فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتماد به امپریالیسم جهانی، دیوانگی است، مخصوصاً وقتی میدانیم دشمنی آنان با مردم ایران است ...
#واکسن-میسازیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحریف فرزند رهبری مجتبی خامنه ای در شبکه voa
🔴ارزش انسان به بصیرت اوست
♦️انسان با روح انسان است، با بصیرت انسان است. ما همه با همه حیوانات شرکت داریم در اینکه گوش داریم، چشم داریم، پا داریم و ما دست داریم چه، اما این مناط و انسانیت نیست، آنی که انسان را از همه موجودات جدا می کند، از همه موجودات طبیعی جدا می کند، آن قلب انسان است، آن بصیرت انسان است.
♦️شما بصیرت داشته باشید، انسانید. اگر بصیرت نداشته باشد، ابوجهل چشم داشت اما انسان نبود، بعضی از انبیا هم چشم نداشتند و نبی بودند. میزان در انسانیت معنویت انسان است.
📚صحیفه نور جلد ۸ صفحه ۳۴
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 فرش کوچکی انداخت گوشه ی حیاط خانه ی پدری اش، توی آفتاب. پیر مرد را از حمام آورد، روی فرش نشاند و سرش را خشک کرد. دست و پیشانی اش را میبوسید و میگفت: همهی دلخوشی من توی این دنیا، پدرمه.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
🌠🍁
🍁
✅ جذب حداکثری، یا جذب حداقلی !؟
🔻یکی از اصول حکمرانی ولایی جذب حداکثری آحاد جامعه است که این امر در روش امامین انقلاب اسلامی در اداره جامعه ثابت شده است.
🔸اما برخی شعارها در سپهر سیاسی کشور مطرح می شود که نتیجه آن در بین ۸۰ میلیون ایرانی، جذب حداقلی بوده و خواهد بود. چترهای بسته یا محدود و شعارهایی همچون "خلوص گرایی" نتیجه ای جز جذب حداقلی نخواهد داشت، اما "وحدت گرایی" موفقیت بالا و جذب حداکثری را به دنبال خواهد داشت.
🔺 این امر چنان بدیهی است که تصور آن، موجب تصدیق آن خواهد بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🔸روحانی عوام زده🔸
♨️جنابِ زائری میگوید: «مهم این است من خودم رقاص نباشم اما میتوانم حق شادی و #رقص یک خانواده را به رسمیت بشناسم!» آن زمانی که برای جذب فالوور حرف میزنیم طبیعی است مجبور شویم به چنین خزعبلاتی روی بیاوریم که حتی #حرام بیِّن را به رسمیت بشناسیم. این در حالی است که زائری حق رقص را محترم و به رسمیت میشناسد اما حق امر به معروف و نهی از منکر که یک واجب الهی است را خیر!
♨️ بر اساس منطقِ افرادی مانند #زائری، ما میتوانیم شرابخوار نباشیم ولی حق شراب خواری را برای دیگران به رسمیت بشناسیم. حتی میتوانیم دزد نباشیم ولی حق دزدی را برای دیگران به رسمیت بشناسیم. مگر حضرت امیر علیهالسلام نفرمود: كسى كه راضى به فعلى شود همانند كسى است كه آن را انجام داده است.
♨️آنچنان بلای #عوام_زدگی دامنگیر بعضی از بهاصطلاح روحانیون شده که عدهای مانند #زائری حاضرند هر کلامی را برای جمعکردن طرفدار بر زبان رانده و هر عملی را برای رضایت آنها انجام دهند؛ یکبار حق رقص را به رسمیت میشمارند و در جایی دیگر حجاب را که از مسلمات اسلام است خدشه میکنند. بار دیگر مانند آقامیری با رقاص آن ور آبی (احلام) لایو میگذارند و از او درخواست میکنند برایشان بخواند. روزی دیگر شلوارک میپوشند و با سگ عکس میگیرند.
فَأَینَ تَذْهَبُونَ...!
🔴🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(5)
💠اهمیت و ضرورت مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻#انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشی نیست. پایهی نظام ما همین انتخابات است. مردمسالاری دینی با حرف نمیشود؛ مردمسالاری دینی با شرکت مردم، حضور مردم، ارادهی مردم، ارتباط فکری و عقلانی و عاطفی مردم با تحولات کشور صورت میگیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانی و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست.
🔹این مردمسالاری، عامل پایداری ملت ایران است. اینکه شما توانستهاید در طول این {42} سال از نهیب ابرقدرتها نترسید، اینکه ابرقدرتها هم غیر از نهیب نتوانستند ضربهی اساسی به شما بزنند، اینکه جوانان کشور در ورود به میدانهای گوناگون این #شجاعت و #اخلاص را نشان میدهند، ناشی از مردمسالاری دینی است؛ این را باید خیلی قدر بدانیم. انتخابات سرمایهگذاری عظیم ملت ایران است؛ مثل اینکه شما سرمایهی سنگین و عظیمی را در بانک میگذارید، بانک با آن کار میکند و شما از سودش استفاده میکنید؛ انتخابات یک چنین چیزی است.
🔸ملت ایران سرمایهگذاری عظیمی را میکند، سپردهگذاری بزرگی را انجام میدهد و سود آن را میبرد. آراء یکایک شما مردم سهمی است از همان سرمایهگذاری و سپردهگذاری. هر رأیی که شما در صندوق میاندازید، مثل این است که یک بخشی از پول آن سپرده را دارید تأمین میکنید. یک رأی هم اهمیت دارد.
🔹هرچه انتخابات پرشورتر باشد، #عظمت_ملت_ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد؛ برای ملت ایران حرمت بیشتری خواهند گذاشت؛ دوستان شما هم در دنیا خوشحال میشوند. عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان میدهد؛ بنده همواره در درجهی اول در انتخابات سعیم بر این است که به مردم عرض کنم حضور شما در این انتخابات مهم است. این، تصدیق و تأیید و مستحکم کردن نظام جمهوری اسلامی است. مسئله فقط یک مسئلهی سیاسی و فردی و اخلاقی محض نیست؛ یک مسئلهی همهجانبه است.
🔺انتخابات با سرنوشت مردم سر و کار دارد؛ بخصوص انتخابات ریاست جمهوری که سپردن قوهی اجرائیهی کشور به دست یک نفر و یک مجموعه است که کشور را برای مدت چند سال اداره کنند؛ اینقدر انتخابات اهمیت دارد.
🌺 «رهبر معظم انقلاب اسلامی 1388/1/1»
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🔴🍁
🍁
❇️ مردم سالاری دینی(6)
💠 اهداف مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻در اندیشهی سیاسی شیعه در فضای فکری انقلاب اسلامی، برای اولین بار نوعی گذار از نظم سلطانی و نظام پادشاهی در عرصهی نظامسازی صورت گرفته است.
🔹برای اولین بار #امامخمینی (ره) بحث حکومت دینی و ولایتفقیه را در چارچوب نظم جدیدی مطرح کرده است که دیگر نظم سلطانی نیست بلکه نظم مردمی است؛ یعنی قرار است مناسبات سیاسیاجتماعی در این حکومت بر اساس خواست و رأی مردم شکل بگیرد. به همین دلیل است که بین ولایتفقیه و جمهوریت یا نظمی که جمهور یا اکثر مردم در آن نقش دارند، نوعی سازگاری و همنشینی صورت میگیرد.
🔸از این رو، میتوان گفت اولین و مهمترین دستاوردی که به وجود آمد این است که برای اولین بار امکان ارائهی الگویی از نظام سیاسی مردمی بر مبنای تفکر شیعه صورت گرفت. برای بازخوانی این دستاورد به نظر میرسد که از دو زاویه میتوان به آن اشاره کرد.
1️⃣یک زاویه این است که گفته شود اسلام هم با #دموکراسی مخالف نیست یا سعی در اثبات سازگاری اسلام با دموکراسی داشته باشیم؛ اما به نظر میرسد امام (ره) با تعابیری که داشتهاند از زاویهی دومی وارد بحث شدهاند. در بعضی از فرمایشات ایشان چه قبل و چه بعد از انقلاب اسلامی میبینیم که ایشان وقتی بحث دموکراسی را مطرح میکنند، تعبیرشان این است که اسلام ذاتاً یک دین دموکرات یا مردمسالار است و ذاتاً با دموکراسی موافق است و دموکراسی اسلام، دموکراسی واقعی است. در واقع این نوع نگاه میخواهد بگوید که دموکراسی یک امر تلفیقی و ترکیبی نیست که ما آن را از غرب بگیریم و با بعضی از مؤلفههای اسلامی آشتی داده و سازگار کنیم و ترکیبی را به نام مردمسالاری دینی و دموکراسی اسلامی درست کنیم. بلکه دموکراسی یک حقیقت واحد و امری بسیط است و اسلام، دموکراسی خاصی را به رسمیت شناخته است و ما میتوانیم از متون دینی، مدل و گونهی خاصی از مردمسالاری را استخراج کنیم.
2️⃣اگر از زاویهی دوم وارد بحث شویم، هدف اساسی در طرح مردمسالاری دینی این است که مدل و الگویی دموکراتیک و مردمسالار از اسلام و متون اسلامی استخراج شود و ظرفیت متون و آموزههای دینی برای استخراج یک الگوی بومی و اسلامی مردمسالار نشان داده شود. برای این مسئله هدفی هم در عرصهی سیاست خارجی قابل تصور است و آن اینکه ما مردمسالاری دینی را در سطحی مورد بررسی قرار داده و مطرح کنیم که قابل رقابت با الگوهای دیگر دموکراسی و بهطور خاص الگوی لیبرال دموکراسی در دنیا باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی(7)
💠نگاه #امام_خمینی(ره) به مردم سالاری
🔸🌺🔹
🔻امام خمینی(ره) در نخستین مصاحبه خود در پاسخ به این پرسش که چه نوع حکومتی را جایگزین سلطنت حاکم در ایران خواهد کرد، سخن از جمهوری اسلامی می زدند. #جمهوری_اسلامی به این معنا است که؛ ضمن احترام کامل و لازم به آرا و جایگاه مردم در ساختار و ساختن نظام حکومت، محتوای حکومت، دینی و بر اساس قوانین و قواعد شرعی و دینی خواهد بود.
🔸جمهوری اسلامی که تا آن زمان مفهوم نسبتا گنگ و مبهم داشت، از آن زمان به بعد به صورت جدی در فلسفه سیاست و حقوق عرض اندام کرد و با تشکیل حکومتی با ساختار و فرم مردمی اما با درونمایه و محتوای دینی، مبحث تازه و داغ روز گردید و مورد توجه جهانیان – اعم از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی- قرار گرفت.
🔹در #بینش_سیاسی امام خمینی(ره) به عنوان مجدد مكتب مردم سالاري ديني، شکل ژریم ها مهم نیست و آنچه مهم است محتوای آن می باشد و از همین جهت جمهوري اسلامي را مطرح ساختند و اظهار داشتند: «قبل از هر چيز ما به محتواي اجتماعي رژيم سياسي آينده خود دل بستهايم.»
🔸«ايشان خواستار جمهوري اسلامي بودند. جمهوري، فرم و شكل حكومت را تشكيل ميدهد و اسلامي يعني محتواي آن فرم كه قوانين الهي است.» به باور امام خمینی، جمهوری بهترین شکل نظام است که می توان با این فرم محتوایی آن – دین اسلام- را تطبیق ساخت و اذعان داشت که جمهوری اسلامی نظیری در جهان سیاست ندارد. البته « بديهي است نشانه جمهوريت در آموزه جمهوري اسلامي معناي خاصي در مفصلبندي گفتماني امام خميني دارد كه از گفتمان مدرنيسم متفاوت است. غرب مدرن بر اساس آموزههايي چون اومانيسم، سكولاريسم، عقلانيت خود بنياد و قرائت كلان پيشرفت، تفسيري از جمهوريت ارائه كرده است كه در آن تمامي مشروعيت نظام سياسي از قرارداد اجتماعي و خواستههاي بشري نشأت گرفته و دين و آموزههاي الهي در آن كاملا از عرصه سياسي كنار گذاشته شدهاند.
🔺غرب با سيطره فكري و تمدني خويش و تحميل ديدگاههاي خويش بر ديگران بويژه بر ملل جهان اسلام چنين وانمود كرده است كه معنا و مفهومي متفاوت براي جمهوريت وجود ندارد و تنها معناي صحيح آن، همان قرائت غربي آن است که با پیدایش نظریه جمهوری اسلامی بطلان آن ثابت شده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
PTT-20201225-WA0029.opus
790K
قاسم فراهانی
میزان اثرگذاری FATFبر روابط بانکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹نظر امام خامنه ای درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
♦️حجتالاسلام ادیب یزدی در یکی از سخنرانیهای خود گفت: یادم میآید یک روز در محضر رهبر عالیقدر انقلاب بودم یکی از آقایان سوال کرد: درباره شهادت حضرت فاطمه(س) بالاخره ۷۵ روز پس از رحلت صحیح است یا ۹۵ روز؟
♦️رهبر عالیقدر پاسخ واقعا حکیمانهای دادند و فرمودند: «برای شما چه فرقی میکند کدامیک صحیح باشد؛ خداوند خواست که مردم بیشتر به یاد مادر ما باشند و بیشتر برای مادر ما عزاداری و بیان فضایل ایشان را بکنند.»
💢 ترسیم «خاورمیانه مطلوب» آمریکا توسط شورای آتلانتیک
🔻 اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی به دولت آتی آمریکا توصیه کرده به توافق برجام بازگردد. در عین حال که اضافه میکند گشایش دیپلماسی در قبال ایران باید آهسته، محتاطانه و با بدگمانی همراه باشد.
🔻 در این یادداشت دو مشکل اصلی در احیای برجام، اولاً نقص آن در عدم اعمال محدودیت بر برنامههای موشکی و منطقهای ایران و ثانیاً تقویت گرایشهای مقاومتجویانه در ایران پس از فشارهای آمریکا و بهویژه پس از ترور سردار سلیمانی و دکتر فخریزاده قلمداد شده است.
🔻 این مقاله با وجود اشاره به دشواری احیای برجام، این توافق را برای منافع منطقهای آمریکا و اروپا در غرب آسیا ضروری میداند. همچنین معتقد است تداوم روند کنونی عادیسازی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی که از امارات و بحرین آغاز شده و به مراکش رسیده، دستاوردی برای کاهش تنشهای امنیتی در این منطقه نخواهد داشت.
🔻 به نظر نویسنده، بایدن ضمن استقبال از روند عادیسازی باید تلاش کند این فرآیند بر مبنای راهحل دودولتی به پیش برود. بر این اساس که احتمالاً عادیسازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی منوط به پذیرش این راهحل از سوی تلآویو خواهد بود.
🔻 این یادداشت تداوم روند عادیسازی بر اساس اصلاحات داخلی و دموکراتیک در کشورهای عربی، توسعه روابط اقتصادی با رژیم صهیونیستی و کاهش تنشهای مذهبی در منطقه را بنیانی برای «آینده راهبردی خاورمیانه» قلمداد میکند که در کنار احیای برجام و اعمال محدودیت برای ایران، مطلوبیتهای منطقهای غرب را تأمین خواهد کرد.
🔻 به نظر میرسد پیشنهاد این یادداشت مبنی بر تداوم و اصلاح دو توافق «برجام» و «ابراهیم» از سوی دولت بایدن، راهبردی برای واگذاری مسائل امنیتی منطقه به متحدان آمریکا و ایجاد نوعی از توازن قوای مطلوب غرب در منطقه باشد. هدف این راهبرد، ایجاد محدودیت استراتژیک برای ایران و حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی خواهد بود.
🌀قسمت اول
آیت الله سعیدی در دیدار با فرمانده سپاه قم:
🔹اقدامات صورت گرفته در مقابله با ویروس کرونا قابل تقدیر است/ مواسات با محوریت مساجد ادامه پیدا کند
🔸 تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در خصوص کنترل بیماری کرونا و کمکهای مؤمنانه، گفت: این همان چیزی است که ما از مساجد توقع داریم و باید این فعالیتها همچنان ادامه داشته باشد.
👈سردار سید محمد شاهچراغی، فرمانده سپاه قم با حضور در حرم مطهر کریمه اهل بیت (س) با آیت الله سعیدی، تولیت این آستان مقدس و امام جمعه قم دیدار و گفتوگو کرد.
👈آیتالله سعیدی در این دیدار با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در خصوص کنترل بیماری کرونا و کمکهای مؤمنانه، گفت: این همان چیزی است که ما از مساجد توقع داریم و باید این فعالیتها همچنان ادامه داشته باشد.
👈وی با اشاره به سابقه تاریخی مساجد، گفت: یکی از کارکردهای مهم مساجد محوریت در کمکهای مؤمنانه و حل مشکلات مردم است.
🔹تولیت آستان مقدس بانوی کرامت با اشاره به لزوم همکاری همه مجموعهها در استان در زمینه حل مشکلات مردم، افزود: ما موظف هستیم رهنمودهای مقام معظم رهبری دام ظله العالی را به ویژه در تحقق کمکهای مومنانه و مواسات سرلوحه کار خویش قرار دهیم.
#ادامه_دارد
🌀 قسمت دوم
🔹در ابتدای این دیدار سردار شاهچراغی از طرح موفقیت آمیز قرارگاه شهید سلیمانی برای کمکرسانی به مردم در قالب مسجد محوری گزارشی ارائه کرد و گفت: ما قم را به نواحی مختلف تقسیم و با محوریت مساجد و ائمه جماعات کمکهای مؤمنانه را با کمک نیروهای بسیج، سپاه و هلال احمر به نیازمندان اهدا کردیم.
🔸وی آموزش همگانی، رهگیری و مراقبت، پایش و نظارت، حمایت، قرنطینه خانگی و غیرخانگی بیماران را از جمله رسالتهای قرارگاه شهید سلیمانی دانست و ادامه داد: قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، کاهش میزان بستری و فوت ناشی از این ویروس و پوشش حمایتی خانوادههای در معرض خطر و آسیبپذیر از مهمترین اهداف تشکیل قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی است.
🔹فرمانده ارشد نظامی استان قم افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری که بحث پیشگیری را مطرح فرمودند، شناسایی سریع بیماران و اقدامات ضروری برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا انجام گرفت و بحمدالله توانستیم با تکیه بر ظرفیت نیروهای مردمی و مساجد با همکاری خوب کادر درمانی استان به این مهم دست پیدا کنیم.
✍️ چرا ایام اللهی همچون ۹دی و تشییع شهید سلیمانی را باید دائما برای مردم یادآوری نمود؟
🔸«وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ.»(ابراهیم/5)
🔰خداوند متعال در این آیه شریفه خطاب به جناب موسی (ع) می فرماید: ««ایام الله» را برای قومت یادآوری نما.»
و منظور از «ایام الله»، ایامی است که بخاطر حوادث خاصی که در آن اتفاق افتاده، امر خداوند و آیات و نشانه های بزرگی و اقتدار و سلطنت خداوند ظاهر و آشکار گردیده (ر.ک:المیزان؛ ج12، ص18)
به عبارت دیگر، منظور از «ایام الله» روزهای خاصی است که در آن روزها دست قدرت و عزت الهی در جامعه ظهور و بروز بیشتری داشته و همگان به عینه دیدند و لمس کردند که اتفاقی(چه نزول نعمت و یا نزول عذاب) خارج از اسباب و علل مادی افتاده است.
🔰اصولاً باید گفت یکی از روش های تربیتی قرآن کریم، «تذکّر» و «یادآوری» است؛ و این روش، دقیقاً نقطه مقابل روش شیطان و جریان های شیطانی، همچون جریان نفاق است که یکی از کار ویژه هایشان را «انساء»(فراموشاندن) تعریف کرده اند: (مجادله: 19؛ انعام: 68، یوسف: 42، کهف: 63 )
در این میان، یکی از اموری که یاد خدا را در ذهن ها متبادر می کند، برخی حوادث عبرت آموزی است که در برخی ایام خاص در حیات یک جامعه به وقوع پیوسته است و مردم جامعه در آن ایام خاص، جلوه های رحمت یا غضب الهی را بطور ملموس درک نمودند.
از آنجا که انسان ها نوعا فراموشکار هستند، باید برخی وقایع خاص پیش آمده در جامعه که یاد خدا و سنت های الهی را به همراه دارد، همواره برای آنان یادآوری شود؛ چراکه این کار روحیه ای جدید در آنان برای ادامه مسیر ایجاد می نماید.
🔰قرآن کریم در آیات متعددی به یادآوری ایام الله در دوران هر پیامبری می پردازد؛ و این یادآوری ها آنقدر زیاد است که گویی تعمّدی برای بازگویی آن وجود دارد.
برای مثال، در آیاتی که مربوط به داستان جنگ بدر در سوره مبارکه انفال آمده است، اشاره به عنایات خاص خداوند در جنگ بدر دارد که سپاه ۳۱۳ نفره اسلام در برابر سپاه هزار نفره دشمن با قاطعیت پیروز شد.(انفال/۷، ۹، ۱۱، ۲۶)
یوم الله دیگر در قرآن کریم، ماجرای جنگ احزاب است:(احزاب/۹ و ۱۰)
همچنین یکی از مواردی که خداوند قرآن کریم اصرار به یادآوری آنها دارد، شکست های عملکردی و گفتمانی منافقان است. در یک آیه سخن منافقان و بیماردلان در جنگ بدر یادآوری می شود: (انفال: 46) و در آیات دیگری، سخنان و کارشکنی های آنان در جنگ احزاب: (احزاب: 13-12).
🔰این یادآوری ها، علاوه بر کمک به تبیین بهتر گفتمان اسلام انقلابی، فواید متعددی دیگری هم برای عموم مردم جامعه اسلامی و هم برای خواص جامعه در پی دارد که به مبارزه با جریان نفاق کمک شایانی خواهد کرد. اولین فایده یادآوری ایام الله، افزایش وحدت در میان مردم است.
🔰فایده دیگر یادآوری ایام الله، افزایش اعتماد مردم به وعده های الهی، افزایش روحیه اعتماد به نفس و امید به آینده و افزایش روحیه مردم برای مقاومت در برابر سختی ها و در برابر دشمنان داخلی و خارجی است.
🔰همچنین علاوه بر ذلت دشمنان خارجی، رسوایی منافقین و فتنه گران داخلی نیز باید دائماً بازگو و یادآوری شود؛ چراکه منافقین وکفار همواره از این تذکر و یادآوری واهمه دارند و از آن فرار می کنند:
🔸"فَما لَهُمْ عَنِ التَّذْكِرَةِ مُعْرِضِينَ * كَأَنَّهُمْ حُمُرٌ مُسْتَنْفِرَةٌ * فَرَّتْ مِنْ قَسْوَرَةٍ؛ چرا آنها اينهمه از یادآوری گريزانند. همچون گورخرانى رميده كه از شير فرار كرده اند!"(مدثر/۵۱-۴۹)
🔴 #تبیین | ضرورت قرآنی بزرگداشت ایام الله همچون ۹دی و تشییع شهید سلیمانی و یک سوال محل تامل‼️
🔻 «وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ.»(ابراهیم/۵) ؛ خداوند متعال خطاب به جناب موسی (ع) می فرماید: ««ایام الله» را برای قومت یادآوری نما.»
🔹منظور از «ایام الله» روزهای خاصی است که در آن روزها دست قدرت و عزت الهی در جامعه ظهور و بروز بیشتری داشته و همگان به عینه دیدند و لمس کردند که اتفاقی(چه نزول نعمت و یا نزول عذاب) خارج از اسباب و علل مادی افتاده است.
🔻 یکی از روش های تربیتی قرآن، «تذکّر» و «یادآوری» است؛ و این روش، دقیقاً نقطه مقابل روش شیطان و جریان های شیطانی، همچون جریان نفاق است که یکی از کار ویژه هایشان را «انساء»(فراموشاندن) تعریف کرده اند: (مجادله: ۱۹؛ انعام: ۶۸، یوسف: ۴۲، کهف: ۶۳)
🔹 یادآوری ها آنقدر زیاد است که گویی تعمّدی برای بازگویی آن وجود دارد. برای مثال:
🔻سوره انفال ۷، ۹، ۱۱، ۲۶ : داستان جنگ بدر و اشاره به عنایات خاص خداوند در جنگ بدر دارد که سپاه ۳۱۳ نفره اسلام در برابر سپاه هزار نفره دشمن با قاطعیت پیروز شد
🔻 احزاب ۹و ۱۰ : ماجرای جنگ احزاب
🔻 انفال ۴۶: یادآوری سریال شکست گفتمانی و عملکردی منافقان و بیماردلان در جنگ بدر است
🔻 احزاب ۱۲، ۱۳: سخنان و کارشکنی های منافقان در جنگ احزاب
🔹 این یادآوری ها، علاوه بر کمک به تبیین بهتر گفتمان اسلام انقلابی، فواید متعددی دیگری هم برای عموم مردم جامعه اسلامی و هم برای خواص جامعه در پی دارد که به مبارزه با جریان نفاق کمک شایانی خواهد کرد.
🔹 از برکات یادآوری ایام الله در جبهه خودی، افزایش وحدت در میان مردم ، افزایش اعتماد مردم به وعده های الهی، افزایش روحیه اعتماد به نفس و امید به آینده و افزایش روحیه مردم برای مقاومت در برابر سختی ها و در برابر دشمنان داخلی و خارجی و نهایتا رویش گل امید است.
🔹در جبهه دشمنان نیز یادآوری ایام الله، ذلت دشمنان خارجی، رسوایی منافقین و فتنه گران داخلی به همراه دارد؛ از اینرو عصبانیت دشمن امری بعید نیست اما آنچه که محل تامل جدی میباشد مخرج مشترک برخی در داخل و دشمنان و فتنه گران در موضوع ترس از یادآوری ایام الله ۹ دی و بازخوانی اصول مکتب شهید سلیمانی در بزرگداشت آن شهید میباشد !! ؛ واقعاً چرا ؟!!
فَما لَهُمْ عَنِ التَّذْكِرَةِ مُعْرِضِينَ _ مدثر/۴۹
🖌 #فیروزیان