✨ اعمال مشترک و مخصوص شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رحیمپور ازغدی:
🔻دعوت امیرالمومنین از مردم برای #نظارت_عمومی بر عملکرد مسئولین.
🔻جنگهای جمل و صفین بر سر اصلِ اسلام نبود، بر سر «اسلام با تفسیر علی» بود.
🔻 عمروعاص خطاب به معاویه:
علی همچون کندن پوستِ تر از چوب درخت، همهی اموال ما را میگیرد. چون با منطقِ او همهی ما دزدیم و همهی اموال ما متعلق به فقرا است.
🔻 امیرالمومنین خطاب به مردم:
اگر میبینید که مدیران و مسئولینِ شما هرچه بالاتر میروند اشرافیتر و متکبرتر و بیادبتر میشوند و کار شما را به تأخیر میاندازند و در مورد عملکرد خود شفافیت و پاسخگویی ندارند، یقهی آنها را بگیرید و در مقابلشان بایستید.
🔻مگر اینکه عذر قابل قبولی بیاورند و توضیح دهند در مورد عملکردشان. البته مردم هم باید تابع قوانین حکومت باشند اما در عین حال باید حاکمان را نهی از منکر کنند و در مقابل انحرافات مدیران بایستند و مطالبه شفافیت داشته باشند.
«پیامبرگرامی اسلام صلیالله علیه و آله و سلم»:
کنتُ انَا و علیٌّ نوراً بین یَدَیِ اللهِ تعالی قَبل أَن یُخلقَ آدمُ بأَربَعَةِ عَشَرَ اَلفَ عامٍ!
من و علی(ع) چهارده هزار سال پیش از خلقت آدم(ع) نوری بودیم که در ساحت قدس خدای متعال به سر میبردیم!
(الریاض النضرة، ج ٣، ص ١٢٠ ـ میزان الاعتدال، ج ١، ص ٢٣٥)
🔰
#معارف_حسینی
🔘 یا أباعبدالله...
من فقط نیستم امشب که هوایت کردم
انبیاء مُلتمس طوْف ضریحت هستند...
در روایتی امام جواد علیهالسلام فرمودند:
مَنْ زَارَ الْإِمَامَ الْحُسَیْنَ عَلَیْهِ السَّلَامُ فِی لَیْلَةِ الثَّالِثِ وَ الْعِشْرِینَ مِنْ رَمَضَانَ الَّتِی یُرْجَی أَنْ تَکُونَ لَیْلَةَ الْقَدْرِ وَ فِیهَا یُقَدَّرُ کُلُّ أَمْرٍ
🔻هركس إمام حسين عليه السّلام را در شب بيست و سوّم ماه مبارک رمضان كه اميد شب قدر در آن هست و در آن هر أمرى مقدّر میشود، زیارت کند،
صَافَحَ رُوحَهُ مِائَةٌ وَ أَرْبَعَةٌ وَ عِشْرُونَ أَلْفَ نَبِیٍّ مِمَّنْ یَسْتَأْذِنُونَ هَذِهِ اللَّیْلَةَ مِنَ الله تَعَالَی لِزِیَارَةِ الْإِمَامِ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلَامُ
🔻با روحِ او مصافحه میکنند صد و بيست و چهار هزار پيغمبر؛ كه همه آنها در اين شب از خدای متعال اجازه زیارت آن حضرت را طلب میکنند.
📚اقبال الاعمال ص۳۸۸
📚زاد المعاد، باب۳، فصل۶
💎 شب قدر فاطمی و مطلع الفجر ظهور
🌹امام صادق(ع) درتأویل آیه «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیْلَهِ اَلْقَدْرِ» فرمودند:
🔰اللَّيْلَةُ فاطِمَةُ وَ الْقَدْرُ اللّه، فَمَنْ عَرَفَ فاطِمَةَ حَقَّ مَعْرِفَتِها فَقَدْ أَدْرَكَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ وَ إِنَّما سُمِّيَتْ فاطِمَةَ لِأَنَّ الْخَلْقَ فُطِمُوا عَنْ مَعْرِفَتِها (اوْ مِنْ مَعْرِفَتِها) وَ قَوْلُهُ «وَ مَآ أَدْرَيكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مّنْ أَلْفِ شَهْر»ٍ يَعْنى خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ مُؤْمِنٍ وَ هِىَ امُّ الْمُؤْمِنينَ.
«تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَ الرُّوحُ فِيهَا» وَ الْمَلائِكَةُ الْمُؤْمِنُونَ الَّذينَ يَمْلِكُونَ عِلْمَ آلِ مُحَمَّدٍ(صلى الله عليه و آله) وَ الرُّوْحُ الْقُدُسِ هِىَ فاطِمَةُ (عليها السلام) «بِإِذْنِ رَبّهِم مّن كُلّ أَمْرٍ سَلمٌ هِىَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ» يَعْنى حَتَّى يَخْرُجَ الْقائِمُ(عليه السلام)
🔶"اللیلةُ" حضرت «فاطمه»، و "القدر" «اللّه» است. پس هر کس که فاطمه و مقام ایشان را به حقیقت بشناسد، حتماً شب قدر را درک کرده است و علت نامگذارى آن حضرت به فاطمه، به خاطر این است که خلایق از شناخت وی بازمانده اند. اما معناى «لیلةُ القدر، بهتر از هزار ماه است» یعنى، ایشان برتر از هزار مؤمن بوده و وی امالمؤمنین هستند. مراد از ملائکه، مؤمنانی هستند که صاحب دانش آل محمد(ص) میشوند و مراد از روح، روحالقدس است که همانا فاطمه است و مراد از«بِإِذْنِ رَبّهِم مّن كُلّ أَمْرٍ سَلمٌ هِىَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ»، یعنی تا زمانی که قائم آل محمد ظهور میکند.
📖تفسیر فرات کوفی، ص ۵۸۱-۵۸۲
👌اگر در این حدیث خوب تامّل شود یقینا این معنا بدست می آید که از فاطمیّه به وادی امن ظهور میتوان رسید چرا که فاطمیّه یکسره در سلم و سلام بوده و از شب قدر که حقیقت ملکوتی ایشان است، صراط مستقیم برای سالکان شب یلدای انتظار به بهترین مصلحت ها تقدیر میشود و لذا هر آنکس در وصال آرمانهای فاطمی؛ که همان احیای غدیر و حاکمیت اهل حق است، سعی بلیغ داشته باشد چه بسا بشود گفت همه آنات و لحظاتش، سیر در آفاق شب قدر است که از هزار ماه برتر و افضل است.
و همانا این شب پر رمز و راز تا زمان ظهور مهدی آل محمد(ص)، مومنان را از گزند شیاطین و مشتهیّات نفسانی می رهاند و مستعد درک ولایت عظمی و تمدن نوین اسلامی در دوران ظهور مینماید.
🤲اَللّـهُمَّ اَرِنِی الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَ