سخنی پرمعنا از استاد تمام منطق، جناب پزشکیان:
دانشجو نمیتونه آدم بدی باشه!
نمونهای از به اصطلاح دانشجویانی که پزشکیان خواستار بازگشت آنها به دانشگاه شده است!
@makshufatEita
همتی: کدام اسب زینشده؟!
...نرخ بیکاری ۱۲ درصد را داریم تحویل میگیریم!
نرخ بیکاری طبق گزارش مرکز آمار: ۸.۱ درصد
(کمترین میزان در طول صد سال اخیر!)
آقای همتی! حمله به دولت قبل و وارونه کردن حقایق بس است، حالا دولت دست شماست؛ برای این مردم کار کنید...
🔻به مکشوفات بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2471821559C0d3be59a31
گاهی دلم برای خودم تنگ می شود
محمدعلی بهمنی درگذشت..
@makshufatEita
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹شاعر و مرگ؟ نسبت غریبی است. شاعران چنان غزلی زنده میمانند… مانند آوایی جاودانهاند و مثل یک ملودی همیشه حاضر… شاعران مرگ را میسرایند و از آن نغمه موزون میسازند…
🔸شاعر غزلهای ناب و ترانههای فاخر ساعتی پیش هجرت را سرود و به سوی معبودش شتافت… روح محمدعلی بهمنی اکنون در ملکوت به نظاره شفق قدسی نشسته است….
📝سجاد نوروزی
@makshufatEita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه ملت تا لنگِ ظهر خوابند و فقط کارمندهای بانک صبح زود میروند سرِ کار!
کارگر، پرستار، معلم و مرزربان و صنعتگر حق گرفتن وام ندارند چون اکثرِ تسهیلات بانکی به کارکنان زحمتکشِ بانک میرسد!
سطح استدلال وزیر اقتصاد مملکت را می شنوید
امیــــن ترابـــی
@makshufatEita
🔻 هاآرتص:
🔸یکی از دلایل دستگیری پاول دوروف این است که هکرهای ایرانی اطلاعات محرمانه و حساس اسرائیل را به سرقت برده و بهصورت انبوه آن را در کانالهای تلگرامی منتشر میکنند.
@makshufatEita
🔸نیامده نان را گران کردند، تسهیلات وام ازدواج را از نقد به اعتبار تغییر دادند، رئیس جمهور صحبت از حذف یارانه بنزین میکند، پس از ۳ سال مجددا شاهد قطعی روزانه برق شبیه دوران روحانی هستیم، بعد این کیف کش قالیبافی که در یک متناقض نمای شگفت اسم "عاقل" را هم یدک می کشد از اولین عضو اهل سنت کابینه و چند تا زن و بازگشت فلان استاد فتنه گر دانشگاه شعر نغز امید بخش می سراید و با قرقره کلام آن منبری با "متحجرها" جمله سازی می کند.
🔹زمانه عجیبی ساخته این وفاق ملی. دست خیلی ها را رو کرده است.
@makshufatEita
درحالیکه همه وزرای سابق وزارت ICT در مراسم معارفه وزیر جدید حاضر بوده اند؛ آذری جهرمی به این مراسم دعوت نشده است.
عدم دعوت از او اقدام شایسته ای از سوی دولت وفاق ملی است.
@makshufatEita
🔻یادآوری پروژه علی لاریجانی و هاشمیرفسنجانی برای موضوع ریاست بانک مرکزی برای آنها که یادشان رفته ...
🔸 ۱۰ آبان ۱۳۹۳ | مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست هاشمیرفسنجانی در زمان دولت روحانی، مصوب کرد:
👈 رئیس کل بانک مرکزی، به پیشنهاد وزیر اقتصاد، تایید هیات وزیران و صدور حکم توسط رئیسجمهوری، برای مدت پنج سال تعیین شود؛ مطابق مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام، چنانچه با روی کار آمدن رییسجمهور جدید، بیشتر از یک سال به زمان پایان دوره ریاست رییس کل بانک مرکزی باقی مانده باشد، رییسجمهور جدید میتواند نسبت به تغییر رییس کل بانک مرکزی اقدام نماید.
👈 لازم به ذکر است که در دی ماه سال ۱۳۸۹ در زمان دولت احمدینژاد، مجلس به ریاست علی لاریجانی، در راستای کاهش اختیارات رییسجمهور وقت، اصرار داشت که رئیس کل بانک مرکزی، باید توسط روسای سه قوه، انتخاب شود؛ حال بماند که رییس مجلس به تنهایی وجاهت قانونی نداشت و از طرف همه نمایندگان، وکالت هم نداشت و دولت احمدینژاد نیز، مخالف این پیشنهاد بدون پشتوانه به دلیل عدم هماهنگی میان تیم اقتصادی دولت، بود؛
👈 درنهایت این موضوع در شورای نگهبان به ریاست جنتی، بخش دیگر قوه مققنه نیز، رد شد و با اصرار مجلس به ریاست علی لاریجانی، بر نظر قبلی خود! موضوع به مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست هاشمیرفسنجانی رفت و مجمع تشخیص هم در آن زمان، با نظر مجلس موافقت کرد!
👈 در ادامه این ماجرا، احمدینژاد، رئیسجمهور وقت بهشدت از این موضوع انتقاد کرد و رهبر انقلاب نیز، تصمیمگیری در مورد عزل و نصب رئیس کل بانک مرکزی را بهعنوان یک معضل، دوباره به مجمع تشخیص مصلحت نظام، ارجاع داد که مجمع تشخیص تا انتهای دولت احمدینژاد، قضیه را مسکوت گذاشت!
👈 اما پس از روی کار آمدن دولت روحانی که مورد حمایت هاشمیرفسنجانی و جنتی بود، مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصوبه تازه خود درباره نحوه عزل و نصب و پذیرش استعفای رئیس کل بانک مرکزی به این رای داد که رئیس کل بانک مرکزی به پیشنهاد وزیر اقتصاد، تایید هیات دولت و صدور حکم توسط رئیسجمهور، انتخاب شود و عملا اختیار دولت را در زمان دولت مورد حمایت خود، افزایش داد و مدت رئیس کلی را هم، پنج ساله کرد؛
👈 البته مجلس به ریاست علی لاریجانی، در سال ۱۳۸۹ در زمان دولت احمدینژاد، تلاشی برای تغییر اعضای مجمع عمومی بانک مرکزی کرد، تا اعضای این مجمع را تغییر داده و انتخاب رئیس کل بانک مرکزی را سخت کند، اما مجمع تشخیص مصلحت نظام بر خلاف نظر قبلی خود، در زمان دولت روحانی، اختیار عزل و نصب رئیس بزرگترین سازمان اجراکننده سیاستهای پولی و مالی کشور را دولتیتر ساخت تا به عنوان مثال، میزان هماهنگی میان تیم اقتصادی دولت را افزایش دهد.
👈 گفتنی است، همتی، مدیرعامل بانک ملی و رئیس کل بیمه مرکزی در دولت روحانی و وزیر اقتصاد فعلی دولت پزشکیان که از افراد تیم هاشمیرفسنجانی بود، در دولت روحانی پس از ناتوانی سیف، سکان ریاست بانک مرکزی را بر عهده گرفت و بانک مرکزی را طبق آمار اعلامی خودشان با تورم سالانه ۵۹.۳ درصد، تحویل دولت رییسی داد تا دولتهای رفسنجانی و روحانی، رکوردداران شاخص فلاکت در پس از انقلاب باشند.
🔸۱٧ شهریور ۱۳۹۵ | پزشکیان، نائبرییس اصلاحطلب مجلس و وزیر بهداشت دولت خاتمی: دولت احمدینژاد تغییر نمیکرد، دلار به بیش از ۱۰،۰۰۰ تومان میرسید.
🔸 ۱۱ اسفند ۹۷ | همتی، رئیس بانک مرکزی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما: دلار، خودش به کانال ۱۱،۰۰۰ تومان برمیگردد!
🔸۲۴ مهر ۹۹ | قیمت دلار در پسابرجام در بازار به ۳۲۰۰۰ تومان رسید.|دنیای اقتصاد|اقتصادنیوز
🔸۲۴ مهر ۹۹ | سامانه بانک مرکزی و صرافی ملی هم، قیمت دلار را ۳۱,۷۰۰ تومان اعلام کردند.
🔸۹ مرداد ۹۲ | در پایان دولت احمدینژاد، دلار در بازار آزاد ۳،۱۶۰ و قیمت بانک مرکزی ۲،۴۷۹ تومان بود.
@makshufatEita