هدایت شده از مؤسسه حضرتزینب(س)
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹| #ویدئو
♦️لذت عید غدیر
🔻لذت معنوی و لذت درونی که آدمها از عید غدیر میتوانند ببرند بیشتر از عاشوراست، آنهایی که لذت عاشورا را چشیدند باید به آنها گفت که تو هنوز لذت غدیر را نچشیدی!
📎 حجت الاسلام پناهیان
#حجت_الاسلام_پناهیان
#عید_غدیر #غدیر #امیرالمومنین
#موسسه_حضرت_زینب
📮موسسه بینالمللی حضرت زینب (س)
وبگاه | اینستاگرام | تلگرام
@hazratzainab_com
در انتخابات ریاست جمهوری جبهه انقلاب از اصول اولیه غافل و به شدت اسیر آسیبهای جدی #صنعت_هواداری شد و اصلیترین علت آن رشد آسانسوری کیفکشهای هرچند دلسوز، صادق و پرتلاش در جایگاه متفکر، اندیشمند و راهبری اندیشهای است.
@naghdname_ir
هدایت شده از جَذَوات | فاطمه داداشی
📌حالا شما دارید از اجماع حرف میزنید و اصلاحاتهراسی میکنید؛ اما عارضم خدمتتون که اون واقعیتی که باید ازش هراس داشته باشیم عدم اقبال عمومی مردم به نامزدهای گفتمانیه که خودش رو جبههی انقلاب میدونه.
اگر معتقدید که عامهی مردم هنوز دلبستهی آرمانهای انقلابند، دو حالت داره: یا نامزدها تون به قدر کافی نسبتی با انقلاب ندارن، یا گفتمانی که به اسم انقلاب ترویجش کردید نسبت خودش رو با «مردم» از دست داده.
🔸لذا چشمها را باید شست، جور دیگر باید دید.
#فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
دیروز راننده ماکسیم که من را برد تهران جام جم، حتی نمی دونست امروز روز انتخاباته!
بچه روستاهای ایلام بود! اصلا درک نمیکرد که دولت اصلا به چه کاری میاد! 35 سالش بود، آرایشگری کرده بود توی شهرستان و شکست خورده بود، حالا آمده بود تهران مکانیکی! میگفت ده روز است یک مشتری هم نداشتم! زن و بچه را فرستادم روستامون و حالا چند روز است با دارم بین شهری مسافر می کشم تا یه چیزی دربیاد و برم دنبال زن و بچه!
سعی کردم بفهمم چرا نمی خواهد رای بدهد! چیزی که متوجه شدم این بود که اصلا نمی فهمید دولتی که هیچ نقشی را برعهده نمی گیرد و مدام از مکانیزم های خودتنظیم گر بازار حرف می زند، پس اصلا برای چی 4 سال یکبار انتخاب میشود؟!
معتاد آب و نوشابه بود! می گفت چرا یک بطری نوشابه توی هر مغازه ای یک قیمتی دار؟ بعد سوالش این بود که اگه قیمت را هم نمی تونه کنترل کنه، پس نقشش چیه؟ خب چرا باید بهش فکر کنم؟ چه اهمیتی داره که چه کسی باشه؟!
این از این طرف که فقرای جامعه هستن! میگفت من که باید همش بدوم، بدون اینکه قرار باشه به جایی برسم، چرا باید به این چیزا فکر کنم؟
انقلاب اسلامی یا اسلام انقلابی
پروژهای که توسط امام خمینی و با شعارهایی از جنس دیانت و خدمت و با آلام و اسقام زیاد برای اقشار معتقد به دین شروع شد. انقلابی با وعدههایی بس سترگ به جایی رسیده که کنترل وضعیت فعلی را جزو آرزوها میداند و تقریبا همهی بیداران، سراشیبی آن را نظاره میکنند.
راستی چه شد که از ۹۸٪ به ۴۰٪ رسیدیم؟!
انقلاب تغییر کرده یا مردم؟ شاید هم جریان تندروی که سوار بر مرکب تهمت و افترا و تهدید به پیش میتازد، چیزی غیر از این نمیخواهد... جریانی که رای آوردن خود را مرهون مشارکت پایین میداند تا با اتکا به بدنهی تندرو که همیشه پای صندوقاند از صندوق سربرآورد...
چرا درک نمیکنیم که چارهی ناچارهی کشور اتحاد و انسجام است؟! چرا کسی را که سکان سیستم اجرایی را در دست میگیرد یاری نمیدهیم؟
یاری ندهید... ولی میانهروهای معتدل را از دم تیغ نگذرانید تا شاید با فروکش جنگ سیاسی، مردم دمی آسوده باشند....
خستگی مفرط مردم از دعواهای دو قبیلهی سیاسی نمایان است...
باید طرحی نو درانداخت...
✍محمد موسوی
@naghdname_ir
⭕️ صریح و بی پرده با برادر جلیلی
• همان قدر که "سهم خواهی" در یاری رسانی حق، بد است؛ "حمایت دربسته" و صرفا به اعتماد نامزد هم بد است؛ قبلا کلاه های گشادی سرملت گذاشته و سهمی از دلزدگی ها شده؛ پس تاریخش گذشته است.
دور اول به پزشکیان علیرغم برخی خصائص خوبش رأی ندادیم چون کابینه او را غیر از خود او می دیدیم و نظر منفی به آنها موجب رأی ندادن به او شد؛ برادرانه می گویم همین را برای برخی رأی ندهنده ها به خود لحاظ کنید!
• درباره خود و برخی مؤثرین ستاد، درصدی از رأی دهندگان ابهاماتی دارند. تبلیغات دور اول و پاسخ های ستادی اقناعشان نساخت و الا شاید کار را تمام می کردند.
در این مرحله حساس باید آن ابهامات به "شکل جامعه پسندی" حل شود و فقط به اتقان پاسخ ها نزد طرفداران توجه نشود.
✔️ چند پیشنهاد عملی روشن در اینباره:
1⃣ معرفی معاون اول ریاست جمهوری خود:
حاشیه ابهام جلیلی، توانایی و کارآمدی اش بخصوص برای تحقق یک برنامه جهشی و استفاده از همه ظرفیت هاست.
تحقق این برنامه تحول از دو جا سیراب می شود:
الف) "قدرت تحرک بخشی" به بدنه بزرگ دولت و دیوان سالاری سنگین موجود (مدل دولت هاشمی و شهید رئیسی).
ب) "قدرت خلق اراده عمومی" در بیرون دولت و در صحن جامعه (مدل دولت دوم خرداد و احمدی نژاد).
قدرت رهبری و مدیریتی ایشان در هریک از ایندو، نمره ای دارد که بسا به نظر عده ای حد کفایت نباشد!
تعویض مدیران عملا نمی تواند حداکثری باشد و الزاما هم موجب تحرک بدنه نمی شود. نه آن اندازه مدیر با تجربه دور و بر هست و نه دیوانسالاری در واقعیتِ خود، "یک سایه" است که راحت برنامه شما را بخواند. مقاومت و دیالکتیک آن در مقابل برنامه هایی که روتین اش نیست، در دولتهای احمدی نژاد و رئیسی تجربه شده است.
⬅️ معرفی یک مدیر دیوانسالار، کارا و قوی بعنوان معاون اول می تواند تا اندازه ای آن ابهام را در اذهان بزداید.
قدرت راهبری اجتماعی نیز با ضمائمی راستین به خود به میزانی قابل ارتقاء است.
2⃣ معرفی کابینه؛ اقلا وزارت خانه های مهم:
بطور طبیعی در حامیان و حتی ستاد، افراد گوناگونی وجود دارد. با "یک طیف" مواجه ایم که از قضا برخی از حاشیه های این طیف، "سوژه های تخریب جدی" جلیلی در دور دوم توسط رقیب است.
اعم از راست یا دروغ بودن این نسبت ها، چنین اتهاماتی درباره برخی حامیان در جامعه مطرح است:
- علم(مدرن) ستیزی مفرط با خوانش های خاص از اقتصاد اسلامی، طب اسلامی، پیشرفت اسلامی، مدرسه اسلامی و...
- نگاه های خاص به زنان و حضور اجتماعی آنان و بخصوص نحوه تحقق حجاب اسلامی.
- نگاه های متهم به تکفیری در مسائل سیاست داخلی و مواجه با مخالفین خود و...
- و...
⬅️ اگر می خواهید اینها همه سوژه تخریب و چالش های غیر واقعی و دست چندم نشود، از الان کابینه خود را معرفی کنید!
وزیر خارجه، ارشاد، کشور، آموزش و پرورش ، علوم و حتی معاون زنان و... معلوم می کند رویکرد و برنامه های شما در تجسم عینی کابینه چه شکلی خواهد بود.
مخیّرید از هر سر طیف که خواستید، وزیر معرفی کنید. تمام چیزهایی که فردا مثلا در وزارت ارشادتان بین نفی و اثبات است در یک رویکرد قابل جمع است و کسی آنرا نمایندگی می کند؛ او را معلوم کنید. در این ۱۱سال لابد به آدم این برنامه ها هم فکر کرده اید.
اینجور هم جامعه و هم آن حامیان تکلیف خود را می دانند. جمعیت رأی دهنده، فریب تخریب جلیلی هراسان را نمی خورد و حامیانِ رادیکال هم فردا علیه تان پلاکارت دست نمی گیرند که به وعده ها عمل نشد!
3⃣ تیم اقتصادی دولت خود را ضمیمه برنامه ها کنید!
همه می دانیم برنامه داشتن اگر شرط لازم باشد، شرط کافی نیست.
برنامه ها یکبار در یک "دولت سایه" شکل گرفته است برای "مصوبه و قانون" شدن باید مجاری تصمیم گیری از جمله مجلس را بگذراند. پس بسا برنامه هایی که در این سیکل تغییر کند (چنانچه برنامه یارانه ها و سهام عدالت و...).
لذا صرفا برنامه های موثر در گشایش اقتصادی نمی تواند، "شرط ضمن عقد انتخاب" باشد؛ بلکه اقلا باید تیم هماهنگ اقتصادی دولت از الان معلوم و بتواند از لوازم این برنامه ها در جهات دیگر "اقتصاد کلان" و بخصوص "اقتصاد سیاسی ایران" دفاع کند.
رویکردهای اقتصادی در برنامه های اقتصادی گذشته دولتها، محدود و قابل تمایز از هم می باشد؛ معلوم کردن آن رویکرد در تیم اقتصادی آینده رافع ابهامات بسیاری از نخبگان است.
نفع بردن از ابهام این است که مثلا نامزدی در میزگرد اقتصادی یک مشاور را از اقتصاد آزاد و بازار و یکی را با گرایش سوسیال بیاورد! تعارض های تیم اقتصادی، خود مشکل جدی برخی دولتهای گذشته بوده است و عملا باری به این جهت، باری به آن جهت نتیجه داده و مردم را خسته و ناامید کرده است.
• بخاطر عادلانه بودن خوب است همین ها از پزشکیان هم خواسته شود!
📝 محسن قنبریان / پس از اعلان نتایج قطعی مرحله اول انتخابات۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
از ابتدای انتخابات گزینهای که مدنظرم باشد در میان نامزدها نبود و به شدت دغدغهی #دانش_حکمرانی دارم، از سوی دیگربارها گفتهام بدترین انتخاب را رای ندادن میدانم چرا که برفرض این قهر به براندازی برسد، اما فردای رویای کودکانه براندازی ربان قرمز در انتظار نیست، بلکه سالها عقبماندگی، ذلت و رنج در انتظار است.
هماکنون که کارزار به اینجا رسیده است، به جد معتقد هستم نباید فرصتی برای تفکر اصلاحات فراهم شود، این تفکر ۲۴ سال فرصت داشت هرآنچه مد نظر دارد، اجرا و انجام بدهد؛
فرصت دوباره به تفکری که مدل حکمرانی آن شکست خورده است اشتباه است؛ باید با تمام توان هرچند باوجود کاستیها فرصتی فراهم کنیم برای ادامه حضور #طرحی_نو که آغازگر آن آیت الله رئیسی بود.
✍مجید رحیمی
@naghdname_ir
هدایت شده از مؤسسه حضرتزینب(س)
85.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕به نظرت شهر برنده میشه یا مافیا ؟!!🤔
یه بازی مرموز ،مخصوص مافیابازا...
شهروند آگاه vs شهروند ناآگاه
#مافیا
#جلیلی
#پزشکیان
#شهروند_ناآگاه
#انتخابات
#برای_شهروند_ایرانی
@hazratzainab_com
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️حکایت بسیاری از افراد در این روزها....
@naghdname_ir
انتخاب جمهور باب میل همه نخواهد بود
هرچند به تفکرات و اطرافیان آقای جلیلی نقدهایی دارم؛ اما بهجد معتقدم آقای پزشکیان صلاحیت جایگاه ریاست جمهور را از جهات مختلف ندارد و وجود ایشان جامعه ایران را در معرض بحرانهای متعدد قرار خواهد داد؛
اگر کمتر بحث و گفتگو میکنم به این دلیل است که جامعه ما بهجای پرسشآفرینی و مسئلهسازی درست بیشتر به خودنظریه پنداری مزمن دچار شده است.
با این وجود صبور باشیم، دعوت و تبیین کنیم اما مهربان باشیم؛ همبستگی جمهور مهمترین رکن وفاق است، و وفاق اجتماعی همان مسئلهای است که طی این سالها به شدت در معرض ریزش و نابودی قرار گرفته، از سوی دیگر برای هر تغییری ابتدا باید این شکاف ترمیم بشود.
@naghdname_ir
در آمدی بر مصائب شعارزدگی
1:با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه. 🌸
2:برای اسلام و دین و انقلاب باید تلاش کرد و دوید نه اینکه نشست و یقه درید و به گردن چفیه انداخت و به سر سربند زد و بعد گوشه ای نشست و به شرایط لبخند زد و در آخر باسرو صدا کردن و هارت و هورت کردن ادعای انقلابی بودن کرد🌸
3:اگر تا به حال عملکرد ضعیفی داشتیم که باعث جهل یا رویگردانی مردم شده به فکر تقویت و اصلاح عمل باشیم. 🌸
4:خدا با هیچ کس و هیچ قوم و ملتی پسرخاله نیست و هرچه کوتاهی کنی ضربه خواهی خورد.🌸
5:باید برای تحقق آرمانهایت بسیاری از خواسته ها و تمایلات و اخلاقیات نفسانیت را که ممکن است حتی به زعم خودت خوبشان بپنداری، کنار بگذاری تا به آنها برسی.🌸
ودر آخر بیایید از نگاه جناحی فاصله بگیریم و از این منظر نگاه کنیم که سرمایه اجتماعی نظام ۱۷ میلیون افزایش یافت، ۱۳ میلیون رای جلیلی، رای ثابت نظام است و الان شده ۳۰ میلیون، بیایید قدر این سرمایه که باعث تقویت نظام شد را شکر بگذاریم و در شادی ملی سهیم شویم. هر رقابتی یک پیروز و یک بازنده دارد. یوم لک و یوم علیک
ان شاء الله نتیجه نهایی و سود غایی آنچیزی باشد که مفید برای دین و شریعت و مورد رضایت ولی مان باشد.
✍دیدگاه چند نفر از دوستان دغدغهمند در این متن طرح شده است.
@naghdname_ir
مجید رحیمی | نقدنامه
در آمدی بر مصائب شعارزدگی 1:با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه. 🌸 2:برای اسلام و دین و انقلاب باید
یک درس بزرگ👆
سیاست را جدی بگیرید و به #جامعه فکر کنید....
@naghdname_ir