در قوم یهود یک رسمی هست که این باید دست ما باشه اما متاسفانه دست اوناس و همین باعث پیشرفتشون شده
اونم اینه که اونا وقتی یک نفز جوان هست و بیکاز و فقیز در فامیل یا یک نفر لز اقوامشون ورشکست شده مثل ما شیعه ها نمیان بگن فلانی بیاین فلانجا بریم یکی ورشککست شده اموالش رو به مزایده وحراج گذاشتن نصف قیمت بخریم ی سود خوبی داره یا خوشحال بشن بکن فلانی ورشکست شد دیدی، ؟ رفیقشم میگخ اره خوب شده سرش اومد پایین از روز ی مدل لیاس وماشین سواز میشد...
اما اونا وقتی یکی همچین مشکلی براش پیش میاد اقوام جمع میشن پول رو هم میذارن میگن این سرمایه اولیخ دوباره شزوع کن دست همو میگیرن و این باعث میشه کشور رو جلو پیشرفت کنه اما اگه قانون جنگل رو ترویج بدی و شعر جوانای شهر بشه اینجا تهرانخ بخور تا خورده نشی فاتحه اون جامعه رو باید خوند
اما در مورد سوال دوستمون اتفاق خودش دارای مراتب هست
قدم اول بخشش از فضل و دادهای الهی هست
انفقو مما رزقناکم
مرتبه دوم بخشش از درامد وکسب حلال خود منفق عست انفقوا من طیبات ماکسبتم سوم بخشش از اونچه که دوستداریم
چهارم ایثار ک بالاترین هست یعنی از خودت بزنی و طرف مقابل رو اولا قرار بدی
بنابراین ما انسانها حقوقی بر ذمه هم داریم
و انفاق یکی از اون حقوق بود ک به عرض رسید
این متخصر توضیحی در مورد انفاق بود البته این انقدز مهم هست که ساعتها بحث هم بشه جای بحث دلره اما چون وقت ضیق عست بیشتر از این نمیشد
🌹بسم الله الرّحمن الرّحیم🌹
📌موضوع بحث:
اهداف و نیات #فعالیت_درفضایمجازی و گروهها وعواقب آن از منظر قرآن
✍استاد.صاحبی
💐🌸🌺🍀💐🌸🌺☘
فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت فعالیت درفضای مجازی در این برهه:
🌷من اگر بنا باشد که اشتغال به کار و فعالیت پیدا بکنم فعالیت در عرصه فضای مجازی را به دلیل اهمیتش انتخاب می کنم.
💥جبهه مقابل نظام اسلامی به دنبال تغییر هویت دینی و انقلابی جوان ایرانی، و گرفتن امید، نشاط و انگیزه از آنان است و تنها راه مقابله با این رویارویی پنهان و پیچیده، تربیت جوانانی "متدین، انقلابی، پاکدامن، مصمم، هوشیار، پرانگیزه، امیدوار، اندیشه ورز، شجاع و فداکار" به عنوان "افسران جنگ نرم" است💥
جوانان عزیز اینو باید تابلو کنند و مقابل چشم بگذارند.
این دوران جوانی به سرعت گذرا و در روز قیامت ازچگونگی سپری اون در احادیث اومده سئوال خواهد شد.
ای گلرخان بهار شما نیز بگذرد ...
پس تلاش و تهذیب و زندگی با افتخار و عزتمند
🔷مقدمه:
حضرت یعقوب به پسرانش گفت: «لَا تَدْخُلُوا مِن بَابٍ وَاحِدٍ وَادْخُلُوا مِنْ أَبْوَابٍ مُّتَفَرِّقَةٍ» (یوسف/۶۷) اگر به دنبال یوسف در شهر میروید، از یک در وارد نشوید و از درهای مختلف وارد شوید. تمام جوانهای ما یوسف هستند و اگر بخواهیم اینها را داشته باشیم، نمیشود از یک راه وارد شد. باید از تمام امکانات استفاده کنیم.
امروزه فضای مجازی، شبکهها، ماهوارهها، سایتها، اینترنت و تلفنهای همراه هر کدام یک راه جدید ارتباطی است، که مورد استفاده عموم مردم خصوصاً نسل نو میباشد.
خداوند در قرآن کریم میفرماید: «وَمَا أَرْسَلْنَا مِن رَّسُولٍ إِلَّا بِلِسَانِ قَوْمِهِ» (ابراهیم/۴) ما هیچ پیامبری را، جز به زبان قومش، نفرستادیم و امروز فضای مجازی، زبان نسل جوان است و بسیاری از اطلاعات خود را از این فضا کسب میکند.
🌹قرآن به مومنان میفرماید: «وَ أَعِدُّوا لَهُم مَّااسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ» (انفال/۶۰) در مقابل دشمن هر چه میتوانید ابزار و امکانات آماده کنید. در حال حاضر دشمن از ابزار فضای مجازی برای نفوذ و سیطره و سلطه فرهنگی استفاده میکند، ما هم باید از این فضا برای تبلیغ و ترویج فرهنگ و معارف قرآن و اهل بیت(علیهمالسلام) استفاده کنیم.
شما فرض کنید یک دیوار در خیابان است که هر کس میتواند اعلامیهاش را بچسباند. اگر مذهبیون از این دیوار استفاده نکنند، قطعاً کسانی که قصد و نیتشان تخریب و ضربه زدن به مذهب و دین است، از این دیوار استفاده سوء میکنند.
🌷اولیای خدا از هر فرصتی به بهترین نحو استفاده میکردند. ما چقدر تا به حال توانستهایم از فضای مجازی استفاده کنیم و نکردیم؟ برای عبادت، ماه رمضان یک فرصت است، برای معاد، استفاده از بهار یک فرصت است، برای نزول آیات، شأن نزول یک فرصت است، فضای مجازی نیز برای تبلیغ و ترویج معارف دین یک فرصت است.
باید بدانیم با علم و تکنولوژی نمیشود مخالفت کرد. امام(ره) وقتی از پاریس به بهشت زهرا(س) آمدند. فرمودند: ما با سینما مخالف نیستیم، با فیلم بد مخالف هستیم. امروز فضای مجازی به عنوان یک ابزار در دسترس همه و بویژه جوانان است. ابزاری کمهزینه، سریع، فرامرزی، جذاب و دوطرفه که در واقع یک فرصت خوب است. عکس، فیلم، صوت، متن، و همه نوع محتوایی در آن امکان ارسال و استفاده دارد. شرایطی پیش آمده که ما نیز باید از آن استفاده کنیم.
خاطره از همرزمان طلبه در دوران دفاع مقدس:
امام اوائل انقلاب به عده ای از اشخاص فرموده بود کاندیدای نمایندگی مجلس بشید.
گفته بودن آقاجان حب دنیا میشه
مارا معاف کنید.
آقا فرموده الان تکلیف شرعیه.
اگر شما نماینده نشوید ؛ افراد بیدین ومنافق وفاسد کاندید میشن ورای میارن، اون وقت قانون میگذرانن و کتاب ودین کشورتون را عوض میکنن
الان هم درفضای مجازی بچه مسلمانهای سالم ودلسوز کوتاه بیان ، فاسدها فضای مجازی را اشغال وجوانهارا تماما بخود جذب کرده وماجرای اندلس تکرار خواهد شد
❗️اهداف دشمنان در فضای مجازی:
باید توجه داشت که در حال حاضر دشمنان و استکبار، با اهداف مختلفی از این فضا بهرهبرداری میکنند:
🔰عدهای با مقاصد شیطانی به دنبال ارائه و ترویج باورها و رفتارهای انحرافی هستند. قرآن میفرماید: «وَإِنَّ الشَّیَاطِینَ لَیُوحُونَ إِلَی أَوْلِیَائِهِمْ» (انعام/۱۲۱) شیطان به ذهن افراد میاندازد که چنین کاری بکنند و وسوسهها از شیطان است.
🔰و عدهای به دنبال سلب آرامش و آسایش از مردم هستند و هدف اصلیشان ایجاد آشوب در جامعه است. اینان با پخش برخی فیلمها و تصاویر واقعی و ساختگی در صدد از بین بردن فضای وحدت و همدلی و اعتماد و صداقت بین مردم و مسئولین هستند تا از آب گلآلودی که خود ایجاد میکنند، ماهی تفرقه و ضربه زدن به دین و نظام را بگیرند.
قرآن کریم میفرماید: (طه/۸۸) سامری برای آنان مجسّمه گوسالهای که صدایی همچون صدای گوساله (واقعی) داشت پدید آورد؛ پس (به یکدیگر) گفتند: «این خدای شما و خدای موسی است.» آری! افرادی همچون سامری با بهرهگیری از ابزار هنر و زرق و برق و سر و صدا میخواهند کاری کنند که مردم غافل شده و از موسی دور شوند.
💢 چه چیزهایی که دربرخی گروهها ندیدیم!!
یکی از همسفران جوان کربلا بعد برگشت به ایران مارا به گروهی دعوت و ادد کرد
مسابقه زود فحش نوشتن بین دونفر بود، اعتراض کردم وخارج؛ دوباره ادد کرد پیشرفت کرده بودن
انواع کلیپهای مستهجن هم اضافه شده بود.. بلاکش کردم.
✅❌بایدها و نبایدها در فضای مجازی:
بر این اساس باید برای ارائه و تولید محتوا در این فضای پیچیده مسایلی را در نظر گرفت. باید بدانیم این فضا و استفادهکنندگان از آن چه حقوقی دارند و چه ملاحظاتی را باید مورد توجه قرار داد. براساس آیات قرآن:
✨اولین حق مردم (در فضای مجازی)آن است که مطالب و اخبار به شکل صحیح و مستند در اختیار آنان قرار گیرد، نه براساس حدس و گمان، توهین و تهمت، یا شایعه و برداشت شخصی. گاهی وقتها میگویند: آقا در همه سایتها آمده است. ممکن است همه سایتها اشتباه کرده باشند.
قرآن میفرماید: «إِن جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا» (حجرات/۶) اگر یک فاسق خبری آورد، تحقیق کنید. پخش اخبار بدون تحقیق در درست و غلط بودن آن، مسئولیتآفرین است.
دقت کنید
هرخبری را درجایی دیدیم زود به گروهها ارسال نکنیم
"فتبینوا"
یعنی تبیین بشه ؛ صحت وسقم مشخص بشه. تبعات داره