💠ارزشهاي اخلاقي
پايبندي به ارزشهاي اخلاقي از جمله مهمترين معيارهاي همسر شايسته از ديدگاه اسلام محسوب ميشود. به گونهاي كه بيشترين توصيههاي پيشوايان ديني در خصوص توجه به وجود ارزشهاي اخلاقي در بين داوطلبان ازدواج ارائه شده است. ارزشهاي اخلاقي طيفي از احكام دستوري در چهار عرصه اخلاق فردي، خانوادگي، اجتماعي و زيست محيطي را در بر ميگيرد.از جمله ارزشهاي مهم اخلاقي، كه موجب رضايتمندي زناشويي ميگردد، حسن خلق است. به دليل اهميت فوق العادهاين ويژگي، امام رضاعليهالسلام ازدواج با فرد بد اخلاق را روا ندانسته و از آن نهي ميكنند.
💠خصوصيات جسمي
بااينكه خصوصيات جسماني از ديدگاه اسلامي، از اولويت مشابه با معيارهاي ديني و اخلاقي برخوردار نيست.(بقره: 221) اما به لحاظ اهميت،اين گونه ويژگيها نيز در منابع ديني مورد توجه قرار گرفته است. با توجه بهاينكه از ديدگاه منابع اسلامي، يكي از كاركردهاي مهم تشكيل خانواده، پرورش فرزندان مؤمن است و در روايات از فرزند باتعابيري چون؛ ميوه دل، نور ديده، مايه خوش بختي، كسي كه انسان را ياري ميكند، و نيز ماية ثواب اخروي،و رحمت و غفران الهي ياد شده است، يكي از ابعاد جسماني قابل توجه در انتخاب همسر، توانايي باروري وي ميباشد. اهميتاين ويژگي تا آنجا در منابع اسلامي مورد توجه قرار گرفته كه فرد را از ازدواج با زني كه از جهت خصوصيات گوناگون ديني، اخلاقي و غيره مطلوب تشخيص داده شده، ولي نابارور ميباشد، برحذر داشتهاند. همچنين در مقام مقايسه بين زيبايي ظاهري و توانمندي باروري، به گونهاي روشن امكان فرزندآوري زن ترجيح داده شده است.
💠صلاحیت خانوادگی
ازدیدگاه اسلام،شایستگی داوطلب ازدواج برای تشکیل خانواده موفق کافی نیست ولازم است علاوه بردختروپسر،خانواده آنان نیزازصلاحیت برخوردارباشند،دلیل اهتمام اولياي دين به شايستگي خانوادگي اين است كه ويژگيهاي خانواده از طريق ژنها به فرزندان منتقل ميشود. بهرمندي فرزندان از خصايص نيكوي اخلاقي، دليل پاكي وراثت و فضيلت ريشه خانوادگي آنان است. علاوه بر انتقال خصوصيات از طريق وراثت، نوع تربيت خانواده نيز به عنوان يكي از مهمترين عناصر تربيت در پرورش فرزند تأثير گذار است در بيان ائمه اطهار(ع)، پدر و مادر از چنان تأثير تربيتي بر فرزند خود برخوردارند كه ميتوانند او را يهودي، مسيحي ويا مجوسي پرورش دهند.از سوي ديگر، ازدواج تنها زندگي با يك فرد نيست، بلكه ازدواج با يك فرد مساوي است با پيوند با يك خانواده و فاميل و نسل! بنابراين، ازدواج با فردي از خانواده ناصالح كه ميتواند منجر به بروز تنشهايي در خانواده شود، به رغم برخورداري وي از جذابيتهاي جسماني، مورد نهي منابع اسلامي قرار گرفته است. نكته ديگري كه از سوي پيشوايان دين مطرح شده اين است، كه خانواده دختر بايد به گونهاي با وي رفتار كنند كه عزّت او در خانواده محفوظ مانده و زمينهاي براي وابستگي محض، آسيبپذيري و شكست او در بين اعضاي خانواده به وجود نيايد. عزّت مندي زن در خانواده، موجبات جلوگيري از مداخلات بي مورد خانواده زن در مناسبات خانواده جديد را فراهم آورده، به سازگاري و استحكام هرچه بيشتر روابط زن با شوهر منجر ميشود. از سوي ديگر، برخورداري از روابط حسنه با والدين و نيكوكاري باايشان، از جمله نشانههاي مرد خوب دانسته شده و نشانهاي براي خوش رفتاري وي با همسر آينده و خانواده او به شمار ميرود .
💠خصوصيات اقتصادي
در اسلام به جنبههاي اقتصادي انتخاب همسر نگاه ويژهاي صورت گرفته است. بدين ترتيب توان اقتصادي مرد و زن آمادة ازدواج، نبايد ملاك گزينش و يا ردّ آنها قرار گيرد. چنانچه قرآن كريم اعضاي جامعه اسلامي را به زمينه سازي براي ازدواج مردان و زنان بي همسري، كه از شايستگي لازم براي ازدواج برخوردارند، فراخوانده است. در عين حال، نه تنها تمّكن مالي را شرطاين شايستگي ندانسته، بلكه ازدواج را براي افراد بي بضاعت موجب استغنا و برخورداري آنان از فضل الهي دانسته است. بر اساساين نگرش، اولياي الهي مردان بدون همسر را به ازدواج ترغيب كرده، و ترك ازدواج از ترس فقر را بدگماني به خدا دانسته و آن را موجب جدا شدن از مسير پيشوايان دين به حساب آوردهاند. سيره عملي اولياي دين نيز حاكي از آن است كهايشان بدون كمترين نگراني و با اعتماد كامل به فضل الهي، اصحاب بي بضاعت خويش را براي خواستگاري ميفرستادهاند و به اولياي دختران نيز توصيه ميكردهاند كه مسايل اقتصادي را مانع ازدواج دخترانشان با افراد ياد شده قرار ندهند. البته لازم است كساني كه قرار است مسئوليت اقتصادي خانواده را بر عهده گيرند، افرادي مسئوليتپذير بوده و در راستاي تأمين رفاه خانواده از هيچ كوششي فروگذار نكنند. چنانچه امام صادق(ع) به يكي از ياران خود فرمودند: «اي معاذ!...براي خانوادهات تلاش كن. مبادا آنان براي تو كار و تلاش كنند.»
همچنين پيشوايان دين مردان را از انتخاب همسر صرفاً به انگيزه ثروتمندي زن برحذر داشته و متذكر شدهاند كه خداوند چنين مرداني را به دارايي همسر واگذار و به آن پناهنده ميكند و ثروت همسر ممكن است او را به طغيان كشاند. از ديدگاه اسلام، همساني اقتصادي دو طرف ازدواج، معياري اساسي در انتخاب همسر شمرده نميشود. همچنان كه در ازدواج پيامبر اكرم(ص) با حضرت خديجه(س) و نيز ازدواجهايي كه به توصيه اولياي الهي صورت گرفته، از جمله ازدواج جويبر با ذلفا، مقداد بن اسود با ضباعة بنت عبد المطلب، زيد بن حارثه و زينب بنت جحش و نيز ازدواج منجح بن رياح با دختر ابي رافع..، اين نوع همساني مشاهده نميشود.
محافظت از امانتهاي مالي، يكي از ويژگيهاي همسر مطلوب از ديدگاه اسلام به شمار ميرود. از اينرو، از امام باقر(ع) روايت شده كه هر گاه مردي، كه دين و امانت داري او را پسنديديد، براي خواستگاري به شما مراجعه كرد، به او همسر دهي. و از ويژگيهاي زنان صالح آن دانسته شده كه زناني خاضع در برابر نظام خاانوادهاند كه در غياب همسر، اسرار و حقوق او را، كه خدا براي او قرار داده، حفظ ميكنند.(نساء: 34) پيامبر اكرم(ص) در حديثياين مسئوليت زنان را حفاظت از خويشتن و اموال شوهران معرفي ميكنند
طلب روزي حلال از ديگر وظایف اقتصادی همسرازنگاه اسلام به شمارمیرود.
💠ويژگيهاي اجتماعي
.از نظر اسلام، همساني نژادي زوجين ضرورت نداشته، و ازدواج دو فرد از نژادهاي مختلف اشكالي ندارد. دليلاين نكته اين است كه اولاً، اسلام به نژاد به مثابه عاملي براي شناسايي افراد نگاه ميكند، نه امتياز و برتري اقوام وملل بر يكديگر.(حجرات: 13) ثانياً، ازدواج اولياي الهي با افرادي از نژادهاي ديگر همچون ازدواج حضرت امام حسين(ع) با شهربانو دختر يزدگرد پادشاه ساساني، حضرت كاظم(ع) با حضرت حميده مصفاة، كه از اشراف عجم بود،132 امام رضا(ع) با حضرت تكتم، كه كنيزي از اهالي دورترين نقاط مغرب بود، و امامعسگري(ع) با حضرت نرجس كه رومي بودهاند، دليل روايي چنين پيوندهايي است. ثالثاً، پيشوايان دين به ازدواجهايي توصيه كردهاند كه ويژگي بارز دو طرف آن تفاوت نژادي بوده است.
اسلام همساني در طبقه اجتماعي زوجين را نيز در ازدواج ضروري نميداند.اين امر نيز مستند به شواهد متعددي ميباشد. از يك سو، خداوند در قرآن تقوي را ملاك كرامت افراد در نزد خود ميداند.(حجرات: 13) از سوي ديگر، ازدواجهاي اولياي دين با كنيزاني كه با وجود رفعت علمي و معنوي،از نازلترين موقعيت اجتماعي برخوردار بودند، بيانگراين مطلب است كه همساني طبقه اجتماعي، عامل بسيار مؤثري در موفقيت ازدواج به شمار نميرود.
بنابراین درباره انتخاب شوهرتنهاسه صفت،دیانت،اخلاق،امانت راشرط کرده است وبه احتمال قوی شرط این سه صفت هم بیشتردرارتباط باخودهمسراست تاتاثیرآن درفرزند،تاثیراین سه صفت درفرزند بیشتر ازحیث تاثیرمحیط است نه تاثیروراثتی.
بحث راباحدیثی ازپیامبر (ص) پایان میرسانیم:
از ازدواج با زنان کودن و (بی حیا) بپرهیزید که همنشینی با آنها بلاء و فرزندانشان تباه است.
💐💐🌸🌸🌺🌺☘☘
❓باچه کسانی نباید ازدواج کرد؟
مطمئنا برای همه ی افراد، اعم از دختر یا پسر، گزینه های فراوانی برای ازدواج وجود دارد. اما با بررسی هایی که انجام داده می شود، تمام گزینه ها رد می شوند ، تا بهترین گزینه انتخاب شود. اما در این میان افرادی هستند که به هیچ عنوان نباید به ازدواج با آنها فکر کرد. در میان گروه های مختلف اجتماعی، افرادی هستند که بنا به موقعیت اجتماعی، خانوادگی و مذهبی خود چارچوب های خاص و تعریف شده ای برای ازدواج دارند. اما در این مطلب درباره ی گروهی بحث می شود که از نظر عقلانی نباید به عنوان گزینه های ازدواج به آنها فکر کرد.به مگر اینکه مشکل و عیب خود را برطرف سازند.
💠فرد تنبل »
مردی که اهل کار و کسب درآمد نباشد، مطلقا قابل اعتماد نیست. در صورتی که به چنین فردی بله گفتید باید تمام بار زندگی را شخصا به دوش بکشید و مطلقا توقع تغییر در او را نداشته باشید. مردی که شغل و پیشه ی ثابتی ندارد و نمی تواند سر یک شغل به مدت زیادی دوام بیاورد، یا اصولا تن به کار نمی دهد یک فرد تنبل محسوب می شود.
💠معتاد»
انسان معتاد، علاوه بر اینکه میل و رغبتی به کار و فعالیت ندارد، رفته رفته در اثر اعتیاد انگیزه های لازم برای زندگی را نیز از دست می دهد. چنین فردی را به عنوان همسرانتخاب نکنید چرا که با اوآینده ای نخواهدداشت.اگرفردی معتادعلاقمندبه ازدواج باشدبایدابتداانگیزه لازم برای ترک رادرخودایجادکند
💠مرد و زن بدخو»
زن و مردی که به بدخویی و بد رفتاری مشهور است، زود از کوره در می رود و زود خشمگین می شود. چنین فردی گزینه ی خوبی برای ازدواج محسوب نمی شود. مطمئنا منظور از فرد تندخو، عصبانیت های عادی و معمولی که برای همه ی ما پیش می آید نیست. چنین افرادی در تمام شرایط و با تمام افراد بدخوهستند ورفتاری خشن وبددارند.
💠فرد بی بند و بار»
زن و مردی که به بی بند و باری معروف است مناسب ازدواج نیست. فرد بی بند و بار به زندگی زناشویی رغبتی ندارد و به راحتی می تواند به شما خیانت کند.
💠فرد نادان و احمق»
ازدواج با انسان نادان باعث تباهی زندگی می شود. حتی تاکید شده است که با فرد نادان بحث هم نکنید.
💠گریزان از خانواده»
فردی که نسبت به خانواده اش بی مهر است، امکان دارد که در آینده نسبت به همسر خود نیز بی مهر و علاقه شود. فردی که مسولیت های فردی اش نسبت به خانواده را انجام نمی دهد و روابط درستی با اعضای خانواده اش ندارد امکان اینکه در زندگی مشترک هم شکست بخورد وجود دارد.
💠نابالغ ها»
کسانی که از نظر عقلی، جسمی، عاطفی و جنسی به بلوغ لازم نرسیده اند. این افراد پس از رسیدن به بلوغ لازم، امکان دارد از انتخاب شما پشیمان شوند.
💠کسانی که اختلالات جنسی دارند»
کسانی که دچار اختلالات هم جنس گرایی، خود ارضایی، کودک آزاری و … هستند، نباید برای ازدواج انتخاب شوند. ممکن است این اختلالات در روابط زناشویی شما اثر سو بگذارد یا ادامه ی این روابط دامن گیر زندگی مشترک شوند.
💠دچار اختلالات حاد روانی»
کسانی که اختلالات شخصیتی دارند و تحت روان درمانی هستند. اختلالات شخصیت دوقطبی ، اختلال شخصیت بدگمان، اختلال شخصیت اسکیزویید، اختلال شخصیت آزارگر، اختلال شخصیت آزارپذیر، اختلال شخصیت ضداجتماعی.
💠کسانی که استقلال شخصیتی ندارند»
کسانی که در زندگی برای کوچک ترین چیزی باید از خانواده شان نظر خواهی کنند. قدرت انتخاب ندارند و دیگران در تمام امور زندگی شان دخالت مسقیم دارند. برای شناخت چنین افرادی می توانید از یک روان شناس کمک بگیرد. البته چنین افرادی، علایم ظاهری هم دارند. مثلا کسی که در برابر سوال شخصی که از او پرسیده می شود مردد است و دیگران به جایش پاسخ می دهند، دیگران برایش انتخاب می کنند و قدرت اظهارنظرندارد.
💠مردی که نمی تواند از شما حمایت کند»
مردانی که قدرت حمایت از شما در مقابل خطرات، آسیب های روانی و فیزیکی را ندارند. مردانی که در خانواده های پرخاشگر رشد یافته اند و قدرت مبارزه ندارند. زنان از نظر شخصیتی به مردان مقتدر و حمایت گر نیاز دارد و حس امنیت باعث آرامش آنها می شود.
💠ازدواج با شکست خورده ها»
هرگز وارد زندگی کسانی نشوید که هنوز از روابط عاطفی قبلی خود خارج نشده اند. کسی که هنوز به همسر سابقش می اندیشد، شما را در تمام موارد با او مقایسه خواهد کرد، کسی که عشقی را از دست داده است در یک فاصله ی زمانی اندک، نمی تواند فرد جدیدی را در زندگی جایگزین کند. وارد شدن در زندگی چنین فردی به منزله ی فراموش کردن خود و حل شدن در نقش فرد دیگری است.
💠خسیس ها
افرادی که نمیتوانندبه راحتی پول خرج کنند.حسابگرهای افراطی، شما را به ستوه می آوردند. در زندگی با چنین افرادی یا باید مثل آنها باشید یا با رنج دائمی زندگی کنید. افرادی که به خاطر خرید هر چیزی شما را سوال پیچ می کنند، افرادی که برای هر خرید کوچکی باید برنامه ریزی داشته باشند، افرادی که برای تفریحات خود هزینه نمی کنند، افرادی که تنها در صورت لزوم دست به جیب می شوند و چانه زنی هایشان سرسام آور است!
💠فمنیست ها و مرد سالارها»
کسانی که به برتری جنسیتی معتقدند و رفتارهای آنها نشات گرفته از این اعتقاد است؛ مناسب ازدواج نیستند. البته که منظور ما افراط گرایی در این زمینه است. فمنیست ها و مرد سالارها از این جنس هستند.
💠زن و مرد پولکی»
کسانی که به خاطر پول و دارایی تان به شما نزدیک شده اند و در باطن هیچ علاقه ای به شما ندارند ممکن است به راحتی شما را ترک کنند. پس اینکه افراد ثروتمند برای انتخاب شریک زندگی شان وسواس به خرج می دهند، خیلی هم بی منطق نیست.
💠زن و مرد بد گمان»
کسانی که مدام شما را کنترل می کنند و به رفتارهای شما بد گمانند. شما همیشه در رابطه ی خود با آنها سردرگم هستید. افراد شکاک، منطقی برای کارهایشان ندارند و تنها چیزی که تحویل شما می دهند یک مشت معذرت خواهی بیهوده است. پس بهتر است قید ازدواج با چنین کسانی را بزنید.
💠کسی که تیپ و شخصیت نا هم خوان با شما دارد»
این قصه که تیپ و قیافه بعد از مدتی عادی می شود، افسانه ای بیش نیست. زشتی چهره ی همسرتان، هیچ گاه برای شما عادی نخواهد شد. پس کسی را انتخاب کنید که بتوانید دوران پیری با او را متصور شوید. کسی را انتخاب کنید که بعدها به خاطره تیپ یا چهره اش به او سرکوفت نزنید.
💠افراد تحمیلی»
افرادی که هیچ علاقه ای به آنها ندارید و از طرف خانواده به شما تحمیل می شوند. چنین ازدواجی برای هر دو طرف عذاب آور خواهد بود. شاید طرف مقابل شایستگی های زیادی داشته باشد و بتواند در یک ازدواج معقول خوشبخت شود پس به هیچ عنوان امکان خوشبختی را از او و خودتان دریغ نکنید.
💠منزوی های افراطی»
افرادی که فاقد توانایی در برقراری ارتباط اجتماعی هستند. زندگی همان چند روز اول خوشی و خنده نیست. در آینده ی نزدیک، ارتباطات فامیلی آغاز خواهد شد و همسر منزوی شما اگر در برخورد با دیگران به مشکل بر بخورد، برایتان عذاب آور خواهد شد. مخصوصا برای خانم ها همسر منزوی و گوشه گیر ناراحت کننده خواهد بود.
💠کسی که استقلال مالی ندارد»
ازدواج با چنین مردی به این معناست که برای کوچکترین احتیاج زندگی تان باید دست تان را جلوی پدر همسرتان دراز کنید و حتی مجبور باشید برای خرج هایی که می کنید به او توضیح دهید! مردی که استقلال مالی نداشته باشد قطعا استقلال زندگی اش را به دست دیگران خواهد داد پس هر اتفاقی را در این زندگی باید پیش بینی کنید.
💠افراد خودشیفته و خود پسند»
کسانی که از خود متشکرند، همیشه غیر قابل تحمل هستند. حتی اگر ایده آل ترین شرایط را برای ازدواج داشته باشند. البته توجه داشته باشید که افراد مغرور با افراد خودشیفته متفاوت هستند. افراد مغرور، جذاب و دوست داشتی اند. و پس از مدتی می توانند قابل معاشرت شوند اما خود شیفته ها به هیچ وجه قابل تحمل نیستند.
💠کسی که اختلاف فرهنگی- مذهبی- تحصیلی زیادی با شما دارد»
چنین فردی اگر چه در ظاهر فرد مناسبی به نظر می رسد، اما در آینده و در فراز و نشیب های زندگی، ناسازگاری هایش آغاز خواهد شد. اختلاف سطح سواد، منزلت اجتماعی، اختلاف مالی همیشه دردسر ساز هستند. به این نکته توجه داشته باشید که هنگام ازدواج حداقل ده سال آینده ی زندگی خود را با طرف مقابل متصور شوید، زندگی در روزهای نخست و در ماه های نخست می تواند دلچسب و شیرین باشد.
💠کسی که خانواده اش مخالف ازدواجش با شماست»
خانواده های که موافق ازدواج جوانان خود هستند، احتمال دارد که بعد از ازدواج با عروس و داماد خود به اختلاف بر بخورند ؛ چه برسد به خانواده ای که از همان آغاز مخالف ازدواج شما هستند! ریسک چنین ازدواجی را قبول نکنید.
💠اختلاف سنی فاحش»
کسی که با شما اختلاف سنی فاحشی دارد، فرد مناسبی برای شما نخواهد بود؛ هرچند در آغاز انسان موجهی به نظر برسد. این اختلاف سنی می تواند از هر وجهی بررسی شود. کسی که بسیار کوچک تر از شماست یا کسی که بسیار بزرگ تر از شماست.
💠از روی ترحم»
اگر شما هیچ میل و علاقه ای به طرف مقابل ندارید، صرفا از روی ترحم و دلسوزی با او ازدواج نکنید. چنین ازدواجی به هیچ عنوان عقلانی نیست. و بی شک با چنین انتخابی، پس از چند سال دچار پشیمانی خواهید شد.
با زیاد شدن طلاق و زندگی های ناموفق خیلی از جوان ها ترس از شروع زندگی مشترک دارند. شاید فکر کنند الان برای آن خیلی زود است یا اصلا تجرد بهتر از تحمل دردسرهای تاهل است. اما آیا باید از ترس شکست ازدواج هیچ وقت سراغ آن نرفت؟
پاسخ قطعا نه است. باید بدانید از ازدواج چه می خواهید، چه کسی می تواند این خواسته ها را براورده کند و نقش شما در انتخاب و تحقق این خواسته ها چیست.
این که می گویند «به هم عادت می کنید»، «علاقه بعداً پیدا می شود» همیشه و در همه جا صحیح نیست. زمانی علاقه «بعداً» پیدا می شود که پایه و اساس ازدواج بر معیارهای عقلانی استوار شده باشد. با عنوان های«دعواهای پدر و مادرم مرا خسته کرده بود!»، «در تنگنای مالی بودم»، «همه دوستانم ازدواج کرده اند» و ... تن به ازدواج تحمیلی و ناخواسته ندهید.
✨به یاد داشته باشید:
زمانی میتوانید فرد مناسبی را برای ازدواج پیدا کنید، که خودتان فرد مناسبی شده باشید.
زمانی می توانید ارتباط خوبی با همسرتان داشته باشید که ارتباط خوبی با پدر، مادر، برادر و خواهر خود داشته باشید.
فردی را برای همسری خود انتخاب کنید که:
- ویژگی های خوب پدر یا مادرتان را داشته باشد و ویژگی های منفی آنها را نداشته باشد.
- همانند بهترین برادر یا خواهر شما باشد.
- از اینکه شبیه به او شوید احساس بدی نداشته باشید.
- او را همانگونه که هست، بدون هیچ تغییری بپذیرید.
- بتواند برای فرزند شما، پدری بهتر از پدرتان یا مادری بهتر از مادرتان باشد.
- بتوانید با او به میزان صمیمیت دلخواه برسید.
- با فرهنگ و سطح اجتماعی شما سازگاری داشته باشد.
- روابط پر خطر کمی در زندگی تجربه کرده باشد.
- بتوانید در مورد نیاز هایتان با او به گفتگو بنشینید.
❄️تصورات غلط در مورد ازدواج
1- شما تصور می کنید تنها به صرف آنکه شریک خود را دوست دارید میتوانید وی را به دلخواه خودتان تغییر دهید.
2- شما تصور می کنید خواسته و امیال شما همان خواسته و امیال شریک جدیدتان است.
3- شما تصور می کنید عشق و رابطه جاودانه است: مادامی که من عاشق شریک زندگی خود باشم و انرژی، پول و وقت خود را برای وی مصروف دارم، او نیز همیشه در کنار من خواهد ماند.
4- شما تصور میکنید چون فداکاریهای بسیاری در حق وی روا داشته اید همواره شریک زندگیتان باید فریادرس و در دسترس شما باشد، حتی اگر شما در بدترین شرایط و سطح در زندگی باشید..
5- شما تصور میکنید شریک زندگی شما مسئول شادی، خوشبختی و آرامش در زندگی شما است.
#نکته_ها🌸
استادصاحبی🌸
سفارش مهم اولیا
♦️قبل ازدواج چشم وگوش خودرا باز وآگاهانه وبادقت همسر انتخاب کنید
بعد ازدواج چشم وگوش را گاهی ببندید، خیلی چیزهارا نادیده
وبعضی حرفهارا ناشنیده بگیرید.
🔑کلید خوشبختی در همین جمله کوتاهه.
مطلب بعدی،
♦️به شوهرتان درباره چیزی امر ونهی نکنید
اگر چیزی میخواهید بازبان نرم
واگر جایی میخواهید بروید
اگر شوهر گفت فعلا نه
گارد نگیرید
ساکت باشید، اون اقتدار خودشو میخواد بسنجه
غرور مردانه شو دوست داره
اگر باتحکم ادامه ندید،
پنج دقیقه بعد خواسته شما را اون عملی میکنه بدون گفتن شما
این توصیه روانشناس مشهوری هست. بسیار مجرب ونتیجه بخشه✅
♦️سوم،احترام به بستگان شوهر
نتیجه را در احترام اون به بستگان خود خواهید دید
♦️چهارم، ازشوخی بیمورد وحرفهای نیشدار وتلخ اجتناب کنید شر آفرینه.
از پنجشنبه گذشته من میانجی یک خانواده جوان هستم
ازشوخی بیمورد شروع، وبه حرفهای تند ورکیک و...تبدیل
شده بود. باخون دل ما ونماز حاجت و.....بخیر گذشت.
پیامبراکرم(ص):
از ازدواج با زنان کودن و (بی حیا) بپرهیزید که همنشینی با آنها بلاء و فرزندانشان تباه است.
💐💐🌸🌸🌺🌺☘☘
اینو ببینید
بخدا قسم دو نفر
یکی زن بی حیا،
یکی زن کودن که بهش لقب رادیو خراب که بیخود حرف میزنه و نسنجیده
روزگار دو نفر را تباه کردند.
اگر این حدیث را اون بدبختها میدیدن وعمل میکردن، الان اه وافسوس نمی کشیدن.
مردها هم به طور مختصر:
معتاد ،
الکلی،
تنبل،
هرزه
بددهن
نازپرورده
تند خو وعصبی ودارای سوءظن
و......نباشه.
ایمان، اخلاق خوب، مسئولیت پذیر، ازخانواده سالم ونجیب باشه
اینها معیار انتخاب باشه.
معتاد باشه و بگه عشقم دو روزه ترک میکنم بخاطر تو
غلط میکنه، داره دروغ میگه. ترک نمیشه کرد.
نکته:
اگر دنبال شوهر خوب هستید
اول باید خودتون دختر خوب باشید
هرکس دنبال کفو خودش میگرده.
لعنت خدا بر زنان ودختران هرزه خیابانی که به راحتی خودشان را در اختیار مردها و پسرها قرار میدن
این بزرگترین خیانت و عامل عدم ازدواج پسرهاست.
یکی از معضلهای ازدواج بیکاریه که باعث فساد درجامعه شده.
جوان با چه امیدی دختر مردم را خواستگاری کنه
وقتی به پول شارژ ۲۰۰۰ تومنی نیازمنده؟!
#سؤال: چرا میگن ازدواج با معلم خوب نیست؟!
#پاسخ: بیخود!
یک ترکیب خوب،
ازدواج نظامی مرد با معلم زن
اگر هر دو سالم باشن،
تجربه تحقیقاتی ثابت کرده فرزندان خوب تحویل جامعه دادن.
#سؤال: چطور بفهمیم مرد تنبل هست یا نه؟
#پاسخ: با تحقیق کردن.
یکی از غیبتهای حلال،
نظریه در مورد فردی که ازحالش برای ازدواج نظر خواهی میکنن
باید خدا را درنظر گرفت وهمه چیزرا گفت.
اینجا غیبت حلاله.
شخصی که دنبال کار نیست
اهل کار نیست
توقع داره از ریاست شروع کنه
تن به کار نمیده
هرجا میره به بهانه ای دو روز کار واخراج.
ویژگی های فرد تنبله.