🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅از علل ترش کردن معده..
✍مصرف غذاهای بد هضم و ثقیل می باشد مانند گوجه خیار نخود گوشت گاو و... بدلیل دیر هضمی توقف بیشتری در معده دارند و معده مواد و اخلاط بیشتری برای هضم آن ترشح می کند
لذا افزایش بیش از حد مواد و توقف زیاد آن،موجب ترش شدن غذا و مواد در معده می شودعموما در معده های ضعیف بیشتر اتفاق می افتدپس باید معده را تقویت کرد..بعد از غذا آب ننوشید و بعد از غذا سریع نخوابید و غذا را خوب بجوید و غذاهای بدهضم را با مصلحات بخورید
🔺یک روش ساده برای تقویت معده
جوشانده نعنا نیم ساعت قبل از غذاست.
یا زیره ، آویشن و نعنا را پودر کنید با عسل مخلوط کنید و به شکل حب هایی به اندازه ی نخود در آورید و بعد از غذا 3 عدد آن را میل کنید و روی معده را با غذا با روغن زیتون یا کنجد ماساژ دهید
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
📜 #حڪایتآمـــوزنده
مـــرد فقــیری از خدا سوال ڪرد:
چرا من اینـقدر #فقـــیر هستم..؟؟
خدا پاسخ داد: چون یاد نگرفتهای
ڪه #بخشـــــش ڪنی مـرد گفت:
من چـــیزی ندارم ڪه ببخشـــــم!!
خـدا پاسخ داد: دارایی هایت ڪم
نیست...!
یڪ صورت ڪه میتوانی #لبخـند
بر آن داشته باشی! یڪ دهان ڪه
میتوانی از دیگران تمجید ڪنی و
حـرف خـوب بزنی! چشــمانی ڪه
میتوانی با آنها به دیگران با #نیت
خـــــوب نگــاه ڪنی!
👌فقر واقعی #فقـر_روحی است.