🌐 انقلاب اسلامی؛ بشارت روز میلاد پیامبر
🔹آن روزها غم سنگینی بر قلب مبارک رسول خدا (ص) سایه انداخته بود و میفرمود « سوره هود مرا پیر کرد».
اما چرا سوره هود؟! پاسخ این سؤال را از زبان حضرت امام - رضوان الله تعالی علیه- بخوانید.
🔸 ایشان میفرمودند؛ « ... جمله فاستقم کما امرت در دو جای قرآن هست. یک جا در سوره «شورا» و یک جا هم در سوره «هود»، لکن پیغمبر اکرم(ص) فرموده است «شیبتنی سوره هود ... سوره هود مرا پیر کرد » چرا سوره هود را فرمود؟ برای آنکه- این آیه- در سوره هود یک ذیلی دارد و آن این است که فاستقم کما امرت و من تاب معک (آنگونه که تو را فرمان داده شده است استقامت کن و آنان که با تو به سوی خدا آمدهاند نیز باید استقامت کنند) خواسته است که ملتها مستقیم باشند.
🔹کسانی که به پیغمبر(ص) گرایش پیدا کردند و رسیدند به اینکه، پیغمبر، پیغمبر اسلام است و به او ایمان آوردند هم باید استقامت کنند.
🔸پیغمبر(ص) برای این ذیل میفرماید که شیبتنی سوره هود، ... ایشان خوف نداشت از اینکه خودش استقامت داشته باشد، خودش میدانست دارد، اما میترسید که ما استقامت نداشته باشیم».
🔹این سخن نیز از حضرت امام است؛ « من با جرأت مدعی هستم که ملت ایران و توده میلیونی آن در عصر حاضر بهتر از ملت حجاز در عهد رسولالله(ص) و مردم کوفه در عهد امیرالمومنین(ع) هستند».
🔸امام راحل(ره) در سالروز ولادت رسول اعظم(ص) و امام صادق علیهالسلام میفرمودند؛ «آن چیزی که میخواستم امروز عرض کنم این است که در ولادت حضرت رسول- صلی اللَّه علیه وآله- قضایایی واقع شده است، قضایای نادری به حسب روایات ما و روایات اهل سنت وارد شده است که این قضایا باید بررسی بشود که چی است. از جمله قضیه شکست خوردن طاق کسری و فروریختن چهارده کنگره از آن قصر و از آن جمله خاموش شدن آتشکدههای فارس و ریختن بتها به روی زمین... اینکه چهارده کنگره از کنگرههای قصر ظلم خراب شد، به نظر شما نمیآید که یعنی در قرن چهاردهم این کار میشود، یا چهارده قرن بعد این کار میشود؟».
#حسین_شریعتمداری
@maktabesoleimany1
🍀
🎥 پخش زندهٔ نشست سیاسی
✅ کارشناس: سردار یدالله جوانی -«معاون محترم سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی»
🕒 زمان: امروز - شنبه ۱ آبان - ساعت ۱۸:۳۰
🗒 موضوع: «رسانه ها و ضرورت وحدت آفرینی در امت اسلامی»
❌ با کپی کردن آدرس زیر و درج آن در بخش جستجوی پیام رسان روبیکا، کانال معیار را پیدا کرده، عضو شوید و در ساعت مقرر پخش زنده را ببینید. 👇👇👇
🆔 @meyar_pb
🍀@maktabesoleimany1
🔰 علت تأکید جمهوری اسلامی بر وحدت مقابله با برنامه دشمنان است
👈🏻 انفجارهای اخیر در #افغانستان نمونهای از نتیجه اختلاف افکنی بین شیعه و سنی است
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام: علت اینکه ما در جمهوری اسلامی بر وحدت مسلمین زیاد تأکید میکنیم، این است که امروز مرتّباً تلاش میشود که بین فِرق مسلمین، بین شیعه و سنی اختلاف ایجاد بشود، شما ملاحظه کنید در ادبیات سیاسی آمریکا مسئلهی سنی بودن و شیعه بودن چند سال است که وارد شده؛ با اینکه آنها با اصل اسلام مخالفند، دشمنند. اما مسئلهی شیعه و سنی را رها نمیکنند.
ملاحظه هم میکنید دستآموزهای آمریکا در هر جای دنیای اسلام بتوانند فتنه ایجاد میکنند. نزدیکترین نمونهاش همین حوادث تأسفبار و گریهآور افغانستان در این دو جمعهی گذشته است که مسجد مردم و مسلمان را، در حال نماز را، منفجر کردند. چه کسی منفجر میکند؟ داعش. داعش کیست؟ داعش همان مجموعهای است که آمریکاییها - همین گروه دموکرات آمریکا - صریحاً گفتند که این را ما به وجود آوردیم، البته حالا نمیگویند و انکار میکنند.
🏷 #بسته_خبری | #اسوه_حسنه
@maktabesoleimany1
دیدار میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى و جمعی از مسئولان نظام با رهبر انقلاب.mp3
6.82M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار امروز میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی و جمعی از مسئولان نظام
@maktabesoleimany1
🔘سیلی به استاندار؛ فضای مجازی را تکان داد.
🔹شنبه اول آبان در جلسه معارفه #استاندار_آذربایجان_شرقی یکی از شرکتکنندگان بر روی سن میرود و به صورت استاندار #سیلی میزند. ویدئو این اتفاق به سرعت در شبکههای اجتماعی پربازدید شده و واکنش کاربران را در پی داشت. هنوز انگیزه شخص ضارب مشخص نشده است.
🔹در کمتر از ۲۴ ساعت پس از انتشار این خبر و ویدئو آن در مجموع حدود ۳۶ هزار داده در سه شبکه اجتماعی تولید شده است.
🔹 ۶۲ درصد کاربران نسبت به این موضوع رویکرد مثبت داشتهاند. این کاربران با بدبینی نسبت به استاندار جدید از حرکت فرد حمله کننده دفاع کرده و آن را حاصل علت موجهی میدانند. همچنین این عمل را شجاعانه توصیف کردهاند.
اما ۳۸ درصد از کاربران رویکرد منفی نسبت به این اتفاق داشتهاند. اغلب این کاربران این اقدام را توهین به سیستم حکومتی تلقی کردهاند. همچنین بیان کردهاند که ایجاد زدوخورد و درگیریهای فیزیکی و باب شدن این رویه نتایج مخربی برای جامعه در پی دارد.
@maktabesoleimany1
🔰 درامسازان ایرانی در سالی که اصغر فرهادی فیلمی دارد، کاری نسازند!
🔻گزارش «فرهیختگان» از کجراههایی که همواره به معرفی فیلمهای فرهادی به اسکار ختم میشود
🔹برخورد قهری با سینماگران و مخاطبان سینمادوست ایرانی، این گزاره را در سینمای ایران جا انداخته که آن سالی که اصغر فرهادی فیلم دارد، نوبت به فیلم سینماگر دیگری برای معرفی به اسکار نمیرسد. در عمل هم چنین اتفاقی افتاده است. بهطوری که از «درباره الی» تاکنون، فرهادی 6 فیلم ساخته و 5 فیلم (به جز «همه میدانند» که ایرانی نبود) بهعنوان نماینده سینمای ایران در رقابتهای اسکار شرکت داده شده است. دیگری وقتی «گذشته» با آن مختصات تماما فرانسوی بهعنوان محصول ایران به اسکار معرفی شد، پس به این نتیجه میرسیم که احتمالا فرهادی در هر گوشه جهان که فیلمی بسازد، آن فیلم بهعنوان نماینده سینمای ایران در رقابتهای اسکار معرفی میشود، آن هم به این دلیل که اصالت کارگردان فیلم، ایرانی است! وجود چنین نگاهی در جریان سینمایی کشور سبب شده سینماگران دیگر، عملا از این شانس بزرگ- که میتواند تشویق بزرگی در ادامه حرکت حرفهای آنها باشد- محروم شوند.
🔸 در تمام این دورههایی که فیلم فرهادی، با شایستگی یا بدون شایستگی لازم در جهت نمایندگی جریان واقعی سینما در ایران به آکادمی معرفی شد، استعدادهای بزرگی بودند که انتظار میرفت، بیشتر و بهتر حمایت شوند اما متاسفانه نتیجهمحوری جریان سینمایی سبب شد در تمام سالهایی که فرهادی حضور دارد، فیلم دیگری از فیلتر نهایی این هیات بیرون نیاید و انتخاب این هیات، از ماهها قبل از اعلام رسمی، مشخص باشد.
🔹اتفاق جالبی که برای نماینده امسال سینمای ایران افتاد، آن است که فیلم، یک هفته قبل از اکران عمومی معرفی شد، درحالیکه در سنوات گذشته، عموما فیلمها، زمان اکران خود را سپری کرده یا درحال نمایش بودند که انتخاب میشدند.
🔸البته که باید به این نکته مهم نیز اشاره کنیم که ایران، عموما در طول این سالها، در روزهای پایانی مهلت تعیینشده، اقدام به معرفی نماینده خود میکرد؛ اتفاقی که امسال، 11 روز قبل از اتمام مهلت صورت پذیرفت تا برخی شائبهها درمورد این انتخاب مطرح شود. نماینده سینمای ایران برای اسکار 2022، تنها ساعاتی پس از انتصاب سیدمهدی جوادی بهعنوان مدیرعامل جدید فارابی معرفی شد. یعنی صبح چهارشنبه، سیدمهدی جوادی بهعنوان مدیرعامل جدید فارابی معرفی شد و صبح پنجشنبه، نماینده سینمای ایران معرفی شد. یعنی بیانیه صبح پنجشنبه قرائت شد و احتمالا انتخاب، در عصر یا شب چهارشنبه صورت پذیرفته بود. برخی بر این باور هستند که جریان سینمایی دولت روحانی، در آخرین فعالیتهایشان، و قبل از آنکه تیم سینمایی جدید دولت رئیسی، استقرار پیدا کند، طی 11 روز مانده به پایان مهلت، نماینده سینمای ایران را معرفی کرد تا مبادا تیم جدید، سراغ گزینههای دیگری از سینمای ایران رفته و فیلم فرهادی، لااقل در این حوزه ناکام بماند. بنابراین فرآیند تعیین نماینده سینمای ایران در اسکار 2022، توسط تیم فارابی دوران تابش صورت گرفت و در نخستین روز استقرار مدیرعامل جدید، اعلام رسانهای شد که این شتابزدگی در نوع خود قابلتامل است.
@maktabesoleimany1
⭕️ گزیده اخبار فرهنگی 3آبان 1400
🔻 منیر طبیب جم، رئیس اسبق موزه نقاشی پشت شیشه در ۶۷ سالگی درگذشت.
🔻 پس از موفقیت سریال «زیرخاکی» در جذب مخاطب، سومین فصل این مجموعه نیز ساخته خواهد شد.
🔻 «ایران تک» با هدف انعکاس پیشرفتهای تکنولوژیک ایران در حوزههای مختلف علمی از پرس تیوی پخش میشود.
🔻 «جعفر گودرزی» دبیر چهاردهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران شد.
🔻 فیلم «دختر ریکشا» که در بنگلادش ساخته شده است، برترین فیلم بخش نوجوانان جشنواره اشلینگل آلمان شد.
🔻 کرمان میزبان همیشگی جشنواره موسیقی نواحی ایران شد/جشنواره چهاردهم به ایستگاه آخر رسید
🔻 نرگس آبیار کارگردان سینمای ایران در غم از دست دادن مادرش عزادار شد.
🔻 معاون فرهنگی وزیر ارشاد از احیای مجدد «بنیاد شعر و ادبیات داستانی» خبر داد و گفت: موافقتها و مجوزهای لازم از ارشاد اخد شده و در تدارک موارد اجرایی هستیم.
🔻 با تصمیم شورای صنفی اکران فیلم سینمایی «تی تی» ساخته آیدا پناهنده به همراه ۹ فیلم دیگر تا پایان فصل پاییز روانه پرده سینماها میشوند.
🔻 برنامه «بازیمون» پس از مدتی توقف تولید به دلیل کرونا به ضبط مرحله نیمهنهایی رسید.
@maktabesoleimany1
⭕️ ایران رکورددار سرعت کاهش نرخ باروری
دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور:
🔻امروز نرخ باروری کشور (میانگین تعداد فرزندان یک زن) به حدود ۱.۶ فرزند به ازای هر زن رسیده، یعنی پایینترین نرخ باروری امروز در تمام منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا به نام ایران ثبت شده است.
🔻رکورد سرعت کاهش نرخ باروری هم در سه دهه گذشته به نام ایران ثبت شده و این درحالیست که در سال ۶۵ نرخ باروری ۶.۵ فرزند به ازای هر زن بوده است.
@maktabesoleimany1
الھـیعظـمالبلاء...
نبودنـت💔ھمـانبـلایعظیـماسـت؛
کـهزمینراتنـگکـرده!
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
@maktabesoleimany1