🔴 دست های پنهان در حمله به فیلق الشام
🔹با توجه به تحولات سریع در استان ادلب در شمال سوریه در ارتباط با عبور گشت های مشترک ترکیه و روسیه در جاده بین المللی حلب _ لاذقیه، گروه تروریستی #جبهة_الوطنیه_للتحریر وابسته به #ترکیه حملات پراکنده ای را ضد نیروهای ترکیه و روسیه آغاز کرده است.
🔹گروهک تروریستی #فیلق_الشام وابسته به #جبهة_التحریر_الشام نیز بیشترین سهم را در این حملات داشته است.
👈فیلق الشام هنوز توضیح نداده است که هدف او از این حملات رساندن پیام خاصی است یا اهداف دیگری در سر دارد؟
👉 http://makhaterltakfir.com/fa/News/View/17083
🆔 @makretakfir
🔴افشاگری مرکز شاخص جهانی فتواء در مورد سوءاستفاده های تشکل های تروریستی از شیوع ویروس کرونا
❎ترجمه اختصاصی مکر تکفیر❎
🔹گروه های تروریستی، شیوع #ویروس_کرونا (کووید-19) را «موهبتی الهی» می دانند و با سوء استفاده از مشغله جهانی مقابله با این ویروس و هراس مردم از گسترش آن درصدد برآمدند تا به بخشی از اهداف خود جامه عمل بپوشانند.
🔹 مرکز شاخص جهانی فتوا « GFI» اعلام کرد: تشکل های تروریستی با استفاده از فرصت «کرونا»، 3 هدف اصلی را دنبال می کنند: 1- جبران خسارت های مالی، تلفات انسانی و بازپس گیری مناطق از دست رفته خود. 2- آزادسازی عناصر زندانی خود. 3- جذب نیرو و تأثیر فکری و اعتقادی بر مسلمانان و غیر مسلمانان.
🔹مهم ترین هدف گروه های تروریستی، جبران تلفات، بازپس گیری اراضی از دست رفته خود و گسترش دامنه نفوذ می باشد. در این راستا #ابوحمزه_القرشی سخنگوی رسمی تشکیلات #داعش می گوید: «شما را به کار مضاعف و فشرده ساختن حملات توصیه می کنیم، اهداف خود را ترسیم و برای آن برنامه ریزی کنید. در جاده ها بمب گذاری کنید، تک تیراندازهای خود را پراکنده سازید و بینی آنان (دشمنان) را به خاک بمالید».
🖇 متن کامل را در اینجا مطالعه کنید
🆔 @makretakfir
📚 معرفی_کتاب
🔺ساختارهای مالیاتی تشکل های تروریستی: به عنوان مثال عراق
🔹انتشارات «المطبوعات للتوزیع و النشر» کتاب جدیدی با عنوان «الهیاکل المالیة للتنظیمات الإرهابیة: العراق نموذجا/ ساختارهای مالی تشکل های تروریستی: عراق به عنوان مثال» تألیف «صادق علی حسن» را منتشر ساخته است.
🔹این کتاب به بررسی مسائل زیر می پردازد: پدیده تروریسم بین المللی، ایجاد ارتباط میان پولشویی و عملیات های تروریستی، فاش کردن شیوه-های کلاهبرداری تشکل های تروریستی برای حواله پول و پولشویی بدون درگیری امنیتی که با استفاده از انجمن های خیریه آغاز می شود و به پروژه-های جعلی می رسد، اسامی مستعار و استفاده گسترده از تکنولوژی پیشرفته، تأسیس شبکه های ارتباط اجتماعی برای جذب تروریست ها و اجرای عملیات های تروریستی و معرفی توافق نامه های بین المللی مربوط به مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم.
🆔 @makretakfir
🔴داعشیها از کدام مناطق نفوذ میکنند؟
🔺راز تحرکات اخیر داعش در استان دیالی
🔹یک مسئول عراقی راز تحرکات اخیر عناصر گروه تروریستی داعش در منطقه خانقین در استان دیالی را تشریح کرد.
🖇 متن کامل را در اینجا مطالعه کنید
🆔 @makretakfir
🔴افشای هویت مسؤول عربستانی پشت پرده حمله ۱۱ سپتامبر
دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (افبیآی) از روی اشتباه نام یک مسؤول سابق عربستان را که در حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ دست داشته، فاش کرد.
🔹طبق گزارش رسانههای آمریکایی، افبیآی به اشتباه نام مساعد احمد الجراح، وابسته فرهنگی سابق سفارت عربستان در واشنگتن را افشا کرد.
🔹سایت یاهو نیوز اعلام کرد، نام الجراح در گزارش دفتر تحقیقات فدرال آمریکا به عنوان فردی که با حمایت از برخی عاملان حملات ۱۱ سپتامبر در آن دست داشته، ذکر شد.
🔹الجراح در چند کشور از جمله امارات، لبنان و مالزی به عنوان وابسته فرهنگی عربستان فعالیت داشته و در حال حاضر نیز همین سمت را در سفارت کشوش در مراکش برعهده دارد.
🔹پیشتر خانوادههای قربانیان ۱۱ سپتامبر از دادگاه فدرال خواسته بودند گزارش افبیآی را از حالت محرمانه خارج کند.
🔹ریاض بارها هرگونه نقشآفرینی در این حملات را تکذیب کرده است.وزارت دادگستری آمریکا سپتامبر گذشته اعلام کرد که برای بررسی افشای نام رابط دولت عربستان و حملات ۱۱ سپتامبر به زمان بیشتری نیاز دارد.
🔹در شکایتهایی که از سال ۲۰۰۳ از سوی خانوادههای قربانیان و زخمیهای این حمله و نیز دیگر طرفها ارائه شدهاند، این موضوع مطرح شده که برخی کارمندان دولت عربستان از روی آگاهی به نقشه هواپیماربایی کمک کردهاند.
🆔 @makretakfir
🔴فعالیت های اخیر داعش و القاعده در عراق و آفریقا
❎ترجمه اختصاصی مکر تکفیر❎
هفته نامه داعشی #النبأ در شماره 233 خود گزارشی از فعالیت های این گروه تروریستی در عراق و آفریقا داد.
🔺هفته نامه داعشی «النبأ» در شماره 233 خود، می نویسد: دستاورد حملات این تشکیلات در هفته دوم ماه «رمضان» به بیشترین میزان در 6 ماه گذشته رسیده است، حملاتی مانند: منفجرساختن دو دکل انتقال برق به «بغداد» و منفجر ساختن خط لوله انتقال نفت خام در جنوب «بعقوبه».
🔹این تشکیلات، وضعیت کنونی #عراق را همانند وضعیت این کشور در سال-های 2013 و 2014 (زمان پیشروی داعش) دانست و اشاره کرد که سیاستمداران عراقی از ائتلاف بین المللی درخواست کمک کرده اند.
💢«داعش» و «القاعده» در آفریقا
🔹این هفته نامه برای نخستین بار فاش ساخت که #القاعده در منطقه #غرب_آفریقا و #ساحل، مبارزان داعشی را مورد حمله قرار داده است.
👈این مطلب به دو دلیل مهم است: 1- این دو تشکیلات در این منطقه برخلاف مناطق دیگر، با یکدیگر نوعی همزیستی داشتند. 2- این حملات به معنای ادامه رقابت ایدئولوژیک میان «داعش» و «القاعده» می باشد.
🔹 #داعش می گوید: «القاعده»، عرصه را بر آنان تنگ ساخته است. از ورود کامیون های حمل سوخت به مناطق تحت سیطره «داعش» در آفریقا جلوگیری می کنند، «حتی مشک های آب عشایر را نیز بازرسی می کنند تا مبادا حامل سوخت باشد».
🔹در این هفته نامه، مقاله ای دیگر نیز درج شده است که از رقابت ایدئولوژیک میان دو تشکیلات حکایت دارد. موضوع محوری این مقاله، مسأله حاکمیت مبتنی بر موازین شرع می باشد. «داعش» می گوید: به محض سیطره بر هر منطقه چه کوچک و چه بزرگ باید این نوع حاکمیت اجرا شود؛ اما «القاعده» قائل است که اجرای موازین شرعی، پس از تثبیت کامل در یک منطقه و فراهم ساختن تمامی نیازهای ساکنان آن، امکانپذیر است.
🔹دکتر «محمد ابورمان» می گوید: اختلافات میان «القاعده» و «داعش»، اختلافاتی مبنایی است. سرکردگان «القاعده» و از جمله #اسامه_بن_لادن در بررسی هایی خود به این نتیجه رسیدند که تأسیس #خلافت امری دشوار خواهد بود و بهتر است که این امر به ساکنان هر منطقه واگذار شود؛ اما «داعش» به محض ورود به هر منطقه، بر روی کار آوردن «خلافت» اصرار دارد، بدون اینکه لزوم پایگاه مردمی یا در اختیار داشتن منابع لازم را در نظر داشته باشد.
🆔 @makretakfir
🔴بیانیه رسمي اتحادیه علمای مسلمان در محکومیت ساخت و انتشار سریال #ام_هارون
❎ترجمه اختصاصی مکر تکفیر❎
🔺اتحادیه علماي مسلمان از تلاش برخی رسانههای گمراه کننده برای ساخت سریال هایی که به دنبال عادی سازی روابط با #اسرائیل هستند، انتقاد کرده و افزود: شبکه #ام_بی_سی سعودی در دوره ی حکومت #بن_سلمان به شدت به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل است.
🔺این سریال ها با هدف اقناع روانی مردم برای عادی سازی روابط با اسرائیل ساخته شده اند اما مسلمانان حتی در کشورهایی که اسرائیل سفارتخانه داشت نیز این اقدام را محکوم کردند.
🔺در این بیانیه آمده است : در حالی که لیالی قدر را در پیش رو داریم، امت اسلامی از 4 بیماری فراگیر به شدت رنج می برد؛ بیماری #کرونا، بیماری اشغال گری صهیونیست ها، بیماری رسانه های گمراه کننده و بیماری نفوذی هایی که به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل، استبداد و ظلم به آزادگان هستند.
👉 http://makhaterltakfir.com/fa/News/View/17097
🆔 @makretakfir
🔴پسر ملا عمر فرمانده کمیسیون نظامی طالبان شد
🔺 #ملا_محمد_یعقوب، فرزند #ملا_عمر بنیانگذار #طالبان به عنوان رییس کمیسیون نظامی طالبان منصوب شد.
🔹انتصاب او در حالی صورت گرفته که شبهنظامیان طالبان به طرز قابل توجهی حملات خود را افزایش دادهاند.
👉 http://makhaterltakfir.com/fa/News/View/17099
🆔 @makretakfir
🔴داعش در کنار فاطمیون؛ تعریف تروریسم چیست؟
🔺پخش تبلیغات «ضد تروریستی» در دو شبکه تلویزیونی محلی در کابل با نشان دادن عکسی حاوی پرچم های گروه داعش و لشکر فاطمیون در حالی که نیمی از پرچم داعش روی نقشه افغانستان در قلمرو پاکستان قرار گرفته و نیمی از پرچم فاطمیون در خاک ایران واقع شده، به شدت بحث برانگیز شده است.
👈در حالی که دولت افغانستان از جمله وزارت فرهنگ و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی در این باره سکوت کرده اند، مردم به شدت در برابر این تبلیغ هدفمند، واکنش نشان داده و درباره پیامدهای ویرانگر آن ابراز نگرانی کرده اند.
#داعش #فاطمیون #افغانستان
🖇 متن کامل را در اینجا (http://makhaterltakfir.com/fa/Article/View/10316) مطالعه کنید
🆔 @makretakfir
🔴ضربت تیغ تکفیر بر فرق ایمان
🔸یادداشتی پیرامون جریان #خوارج در زمان امیرالمومنین علیه السلام
🔹خوارج اولیه که بعداز جنگ صفین و ماجرای حکمیت پدید آمدند، درباره موضوعات مختلف، باورهایی داشتند که با تمام فراز و فرودها، بعدها به نوعی در فرقه های مختلف منشعب از آنها نیز ادامه یافت. یکی از مهم ترین باورهای خوارج، #تکفیر است.
🖇 متن کامل را در اینجا مطالعه کنید
🆔 @makretakfir
🔴حضرت علی علیه السلام و مقابله با پیکارجویان افراطی
❎ اختصاصی مکر تکفیر ❎
🖋نویسنده: یاسر قزوینی، استاد گروه مطالعات عراق دانشگاه تهران
🔹امروزه افراطی گری به یکی از بیماری های اصلی جهان اسلام تبدیل شده، و هر یک از جریان ها و مذاهب راه حلی را برای مقابله با این افراطی گری ارائه دهند.
🔻بی شک بازگشت به سیره و گفتار پیشوایان دین می تواند برای ما راهگشا باشد. در این بین پیشوای نخستین ما حضرت علی علیه السلام در طول حکومت پر برکت خود که از سال 35 تا 40 هجری و تقریبا 5 سال به طول انجامید با رویکردها و جریان های مختلفی رو برو شدند. پرسش ما این است که جریان های افراطی امروزین به ویژه جریانی مانند داعش را بیشتر می توان به کدام یک از جریان های دوره حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام نزدیک دانست؟
🖇 متن کامل را در اینجا مطالعه کنید
🆔 @makretakfir