5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نورانیتی در قبر
🔸خواندن نمازشب، فقط در چند دقیقه!
@maktabo_zahra313
بزنیدروی حرف انگلیسی تا وارد کانال متنوع مکتب الزهرا استاد گرامی شوید
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
4.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت وکیلی که در دیدار بانوان با رهبر انقلاب سخنرانی کرد.
@maktabo_zahra313
👆👆👆👆👆
بزنیدروی حرف انگلیسی تا وارد کانال متنوع مکتب الزهرا استاد گرامی شوید 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ماجرای تشرف به اسلام خانم امینه اَسیلمی مبلغ مسیحی که به قصد مسیحی کردن همکلاسیهاش، شروع به خواندن #قرآن میکنه...
@maktabo_zahra313
👆👆👆👆👆👆
بزنیدروی حرف انگلیسی تا وارد کانال متنوع مکتب الزهرا استاد گرامی شوید
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
4.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥به بهانه ۱۷ دی ماه و کشف حجاب رضاخانی
🔸خانمی که #امام_زمان (عج) بر پیکر او حاضر شد
این بانو هفت سال بخاطر کشف #حجاب در دوره رضاخان از منزل بیرون نرفت...
@maktabo_zahra313
کانال مکتب الزهرا استاد گرامی
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜🍂💜🍂🍂💜🍂💜🍂💜🍂💜🍂💜
🌸🍃
🍃
🔖مطبخ سلامتی
🔸کتلت چشم بلبلی
🌀مواد لازم :
لوبیای چشم بلبلی : 2 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
سیب زمینی متوسط : 3 عدد
هویج بزرگ : 2 عدد
آرد گندم سبوس دار : 2 قاشق مرباخوری
روغن مایع و نمک و فلفل : به میزان لازم
✔️استفاده از این غذا حدود نیمی از انرژی و پروتئین را تأمین کرده و آهن و فسفر و ویتامین خوبی دارد. بهتر است از روغن کمی در طبخ استفاده کنیم .
💠دستور پخت :
1️⃣لوبیا چشم بلبلی را در آب خیسانده و می پزیم.
2️⃣سیب زمینی ها را با هویج پخته و پوست می کنیم.
3️⃣هویج و سیب زمینی و لوبیا را چرخ می کنیم.
4️⃣تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه می زنیم.
5️⃣فلفل و نمک و آرد گندم را افزوده خوب مخلوط می کنیم و مانند کوکو کمی سرخ می کنیم.
@maktabo_zahra313
کانال مکتب الزهرا استاد گرامی
🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡🍂🧡
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آنچه که باید درباره برنامه دشمن برای کشف حجاب بدانیم
♦️پخش زنده شبکه یک که غیر منتظره و یکباره پخش شد و صدا و سیما نتوانست سانسورش کنه ، تا می تونید توی گروه ها فوروارد کنید..
آلودگی هوا فقط طی چهار سال قابل رفع است!!!!!
و بیشترین کشته های آلودگی هوا کودکان زیر ده سال هستند!!😱
سیر هرچه بیشتر خُرد شود، مقوی تر خواهد بود.
تحقیقات جدید نشان می دهد که سیر هرچه بیشتر خُرد شود، مقوی تر خواهد بود!
▫️ له کردن یا خرد کردن سیر و ۱۰ دقیقه صبر کردن و بعد مصرف کردنش باعث میشه ترکیبات سالم سیر، به بیشترین حد ممکن آزاد بشن زیرا حین خرد کردن حبه های سیر، آلیسین تولید می شود.
▫️آلیسین ماده ضدباکتری قوی بوده و هنگامی که وارد جریان خون می شود موجب ضد عفونی شدن ریه ها ، معده و پوست می گردد.