eitaa logo
مجید پاک‌نیت (صریح‌القلم)
41 دنبال‌کننده
630 عکس
360 ویدیو
9 فایل
طلبه سطح ٣ حوزه کارشناس ارشد علوم ارتباطات اجتماعی ارتباط با ادمین @majid_pakniyat_96
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مردی که به قدرت‌ها، «نه» گفت.
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
🔷 درس خارج یک تندرو! 🔹 تقریبا همه‌ی‌ هفته قبل را برای چند کار اداری خوزستان بودم. یک روز باران آمده بود و بسیاری از جاهای استان را دو روز تعطیل کرده بود! راننده تاکسی در منطقه «آخر اسفالت» از چند نفر اسم کوچه‌ی مقصد را پرسید، نمی دانستند! ناچار لو دادم که دنبال منزل «آیت‌الله موسوی‌فر» هستم، راننده با خنده و لهجه قشنگ عربی گفت:«خب از اول می‌گفتی! از آن سر اهواز هم که می‌پرسیدی، همه بلد بودند» در که زدم، آیت‌الله خودش آمد دم در و کریمانه به داخل دعوتم کرد. کنار نعلینش، چکمه خیسی بود که روایتگر جهادش در شب‌های آبگرفتگی اخیر اهواز بود ... 🔹 در خوزستان بلا زده، سید نقطه امید و محبوب قلب‌های زیادی شده، عرب و لر و بقیه اقوام دوستش دارند. اما چرا!؟ انقلاب که پیروز شد، مجتهدانی مثل حضرات دستغیب و صدوقی و مدنی اشرفی اصفهانی و...، امام خمینی هایی بودند در حد خودشان، «آقایانِ» بی تکلف و با سوادی که مثل مردم زندگی می‌کردند و انعکاس آیت‌الله بودن و سوادشان در کوچه و بازار، همنشینی و همدلی با غم و رنج مردم بود نه صرفا محدود در م‍َدر‍َس و‌حجره و حوزه. اما بعدها، عده ای رفتند دنبال حوزه‌داری و درس خارج! کار مهم و لازمی که کم کم جای کار اصلی را گرفت، جای همنشینی و همدردی با مردم را ! می‌گفتند می‌خواهیم کادرسازی کنیم، کادرسازی مدرسه می‌خواست، پول می‌خواست و... اما یادشان رفت که کادر اصلی، محرومان و مستضعفان کف جامعه هستند و باید هوای آنها را داشت. 🔹 حالا امام جمعه اهواز دوباره مزه همان روزها را به مردم می‌چشانَد؛ در سیلاب وسط آب حاضر است، در روستای ا‌بوالفضل و غیزانیه و میدان تره‌بار الغدیر کنار مردم است، در توزیع آذوقه نفر اول صف است و خلاصه، همه مناسبات غلط این سالها را زیرپا گذاشته، به قیمت قربانی کردن آسایش و آرامشش. 🔹 می‌گویند تندرو است! چون حرف دل مردم را بی واهمه می‌زند. می‌گویند کلاس علمایی ندارد! چون همنشین فقرا و حاشیه‌نشینان است. زندگی در گل و لای و خانه اجاره‌ای را به همنشینی با اشراف و اغنیا و حضور در مهمانی‌های آنچنانی و زندگی در خانه‌های فلان شرکت و بهمان اداره ترجیح می‌دهد. خلاصه نشان داد که درس خارج برای امام جمعه یعنی:«از خانه‌ات خارج شو و به یاری مردم بشتاب» ✍ حسین شمسیان 🌐 مباحثات @HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طنز روز: نوبخت : رقم فروش نفت در بودجه این پیام را به دنیا مخابره می‌کند که تحریم‌ها باید برداشته شود /// یعنی مثلا بایدن میگه اوه اوه اینا روی فروش روزی ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت حساب کردن، دیگه مجبوریم تحریم رو برداریم!!!
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
✍ رفاقت با شهدا را برکت زندگی و اندیشه خودمان می‌دانیم. 💐 یکی از لینک‌ها را کلیک کنید. https://digipostal.ir/cha8pta ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/ch1nnpl ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/c4y1spv ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/clbztm8 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/c70bvf1 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/cfd86bh ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/ckg811x ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/c2bxfbn ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/cu07586 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/cubrqqz ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/c8xnn80 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/cfyhzuo ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/cwww62q ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/cghtudd ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/c8m9jy8 ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/cap7zpp ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/c4pfcoo ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ https://digipostal.ir/c3h4fkn ❤️ سلام و صلوات به روح پاک شهدا *رفیق شهیدت رو ببین https://eitaa.com/joinchat/3834314754C58903f67c6
هدایت شده از منور
هرکس که چنین لبخندی بر لب ولی بنشاند سرنوشتی جز شهادت ندارد هرکسی هم هنر نشاندن این لبخند را ندارد
خدا رحمت کند امام خمینی (ره) را که فرمود: «اگر تهذیب نباشد، علم توحید هم به درد نمی‌خورد». یکی از مصادیق این سخن امام راحل (ره)، آقای عبدالکریم سروش است، شاگرد ناخلف علمای اسلام که ادب گفتار و خیلی چیزهای دیگر را از غیر علمای اسلام یاد گرفت.
مجید پاک‌نیت (صریح‌القلم)
خدا رحمت کند امام خمینی (ره) را که فرمود: «اگر تهذیب نباشد، علم توحید هم به درد نمی‌خورد». یکی از مص
آنچه در ذیل می‌آید خاطره‌ای برگرفته از کتاب "اخلاق مناظره و کرسى‌هاى آزاد اندیشى" است که در آن به مواجهه‌ای از حسن رحیم‌پور ازغدی با عبدالکریم سروش اشاره شده است: ...همین عبدالکریم سروش، همین آدمى که جلوى چهره‌هاى عادى مستمعین، پشت تریبون لبخند می‌زد، فقط مانده بود که به من فحشهاى ناموسى بدهد. طى چند سال، گاهى که می‌آمد قم و در بحثها شرکت می‌کرد، دیدم دو سه صحنه را که فقط مانده بود فحش ناموسى بدهد، اینها را مردم نمی‌دانستند، خیلى‌ها هنوز هم نمی‌دانند که امثال اینها چنین تیپهایى هستند، در جلسه‌اى به‌خاطر اینکه سؤال و اشکال کردیم به ایشان، سؤال مؤدبانه‌اى که معلوم بود اگر بخواهد جواب بدهد، روشن می‌شود مبناى غلطى که بعدها روشن شد، آن موقع روشن نبود، ده سال قبل از این بود که بردارند بنویسند قرآن کلام خود پیغمبر است و کلام خدا نیست... . این آقا آمد بعد جلسه پشت در مؤسسه، وقتى آمدم بیرون دیدم با عصبانیت و با حالت دعوا انگار که یقه ما را می‌خواهد بگیرد، می‌گوید: شما آمدى به این جلسه که اشکالات من را بگیرى؟! آمدى که مچ بگیرى؟! گفتم: آقا! چرا می‌گویى مچ‌گیرى؟ شما خودت اسم تمام بزرگان اسلام و علما را از بالا تا پایین می‌آورى و می‌گویى فلانى گفت فلان، اینها اسمش نقد است، بنده که با احترام دارم می‌گویم این سؤال جوابش چیست، شد مچگیرى؟! عصبانى نشست در ماشین، در را محکم بست و رو کرد به مسئول آن جلسه و گفت: در این جلسه دیگر یا جاى من است یا جاى ایشان!، در صورتی که مدتى قبل که نمی‌دانست ما قصد اشکال کردن داریم، یک‌وقتى نمی‌رفتم جلسه، می‌گفت: فلانى چرا نیامده است؟ انجمن اسلامى دانشجویان آمریکا و کانادا سال هفتاد و یک ما را دعوت کردند تگزاس در سمینار انجمن، ایشان هم دعوت بود، قرار بچه‌هاى انجمن هم این بود که ما دو نفر با هم بحث کنیم، بعد که ایشان فهمید ما هم قرار است بیاییم و با او بحث کنیم، پاى تلفن فحشهایى داد که مسئول انجمن می‌گفت: کاش مکالمات را ضبط کرده بودم! سال هفتاد و سه و چهار یک‌وقتى ایشان آمده بود همین مشهد، که رابط بین ما تماس گرفت که فلانى آمده و می‌خواهد بشینیم با هم صحبت کنیم، رفتیم همین خیابان خسروى‌نو در یک خانه‌اى نشستیم به حرف زدن، خیلى دوستانه، هفت هشت ساعت جلسه طول کشید و نزدیک اذان صبح تمام شد، گفتم: بیاییم من سى چهل سؤال بنویسم، شما مکتوب جواب بده، بعد هم ویراستارى کن و این را منتشر کنیم تا این ابهامات در جامعه برطرف شود. قول داد در جلسه که این کار را بکنیم، موقع بیرون رفتن از خانه، گفتم: جلسه اول براى این کار را کى بگذاریم؟ اسمش هم مناظره نباشد، پرسش و پاسخ باشد، درست دم در، موقع خداحافظى، زد زیرش.