‼️ایستاده نوشیدن آب
🔷س 779: دستور شريعت نسبت به نوشيدن آب در حال ايستاده چيست؟
✅ج: ايستاده نوشيدن آب در شب مكروه است.
https://eitaa.com/maktabo_zahra313
✨﷽✨
🌹چهار سفارش خداوند به حضرت موسی(ع)
✅ امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
خداوند تبارک و تعالی به حضرت موسی(ع) چنین وحی کرد: ای موسی چهار سفارش به تو دارم:
1⃣تا زمانیکه مطمئن نیستی گناهانت
آمرزیده شده به عیوب دیگران مشغول مشو.
2⃣تا زمانی که مطمئن نیستی گنج های من
تمام شده در مورد روزی خود اندوهگین مباش.
3⃣تا زمانی که از زوال پادشاهی من
اطمینان نداری به کسی جز من امید مبند.
4⃣تا زمانی که مطمئن نیستی
شیطان مرده، از مکر او ایمن مباش.
📚خصال شیخ صدوق/ج۱/ص۲۱۷
آیت الله فاطمی نیا:
این همه در اینترنت و کتابها میگردی،
دنبال اینکه آقای قاضی چی گفته،
آقای بهجت چی گفته،
این همه این در و آن در میزنی،
چی شد آخر؟
تو هنوز جواب مادرت رو تلخ میدی!!
میخوای بشی #سالک، بنده خدا؟!
https://eitaa.com/maktabo_zahra313
💟 #هشدار
✴️•⇦ به هیچ وجه مرغ نپخته نخورید
⚛•⇦ باکتری ها در مرغ نپخته باقی مانده ک باعث اختلال خود ایمنی،مغزی و در نهایت فلج می شود
https://eitaa.com/maktabo_zahra313
💠💠💠
@Tb_Tabrizian
🌸 منظور از شکر ، شکرهای امروزی نیست که عموما از چغندر تهیه میشود و مواد شیمیایی بسیاری به آن اضافه می کنند و در انتها تبدیل به سمّ سفید میشود.
💠 شكر اولین بار در زمان حضرت سلیمان(ع) تولید شده و ایشان دارای کارخانه های عظیمی بوده که انواع ترکیبات مانند نوره و شکر و ... در آنها تولید می شده است. به همین جهت شکر سرخ به شکر سلیمان(ع) نیز معروف است. (الکافی 6: 333 ح 7)
💠 اگر شیره نیشکر را گرفته و سپس آنرا تصفیه نمایند شکر سفید یا شکر سجستانی(شکر سیستان و بلوچستان) یا شکر «فانیز» ناميده می شود. تمام این شکر ها منشأش یکی است و آن هم از نیشکر است. منتهی مقدار صاف کردن و نحوه ی صاف کردن آنها با هم فرق می کند. معلوم می شود در زمانهای قدیم مراکز درست کردن نیشکر در سیستان و بلوچستان بوده است. چون شکر سجستانی در روایات ما مکرر آمده است.
✅اصل شکر دانه های کوچک قرمز رنگی است که روی نیشکر به وجود میآید.
✅اصل شکر این است که این دانه ها را جمع کنند. ولی در مرحله بعد آب نیشکر را میگیرند و آن را روی آتش قرار میدهند تا غلظت پیدا کنند. این شکر سرخ است که در مرحله بعد خشک میکنند.
✅در مرحله بعد شکر سرخِ خشک شده را صاف میکند که شکر «اِبلوچ» میشود.
✅مرحله بعد که دوباره صاف بشود میشود شکر سفید.
✅و در مرحله بعد که دوباره صاف شود، شکر «طبرزد» میشود. در هر مرحله که صاف میشود سفت تر میشود.
🌸 مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان🌸
https://eitaa.com/maktabo_zahra313
💠💠💠
🍇🍏🍒🍋🍉 ✨﷽✨
🍎🍑🌶
🍒🍌
🍎
🍏پرسش:
📝•⇦لطفاً برای جلوگیری از کمبود ویتامین دی و ویتامین آ در کودکان، بجای مصرف قطره AD چه چیزی پیشنهاد میکنید؟
🍎پاسخ:
✍🏻برای تامین ویتامین D بچه را لخت کنید و روزی ۲۰ دقیقه در معرض نور مسقیم آفتاب قرار دهید.
✍🏻عسل نیز به او بدهید.
✍🏻غذای کمکی مغذی به بچه بدهید.
✍🏻برای تامین ویتامین A مادر و کودک زردک
✍🏻یا هویج و آب زردک یا آبهویج فراوانبخورند.
✍🏻ضمناً هویج دارای طبع گرم و تر میباشد و برای رشد کودکان بسیار مناسب است.
📚کتاب پرسشوپاسخ حکیم دکتر روازاده
🍎
🍒🍌
🍎🍑🌶
🍇🍏🍒🍋