eitaa logo
مکتب ام ابیها سلام الله علیها
737 دنبال‌کننده
40.9هزار عکس
49.2هزار ویدیو
2هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
52.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی 🖥 برای پدر و مادرت چقدر وقت میگذارید؟! و آیا میدانید خلاصی از مشکلات محبت به پدر و مادره‌؟! 🌹ڪانال ما را بہ اشتراڪ بگذارید👇 ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣ ╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮ @maktab_ommeabiha ╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹🔸🔹🔸🔹🔸 ❌ تقلب گسترده در مواد غذایی ❌ ✅ قسمت 3️⃣ ✍️در عصر امروزی تولید کنندگان مواد غذایی همواره در صدد یافتن راهکارهایی برای کاهش هزینه مواد اولیه مورد استفاده خود می باشند تا از این طریق براحتی بتوانند منافع مالی خود را افزایش دهند. 😞متاسفانه این راهکارها همیشه منطقی نیستند و در سالهای اخیر آمار تقلبات در عرضه مواد غذایی افزایش قابل توجهی یافته است. ⏮ تقلب در لبنیات 🍶شیر 🔻 اضافه کردن آب به شیر : ☑️چون با اضافه کردن آب، حالت و رنگ شیر تغییر چندانی نمی کند، لذا برخی از فروشندگان سودجو مقداری آب به شیر اضافه نموده و به بازار عرضه می کنند. ◾️عده ای از متقلبین ابتدا مقداری از چربی شیر را می گیرند. در این صورت وزن مخصوص شیر افزایش می یابد. حال اگر مقداری آب افزوده شود، این دو تقلب بااستفاده از وزن مخصوص شناخته نمی شود. 🔻اضافه کردن نشاسته به شیر: ⚠️برای این که شیر مخلوط شده با آب به سادگی تشخیص داده نشود، متقلبین مقداری نشاسته به شیر اضافه می کنند، به نحوی که غلظت آن در حد شیر طبیعی باشد. 🔻اضافه کردن جوش شیرین به شیر: ☢️شیر در طی مراحل تولید، نگهداری و توزیع از راه های گوناگون آلوده می شود و چنانچه در شرایط نامساعد و غیر بهداشتی نگهداری شود به سرعت فاسد می گردد. ✂️شیر آلوده و فاسد در اثر حرارت لخته شده و به دو بخش مایع و دلمه تبدیل می گردد که این عمل به علت بالا رفتن مقدار اسیدهای آلی سنتز شده توسط میکروب های آلوده کننده شیر می باشد و بیان کننده ی این است که شیر فاسد بوده است. 😱برای پوشاندن عیب و فساد شیر، دام داران یا فروشندگان شیر متقلب،مقداری جوش شیرین به شیر فاسد می افزایند که موجب خنثی شدن اسیدهای سنتز شده توسط میکروب ها شده و به این ترتیب شیر در اثر حرارت، لخته و دلمه نمی شود و فساد آن مخفی می ماند. در حالی که سایر مواد مضر حاصل از میکروب ها ممکن است همچنان فعال باقی بماند و با مصرف شیر فاسد اختلالاتی در بدن به وجود آید. 🔻افزودن کرومات و بی کرومات پتاسیم در شیر: 💣عده ای از دامداری ها به جای جوش شیرین، مقداری کرومات و بیکرومات پتاسیم به شیر فاسد و ترش شده اضافه می کنند تا از لخته شدن آن طی فرآیند حرارتی جلوگیری شود. 🙏در خریدتان مطمئن انتخاب کنید... 📚منبع: http://fdo.kaums.ac.ir/Default.aspx?PageID=185 🌐 آدرس سایت ما : 💎 WWW.DAROO100.COM 🌹ڪانال ما را بہ اشتراڪ بگذارید👇 ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣ ╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮ @maktab_ommeabiha ╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پروفسور ملک افضلی : موسس شبکه های بهداشت کشور هم از اوضاع درمان محور نظام سلامت در برنامه صدا و سیما انتقاد میکند. 🔴 خودشان هم قبول دارند که پزشکی تجاری شده است و کسی به فکر نیست زیرا پول در است نه ... 🟢 از دولت محترم خواهشمندیم با را از این حوزه بیرون براند وکسانی که به بیماران را دارند جایگزین نماید ... 🌹ڪانال ما را بہ اشتراڪ بگذارید👇 ❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣ ╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮ @maktab_ommeabiha ╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 ذکری که از هزار رکعت نماز، برتر و بالاتر است... 🍃🌹🍃 🎙استاد میرهاشم حسینی