفه در آنجا به دیدارش می رفتند و بیعت خود را با امام حسین علیه السلام ابراز می داشتند.
مسجد نورالحسین(علیهالسّلام)#بچه های مسجد 😊
*┄┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄┄ #اصحاب_الحسین* *۳- مسلم بن عوسجه اسدی 🌹* از درخشان ترین ستارگان آسمان حماسه جاود
*🔸️ماجرای جاسوس:*
ابن زیاد یکی از غلامان خود به نام معقل را مأمور کرد تا سه هزار درهم بگیرد و یاران مسلم را پیدا کند.معقل خود را به صورت شیعیان درآورد و در جستجوی یاران مسلم به مسجد بزرگ کوفه آمد. او بر اساس اطلاعاتی که قبلاً دریافت کرده بود، نزد مسلم بن عوسجه رفت که در حال نماز بود. بعد از تمام شدن نمازِ مسلم، جاسوس ابن زیاد به او گفت: ای بنده خدا! من از اهل شام هستم و خداوند نعمت دوستی خاندان و اهل بیت پیامبر و دوستی دوستانشان را به من ارزانی داشته است. او این سخنان را می گفت و به دروغ گریه می کرد. مسلم بن عوسجه با اینکه تمام احتیاطات لازم را به عمل آورده بود، نتوانست آن جاسوس را بشناسد و او را به حضور مسلم آورد و برایش بیعت گرفت. مسلم به ابوثمامه صائدی دستور داد تا پول را از او بگیرد. معقل چند روزی مرتب به مخفیگاه مسلم رفت و آمد کرد و تمام اطلاعات مورد نیاز ابن زیاد را برایش گزارش داد.
*🔹️حرکت به سمت کربلا:*
مسلم بن عوسجه بعد از شهادت حضرت مسلم، همچنان مخفیانه می زیست؛ تا اینکه خبر ورود امام علیه السلام به کربلا در میان مردم کوفه منتشر شد. حبیب بن مظاهر از خانه بیرون آمد. مسلم بن عوسجه را بر در مغازه عطاری دید که ایستاده. حبیب پرسید: برای چه ایستاده ای؟ گفت: می خواهم حنا بخرم و خضاب کنم! حبیب گفت: مگر نمی دانی که امام حسین علیه السلام وارد کربلا شده، بشتاب تا خود را به آن حضرت برسانیم و او را یاری کنیم. مسلم بن عوسجه با شنیدن این خبر سر از پا نشناخت. بدون درنگ آماده سفر کربلا شد و به همراه حبیب بن مظاهر به سرعت به قافله حسینی پیوست.
*🔸️روز عاشورا:*
در روز عاشورایاران امام حسین برای حفاظت از پشت خیمهها خندقی آماده و در داخل آن آتش روشن کرده بودند. وقتی که شمر بن ذیالجوشن آن هیزمها و نیهای شعلهور را دید، بین او و امام حسین سخنانی رد و بدل شد. مسلم بن عوسجه از امام حسین اجازه خواست تا شمر را هدف تیر قرار دهد. امام اجازه نداد و فرمود: «او را نزن من دوست ندارم آغازگر جنگ باشم»
*🔹️اولین شهید روز عاشورا*
مسلم اولین شهید عاشورا در میان یاران امام حسین(ع) است که در حمله اول به شهادت رسید. در روز عاشورا، جناح راست سپاه ابن سعد به فرماندهی عمرو بن حجاج به جناح چپ سپاه امام حمله کرد و درگیری دو سپاه به طرف شریعه فرات کشیده شد. در این درگیری مسلم بن عبدالله ضبائی و عبدالرحمن بن ابی خشکاره مسلم را که در جناح چپ لشگر امام بود زخمی کردند. امام حسین(ع) و حبیب بن مظاهر بر سر بالین او آمدند. امام به او گفت: ای مسلم خدا تو را رحمت کند. سپس آیه «فَمِنهُم مَن قَضی نَحبَهُ و مِنهُم مَن ینتَظِر و ما بَدّلوا تَبدیلاً» را قرائت کرد. حبیب گفت: «کشته شدن تو بر من بسی مشکل است ولی تو را به بهشت مژده میدهم»، مسلم بن عوسجه با صدای ضعیف گفت: خداوند تو را به خیر بشارت دهد. آنگاه حبیب به او گفت: اگر شهادتم نزدیک نبود، دوست داشتم آنچه برایت مهم است به من وصیت کنی تا حق دینی و خویشاوندی خود را ادا کرده باشم. مسلم بن عوسجه به امام(ع) اشاره کرد و به حبیب گفت: «تو را وصیت میکنم به این شخص، خدای رحمتت کند تا جان در بدن داری از او دفاع کن و از یاریاش دست مکش تا کشته شوی.» حبیب گفت: به وصیت تو عمل میکنم و چشم تو را روشن میگردانم.
*🔸️فضیلت مسلم بن عوسجه:*
در عظمت شخصیت این مرد جلیل القدر همین بس که نام و یادش، زینت بخش زیارت ناحیه مقدسه و دعای رجبیه است.....
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ریلز | #نوای_ماندگار
🎙 نوحه «زینب زینب» با صدای مرحوم سلیم مؤذنزاده
اندوه عزا و مصیبت شما با نوای ماندگار کسانی که دوستت داشتند از دل تاریخ به ما رسید تا امروز دل های ما از این واقعه بیقرار و چشم هایمان در مظلومیت تو اشکبار باشد.
🔹اینبار شما یک نوای ماندگار عاشورایی را معرفی کنید.....
🏴 آزادگان عالم در خیمه حسیناند.....