👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
⛔️مهره مرموز انگلیس برای پروژه #نفوذ در ایران
🔹شنیدههای خبرنگار تسنیم حاکی از این است که دولت انگلیس قرار است فردی به نام مارگوت آرتور (Margot Arthur) را به عنوان رایزن بازرگانی به ایران معرفی و اعزام کند.
🔹خانم آرتور که مادربزرگی ایرانی دارد، از سال ۲۰۱۶ در میز ایران در شورای فرهنگی بریتانیا (British Council) فعالیت داشته است.
🔹او از چهرههای شناخته شده ضد ایرانی در عرصه فرهنگی و همچنین از طرفداران سرسخت افزایش فشارهای تحریمی بر ایران بوده است.
🔹در سوابق کاری آرتور، همکاری با برخی محکومان امنیتی از جمله خانم ارس امیری به چشم میخورد. به همین دلیل میتوان او را یکی از مهرههای اصلی پروژه نفوذ در ایران دانست.
✅اساتید پاس گل به حریف
فرهیختگان نوشت: محمدباقر نوبخت، معاون حسن روحانی و رئیس سازمان برنامه و بودجه روز پنجشنبه در نشست اعضای شورای توسعه و برنامهریزی همدان گفت: «شدیدترین مرحله تحریم نفت دربرابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم بهفروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد.»
عبارتی عجیب و شگفتانگیز که حتی بهفرض محال اگر واقعیت هم داشته باشد، دلیلی برای بیانش وجود ندارد و تبعات سنگینش میتواند دامنگیر کشور شود. عبارتی که 24 ساعت است به هر نحوی که شده رسانههای ضدانقلاب آن را بازنشر و توزیع میکنند... سادهسازی و سادهانگاری است اگر تصور کنیم فردی با سالها سابقه مدیریتی، آن هم در سطحی چون معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، کسی که سالها سخنگوی دولت بوده و دقت در واژهواژه حرفهایش مهم بوده و هست، سهو لسانی اینچنینی داشته باشد یا نیتش از بیان این عبارات صرفا توضیحدهنده وضع کنونی و میزان خباثتهای دشمن بوده است؛ که اگر اینگونه بوده بهناچار باید گفت جناب نوبخت اشتباهی در چنین جایگاههایی قرار داشته و دارند... اما اینکه امروز و در این شرایط خاص معاون رئیسجمهور اینچنین سخن میگوید، اولین شبهه و احتمالی را که در اذهان عمومی و بهویژه رسانههایی که دنبال ضعیف نشان دادن ایران و موثر بودن تحریمها هستند، ایجاد میکند
⛔️قالیباف: اروپا تحت تأثیر سیاستهای آمریکا قرار نگیرد
رئیس مجلس در دیدار وزیر خارجه سوئیس:
🔹ملت ایران به دلیل تحریمهای یکجانبه، ظالمانه و خلاف قانون آمریکا نسبت به این کشور بدبین هستند.
🔹علیرغم اینکه مواضع اخیر شورای امنیت خوب بود، اما بدعهدی در توافق هستهای جزء خاطرات تلخ ایرانیان است لذا در انتظار جبران آن هستیم.
🔹اروپا نباید تحت تأثیر سیاستهای آمریکا قرار بگیرد به خصوص که اقدامات آنها باعث بی ثباتی و ناامنی در منطقه شده است.
🔹اقدامات سپهبد سلیمانی باعث شده بود تروریسم به اروپا نرسد، اما آمریکا او را ترور کرد.
وزیر خارجه سوئیس:
🔸کانال مالی سوئیس به جریان سیال درآمدهای ایران به خصوص در حوزه غذا و دارو کمک میکند که البته اقدام کمی بوده و باید گسترش یابد.
🔸چند شرکت بزرگ سوئیسی علیرغم تحریمهای موجود علیه ایران هنوز در این کشور حضور دارند و به کار خود ادامه میدهند.
🔴 اجرای توصیههای FATF چگونه همکاریهای بانکی قبل از برجام را نابود کرد؟
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 اخیرا ادعایی مطرح شده که بانکهای روسی و چینی به دلیل تصویب نشدن الحاق به کنوانسیونهای تکلیفی FATF با ایران کار نمیکنند و حتی اگر این مسئله حل نشود، توافق راهبردی با چین نیز اجرایی نخواهد شد!
🔸 مطرح کنندگان این ادعاها، یا قصد عملیات روانی برای پیشبرد پروژه فشار حداکثری آمریکا را دارند، یا مشکلشان فقر اطلاعاتی و علمی است.
✅ آمریکاییها به دلیل مزیت منحصربفردی که در رهگیری تراکنشهای بانکی بینالمللی دارند، از سال ۲۰۰۱ تحریمهای مالی را علیه رقبای بینالمللی خود به ویژه ایران، چین و روسیه در دستور کار قرار دادهاند.
🔹 مکانیسم اعمال این تحریمها نیز اینگونه است که با رصد تراکنشهای بانکی، روابط تجاری را کشف میکنند و هر شخص -حقیقی یا حقوقی- را که با اشخاص تحریمشده توسط آمریکا معامله کند، یا جریمه میکنند یا اموالش در آمریکا را توقیف کرده و از معامله با اشخاص آمریکایی منع میکنند.
🔸 آمریکا طی سالهای اخیر تلاش زیادی به خرج داده تا هم زیرساختهای حقوقی برای اشراف بر تراکنشهای بانکی بینالمللی ایجاد کند، و هم زیرساختهای فنی-اطلاعاتی لازم را فراهم آورد.
✅ میتوان در یک جمله گفت که زیرساخت حقوقی این اشراف عبارتست از اجرای توصیههای FATF توسط قربانیان، و زیرساخت فنی این اشراف نیز عبارتست از اشراف کامل بر دیتابیس سامانههای پیامرسان بانکی بینالمللی نظیر سوئیفت.
🔹 اینکه در سالهای اخیر و به ویژه پس از برجام، تحریمهای آمریکا علیه کشورمان کاریتر شده، هیچ دلیلی جز اجرای توصیههای FATF و شفافتر شدن مبادلات ایران برای رصدکنندگان آمریکایی تراکنشهای ما ندارد.
🔸 پیش از امضای برجام، روابط بانکی ایران با بانکهای خارجی تا سطح قابل قبولی برقرار بود، اما پس از برجام که سیاست ادغام در نظم مالی بینالمللی با اشتیاق دنبال شد و بیش از ۹۰درصد توصیههای FATF در ایران اجرا شد، اشراف آمریکا بر مبادلات بانکی ایران افزایش چشمگیری یافت و کانالهای مبادلاتیمان لو رفت.
✅ جای سوال است که با اینکه FATF ایران را وارد لیست سیاه خود کرده، چرا ایران همچنان بیش از ۹۰درصد برنامه اقدام توافق شده با این نهاد غیررسمی و غیرالزامآور بینالمللی را که تیزکننده تیغ تحریمهای آمریکاست، اجرا میکند و حداقل تعلیقشان نکرده است!
💢 در شرایط تحریم، هر اقدامی که موجب افزایش اشراف آمریکا بر مبادلات مالی ایران شود، شرایط را بر ما سخت خواهد کرد و هر اقدامی که مبادلات کشور را از نظام رهگیری آمریکا پنهان کند، تحریمها را بیاثر خواهد کرد.
هدایت شده از سیاست بدون خط خوردگی
💥سواد رسانه ای، مانع نفود دشمنان:
🔹در حال حاضر یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین ابزارهای در زندگی مردم رسانه ها هستند.داشتن سواد رسانه ای برای شناسایی،تشخیص و تجزیه و تحلیل اخبار واقعی از اخبار جعلی مورد نیاز می باشد.و مانع تاثیر مخرب آن در جامعه می شود.همانطور که حوزه نظامی ما دارای قدرت بازدارندگی از تجاوز دشمن می باشد،داشتن سواد رسانه ای نیز همین قدرت بازدارندگی را جهت نفوذ دشمنان می تواند داشته باشد.
🔸رهبر معظم انقلاب فرمودند امروز جنگ،جنگ اندیشه ها و اراده ها است بایدمراقب بود که دشمن در اندیشه های ما نفوذ نکند،دشمن از کانال رسانه و تبلیغات به دنبال پروژه نفوذ است.
🔹ارسال به موقع اخبار و بیان واقعیت ها در رسانه های داخلی می تواند مانع موج سواری رسانه های ضدانقلاب با اخبار جعلی و شایعات گردد.
🔸امروز تمرکز و اتاق فکر دشمن در حوزه باورها،اعتقادات و ترویج بی دینی در جامعه است. ارتقاء سطح سواد رسانه می تواند سپری موثر در برابر هجمه های دشمنان باشد.اگر سواد رسانه ای در جامعه پایین باشد بسیاری از اخبار جعلی و شایعات مورد توجه مردم قرار می گیرد.
✍️امید رضایی
@siasiland
منظره میدان ژاله به میدان اعدام شباهت داشت
اگرچه طی این 42 سال که از فاجعه خونین 17 شهریور و کشتار مردم مسلمان در میدان ژاله (شهدای امروز) میگذرد، تبلیغات سرسامآور رسانههای زنجیرهای خارجی که عمدتا به کانونهای سلطه گر حامی شاه سابق تعلق دارند و شرکای داخلی آنها، از یک طرف سعی بر کم رنگ کردن حادثه فوق داشته و از طرف دیگر اسناد پشت پرده آن حادثه را از بین برده یا پنهان نموده اما هنوز میتوان با تکیه بر اسناد تردیدناپذیر، به عمق فاجعه 17 شهریور و حضور نیروهای صهیونیستی در آن واقعه دست یافت.
هنوز بسیاری از افرادی که آن حادثه را به خاطر دارند، یادشان هست پس از فاجعه جمعه سیاه در میدان شهدای تهران، بسیاری از نجات یافتگان آن واقعه این شایعه را با خود تکرار میکردند که سربازانی که به سمت مردم تیراندازی کردند، به فارسی تکلم نمیکردند. دو روز قبل از آن، اطلاعیهای به در و دیوارها نصب شده بود که 3 هواپیمای اسرائیلی در پادگان جی تهران، کماندوهای اسرائیلی را پیاده کردهاند.(1)
اما حضرت امام خمینی رحمهًْاللهعلیه چندی پس از واقعه خونین ۱۷ شهریور، طی سخنانی بر این مسئله که سربازان اسرائیلی و نظامیان سازمانهای صهیونیستی داخل کشور در کشتار و قتل عام مردم تظاهرکننده در میدان شهدای تهران دست داشتند، صحه گذاردند. عبدالهی
✅ یادداشت/ نهضت قطعهسازی
🔵در شرایطی که برخی جریانهای سیاسی بهصورت مستمر از گشایش اقتصادی سخن به میان آورده و دامنهای از مذاکره با غرب تا طرحهای نفتی مورد مناقشه را طرح و بیان میکنند، مقام معظم رهبری بارها بر علاجپذیر بودن اقتصاد کشور و مقابله با تحریمها سخن به میان آورده و بر توان و تولید ملی تأکید داشتهاند.
🔻گزاره خبری: رهبر انقلاب اخیراً به موضوع راه افتادن نهضت قطعهسازی در کشور اشاره کرده و بیان فرمودند: «یکی از موانع، همین مشکلات قطعات است که مکرّر به ما گفته میشود که مثلاً فرض کنید فلان ماشین فلان قطعه را ندارد، نمیدهند. خب ما در کشور نهضت قطعهسازی داریم که خوشبختانه راه افتاده؛ الآن چند سال است که نهضت قطعهسازی راه افتاده از طرف بخشهای نیروهای مسلّح، وزارت دفاع و بعضی از بخشهای دیگر. خیلی خب؛ شما قطعات موردنیاز را به مراکزی که قطعهسازی میکنند، به مراکزی که تحقیق و پژوهش در این زمینه میکنند، ارجاع کنید تا آنها برایتان قطعه را بسازند؛ و میتوانند. من عرض بکنم ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستهایم بسازیم؛ در نیروهای مسلّح، بعضی از قطعاتی که تصوّر نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد. از این نهضت قطعهسازی استفاده بشود.» دانش قطعهسازی قابلیت انتقال به بخش صنعتی دارد و علاوه بر امیدافزایی در جامعه، در صورت ملموس سازی میتواند باعث ارتقای سطح تابآوری اجتماعی و امید به گشایش اقتصادی و اثرات آن در افزایش کیفیت زندگی ایرانیان و کاهش هزینههای خدماتی و مصرفی آنان داشته باشد.
🔺گزاره تحلیلی: با توجه به فرمایشات رهبر انقلاب، توجه و تبیین چند مسئله ضروری است: ۱- بازخوانی سابقه توانمندی و انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی در حوزه نظامی به بخش صنعت و نقش آن در ارتقای توان صنعت ملی کشور و خودکفایی در این حوزه؛ 2- تبیین توانمندیهای دانشی و تکنولوژی بومی و مبتنی بر دانش روز در نیروهای مسلح؛ 3- برجستهسازی مزیتهای انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی نیروهای مسلح به بخش صنعتی کشور (بومی بودن، کاهش هزینهها و...)؛ 4- ترغیب و تشویق نیروهای مسلح به انتقال دانش و تکنولوژیهای فنی به بخش صنعت کشور (بخشهای دولتی و خصوصی)؛ 5- مراقبت از ایجاد هراس بخش خصوصی و دولتی نسبت به تعریف نیروهای مسلح بهعنوان رقیب آنان و تأکید بر انتقال صرف دانش در این حوزه به بخش صنعت.
#ثامن